!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απολογισμός καλοκαιρινών προορισμών

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Athina__P

Απολογισμός καλοκαιρινών προορισμών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Φέτος χαλάστηκα γιατί ένα νησάκι που το θεωρούσα εγγύηση χάλασε... Και έπαιρνα μηνύματα σχετικά που από το ένα αυτί έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν. Για πείτε τι ζήσατε και τι ακούσατε από γνωστούς για φέτος για να προετοιμαζόμαστε καταλλήλως... Λοιπόν, με αυτή τη σειρά, δεν απογοήτευσαν, από γνωστούς που ακούω:

-Κουφονήσια
- Κεφαλονιά
- Σύμη
- Λέρος
-Σπέτσες ανέβηκαν λίγο από πέρυσι.

Εκτός συναγωνισμού, η Μύκονος.

Κρήτη παίζει σε καλή σειρά, αλλά έχει φαινόμενα σκουπιδιών τελευταία που προσωπικά με δαιμονίζουν και με χαλάνε.
Πάρος έπαιξε αρκετά. Τήνος μαζεύει πολλούς Έλληνες, έχω να πάω χρόνια, ακούω καλά πράγματα, δεν ήταν στα τοπ μου...

Αν θέλει κάποιος μπορεί να γράψει αναλυτικά τι του άρεσε στο κάθε μέρος.

Γενικά ήταν μια περίεργη χρονιά με υψηλές πληρότητες και βρέθηκαν οι διάφοροι δήμοι να αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς καταστάσεις, άλλοι ανταποκρίθηκαν τέλεια άλλοι όχι. Και οι τουρίστες αντίστοιχα που πήραν μηνύματα να σέβονται πολύ ένα μέρος και τη μαγεία του ή όχι και τόσο... Είδα τραγικές, παρακμιακές καταστάσεις και ωραία βιτρίνα εκεί που χαλάστηκα αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα... Βυθό με τόσα σκουπίδια μέσα δεν είχα ξαναδεί, εκεί που πριν ήταν μαγεία. Εμφανίστηκαν και διάφοροι διάσημοι στα σόσιαλ μήντια να μαζεύουν σκουπίδια από απόμερες παραλίες μας. Το πιο παράξενο ήταν ότι ενώ φαινόταν ότι οι δήμοι για τον α ή β λόγο ήταν ανεπαρκείς, οι μαγαζάτορες δεν οργανώνονταν να κάνουν ολιγόλεπτους καθαρισμούς στην περιοχή τους.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Απολογισμός καλοκαιρινών προορισμών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Γιατί δε μας λες ποιο είναι αυτό νησί που σε απογοήτευσε; Για να την πατήσουμε και άλλοι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Athina__P έγραψε: 29 Αύγ 2018, 17:59 Φέτος χαλάστηκα γιατί ένα νησάκι που το θεωρούσα εγγύηση χάλασε... Και έπαιρνα μηνύματα σχετικά που από το ένα αυτί έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν. Για πείτε τι ζήσατε και τι ακούσατε από γνωστούς για φέτος για να προετοιμαζόμαστε καταλλήλως... Λοιπόν, με αυτή τη σειρά, δεν απογοήτευσαν, από γνωστούς που ακούω:

-Κουφονήσια
Κουφονήσι είχα πάει το 1998 και ήταν το απόλυτο ξενέρωμα
- Δεν είχα/έχω ξαναδεί τόσο κόσμο μαζεμένο σε τόσο μικρό μέρος. Ασύλληπτο! Κάθε απόγευμα μετακινιόταν μια συμπαγής μάζα κόσμου από το δρόμο του Φοίνικα προς το λιμάνι για να φάει και να πιει, σαν διαδήλωση
- Πολύ μέτριες υποδομές. Δυο βράδια (εξαιτίας του κόσμου) δεν βρήκαμε να φάμε. Σε όλο το νησί!!
- Δωμάτια μέτρια δίπλα σε ένα πολύ φασαριόζικο κάμπινγκ (έμαθα ότι έκλεισε)
- Μέρος χωρίς κανένα αρχιτεκτονικό/τοπικό ενδιαφέρον
- Στην Ιταλίδα δεν έβρισκες να καθίσεις, να απλώσεις πετσέτα για να κάνεις μπάνιο. Δεν υπερβάλλω. Δεν έβρισκες 2 μέτρα

Από την άλλη
- Ωραίες παραλίες, αλλά έχει ωραιότερες στα μισά Κυκλαδονήσια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Σαν τοπος δεν απογοητευτηκα φετο. Αλλωστε εχω συνηθίσει. Σκουπιδιλα, βρωμα,βλαχια. Οι ελληνες με απογοητευσαν που παρολο που ερχομαι καθε χρονο και ξοδευω τα λεφτα μου, με τα οποια και συντηρουνε ολοκληρα σογια, αρνουνται να πουν ενα ευχαριστω, να σκυψουν λιγο το κεφαλι, να ταπεινωθουν.
Athina__P

Beria έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:00
- Δεν είχα/έχω ξαναδεί τόσο κόσμο μαζεμένο σε τόσο μικρό μέρος. Ασύλληπτο! Κάθε απόγευμα μετακινιόταν μια συμπαγής μάζα κόσμου από το δρόμο του Φοίνικα προς το λιμάνι για να φάει και να πιει, σαν διαδήλωση

:lol: :lol:

Να σου πω εγώ στα πεταχτά πήγα πρόσφατα και δύο γνωστοί έμειναν παραπάνω. Μου φαίνεται δεν έχει κάμπινγκ πια και για αυτό δεν υπάρχει πια αυτό με τον κόσμο που λες;

Γιωργης έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:08 Σαν τοπος δεν απογοητευτηκα φετο. Αλλωστε εχω συνηθίσει. Σκουπιδιλα, βρωμα,βλαχια. Οι ελληνες με απογοητευσαν που παρολο που ερχομαι καθε χρονο και ξοδευω τα λεφτα μου, με τα οποια και συντηρουνε ολοκληρα σογια, αρνουνται να πουν ενα ευχαριστω, να σκυψουν λιγο το κεφαλι, να ταπεινωθουν.
Όποιος έχει τη φαεινή ιδέα να αφήσει σκουπίδια δίπλα - γύρω κάτω από την ξαπλώστρα μου για να μαζευτούν αργότερα όοοοοταν φύγουμε όλοι από την παραλία, έχει τις συνέπειες των πράξεών του! :smt014 Τα σκουπίδια είναι μόδα των τελευταίων 1-2 ετών κυρίως και αναλόγως το μέρος και το σεβασμό που εμπνέει.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Athina__P έγραψε: 30 Αύγ 2018, 17:39
Beria έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:00

:lol: :lol:

Να σου πω εγώ στα πεταχτά πήγα πρόσφατα και δύο γνωστοί έμειναν παραπάνω. Μου φαίνεται δεν έχει κάμπινγκ πια και για αυτό δεν υπάρχει πια αυτό με τον κόσμο που λες;
Δεν ξέρω· δεν ξαναπάτησα μετά από αυτό :)
Έτσι κι αλλιώς διάλειμμα από την Ανάφη ήταν το Κουφονήσι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Γιωργης έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:08 Σαν τοπος δεν απογοητευτηκα φετο. Αλλωστε εχω συνηθίσει. Σκουπιδιλα, βρωμα,βλαχια. Οι ελληνες με απογοητευσαν που παρολο που ερχομαι καθε χρονο και ξοδευω τα λεφτα μου, με τα οποια και συντηρουνε ολοκληρα σογια, αρνουνται να πουν ενα ευχαριστω, να σκυψουν λιγο το κεφαλι, να ταπεινωθουν.
ποιοι να ταπεινωθουν,οι κλεφτες μαγαζατορες? :lol:

οταν πατε ελληναρες εξωτερικο και πληρωνετε και το νερο 5 ευρω δεν σας κακοφαινεται
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Διακοπές, μόνο ο Ιούνιος αξίζει για να πεις ότι κάνεις διακοπές, βρίσκεις όπου θες καλές τιμές λίγο κόσμο, αν επιμένεις να πας Αύγουστο, τότε πρέπει να πας σε μέρος με γνωστούς, σε μέρος που έχεις άκρες και δεν πας με το μπουλούκι
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ο απολογισμος ηταν θετικος απο την αποψη οτι Ελληνιδες και ξενες εχουν βελτιωσει παρα πολυ την εξωτερικη τους εμφανιση.
Σωματα για εγκεφαλικο και προσωπα για πινακες ζωγραφικης.
ΩΣΤΟΣΟ, ομως, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, στην Ιταλια υπαρχει παρα πολυ καλυτερο εμπορευμα.
Δεν πειραζει ομως. Γινονται βηματα προς τη σωστη κατευθυνση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Athina__P

Καιρια και η συνεισφορά σου Daje στο τόπικ! Δεν έχω να πω πολλά για τους άντρες. Συνήθως αυτοί που έχουν λεφτά είναι λίγο αφημένοι και πιο μεγάλης ηλικίας ή έχουν σώματα γυμναστηρίου, λίγο βαρετά ή αυτοί που έχουν λεφτά των γονιών εντάξει, καλοί είναι, λόγω ηλικίας. Δεν είδα τίποτα πολύ θεαματικό να παίζει. Μπορεί οι μπάρμεν να ήταν πιο ελκυστικοί. Η οι εργαζόμενοι στις σχολές καταδύσεων... Ή ο ναύτης που λύνει τους κάβους ααααχχχχ! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :g094: :g094: :g094: Τι ναύτης :g094: :g094: :g094: :003: :003:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ασε τους ναυτες Αthina και επικεντρωσου στους φορουμιστες.
Εδω ειναι το καλο το πραμα, οχι εκει εξω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Τα τελευταία τρία χρόνια πάω Αντιπαρο. Κάθε χρόνο όλο και καλύτερα από όλες τις απόψεις. Φέτος πήγα Αύγουστο, πολύ κόσμο, ωραίο και νέο κόσμο . Κυρίως Έλληνες, ακολουθούν Γάλλοι και Ιταλοί. Τα βράδια στη διασκέδαση Έλληνες και Ιταλοι πήγαιναν στα ίδια μέρη/σημεία. Οι Γάλλοι σε διπλανα μαγαζιά.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Athina__P έγραψε: 30 Αύγ 2018, 18:22 ί. Η οι εργαζόμενοι στις σχολές καταδυσεων :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :g094: :g094: :g094: Τι ναύτης :g094: :g094: :g094: :003: :003:
Ξεσαλωσε η αθηνουλα μας
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Πηγα Λημνο. Εχω μονο καλα λογια να πω.
Athina__P

Μπράβο βρε παιδιά! To επόμενο στάδιο θα είναι να διεκδικήσουμε να έχουμε και στην Αθήνα κάπως καλό κλίμα και όχι να περιμένουμε κάποιες εβδομάδες το χρόνο! Μόνο η παραλιακή αργά το βράδυ μου άρεσε φέτος. Και άλλες περιοχές είναι καλές, αλλά όλο και κάτι σε χαλάει. Νομίζω όλοι τα ξέρουμε. Έχω να πω πως όπου έτυχε να πάμε παραλιακή δεν είχε είσοδο και μπορεί κανείς να κάνει μπαρότσαρκα σχετικά φτηνά. Μας άρεσε αυτό! Είχε πιο μικρές ηλικίες, αλλά και τι να κάνεις... :102: :102: Εντός θέματος είμαι ακόμα; Καλοκαιρινά είναι και αυτά. Αλλά γιατί ο Έλληνας περιμένει το καλοκαίρι τόσο πολύ και κάνει χειμερία νάρκη το χειμώνα; Δεν μπορώωωωωω... :c040: :c040:

Α και πείτε και για άλλους προορισμούς και νησάκια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”