ετοιμάζεται φαίνεται για τον πολεμο με το ΝΑΤΟ
αφηνει στο πόδι της τη Χεζμπολά και τους Ιρανούς να υπερασπίζονται τη Συρία
το Ισραηλ ανησυχεί
Η προσπάθεια εκφοβισμού συνεχίζεται:
ωχ, το ΝΑΤΟ θέλει καθολικό πόλεμο
ωχ, θα πέσουν πυρηνικά
Όχι, μην στέλνετε όπλα στην Ουκρανία για να τελειώνουμε
θέλω να ψάνω να βρω αν στον ΒΠΠ ο Χϊλτερ έλεγε τις ίδιες μαλακίες. Δεν θέλω να μπω στην Πολωνία μαζί με τους Ρώσους, να τους αποναζιαστικοποιήσω θέλω. Δεν θέλω να μπω στην Τσεχία αλλά με έχουν περικυκλώσει οι δυνάμεις της Αντάντ
Eννοείς θεωρίες σαν αυτές που θέλουν ολόκληρους λαούς να γίνονται σκλάβοι, οι γυναίκες τους να εργάζονται σε πορνεία και οι φυσικοί πόροι της χώρας τους να λεηλατούνται?
Ναι, όντως μιλάμε για κοινωνικά άρρωστα άτομα.
Γατάκια, ικανοποιήσατε στιγμιαία τον φθόνο σας αλλά αποκαλυφθήκατε. Από αυτήν την απάντησή, προκύπτει πως, έχετε αντιρρήσεις στην προοπτική για "ολόκληρους λαούς σκλάβους, γυναίκες σε πορνεία, λεηλασία φυσικών πόρων" κλπ (και μάλλον λετε πως αυτά είναι χαρακτηριστικά του κακού καπιταλισμού) , την ίδια ώρα κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι παρακολουθώντας με ηδονή την βαρβαρική εισβολή των σύγχρονων νεοναζιστικών δυνάμεων που δολοφονούν άμαχους και γυναικόπαιδα, προσπαθούν να τα επιβάλλουν όλα αυτά σε ένα άλλο γειτονικό ανεξάρτητο λαό, στην Ουκρανία.
Με δυο λόγια, το καύσιμο για κάθε σας πολιτική επιλογή είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση του φθόνους σας για την κοινωνία και χαρά σας η γενικευμένη καταστροφή και η οπισθοδρόμηση. Τα υπόλοιπα είναι ιδεολογικά περιβλήματα και συμβολισμοί.
Είστε κομπλεξικά άτομα, αντικοινωνικά ενδεχομένως φορείς και άλλων ψυχικών νοσημάτων (egomaniacs).
Θα στοιχημάτιζα πως είστε και Δημόσιοι Υπάλληλοι χωμένοι κάπου σε αργομισθία και δεν περνάει η πουτάνα η ώρα.
Ένα κάρο μαλακίες. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά για εμένα δεν πέτυχες ούτε ένα!
Και το γεγονός οτι με παρομοιάζεις με τον ψυχάκια με το ρώσικο όνομα δείχνει πόσο μπούφος είσαι. Και δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι εγώ σε ενοχλώ πολύ περισσότερο από τον ψυχάκια που μιλάει συνέχεια για πυρηνικά απλά και μόνο γιατί ξεσκέπασα την υποκρισία σου.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2022, 13:08
Και όσον αφορά στο Λβιβ, η περιοχή εκείνη ήταν πάντα ουκρανόφωνη, τα ονόματα πάντα ήταν τέτοια γιατί κατοικούταν από Ρουθήνους της αυστροουγγαρίας.
Τεσπα και το Τσερνίχιβ που ακούγαμε στις ειδήσεις έξω από το Κίεβο οι ντόπιοι το λένε Τσερνιγκόφ.
Ρουθήνιοι = Κιεβαν Ρως (οπου Kyiv/ Kiev απο τον ιδρυτη της πολης που ονομαζοταν Kyi αν και στο χρονικο του Νεστορα αναφερεται Κιεβ η πολη αν θυμαμαι καλα).
Το Τσερνιχιβ ειναι ιστορικα ουκρανικη πολη, απο τις μεγαλυτερες των Κιεβαν Ρως καθως και του Κοζακικου Αταμανατου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όλο μαλακίες, ο Νέστορ πήρε ότι του άξιζε σαν Αντεπαναστάτης που ήταν.
Όσο για τους άλλους, χέρι, χέρι με τα Ναζόφ.
Οι φωτογραφίες είναι από τον Φεβρουάριο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Γατάκια, ικανοποιήσατε στιγμιαία τον φθόνο σας αλλά αποκαλυφθήκατε. Από αυτήν την απάντησή, προκύπτει πως, έχετε αντιρρήσεις στην προοπτική για "ολόκληρους λαούς σκλάβους, γυναίκες σε πορνεία, λεηλασία φυσικών πόρων" κλπ (και μάλλον λετε πως αυτά είναι χαρακτηριστικά του κακού καπιταλισμού) , την ίδια ώρα κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι παρακολουθώντας με ηδονή την βαρβαρική εισβολή των σύγχρονων νεοναζιστικών δυνάμεων που δολοφονούν άμαχους και γυναικόπαιδα, προσπαθούν να τα επιβάλλουν όλα αυτά σε ένα άλλο γειτονικό ανεξάρτητο λαό, στην Ουκρανία.
Με δυο λόγια, το καύσιμο για κάθε σας πολιτική επιλογή είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση του φθόνους σας για την κοινωνία και χαρά σας η γενικευμένη καταστροφή και η οπισθοδρόμηση. Τα υπόλοιπα είναι ιδεολογικά περιβλήματα και συμβολισμοί.
Είστε κομπλεξικά άτομα, αντικοινωνικά ενδεχομένως φορείς και άλλων ψυχικών νοσημάτων (egomaniacs).
Θα στοιχημάτιζα πως είστε και Δημόσιοι Υπάλληλοι χωμένοι κάπου σε αργομισθία και δεν περνάει η πουτάνα η ώρα.
Ένα κάρο μαλακίες. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά για εμένα δεν πέτυχες ούτε ένα!
Όλο μαλακίες, ο Νέστορ πήρε ότι του άξιζε σαν Αντεπαναστάτης που ήταν.
Όσο για τους άλλους, χέρι, χέρι με τα Ναζόφ.
Οι φωτογραφίες είναι από τον Φεβρουάριο.
Η Μαχνοβτσινα ειχε σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο την υποστηριξη των Ελληνων της περιοχης οποτε στηριζουμε Νεστορα Μαχνο. Παιζει και ο ιδιος ο Νεστωρ να ειχε και καποια Ελληνικη ριζα λογω του ηταν απο περιοχη με εντονο Ελληνικο στοιχειο και το ονομα της μητρος του ηταν Ευδοκια.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars