Περαστικά και σε σένα. Έχεις κάποια ιδέα πως/που το κόλλησες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ευχαριστώ.
Έχω, ή από έναν φίλο μου που είχε λαιμό κτλ πριν δέκα ημέρες τον έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγαμε μακρινή απόσταση, με μάσκες βέβαια. Ή με ένα περιστατικό που έγινε με τους μπάτσους του Κούλη που δεν φορούσαν μάσκες και με προσέγγισαν επικίνδυνα.
Σοβαρά μιλάω.
Γιατί εγώ φοράω μόνιμα μάσκα, ακόμα και έξω μόνος και διπλή στο σούπερ μάρκετ.
Έχω, ή από έναν φίλο μου που είχε λαιμό κτλ πριν δέκα ημέρες τον έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγαμε μακρινή απόσταση, με μάσκες βέβαια. Ή με ένα περιστατικό που έγινε με τους μπάτσους του Κούλη που δεν φορούσαν μάσκες και με προσέγγισαν επικίνδυνα.
Σοβαρά μιλάω.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Otto Weininger
Περαστικά και όσο γίνεται πιο ελαφριά.Крaсная армия έγραψε: 23 Απρ 2022, 11:25
Μια σημείωση όμως, για να λες ότι φοράς διπλή μάσκα, σημαίνει ότι χρησιμοποιείς χειρουργική/υφασμάτινη. Δεν σε προστατεύουν αυτές. Να φοράς FFP2 ειδικά σε κλειστούς χώρους όπως σουπερ μάρκετ κλπ. Και μετά να την πετάς. 0,17 ευρώ έχουν πλέον στο skroutz.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Крaсная армия
Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν φορούσα καλές μάσκες τον τελευταίο καιρό. Μόνο χειρουργικές.
Δυστυχώς την πάτησα.
Τώρα είναι που δεν ξαναβάζω κανέναν, καμιά στο αυτοκίνητο. Αν επιζήσω. Εννοείται δεν πρόκειται να πάω να δω φίλους έστω και σε εξωτερικούς χώρους. Πλήρης αποκοινωνικοποίηση.
Με δύο δόσεις ήμουν, Ιουνίου και Νοεμβρίου και είχα τέλος Γενάρη 60.000 αντισώματα.
Αλλά...
Να φανταστείς έχω απόθεμα κοντά στις 500 FFP2. Είχα αγοράσει το καλοκαίρι από Κίνα καμιά 1000αριά από AliExpress.
Οι γονείς μου και ο αδελφός μου τις χρησιμοποιούν συνεχώς.
Δυστυχώς την πάτησα.
Τώρα είναι που δεν ξαναβάζω κανέναν, καμιά στο αυτοκίνητο. Αν επιζήσω. Εννοείται δεν πρόκειται να πάω να δω φίλους έστω και σε εξωτερικούς χώρους. Πλήρης αποκοινωνικοποίηση.
Με δύο δόσεις ήμουν, Ιουνίου και Νοεμβρίου και είχα τέλος Γενάρη 60.000 αντισώματα.
Αλλά...
Να φανταστείς έχω απόθεμα κοντά στις 500 FFP2. Είχα αγοράσει το καλοκαίρι από Κίνα καμιά 1000αριά από AliExpress.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Otto Weininger
οξύμετρο να πάρεις και να μετράς συνέχεια. Είναι το Α και το Ω. Όλα καλά θα πάνε. Επίσης τώρα που θα καταργηθούν οι μάσκες είναι επιτακτική ανάγκη να φοράμε γιατί όλοι θα είναι χυμαδιό. Επίσης είναι ευκαιρία να προμηθευτείς ffp2 με βαλβίδα να αναπνέεις καλυτερα μιας και έχουν πέσει οι τιμές τους. Απαγορεύοταν ως τώρα γιατί ο,τι εκπνέεις βγαίνει όξω, δηλαδή προστατεύουν μόνο εσένα.Крaсная армия έγραψε: 23 Απρ 2022, 11:59 Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν φορούσα καλές μάσκες τον τελευταίο καιρό. Μόνο χειρουργικές.
Δυστυχώς την πάτησα.
Αλλά...
- Крaсная армия
Είχαμε τον πατέρα μου πέρσι τον Δεκέμβριο (2020), 28 ημέρες θετικός. Μαθημένος είμαι. Έχω πολλά οξύμετρα με μέτρηση PI% και τρία θερμόμετρα. 
Εννοείται δεν ξαναβγαίνει η μάσκα, ακόμα και πέρσι στην δουλειά με 45 βαθμούς φορούσα.
Εννοείται δεν ξαναβγαίνει η μάσκα, ακόμα και πέρσι στην δουλειά με 45 βαθμούς φορούσα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
περαστικά!Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:27 Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να σαι καλά.Otto Weininger έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:32περαστικά!Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:27 Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σήμερα διάβασα ότι η προστασία μετά την 3η δόση για την Όμικρον εξασθενεί σχετικά γρήγορα, γύρω στο τρίμηνο. Πότε την έκανες;Otto Weininger έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:56Μάλλον, δε ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Όποια και να ήταν πάντως, ξηγήθηκε
- Otto Weininger
Δεν ισχύει. Το booster δίνει πολύ καλή προστασία ακόμα και για τις παραλλαγές της Ο που μπορεί μα έρθουν.sharp έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:03Σήμερα διάβασα ότι η προστασία μετά την 3η δόση για την Όμικρον εξασθενεί σχετικά γρήγορα, γύρω στο τρίμηνο. Πότε την έκανες;Otto Weininger έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:56Μάλλον, δε ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Όποια και να ήταν πάντως, ξηγήθηκε
Φρέσκο πράγμα
https://www.nature.com/articles/s41586-022-04778-y
Ναι αλλά για λίγους μήνες. Και μένα φρέσκο είναι αλλά Γερμανικό. Πότε μπουστεριάστηκες;Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:36Δεν ισχύει. Το booster δίνει πολύ καλή προστασία ακόμα και για τις παραλλαγές της Ο που μπορεί μα έρθουν.sharp έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:03Σήμερα διάβασα ότι η προστασία μετά την 3η δόση για την Όμικρον εξασθενεί σχετικά γρήγορα, γύρω στο τρίμηνο. Πότε την έκανες;Otto Weininger έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:56
Μάλλον, δε ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Όποια και να ήταν πάντως, ξηγήθηκε
Φρέσκο πράγμα
https://www.wetter.de/cms/us-studie-boo ... 58933.html
Γιατί θυμάμαι ότι είχες πει ότι είχες κόψει το κάπνισμα σε παλιότερο νήμα;Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:27 Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
- Otto Weininger
εχω 5-6 μηνεςsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 00:04Ναι αλλά για λίγους μήνες. Και μένα φρέσκο είναι αλλά Γερμανικό. Πότε μπουστεριάστηκες;Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:36Δεν ισχύει. Το booster δίνει πολύ καλή προστασία ακόμα και για τις παραλλαγές της Ο που μπορεί μα έρθουν.sharp έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:03
Σήμερα διάβασα ότι η προστασία μετά την 3η δόση για την Όμικρον εξασθενεί σχετικά γρήγορα, γύρω στο τρίμηνο. Πότε την έκανες;
Φρέσκο πράγμα
Χμμ... Πάντως το λινκ που έβαλα αναφέρεται σε νοσοκομειακή στατιστική από μελέτη του ιατρικού περιοδικού "The Lancet Respiratory Medicine" της Καλιφόρνιας, για όποιον ενδιαφέρεται να το ψάξει.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2022, 00:12εχω 5-6 μηνεςsharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 00:04Ναι αλλά για λίγους μήνες. Και μένα φρέσκο είναι αλλά Γερμανικό. Πότε μπουστεριάστηκες;Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:36
Δεν ισχύει. Το booster δίνει πολύ καλή προστασία ακόμα και για τις παραλλαγές της Ο που μπορεί μα έρθουν.
Φρέσκο πράγμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-