Σάλι μήπως μπορούμε να τον φωνάζουμε σκέτο Άρη;Saliveros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:43Είναι πολλά τα λεφτά, Αλέξανδρε.Sid Vicious έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:41 Στο παλιό το phorum για κάποιο διάστημα ήμουν διαχειριστής, είχα το όνομα pumpκin. Mοίρασα κάποιες κάρτες, έκανα κάποια μπαν, ωραία ήταν τα θυμάμαι με νοσταλγία και συγκίνηση. Τώρα σε αυτό το καινούργιο ο Spiros252 με ξαναπρότεινε να αναλάβω την διαχείριση του, ευχαριστώ θα το σκεφτώ και θα απαντήσω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ότι είπε ο άνθρωπος απλά με λιγότερα και δεν θα σας μπερδέψω.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:44 Ρε παιδιά θέλετε να βάλω εγώ τα μέσα να σας ξαναδεχτούν ;
Κάπου θα απτανθώ, κάποιους μοχλούς θα χρησιμοποιήσω.
Αλλά θα δώσετε κάτι.
.
.
- wooded glade
Κοίτα έχω άκρες σε Περισσώφ.sys3x έγραψε: 16 Σεπ 2018, 21:58Ότι είπε ο άνθρωπος απλά με λιγότερα και δεν θα σας μπερδέψω.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:44 Ρε παιδιά θέλετε να βάλω εγώ τα μέσα να σας ξαναδεχτούν ;
Αλλά θα δώσετε κάτι.
Απλά θα βάλω τους δικούς μου να μιλήσουν. Αυτοί ξέρουν ότι είμαι πλε, αλλά δεν θα είμαι εγώ ο κομιστής του αιτήματος, θα είναι οι άλλοι που είναι βέβαια έμπιστοι του κόμματος.
Κάτι θα γίνει, θα δώσουμε τη μάχη εν πάσει περιπτώσει.
Μόνο ένα χιλιαρικάκι θέλω συν τα έξοδα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ότι είπε ο άνθρωπος με τα μισά, μόνο για σήμερα.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:02Κοίτα έχω άκρες σε Περισσώφ.sys3x έγραψε: 16 Σεπ 2018, 21:58Ότι είπε ο άνθρωπος απλά με λιγότερα και δεν θα σας μπερδέψω.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:44 Ρε παιδιά θέλετε να βάλω εγώ τα μέσα να σας ξαναδεχτούν ;
Αλλά θα δώσετε κάτι.
Απλά θα βάλω τους δικούς μου να μιλήσουν. Αυτοί ξέρουν ότι είμαι πλε, αλλά δεν θα είμαι εγώ ο κομιστής του αιτήματος, θα είναι οι άλλοι που είναι βέβαια έμπιστοι του κόμματος.
Κάτι θα γίνει, θα δώσουμε τη μάχη εν πάσει περιπτώσει.
Μόνο ένα χιλιαρικάκι θέλω συν τα έξοδα.
.
.
- wooded glade
Ωραία, στηθείτε στον υπελογιστή για το email.sys3x έγραψε: 16 Σεπ 2018, 21:58Ότι είπε ο άνθρωπος απλά με λιγότερα και δεν θα σας μπερδέψω.wooded glade έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:44 Ρε παιδιά θέλετε να βάλω εγώ τα μέσα να σας ξαναδεχτούν ;
Αλλά θα δώσετε κάτι.
Αν τακτοποιηθεί έτσι το ζήτημα, τακτοποιήθηκε.
#Agapi_mono
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- wooded glade
Το παζλ αρχίζει να λύνεται.
Το πχόρουμ ήταν οπωσδήποτε πασοκικής κατασκευής και επιννοήσεως, του 2001.
Συμπίπτει δε και με τις προδιαγραφές που θα έδινα εγώ σε μία μυστική σύσκεψη της διοικήσεως τομέως προπαγάνδας του πασόκιου της εποχής εκείνης (περίπου).
Το 2015 με συριζόκιο πλέον τι δουλειά είχε ;
Ο Ιανός ήταν λοιπόν ο συνδετικός κρίκος των δύο εποχών. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.
Όταν λέτε ότι απεχώρησε το 2016 -που δεν απεχώρησε, το 2017 μπορεί να απεχώρησε- σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο βασίλειο της Δανεμαρκίας. Εγώ δεν συμμετείχα τότε, ούτε έβλεπα, αλλά εκ των λεχθέντων ανωτέρω προκύπτει ότι πρέπει να είχε αποχωρήσει και δεν ήταν μέχρι την τελευταία μέρα 13 Μαρτίου όπως νόμιζα εγώ.
Άρα ;
Παίζει μεγάλες ρομπιές για Σύριζα - κορόϊδευαν τον Αρίστο και μπορεί και τον ίδιο τον Ιανό μερικοί ατρόμητοι.
Η Κουμουνδούρου είπε "μα δεν μπορούμε να το ανεχθούμε πλέον".
Παίζουν κι άλλα, όπως καλύτερα τρολο-ιντερνετικά μέσα που υπερκέρασαν το πχόρουμ και έτσι φτάσαμε στο κλείσιμο.
Το ξανα-άνοιγμα τώρα θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλια από άλλα πχόρουμς:
Το πχόρουμ ήταν οπωσδήποτε πασοκικής κατασκευής και επιννοήσεως, του 2001.
Συμπίπτει δε και με τις προδιαγραφές που θα έδινα εγώ σε μία μυστική σύσκεψη της διοικήσεως τομέως προπαγάνδας του πασόκιου της εποχής εκείνης (περίπου).
Το 2015 με συριζόκιο πλέον τι δουλειά είχε ;
Ο Ιανός ήταν λοιπόν ο συνδετικός κρίκος των δύο εποχών. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.
Όταν λέτε ότι απεχώρησε το 2016 -που δεν απεχώρησε, το 2017 μπορεί να απεχώρησε- σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο βασίλειο της Δανεμαρκίας. Εγώ δεν συμμετείχα τότε, ούτε έβλεπα, αλλά εκ των λεχθέντων ανωτέρω προκύπτει ότι πρέπει να είχε αποχωρήσει και δεν ήταν μέχρι την τελευταία μέρα 13 Μαρτίου όπως νόμιζα εγώ.
Άρα ;
Παίζει μεγάλες ρομπιές για Σύριζα - κορόϊδευαν τον Αρίστο και μπορεί και τον ίδιο τον Ιανό μερικοί ατρόμητοι.
Η Κουμουνδούρου είπε "μα δεν μπορούμε να το ανεχθούμε πλέον".
Παίζουν κι άλλα, όπως καλύτερα τρολο-ιντερνετικά μέσα που υπερκέρασαν το πχόρουμ και έτσι φτάσαμε στο κλείσιμο.
Το ξανα-άνοιγμα τώρα θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλια από άλλα πχόρουμς:
Π*π*ρας αυτός. Τι "πιό εξελιγμένα φόρουμ" ;;Τα φόρουμ κλείνουν αν και όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής τους.
Οι άνθρωποι στελέχη και μέλη μετακινούνται σε νέα πιο εξελιγμένα φόρουμ και συνεχίζουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους.![]()
Κάπως πιό λογικός αυτός. Μας λέει ευσχήμως ότι στέρεψε το ψιλικόν οξύ.Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οδηγούν στο κλείσιμο. Ο κυριότερος είναι οικονομικός. Τα κόστη ειναι τεράστια όσο ανεβαίνει η κίνηση. Επίσης χρειάζεται χρειάζεται χρόνος και άνθρωποι να ασχολούνται με αυτό, στον ελευθερο χρόνο τους. Κάποια στιγμή αυτός τελειώνει γιατί αλλάζουν οι υποχρεώσεις μας. Ακόμα και έμενε το forum χωρίς διαχείριση και συντήρηση, τα κόστη θα συνέχιζαν να τρέχουν.
Τα πάντα δυστυχώς έχουν ως βασική παράμετρο το κόστος
Παναγουλιάσαμε.Έγραφα στο phorum (περιστασιακά) από το 2004 μέχρι προχτές. Χτες που μπήκα, είδα το μήνυμα και δεν ήθελα να το πιστέψω. Σαν να έχασα έναν καλό φίλο.
Ευχαριστώ τους φίλους του πχόρουμ για την καλή ιντερνετική παρεούλα όλα αυτά τα χρόνια.
You will be missed.
Αγαπούλα την κουκούλα.τι να πω κι εγω που έμπαινα απο το 2005
Πάντως πολλοί χρήστες εχουν ήδη μεταφερθεί στο elefthero.net
The in crowd.ΑΡΙΣΤΟΣ εναντίον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 17 Σεπ 2018, 03:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- wooded glade
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η πλήρης και ολοκληρωτική απουσία του Φωφικού πασόκιου και από τα δύο πχόρουμ.
Ζαίους έχουμε, ΝΔ έχουμε, αβγά έχουμε, ημίαβγα έχουμε. Σανέλ και Λεβέντη έχουμε - ή είχαμε τουλάχιστον. ΚΚΕ έχουμε in abundance.
Τα πασόκια από το 1/1/2012 και μετά εξαφανίστηκαν λες και τα θέρισε επιδημία.
Το δε σημερινό Φωφάκι οπωσδήποτε δεν έχει aids, για κάποιον που δεν είναι συριζοβαμμένος βέβαια.
Αλλά έχουμε ακριβώς μηδενική συμμετοχή.
Ζαίους έχουμε, ΝΔ έχουμε, αβγά έχουμε, ημίαβγα έχουμε. Σανέλ και Λεβέντη έχουμε - ή είχαμε τουλάχιστον. ΚΚΕ έχουμε in abundance.
Τα πασόκια από το 1/1/2012 και μετά εξαφανίστηκαν λες και τα θέρισε επιδημία.
Το δε σημερινό Φωφάκι οπωσδήποτε δεν έχει aids, για κάποιον που δεν είναι συριζοβαμμένος βέβαια.
Αλλά έχουμε ακριβώς μηδενική συμμετοχή.
- wooded glade
Θα μπορούσε ένα πχόρουμ να έχει έσοδα από διαφημίσεις:
Επειδή έχει μεγάλο rank στο google.
Επειδή έχει φιλίες με κάποιες διαφημιζόμενες εταιρείες.
Επειδή του δίνουν για λόγους πολιτικής.
Επειδή είναι λεφτά του πασόκ συγκεκαλυμμένα σαν διαφήμιση.
Μα εδώ δεν υπήρχε ούτε ίχνος διαφημίσεως !!!!
Θα μπορούσε δε να αποτελεί και subsection κάποιας άλλης ιστοσελίδας, ενός βιομηχανικού προϊόντος, υπηρεσίας κτλ. Τέτοιο όμως δεν ήταν.
Καλείται δε κάποιος να δουλεύει οχτάωρο υπ' αυτάς τα συνθήκας.
Π.χ. ο Ιανός που έμπαινε στις 8 το πρωϊ και έβγαινε στις 2 το μεσημέρι.
Δεν πάμε καλά.
Αν ήμουνα εγώ φίλος και μου ζητάγανε χάρες θα τις έκανα. Πολλές χάρες.
Αλλά 8 με 2 every day just δεν γίνεται.
Άρα μεταξύ μας Μεταξά. Τέρμα η πινακωτή-πινακωτή. Ούτε για τα οκτάχρονα λυκόπουλα του Σύριζα δεν κάνει.
Επειδή έχει μεγάλο rank στο google.
Επειδή έχει φιλίες με κάποιες διαφημιζόμενες εταιρείες.
Επειδή του δίνουν για λόγους πολιτικής.
Επειδή είναι λεφτά του πασόκ συγκεκαλυμμένα σαν διαφήμιση.
Μα εδώ δεν υπήρχε ούτε ίχνος διαφημίσεως !!!!
Θα μπορούσε δε να αποτελεί και subsection κάποιας άλλης ιστοσελίδας, ενός βιομηχανικού προϊόντος, υπηρεσίας κτλ. Τέτοιο όμως δεν ήταν.
Καλείται δε κάποιος να δουλεύει οχτάωρο υπ' αυτάς τα συνθήκας.
Π.χ. ο Ιανός που έμπαινε στις 8 το πρωϊ και έβγαινε στις 2 το μεσημέρι.
Δεν πάμε καλά.
Αν ήμουνα εγώ φίλος και μου ζητάγανε χάρες θα τις έκανα. Πολλές χάρες.
Αλλά 8 με 2 every day just δεν γίνεται.
Άρα μεταξύ μας Μεταξά. Τέρμα η πινακωτή-πινακωτή. Ούτε για τα οκτάχρονα λυκόπουλα του Σύριζα δεν κάνει.
στην πραγματικη ζωη, αναμεσα σε πραγματικους ανθρωπους.enterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:11 Είναι στοιχειώδης κανόνες ευγενείας, να μην μιλάς για τον άλλον, χωρίς να είναι παρόν, και να μπορέσει να αντιλογήσει.
στο πχορουμ, αναμεσα σε περσονες, δε νομιζω.για παραδειγμα τοσους πολιτικους μπινελικωνουμε, χωρις να ειναι κανεις παρων.
ο σχολιασμος απόντος συντονιστη του πρωην, ειναι ελαφρως ακομψος, και μεχρι εκει. μπροστα στα τερατα που γινονται δωμεσα, δεν ειναι τιποτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Παλαιομνήμων
Μωρέ, το υλικό μας μονάχα από το παλαιό ας είχαμε, και κατά τ΄ άλλα το νέο είναι τέλειο και τεχνικώς πράγματι πολύ υψηλοτέρου επιπέδου!Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:55[….]Το νέο φόρουμ είναι καλύτερο από το προηγούμενο σε κάθε επίπεδο. Π.χ. στο τεχνικό κομμάτι. Σου απαντώ τώρα γιατί έλαβα ειδοποίηση ότι σχολίασες ανάρτησή μου, κάτι που δε συνέβαινε στο προηγούμενο.
Δεν υπάρχει ο άδικος κανονισμός 6.1 κι ωστόσο κανείς δεν επιτίθεται στους συντονιστές. Στο παλιό σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν. Ασόβαρα πράγματα. Καλά που έκλεισε και καλό είναι να μη ξανανοίξει.
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
----------
Για κάτι τέτοιο νομίζω ξηλώθηκε ο έκτορας στο προηγούμενο.Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:07Ουτε η κάρτα ειναι απόφαση ενος ουτε το μπαν.Μηχανικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:03 Δηλαδή γίνεται ψηφοφορία για το αν αποκλειστεί κάποιος;
Δεν είναι απόφαση ενός συντονιστή;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Παλαιομνήμων
Δεδομένου ότι ένα φεγγάρι είχα διατελέσει και εγώ συντονιστής στο παλαιό, και οι εν γένει ιδεολογικές μου τοποθετήσεις ήσαν γνωστές (επ' ουδενί δε λόγω θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως αυτές τού "ανοιχτοσυνοράκια", όπως δύναται να διαβεβαιώσει όποιος διαβάζει τις θέσεις που διατυπώνω - πάντα φυσικά [ελπίζω] μετριοπαθώς), θα μπορούσα να πω ότι είσαι κάπως άδικος, τουλάχιστον ως προς την απολυτότητα τής διατυπώσεώς σου.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 14:14Δεν έγραψα ότι το 100% των συντονιστών ήταν κομμουνιστές, έγραψα ότι περίπου το 80% από αυτούς ήταν κομμουνιστές. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ήσουν ανοιχτοσυνοράκιας δε γινόσουν συντονιστής.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 14:01 αρχικομμουνιστης ηταν ο ταλαιπωρος, και επιτιμος ο σαλιβερος. τα θυμαμαι αυτα εγω.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιομνήμων την 17 Σεπ 2018, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
----------
Εγώ πάντως από το παλιό έχω σώσει μέχρι και γραπτά του Siegfried του οποίο το προφίλ και τα γραπτά είναι διαγραμμένα. Ας δώσω λίγο στον λαό:Παλαιομνήμων έγραψε: 17 Σεπ 2018, 12:51 Μωρέ, το υλικό μας μονάχα από το παλαιό ας είχαμε, και κατά τ΄ άλλα το νέο είναι τέλειο και τεχνικώς πράγματι πολύ υψηλοτέρου επιπέδου!![]()
Siegfried έγραψε:Το καλύτερο είναι να κερδίσουμε τη νεολαία, να τη στρέψουμε κατά των αριστεροβρωμιάρηδων γονέων τους που ονειρεύονται νεκρούς στο Πολυτεχνείο και εθνική αντίσταση επί Κατοχής
Να αναγράφονται τα ονόματα των απάτριδων σε ειδικές στήλες ντροπής και να περιφέρονται οι γονείς ξυρισμένοι με πινακίδες που θα γράφουν
ΑΤΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Μόνο Έτσι θα βάλετε μυαλό, άλλωστε δοκιμάστηκε το μέτρο στη Μακρόνησο και πέτυχε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 17 Σεπ 2018, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.Παλαιομνήμων έγραψε: 17 Σεπ 2018, 12:56Δεδομένου ότι ένα φεγγάρι είχα διατελέσει και εγώ συντονιστής στο παλαιό, και οι εν γένει ιδεολογικές μου τοποθετήσεις ήσαν γνωστές (επ' ουδενί δε λόγω δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως αυτές τού "ανοιχτοσυνοράκια", όπως δύναται να διαβεβαιώσει όποιος διαβάζει τις θέσεις που διατυπώνω - πάντα φυσικά [ελπίζω] μετριοπαθώς), θα μπορούσα να πω ότι είσαι κάπως άδικος, τουλάχιστον ως προς την απολυτότητα τής διατυπώσεώς σου.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 14:14Δεν έγραψα ότι το 100% των συντονιστών ήταν κομμουνιστές, έγραψα ότι περίπου το 80% από αυτούς ήταν κομμουνιστές. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ήσουν ανοιχτοσυνοράκιας δε γινόσουν συντονιστής.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 14:01 αρχικομμουνιστης ηταν ο ταλαιπωρος, και επιτιμος ο σαλιβερος. τα θυμαμαι αυτα εγω.![]()
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2236 Απαντήσεις