σήμερα ξεψάρωσα λίγο και πήγα το σκύλο για περπάτημα, στα ούτε 20 μέτρα μου ήρθε λιποθυμία. Λες και άδειασα από οξυγόνο εντελώςNaida έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:42 Ωρα για αποκατάσταση, ξεκούραση και όχι άγχος, πίεση στον εαυτό σου και νεύρα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Είμαι θετικός
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευτυχώς δεν ξανοίχτηκες πολύ να μην ξέρεις πως θα γυρίσεις πίσω.Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:53σήμερα ξεψάρωσα λίγο και πήγα το σκύλο για περπάτημα, στα ούτε 20 μέτρα μου ήρθε λιποθυμία. Λες και άδειασα από οξυγόνο εντελώςNaida έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:42 Ωρα για αποκατάσταση, ξεκούραση και όχι άγχος, πίεση στον εαυτό σου και νεύρα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
θα με έσωζε το ηρωικό σκυλίGherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:57Ευτυχώς δεν ξανοίχτηκες πολύ να μην ξέρεις πως θα γυρίσεις πίσω.Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:53σήμερα ξεψάρωσα λίγο και πήγα το σκύλο για περπάτημα, στα ούτε 20 μέτρα μου ήρθε λιποθυμία. Λες και άδειασα από οξυγόνο εντελώςNaida έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:42 Ωρα για αποκατάσταση, ξεκούραση και όχι άγχος, πίεση στον εαυτό σου και νεύρα!
Να μην ξεψαρωνεις ακόμα. Σίγουρα βιάζεσαι να επανέλθεις αλλά δώσε χρόνο να δυναμώσεις. Ασε που πρέπει να προσέχεις μην πάρεις και τίποτα άλλο δωράκι.Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:53σήμερα ξεψάρωσα λίγο και πήγα το σκύλο για περπάτημα, στα ούτε 20 μέτρα μου ήρθε λιποθυμία. Λες και άδειασα από οξυγόνο εντελώςNaida έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:42 Ωρα για αποκατάσταση, ξεκούραση και όχι άγχος, πίεση στον εαυτό σου και νεύρα!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ξέρεις και ποια μετάλλαξη ήταν; Ο 2 πχOtto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:01θα με έσωζε το ηρωικό σκυλίGherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:57Ευτυχώς δεν ξανοίχτηκες πολύ να μην ξέρεις πως θα γυρίσεις πίσω.Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:53
σήμερα ξεψάρωσα λίγο και πήγα το σκύλο για περπάτημα, στα ούτε 20 μέτρα μου ήρθε λιποθυμία. Λες και άδειασα από οξυγόνο εντελώς
- Otto Weininger
Μάλλον, δε ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Όποια και να ήταν πάντως, ξηγήθηκεsharp έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:42Ξέρεις και ποια μετάλλαξη ήταν; Ο 2 πχOtto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 20:01θα με έσωζε το ηρωικό σκυλίGherschaagk έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:57
Ευτυχώς δεν ξανοίχτηκες πολύ να μην ξέρεις πως θα γυρίσεις πίσω.
Φυλάξου , ξέρεις απ' αυτά κι όχι ξανοίγματα για κάνα μήνα.
Ωπ Otto Weininger, vantono, vatraxos, και λοιποί νοσούντες, περαστικά και σιδερένιοι.
Otto, φίλε πως διάολο σε γλέντησε έτσι;
Αδερφός και sister το περάσανε κρυωματάκι...
Ο πατέρας μου τρόμαξε τόσο, όταν του ανέφερα ότι "ενα φιλαράκι" έπαθε τέτοια νίλα, που λέει:Πες σ'αυτό το παλικαράκι το φαρμακοποιό, περαστικά και τις καλύτερες ευχές (δεν του είπα ότι είσαι πχωρουμικός γνωστός αλλά γνωστός από φίλο, ντρέπομαι να μιλάω για το παραπχορουμ παραέξω.
Βέβαια τόσα χρόνια σαν φίλοι είμαστε οι παλιοσειρές)
Ο πατέρας μου τρόμαξε τόσο, όταν του ανέφερα ότι "ενα φιλαράκι" έπαθε τέτοια νίλα, που λέει:Πες σ'αυτό το παλικαράκι το φαρμακοποιό, περαστικά και τις καλύτερες ευχές (δεν του είπα ότι είσαι πχωρουμικός γνωστός αλλά γνωστός από φίλο, ντρέπομαι να μιλάω για το παραπχορουμ παραέξω.
- Otto Weininger
exiledd έγραψε: 11 Απρ 2022, 21:36 Ωπ Otto Weininger, vantono, vatraxos, και λοιποί νοσούντες, περαστικά και σιδερένιοι.
Από αυτά που βλέπω γύρω μου πάντως η όμικρον θερίζει άτομα με βαριά υποκείμενα νοσήματα μεγάλης ηλικίας. Ξέρω 3 την τελευταία εβδομάδα που είχαν θέματα υγείας χρόνια κόλλησαν κόβιντ και πέθαναν. Στα 70 και κάτι όλοι τους.
Λυπάμαι ,αλλά η μάνα μου,83,κατάκοιτη, πέρασε Δ με ελαφριά πνευμονία.Arisvilla έγραψε: 11 Απρ 2022, 21:46 Από αυτά που βλέπω γύρω μου πάντως η όμικρον θερίζει άτομα με βαριά υποκείμενα νοσήματα μεγάλης ηλικίας. Ξέρω 3 την τελευταία εβδομάδα που είχαν θέματα υγείας χρόνια κόλλησαν κόβιντ και πέθαναν. Στα 70 και κάτι όλοι τους.
Γω πέρασα ασυμπτωματικά Δ και Ο.
Λυπάμαι, αλλά να μην κάνατε την τρίτη γαμωδόση. Κάνατε μακρόχρονη "ευθανασία" στον εαυτό σας.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κόλλησα μάλλον Σάββατο, δευτέρα φτερνιζομουν, τρίτη τέταρτη δέκατα βήχας αδυναμία , πεμπτη θετικός, Σάββατο μου είχαν φύγει όλα, σήμερα αρνητικός, καλά πήγε.
μετα τη 3η δόση καλά πάει και η πίεση, ειδικά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία. Με τον κόβιντ βέβαια ανέβηκε κάπως πάλι αλλά θα κατέβει.
μετα τη 3η δόση καλά πάει και η πίεση, ειδικά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία. Με τον κόβιντ βέβαια ανέβηκε κάπως πάλι αλλά θα κατέβει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ αρνητικός από σήμερα το βράδυ. Τα όποια συμπτώματα βέβαια, ελαττώθηκαν πολύ απότομα εδώ και ένα 3ημερο και εξαφανιστηκαν εδω και ενα 2ημερο. Αλλά εβγαινα θετικός για λιγο ακομα.
Η δικιά μου βγήκε αρνητικη στην 9η μερα, εγω στην 7η.
Άντε και καλή μας υβριδική ανοσία.
Η δικιά μου βγήκε αρνητικη στην 9η μερα, εγω στην 7η.
Άντε και καλή μας υβριδική ανοσία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι ενας φιλος μου το περασε εδω και 1,5 μηνα (βαριά αλλά όχι όπως εσυ βεβαια), και ακομα οταν ανεβαινει 3 ορόφους σκαλες στην πολυκατοικια του, βλέπει μαυράκια/αστεράκια +βουητό αυτιών. Καθεται ενα 10λεπτο κατω μετα, για να συνελθει.Otto Weininger έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:53σήμερα ξεψάρωσα λίγο και πήγα το σκύλο για περπάτημα, στα ούτε 20 μέτρα μου ήρθε λιποθυμία. Λες και άδειασα από οξυγόνο εντελώςNaida έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:42 Ωρα για αποκατάσταση, ξεκούραση και όχι άγχος, πίεση στον εαυτό σου και νεύρα!
Καλή ανάρρωση, και κοίτα να βγαίνεις με δεύτερο άτομο μαζί σου για όσο καιρό χρειαστεί, όχι μόνος σου. Ειδικα αν πρόκειται για μεγαλες αποστάσεις. 2-2 σαν τους Χιώτες. Σαν να πάτε για καταδύσεις ή για σκι.
Έχω βρεθει μπροστά και σε περιστατικό στο δρόμο πάντως, που τύπος με σκυλο έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε -ευτυχως- σε πεζοδρόμιο, και το σκυλί διέλυσε τον κόσμο τριγύρω του απο γαβγίσματα ώσπου κατάφερε και κινητοποίησε πολύ κόσμο. Ας μη χρειαστεί να γίνει ετσι και με εσενα παντως.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Και εγώ από χθες.
Δύο χρόνια με μάσκες ακόμα και όταν είμαι μόνος στο αυτοκίνητο.
Αλλά.
Υψηλό φορτίο, δύο εμβόλια, μάλλον οδεύω στον θάνατο.
Καύση και διασκόρπιση της τέφρας σε Κόκκινη Πλατεία και Reichstag.
Είχα συμπτώματα από την Προηγούμενη εβδομάδα. Κάτι πιασίματα, κάτι ζαλάδες. Κάθε μέρα ράπιντ σε φαρμακείο και ΕΟΔΥ, από δύο την ημέρα, αρνητικά. Το τελευταίο Πέμπτη το απόγευμα. Χθες το πρωί σπίτι κάνω δύο, θετικά, πήγα και για PCR.
Βραχνάδα, καταρροή, έντονο βήχα, φλέγμα, όχι πυρετό και άλλα συμπτώματα. Χθες και την Τετάρτη πονοκέφαλο, αλλά μαθημένος λόγω ημικρανιών.
Δύο χρόνια με μάσκες ακόμα και όταν είμαι μόνος στο αυτοκίνητο.
Αλλά.
Υψηλό φορτίο, δύο εμβόλια, μάλλον οδεύω στον θάνατο.
Καύση και διασκόρπιση της τέφρας σε Κόκκινη Πλατεία και Reichstag.
Είχα συμπτώματα από την Προηγούμενη εβδομάδα. Κάτι πιασίματα, κάτι ζαλάδες. Κάθε μέρα ράπιντ σε φαρμακείο και ΕΟΔΥ, από δύο την ημέρα, αρνητικά. Το τελευταίο Πέμπτη το απόγευμα. Χθες το πρωί σπίτι κάνω δύο, θετικά, πήγα και για PCR.
Βραχνάδα, καταρροή, έντονο βήχα, φλέγμα, όχι πυρετό και άλλα συμπτώματα. Χθες και την Τετάρτη πονοκέφαλο, αλλά μαθημένος λόγω ημικρανιών.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις