!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Σωστά , έπρεπε να βρίζεις μάνες συντονιστών χωρίς συνέπειες.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:12 Σωστά , έπρεπε να βρίζεις μάνες συντονιστών χωρίς συνέπειες.
Ενώ αν έβριζες μάνες μελών χωρίς συνέπειες όλα καλά, γιατί είπαμε, στην Ινδία έχουν τις αγελάδες και στο phorum είχαμε τους συντονιστές.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές.
Εκτός από τον Ηράκλειτο (αρχαιοκομμουνιστής), τον Isildur (ΜΛ-ΚΚΕ), τον Αίγαγρο (ΚΚΕ-ΜΛ), τον CAPS LOCK VOICE (Τροτσκιστής-Λενινιστής), την Hope (Μαοϊκή), την Στέλλα (αγωνίστρια της ΟΠΛΑ), τον Ταλαίπωρο (Καστρικός-Τσεκικός) κι εμένα (Καουτσκιστής-Λικβινταριστής), δε θυμάμαι άλλους αριστερούς.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    enterprise-psi
    Υπερσυντονιστής
    Επικοινωνία:

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:16 Ενώ αν έβριζες μάνες μελών χωρίς συνέπειες όλα καλά, γιατί είπαμε, στην Ινδία έχουν τις αγελάδες και στο phorum είχαμε τους συντονιστές.
    Ναι ρε , ακριβώς έτσι γινόταν, σου έβριζε την μάνα ο συντονιστής, "τι είπες ρε μουνί" απαντούσες, και τσουπ 6.1 -> μπαν :lol:

Ηταν γεμάτο αδικίες το προηγούμενο, γιαυτό και δέκα δέκα τα Accounts.

Saliveros σοβαρά τώρα, μεγάλος κομμουνιστής ο talaipwros :lol:

edit α ναι και εσύ μεγάλο αρχικομμουνι :lol:
    Άβαταρ μέλους
    Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
    Γενικό είναι αυτό, ασχολούνται σχεδόν όλοι με τα κοινά και την προπαγάνδα των ιδεών τους.
    Αντίθετα οι περισσότεροι κεντρώοι-δεξιοί ασχολούνται με τις δουλειές τους.
    Άβαταρ μέλους
    Γάταρος

Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:20
    Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές.
    Εκτός από τον Ηράκλειτο (αρχαιοκομμουνιστής), τον Isildur (ΜΛ-ΚΚΕ), τον Αίγαγρο (ΚΚΕ-ΜΛ), τον CAPS LOCK VOICE (Τροτσκιστής-Λενινιστής), την Hope (Μαοϊκή), την Στέλλα (αγωνίστρια της ΟΠΛΑ), τον Ταλαίπωρο (Καστρικός-Τσεκικός) κι εμένα (Καουτσκιστής-Λικβινταριστής), δε θυμάμαι άλλους αριστερούς.
    Είπα πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν. Αυτοί ήταν όλοι; Γιατί εγώ έγραψα ότι περίπου το 80% ήταν κομμουνιστές. Η Στέλλα που αναφέρεις π.χ. είναι κομμουνίστρια.
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros

enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:23
    Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:16 Ενώ αν έβριζες μάνες μελών χωρίς συνέπειες όλα καλά, γιατί είπαμε, στην Ινδία έχουν τις αγελάδες και στο phorum είχαμε τους συντονιστές.
    Ναι ρε , ακριβώς έτσι γινόταν, σου έβριζε την μάνα ο συντονιστής, "τι είπες ρε μουνί" απαντούσες, και τσουπ 6.1 -> μπαν :lol:
    Ηταν γεμάτο αδικίες το προηγούμενο, γιαυτό και δέκα δέκα τα Accounts.
    Saliveros σοβαρά τώρα, μεγάλος κομμουνιστής ο talaipwros :lol:
    edit α ναι και εσύ μεγάλο αρχικομμουνι :lol:
    Άσε μη πιάσω κι εσένα στο στόμα μου, σφετεριστή του τίτλου μου ("Υπερσυντονιστής") :c005:

Τι είπατε στη μυστική συνάντηση με τον Βελουχιώτη στο πατάρι του Φλόκα;
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      Γάταρος

enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:23
      Οι συντονιστές μπορεί να μη βρίζανε μάνες, μέλη το κάνανε όμως. Και δεν ξέρω γιατί όταν έβριζες ή έστω ειρωνευόσουν συντονιστή έτρωγες μπαν αλλά όταν έβριζες την οικογένεια απλού μέλους συνέχιζες να γράφεις χωρίς καμία ποινή. Mάλλον έχει να κάνει με το πόσο μπουρδέλο ήταν το προηγούμενο phorum.
      Άβαταρ μέλους
      Saliveros

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:29 Η Στέλλα που αναφέρεις π.χ. είναι κομμουνίστρια.
      Έκανε δήλωση μετανοίας στο Μακρονήσι και κατατάχθηκε στο ΕΑΤ-ΕΣΑ.
        Σας κάναμε ανθρώπους.
        Πάνος Σκουρλέτης
        Dasein

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dasein »

Συγγνώμη που παρεμβαίνω λίγο άκομψα στην κουβέντα, αλλά μου φαίνεται αναχρονιστικό να αναφερόμαστε σε κομμουνιστές, ναζί, δεξιούς και τα λοιπά. Πλέον, οι ιδεολογικές ταυτότητες ανακατευθύνονται από την ευρωπαϊκή οικονομική συγκυρία.
        Άβαταρ μέλους
        enterprise-psi
        Υπερσυντονιστής
        Επικοινωνία:

Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:34
        Άσε μη πιάσω κι εσένα στο στόμα μου, σφετεριστή του τίτλου μου ("Υπερσυντονιστής") :c005:

Τι είπατε στη μυστική συνάντηση με τον Βελουχιώτη στο πατάρι του Φλόκα;
        Κανονίσαμε τους κανονικούς, τους υπέρ, και τους μυστικούς Συντονιστές . Μετά τραγουδήσαμε Μητσιά :lol:
        Άβαταρ μέλους
        Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
        αρχικομμουνιστης ηταν ο ταλαιπωρος, και επιτιμος ο σαλιβερος. τα θυμαμαι αυτα εγω. :fp:
        To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
        Άβαταρ μέλους
        Γάταρος

Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 14:01
        Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 12:58 Ναί το ξέρω το αφήγημα, "οι μισοί μας λένε αναρχοκομμουνιστές, οι άλλοι μισοί μας λένε φασίστες, άρα στην πραγματικότητα είμαστε αντικειμενικοί". Πάρε τους συντονιστές έναν προς έναν και θα δεις ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κομμουνιστές. Τώρα πώς γίνεται ένα κόμμα που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή να έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στη συντονιστική ομάδα ενός φόρουμ, τι να σου πω; Κάποια διαβολική σύμπτωση θα ήταν κι αυτό.
        αρχικομμουνιστης ηταν ο ταλαιπωρος, και επιτιμος ο σαλιβερος. τα θυμαμαι αυτα εγω. :fp:
        Δεν έγραψα ότι το 100% των συντονιστών ήταν κομμουνιστές, έγραψα ότι περίπου το 80% από αυτούς ήταν κομμουνιστές. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ήσουν ανοιχτοσυνοράκιας δε γινόσουν συντονιστής.
        Άβαταρ μέλους
        Nostalgia
        Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Οχι μονο υπηρχε συντονιστικη ασυδοσια στο παλιο φορουμ, αλλα και γενικη ανεπαρκεια. Σε καποια φαση που ειχα προβλημα εισοδου στο φορουμ εστειλα τρια μειλς (admin@phorum.gr), ζητωντας βοηθεια/πληροφοριες αλλα φυσικα ποτε δεν ελαβα απαντηση. Εκ των υστερων (εδω δηλαδη) μαθαμε οτι το μειλ δεν το ελεγχαν οι διαχειριστες, αλλα επρεπε να στειλουμε μηνυμα απευθειας στους συντονιστες και λοιπες παπαριες. Βεβαια εαν καποιος εχει προβλημα συνδεσης πως θα επικοινωνησει με συντονιστες ειναι αλλο θεμα, αλλα μηπως τους ενοιαζε; Το ΓΤΠΚ σαν εκφραση ειναι πολυ λιγο!
        "Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
        Άβαταρ μέλους
        sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:14
        Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:20
        Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:28 Τι λες βρε παιδί μου.
        Έβλεπες ότι τρώγαν ban επειδή απλώς απαντούσαν στο ίδιο ύφος σε συντονιστή;
        Μήπως ήσουν ο διαχειριστής; :smt005:
        Δηλαδή τι παραπάνω μπορούσε να ξέρει ο διαχειριστής που δεν παρακολουθούσε το phoroum από εμένα που το παρακολουθούσα;
        Juno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:32 Εγώ είχα κάνει report κάτι που μου είπε συντονιστής και οι διαχειριστές μου έριξαν ban επειδή έκρινα συντονιστή.
        Απλό report, δεν είπα κάτι δημοσίως.
        Σου κάνει αυτό η θέλεις να ακούσεις χειρότερο;
        Μα είναι πασίγνωστο, το έχουμε παραδεχτεί πολλές φορές.

Οι συντονιστές του παλιού φόρουμ ρίχναμε αναίτια ban πάντα σε αθώα μέλη, που δεν έβριζαν ποτέ, και μια φορά τη βδομάδα μαζευόμασταν, τα διηγόμασταν και σκάγαμε στα γέλια

"Τον είπα μαλάκα και μετά του έριξα ban!!!" :EE1:

Τέτοια καθήκια είμασταν.
        Ψιλομουνί τα είχαμε κάνει εκεί, συντονιστές και χρήστες μαζί, ήδη το .κομ.γκρ σε αυτά τα θέματα είναι κλάσεις ανώτερο, ο γατούλης έχει ένα δίκιο ως προς τον συντονισμό ειδικότερα όσες χαριτωμενιές και να λες (: , κατά τα άλλα..

(:
        ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
        Απάντηση
        • Παραπλήσια Θέματα
          Απαντήσεις
          Προβολές
          Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”