!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Крaсная армия έγραψε: 23 Απρ 2022, 10:29 Και εγώ από χθες.
Περαστικά και σε σένα. Έχεις κάποια ιδέα πως/που το κόλλησες;
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Ευχαριστώ.

Έχω, ή από έναν φίλο μου που είχε λαιμό κτλ πριν δέκα ημέρες τον έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγαμε μακρινή απόσταση, με μάσκες βέβαια. Ή με ένα περιστατικό που έγινε με τους μπάτσους του Κούλη που δεν φορούσαν μάσκες και με προσέγγισαν επικίνδυνα.

Σοβαρά μιλάω.

Γιατί εγώ φοράω μόνιμα μάσκα, ακόμα και έξω μόνος και διπλή στο σούπερ μάρκετ.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Крaсная армия έγραψε: 23 Απρ 2022, 11:25

Γιατί εγώ φοράω μόνιμα μάσκα, ακόμα και έξω μόνος και διπλή στο σούπερ μάρκετ.
Περαστικά και όσο γίνεται πιο ελαφριά.
Μια σημείωση όμως, για να λες ότι φοράς διπλή μάσκα, σημαίνει ότι χρησιμοποιείς χειρουργική/υφασμάτινη. Δεν σε προστατεύουν αυτές. Να φοράς FFP2 ειδικά σε κλειστούς χώρους όπως σουπερ μάρκετ κλπ. Και μετά να την πετάς. 0,17 ευρώ έχουν πλέον στο skroutz.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Крaсная армия

Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν φορούσα καλές μάσκες τον τελευταίο καιρό. Μόνο χειρουργικές.

Δυστυχώς την πάτησα.

Τώρα είναι που δεν ξαναβάζω κανέναν, καμιά στο αυτοκίνητο. Αν επιζήσω. Εννοείται δεν πρόκειται να πάω να δω φίλους έστω και σε εξωτερικούς χώρους. Πλήρης αποκοινωνικοποίηση.

Με δύο δόσεις ήμουν, Ιουνίου και Νοεμβρίου και είχα τέλος Γενάρη 60.000 αντισώματα.

Αλλά...

Να φανταστείς έχω απόθεμα κοντά στις 500 FFP2. Είχα αγοράσει το καλοκαίρι από Κίνα καμιά 1000αριά από AliExpress.

Οι γονείς μου και ο αδελφός μου τις χρησιμοποιούν συνεχώς.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Крaсная армия έγραψε: 23 Απρ 2022, 11:59 Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν φορούσα καλές μάσκες τον τελευταίο καιρό. Μόνο χειρουργικές.

Δυστυχώς την πάτησα.

Τώρα είναι που δεν ξαναβάζω κανέναν, καμιά στο αυτοκίνητο. Αν επιζήσω. Εννοείται δεν πρόκειται να πάω να δω φίλους έστω και σε εξωτερικούς χώρους. Πλήρης αποκοινωνικοποίηση.

Με δύο δόσεις ήμουν, Ιουνίου και Νοεμβρίου και είχα τέλος Γενάρη 60.000 αντισώματα.

Αλλά...

Να φανταστείς έχω απόθεμα κοντά στις 500 FFP2. Είχα αγοράσει το καλοκαίρι από Κίνα καμιά 1000αριά από AliExpress.

Οι γονείς μου και ο αδελφός μου τις χρησιμοποιούν συνεχώς.
οξύμετρο να πάρεις και να μετράς συνέχεια. Είναι το Α και το Ω. Όλα καλά θα πάνε. Επίσης τώρα που θα καταργηθούν οι μάσκες είναι επιτακτική ανάγκη να φοράμε γιατί όλοι θα είναι χυμαδιό. Επίσης είναι ευκαιρία να προμηθευτείς ffp2 με βαλβίδα να αναπνέεις καλυτερα μιας και έχουν πέσει οι τιμές τους. Απαγορεύοταν ως τώρα γιατί ο,τι εκπνέεις βγαίνει όξω, δηλαδή προστατεύουν μόνο εσένα.

Άβαταρ μέλους
Крaсная армия

Είχαμε τον πατέρα μου πέρσι τον Δεκέμβριο (2020), 28 ημέρες θετικός. Μαθημένος είμαι. Έχω πολλά οξύμετρα με μέτρηση PI% και τρία θερμόμετρα. :)

Εννοείται δεν ξαναβγαίνει η μάσκα, ακόμα και πέρσι στην δουλειά με 45 βαθμούς φορούσα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:27 Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
περαστικά!

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Otto Weininger έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:32
Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:27 Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
περαστικά!
Να σαι καλά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Otto Weininger έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:56
sharp έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:42
Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:01

θα με έσωζε το ηρωικό σκυλί
Ξέρεις και ποια μετάλλαξη ήταν; Ο 2 πχ
Μάλλον, δε ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Όποια και να ήταν πάντως, ξηγήθηκε
Σήμερα διάβασα ότι η προστασία μετά την 3η δόση για την Όμικρον εξασθενεί σχετικά γρήγορα, γύρω στο τρίμηνο. Πότε την έκανες;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

sharp έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:03
sharp έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:42

Ξέρεις και ποια μετάλλαξη ήταν; Ο 2 πχ
Σήμερα διάβασα ότι η προστασία μετά την 3η δόση για την Όμικρον εξασθενεί σχετικά γρήγορα, γύρω στο τρίμηνο. Πότε την έκανες;
Δεν ισχύει. Το booster δίνει πολύ καλή προστασία ακόμα και για τις παραλλαγές της Ο που μπορεί μα έρθουν.

Φρέσκο πράγμα

https://www.nature.com/articles/s41586-022-04778-y

sharp

Otto Weininger έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:36

Δεν ισχύει. Το booster δίνει πολύ καλή προστασία ακόμα και για τις παραλλαγές της Ο που μπορεί μα έρθουν.

Φρέσκο πράγμα

Ναι αλλά για λίγους μήνες. Και μένα φρέσκο είναι αλλά Γερμανικό. Πότε μπουστεριάστηκες;

https://www.wetter.de/cms/us-studie-boo ... 58933.html
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Γιατί θυμάμαι ότι είχες πει ότι είχες κόψει το κάπνισμα σε παλιότερο νήμα;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

sharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 00:04

Φρέσκο πράγμα

Ναι αλλά για λίγους μήνες. Και μένα φρέσκο είναι αλλά Γερμανικό. Πότε μπουστεριάστηκες;

εχω 5-6 μηνες

sharp

Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2022, 00:12
sharp έγραψε: 26 Απρ 2022, 00:04

Φρέσκο πράγμα

εχω 5-6 μηνες
Χμμ... Πάντως το λινκ που έβαλα αναφέρεται σε νοσοκομειακή στατιστική από μελέτη του ιατρικού περιοδικού "The Lancet Respiratory Medicine" της Καλιφόρνιας, για όποιον ενδιαφέρεται να το ψάξει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”