!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

dna replication έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:49
Σενέκας έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:46 γιατί;
ετοιμάζεται φαίνεται για τον πολεμο με το ΝΑΤΟ
αφηνει στο πόδι της τη Χεζμπολά και τους Ιρανούς να υπερασπίζονται τη Συρία
το Ισραηλ ανησυχεί
αφού είπε ότι αν μπει στον πόλεμο το ΝΑΤΟ θα έχουμε πυρηνικά. Τι τον θέλει τον στρατό;
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

sharp έγραψε: 09 Μάιος 2022, 13:17
dna replication έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:49
Σενέκας έγραψε: 09 Μάιος 2022, 00:46 γιατί;
ετοιμάζεται φαίνεται για τον πολεμο με το ΝΑΤΟ
αφηνει στο πόδι της τη Χεζμπολά και τους Ιρανούς να υπερασπίζονται τη Συρία
το Ισραηλ ανησυχεί
Η προσπάθεια εκφοβισμού συνεχίζεται:

ωχ, το ΝΑΤΟ θέλει καθολικό πόλεμο
ωχ, θα πέσουν πυρηνικά
Όχι, μην στέλνετε όπλα στην Ουκρανία για να τελειώνουμε
θέλω να ψάνω να βρω αν στον ΒΠΠ ο Χϊλτερ έλεγε τις ίδιες μαλακίες. Δεν θέλω να μπω στην Πολωνία μαζί με τους Ρώσους, να τους αποναζιαστικοποιήσω θέλω. Δεν θέλω να μπω στην Τσεχία αλλά με έχουν περικυκλώσει οι δυνάμεις της Αντάντ :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Green Dragon έγραψε: 09 Μάιος 2022, 12:54
Esperos έγραψε: 09 Μάιος 2022, 09:10
Kauldron έγραψε: 08 Μάιος 2022, 22:35

Eννοείς θεωρίες σαν αυτές που θέλουν ολόκληρους λαούς να γίνονται σκλάβοι, οι γυναίκες τους να εργάζονται σε πορνεία και οι φυσικοί πόροι της χώρας τους να λεηλατούνται?
Ναι, όντως μιλάμε για κοινωνικά άρρωστα άτομα.
Крaсная армия έγραψε: 08 Μάιος 2022, 22:37
Green Dragon έγραψε: 08 Μάιος 2022, 22:41
Magnus3 έγραψε: 08 Μάιος 2022, 22:47
Γατάκια, ικανοποιήσατε στιγμιαία τον φθόνο σας αλλά αποκαλυφθήκατε. Από αυτήν την απάντησή, προκύπτει πως, έχετε αντιρρήσεις στην προοπτική για "ολόκληρους λαούς σκλάβους, γυναίκες σε πορνεία, λεηλασία φυσικών πόρων" κλπ (και μάλλον λετε πως αυτά είναι χαρακτηριστικά του κακού καπιταλισμού) , την ίδια ώρα κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι παρακολουθώντας με ηδονή την βαρβαρική εισβολή των σύγχρονων νεοναζιστικών δυνάμεων που δολοφονούν άμαχους και γυναικόπαιδα, προσπαθούν να τα επιβάλλουν όλα αυτά σε ένα άλλο γειτονικό ανεξάρτητο λαό, στην Ουκρανία.

Με δυο λόγια, το καύσιμο για κάθε σας πολιτική επιλογή είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση του φθόνους σας για την κοινωνία και χαρά σας η γενικευμένη καταστροφή και η οπισθοδρόμηση. Τα υπόλοιπα είναι ιδεολογικά περιβλήματα και συμβολισμοί.

Είστε κομπλεξικά άτομα, αντικοινωνικά ενδεχομένως φορείς και άλλων ψυχικών νοσημάτων (egomaniacs).
Θα στοιχημάτιζα πως είστε και Δημόσιοι Υπάλληλοι χωμένοι κάπου σε αργομισθία και δεν περνάει η πουτάνα η ώρα.
Ένα κάρο μαλακίες. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά για εμένα δεν πέτυχες ούτε ένα!

Και το γεγονός οτι με παρομοιάζεις με τον ψυχάκια με το ρώσικο όνομα δείχνει πόσο μπούφος είσαι. Και δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι εγώ σε ενοχλώ πολύ περισσότερο από τον ψυχάκια που μιλάει συνέχεια για πυρηνικά απλά και μόνο γιατί ξεσκέπασα την υποκρισία σου.
:goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

Green Dragon έγραψε: 09 Μάιος 2022, 12:38
Navis έγραψε: 08 Μάιος 2022, 23:42 στανταρ το ιδιο γραφημα βγαζει και η ερωτηση για "μπολια" και γενικοτερη ψέκα.
Δεν βγάζει. Οι ανατολικοί είναι κάργα αντιεμβολιαστές. Δεν έχεις καλή μνήμη μάλλον.
αυτο εννοουσα οτι πουτινισμος και αντιεμβολιασμος ειναι συγκοινωνουντα δοχεια
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Υδράργυρος έγραψε: 09 Μάιος 2022, 13:08
Και όσον αφορά στο Λβιβ, η περιοχή εκείνη ήταν πάντα ουκρανόφωνη, τα ονόματα πάντα ήταν τέτοια γιατί κατοικούταν από Ρουθήνους της αυστροουγγαρίας.
Τεσπα και το Τσερνίχιβ που ακούγαμε στις ειδήσεις έξω από το Κίεβο οι ντόπιοι το λένε Τσερνιγκόφ.
Ρουθήνιοι = Κιεβαν Ρως (οπου Kyiv/ Kiev απο τον ιδρυτη της πολης που ονομαζοταν Kyi αν και στο χρονικο του Νεστορα αναφερεται Κιεβ η πολη αν θυμαμαι καλα).
Το Τσερνιχιβ ειναι ιστορικα ουκρανικη πολη, απο τις μεγαλυτερες των Κιεβαν Ρως καθως και του Κοζακικου Αταμανατου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Beria έγραψε: 09 Μάιος 2022, 13:20 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
μπράβο τα παιδάκια,
περάστε απο το NED για καμιά επιδότηση αλλά απο την άλλη πορτα, να μην πέσετε επάνω στο Αζοφ
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Εικόνα

Εικόνα
Όλο μαλακίες, ο Νέστορ πήρε ότι του άξιζε σαν Αντεπαναστάτης που ήταν.

Όσο για τους άλλους, χέρι, χέρι με τα Ναζόφ.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Φεβρουάριο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 09 Μάιος 2022, 12:38 Εικόνα

Αντιφασίστες οπαδοί της Σανκτ Πάουλι μάχονται στο πλευρό των Ουκρανών

Εικόνα
SLAVA
UKRAINI
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Γατάκια, ικανοποιήσατε στιγμιαία τον φθόνο σας αλλά αποκαλυφθήκατε. Από αυτήν την απάντησή, προκύπτει πως, έχετε αντιρρήσεις στην προοπτική για "ολόκληρους λαούς σκλάβους, γυναίκες σε πορνεία, λεηλασία φυσικών πόρων" κλπ (και μάλλον λετε πως αυτά είναι χαρακτηριστικά του κακού καπιταλισμού) , την ίδια ώρα κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι παρακολουθώντας με ηδονή την βαρβαρική εισβολή των σύγχρονων νεοναζιστικών δυνάμεων που δολοφονούν άμαχους και γυναικόπαιδα, προσπαθούν να τα επιβάλλουν όλα αυτά σε ένα άλλο γειτονικό ανεξάρτητο λαό, στην Ουκρανία.

Με δυο λόγια, το καύσιμο για κάθε σας πολιτική επιλογή είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση του φθόνους σας για την κοινωνία και χαρά σας η γενικευμένη καταστροφή και η οπισθοδρόμηση. Τα υπόλοιπα είναι ιδεολογικά περιβλήματα και συμβολισμοί.

Είστε κομπλεξικά άτομα, αντικοινωνικά ενδεχομένως φορείς και άλλων ψυχικών νοσημάτων (egomaniacs).
Θα στοιχημάτιζα πως είστε και Δημόσιοι Υπάλληλοι χωμένοι κάπου σε αργομισθία και δεν περνάει η πουτάνα η ώρα.
Ένα κάρο μαλακίες. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά για εμένα δεν πέτυχες ούτε ένα!
Μια χαρά σε πέτυχε, αυτοί είστε οι ισαποστάκηδες
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μάιος 2022, 14:10
SLAVA
UKRAINI
В
СОСТАВЕ
РОССИИ

:003:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μάιος 2022, 14:13

Μια χαρά σε πέτυχε, αυτοί είστε οι ισαποστάκηδες
Επ, πού χάθηκες εσύ; Σε μπάναρε δάκτυλος της φσβ;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

sharp έγραψε: 09 Μάιος 2022, 14:47
Επ, πού χάθηκες εσύ; Σε μπάναρε δάκτυλος της φσβ;
ναι :011:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Крaсная армия έγραψε: 09 Μάιος 2022, 14:07

Όλο μαλακίες, ο Νέστορ πήρε ότι του άξιζε σαν Αντεπαναστάτης που ήταν.

Όσο για τους άλλους, χέρι, χέρι με τα Ναζόφ.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Φεβρουάριο.
Η Μαχνοβτσινα ειχε σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο την υποστηριξη των Ελληνων της περιοχης οποτε στηριζουμε Νεστορα Μαχνο. Παιζει και ο ιδιος ο Νεστωρ να ειχε και καποια Ελληνικη ριζα λογω του ηταν απο περιοχη με εντονο Ελληνικο στοιχειο και το ονομα της μητρος του ηταν Ευδοκια.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”