Με την ίδια λογική μπορώ κι εγώ να ευχηθω να σου κάνει (σε εσένα προσωπικά ή σε δικό σου ανδρικό πρόσωπο) ψεύτικη συκοφαντική δυσφήμιση για βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση μία γυναίκα ή οποία να επιδιώκει οικονομικα οφέλη από εσέναvantono έγραψε: 24 Μάιος 2022, 09:52Καλώς ήρθες στο παραπχορουμ. Εγώ η ναιδα και κάποιοι/ες άλλοι/ες παίζουμε ονλάιν ξύλο 'δω μέσα ήδη απο τις πρώτες σελίδες. Εγώ δεν ασχολούμαι καν πλέον γιατί κουραστηκα. Το μονο που εύχομαι ολόψυχα, είναι να συμβεί το ιδιο σε κόρες/ανηψιές/αδερφές/μανάδες τους, να γευτούν τη γλύκα.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:14Όχι, δεν κάνω καθόλου πλάκα, αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12
Πλάκα μας κάνεις; 16 ώρες μετά δείγμα ούρων και 1 ή 2; μέρες μετά ιατροδικαστική εξέταση; και άμεση παραδοχή άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη για το κακό που συνέβη σε μια κοπέλα του πάρτι;
Απλά με αηδιάζει η στάση μερικών δω χάμου.
Αλλά στη τελική πούτσα μου, τα χειρότερα είναι εδώ για όλους μας και αξίζουμε πολύ πολύ πολύ ακόμη χειρότερα σαν λαός.
Όσο αποτρόπαιο έγκλημα είναι ο βιασμός άλλο τόσο είναι και ή ψεύτικη συκοφαντική καταγγελία για βιασμό