!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απολογισμός καλοκαιρινών προορισμών

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Απολογισμός καλοκαιρινών προορισμών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Beria έγραψε: 30 Αύγ 2018, 17:42
Athina__P έγραψε: 30 Αύγ 2018, 17:39
Beria έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:00
- Δεν είχα/έχω ξαναδεί τόσο κόσμο μαζεμένο σε τόσο μικρό μέρος. Ασύλληπτο! Κάθε απόγευμα μετακινιόταν μια συμπαγής μάζα κόσμου από το δρόμο του Φοίνικα προς το λιμάνι για να φάει και να πιει, σαν διαδήλωση

:lol: :lol:

Να σου πω εγώ στα πεταχτά πήγα πρόσφατα και δύο γνωστοί έμειναν παραπάνω. Μου φαίνεται δεν έχει κάμπινγκ πια και για αυτό δεν υπάρχει πια αυτό με τον κόσμο που λες;
Δεν ξέρω· δεν ξαναπάτησα μετά από αυτό :)
Έτσι κι αλλιώς διάλειμμα από την Ανάφη ήταν το Κουφονήσι

Το κάμπινγκ τό έκλεισαν οι ντόπιοι νεόπλουτοι βλαχονησιώτες .....
Βάλανε καί ταρίφα τά 60+ ...... σέ λίγο θά θέλουν Βίζα ....
Καλύτερα νά μένεις μικρό Κουφονήσι κ νά πηγαίνεις γιά μπάνιο στό Μεγάλο .....

Σάν βγείς στό πηγαιμό γιά Κουφονήσια ... κοίτα νάχει άπνοια ...Σεπτέβρη είν καλλιά ...τό αεράκι θολώνει τό γαλαζοπράσινο...

Στήν Ανάφη ...... έρχονται ακόμα η Μαρία μέ τά Πράσα :8) η παραιατρική ..... καί η Ισμήνη μέ τά κοσμήματα ;;;

Δύο μέρη πού θέλω νά επισκεφτώ είναι οι Αρκιοί ..... καί τό Μεγανήσι ..... αν υπάρχουν εμπειρίες ας κατατεθούν ......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Beria έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:00
Athina__P έγραψε: 29 Αύγ 2018, 17:59 Φέτος χαλάστηκα γιατί ένα νησάκι που το θεωρούσα εγγύηση χάλασε... Και έπαιρνα μηνύματα σχετικά που από το ένα αυτί έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν. Για πείτε τι ζήσατε και τι ακούσατε από γνωστούς για φέτος για να προετοιμαζόμαστε καταλλήλως... Λοιπόν, με αυτή τη σειρά, δεν απογοήτευσαν, από γνωστούς που ακούω:

-Κουφονήσια
Κουφονήσι είχα πάει το 1998 και ήταν το απόλυτο ξενέρωμα
- Δεν είχα/έχω ξαναδεί τόσο κόσμο μαζεμένο σε τόσο μικρό μέρος. Ασύλληπτο! Κάθε απόγευμα μετακινιόταν μια συμπαγής μάζα κόσμου από το δρόμο του Φοίνικα προς το λιμάνι για να φάει και να πιει, σαν διαδήλωση
- Πολύ μέτριες υποδομές. Δυο βράδια (εξαιτίας του κόσμου) δεν βρήκαμε να φάμε. Σε όλο το νησί!!
- Δωμάτια μέτρια δίπλα σε ένα πολύ φασαριόζικο κάμπινγκ (έμαθα ότι έκλεισε)
- Μέρος χωρίς κανένα αρχιτεκτονικό/τοπικό ενδιαφέρον
- Στην Ιταλίδα δεν έβρισκες να καθίσεις, να απλώσεις πετσέτα για να κάνεις μπάνιο. Δεν υπερβάλλω. Δεν έβρισκες 2 μέτρα

Από την άλλη
- Ωραίες παραλίες, αλλά έχει ωραιότερες στα μισά Κυκλαδονήσια
Εσυ πήγες σε προϊστορικές εποχές. Τότε η φάση ήταν γυμνισμός, ελευθερο κάμπινγκ, μπάφος και τα σχετικά. Τώρα καμία σχέση, δεν υπάρχουν κατασκηνωτές, υπάρχουν δωμάτια πολυτελείας κτλ. Άλλοι λένε οτι έχει χαλάσει και άλλοι οτι έχει φτιάξει.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Γιωργης έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:08 Σαν τοπος δεν απογοητευτηκα φετο. Αλλωστε εχω συνηθίσει. Σκουπιδιλα, βρωμα,βλαχια. Οι ελληνες με απογοητευσαν που παρολο που ερχομαι καθε χρονο και ξοδευω τα λεφτα μου, με τα οποια και συντηρουνε ολοκληρα σογια, αρνουνται να πουν ενα ευχαριστω, να σκυψουν λιγο το κεφαλι, να ταπεινωθουν.

Εικόνα

Κάτω στα λε
Κάτω στα λε
Κάτω στα λεμονάδικα.
Εικόνα
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... re-Gay.mp3
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Γιωργης έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:08 Σαν τοπος δεν απογοητευτηκα φετο. Αλλωστε εχω συνηθίσει. Σκουπιδιλα, βρωμα,βλαχια.
Ναι, όταν ρωτούσα για προορισμούς την έλλειψη σκουπιδίλας είχα στο μυαλό μου. Μια παραλία που τη θεωρούσα μαγική, τη βρήκα φέτος με σκουπίδια στο βυθό... Δεν είναι όμως όλοι οι προορισμοί έτσι... Από όσο έχω καταλάβει τουλάχιστον. Έγιναν δύο πράγματα. Κάποιος κόσμος έπαψε να σέβεται τα νησιά, τη θάλασσα, ακόμα και τη γειτονιά που ζει και δεν χρησιμοποιεί κάδους ή ακόμα ουρεί όπου βρεί :o :o . Και οι υπεύθυνοι για την καθαριότητα είτε κάθονται άπραγοι και αφήνουν τα σκουπίδια να μαζεύονται είτε τα μαζεύουν οπότε και αυτοί που δεν σέβονται μαζεύονται συνήθως. Δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο, αλλά είναι εντυπωσιακό πόσο άλλαξε η κατάσταση μέσα σε 1-2 χρόνια. Σε κάποιες περιοχές έχουν ήδη ξυπνήσει και είναι πολύ καλύτερα από πέρυσι, σε κάποιες άλλες βλέπεις απερίγραπτα χάλια, με δεδομένο ότι τις ήξερες καθαρές μια ζωή. Φυσικά για όλο αυτό έχουν ευθύνη και οι κάτοικοι που δεν ξυπνάνε κάποια στιγμή να διεκδικήσουν να μην το ζουν όλο αυτό.

Ακόμα και μέσα στα γραφεία δεν ξέρεις πια τι σε περιμένει. Στην αρχή δεν μιλάς, αλλά μετά :roll: :smt014 Ατάκες βρίσκεις μπόλικες. Προσφέρεται το θέμα. Όχι ρε φίλε, πειράζει το ένα χαρτάκι. Πειράζει, γιατί ο επόμενος θα το δει και θα αφήσει ένα παλιόστρωμα και γενικά ό,τι του κατέβει.

Και τέλος πάντων άλλα νησιά φέτος άφησαν άτυπους σκουπιδότοπους και αυτοσχέδια ουρητήρια έξω από τη βιτρίνα τους και άλλα παρέμειναν μαγικοί προορισμοί. Άλλα είχαν σκουπιδότοπους πέρυσι και φέτος σενιαρίστηκαν. Ο ίδιος ο δήμος Αθηναίων ανήκει στην τελευταία κατηγορία. O Πειραιάς το παλεύει απλώς να μην είναι ο απόλυτος σκουπιδότοπος που ήταν πέρυσι. Φέτος έχει απλά αυτά τα ολίγα, αλλά να καθαρίσει εντελώς, χλωμό, δεν φαίνεται ότι ενδιαφέρει τους θαμώνες του αυτό! Παράδειγμα, η Αδριανού δεν είχε ποτέ κάδους, δεν το είχε προσέξει κανεις αυτό; Φαίνεται δεν ήθελε κανείς να τους έχει έξω από το μαγαζί του. Και όμως δεν είχε ποτέ σκουπίδια κάτω, εκτός από πέρυσι που δόθηκε σύνθημα ότι ΟΚ, μπορείς εκεί να πετάς. Φέτος καθάρισε πάλι, γιατί έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον ο δήμος.

Με λίγα λόγια. Τα πράγματα φτιάχνουν ΑΝ ασχοληθούν μερικοί άνθρωποι με το θέμα και έχει φανεί αυτό. Αλλά δεν θέλω πια στις διακοπές να πηγαίνω κάπου και να συγχίζομαι με τις καφρίλες του καθενός και απορώντας πώς πηγαίνει στη δουλειά του ο εστιάτορας, ο λιμενικός και ο σερβιτόρος έχοντας δίπλα του ένα ουρητήριο και δεν κάνει κάτι για αυτό. Για αυτό και άνοιξα το θέμα. Για πιο ασφαλείς επιλογές μελλοντικά, όσο γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Πήγαμε Πάρο, και δεν μας χάλασε. Υπέροχα. Όλα τα βαλάντια, φιλική σε κάθε είδος τουρίστα, από τον πιο κυριλέ, μέχρι τον πιο φτωχό. Καλό φαγητό -ως πολύ καλό- φυσικά, οι γαστρονομικές παγίδες υπάρχουν κι εδώ, ωραία θάλασσα, τι να πεις... Πρώτα ο Θεός, θέλουμε να ξαναπάμε. Το καλό είναι πως είχαμε και οικογένεια με παιδιά, πάνω-κάτω στην ηλικία του γιου μου, και γινότανε κέντα. Καλά ήτανε, θα πάμε και την άλλη βδομάδα που έχουμε άδεια, άλλο ένα σύντομο τοπικό, και καλό Πάσχα.
Ordem e Progresso.
Athina__P

Ωραία! Δεν έχω ακούσει κάτι κακό για την Πάρο τα τελευταία χρόνια! Ανέβηκε αρκετά από τότε που η Μύκονος έγινε απλησίαστη για αρκετούς Έλληνες. Από μαγαζιά, νυχτερινή ζωή είχε κάτι;
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

εγώ και οι True Detective (Μάθιου Μακόναχι-Γούντι Χάρελσον) επιλέξαμε Αντίπαρο πάντως :8)

http://www.iefimerida.gr/news/444998/o- ... ona-vinteo

Athina__P

Χαμός έγινε και εκεί!

Ωραίο και το κλιπ του Μακόναχι. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Jafar
Phorum.gr user: Jafar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jafar »

Χαλκιδική και Κόρινθο (Λουτράκι), στην μεν πρώτη περίπτωση έχω εξοχικό, στη δε δεύτερη επισκέφτηκα την αδερφή μου. 21 μέρες σύνολο και οι δύο προορισμοί. Τίμιοι αν μη τι άλλο! :D
Facta, non verba
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Λήμνος. Δεν έχω να βρω κάτι αρνητικό, το συστήνω ως νησί ανεπιφύλακτα
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εγώ Πάρο πήγα Ιούνιο. Το πρώτο μπιτς μπαρ που πήγα, μόλις το είχε αγοράσει ο Λεμονής :lol:
Καλά ήταν οκ, εμένα μου την σπάνε τα νησιά. Μετά πήγαμε Ζαγοροχώρια και στρώσαμε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Athina__P

Δεν έχω ταξιδέψει ΠΑΑΑΡΑ πολύ, ειδικά με τα δεδομένα του σήμερα... Αλλά μερικές στιγμές που υπάρχουν ακόμα, σπάνια ίσως σε ελληνικά νησιά δεν τις συναντάς εύκολα. Να είναι μια υπέροχη μέρα στην παραλία και να περπατάνε όλοι σε μια νιρβάνα, σε μια ευτυχία και να βλέπεις ότι σκέφτονται ότι βρίσκονται στον παράδεισο! Ακόμα και τα πετς, ακόμα και οι πλανόδιοι που κάνουν μασάζ στην παραλία. Δεν το έχουν πολλοί πια προορισμοί αυτό. Αλλά σε μια καλή μέρα, μπορεί να το δεις ακόμα. Κάτι τέτοιο πρέπει να περιγράφει και ο Μακόναχι για τη φετινή Αντίπαρο.

Μου έκανε εντύπωση που είχαμε πάει με το σύζυγο honeymoon στην άλλη άκρη του κόσμου σε παραδεισένιο όσον αφορά τη φύση και τις παροχές μέρος, όλο ζευγάρια, αλλά ο κόσμος δεν πήγαινε έτσι μαγεμένος. Να έφταιγε που έβλεπες slave labor? Να έφταιγε που σου μετράγαν τις γουλιές από τη μπίρα γιατί δεν πίστευαν στο αλκόολ και φοβόσουν μην προσβάλεις κανέναν αν στραβώσει το αποπάνω από το μπικίνι και φανεί λίγο κρέας παραπάνω; Που νύχτωνε το απόγευμα;

Πράγμα που κάνει ακόμα πιο ακατανόητο του πώς ζούμε σε αυτό το λεκανοπέδιο, περιμένοντας να ανοίξει το κουτάκι των διακοπών, για 2 βδομάδες αν είμαστε τυχεροί, και να ξανανοίξει του χρόνου... Και στο μεταξύ ωωωωωμμμμμ.....
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

τα εξοτικς τα θεωρω υπερεκτιμημένα.
Είχε πάει η χανιμουν σις(που της αρέσει και η ρέκλα) σε τέτοιο εξοτικ πολυφωτογραφισμένο μέρος, που παθαίνεις 10 τζετ λαγκ για να πας και άλλα τόσα για να έρθεις. Ναι μεν παίζει η εντύπωση οταν το πρωτοβλέπεις αλλά όσο περνάει η ώρα αυτο φθίνει.
Αυτά είναι για τους αμερικάνους, όχι για όσους θέλουμε να δούμε και δυο πράγματα παραπάνω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Χαβαι δεν ειναο ωραια δλδ; Νησια Φιτζι;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δε ξερω για αυτά.
Φιτζι ,αν δε κάνω λάθος, έχει πάει ο Βεζύρης και ο Τσιλ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”