Albrecht έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:16 Ο Σεσιλης...Μου πήρε μήνες να συνειδητοποιήσω ποιο είναι το φύλο του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Πάνος Σκουρλέτης
Ετοιμαζόμουν να ρωτήσω αν μπορω να αλλάξω την προσφοράΧαοτικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:30 Αυτό που έγραψα και σβήσατε, δεν υπονοούσε κάτι για τις κοπέλες εδώ. Μετά διάβασα τα προηγούμενα και είδα την κόντρα που παίζει. Αρχικά είδα μόνο το ποστ του Άγι να λέει "Γιατί" στο προηγούμενο ποστ που έλεγε "Χαλαρώστε".
Ε και μου βγήκε η εικόνα ότι θα έρθει μια μασέρ κλπ και πέταξα αυην την πλάκα.
Το λέω γιατί συχνά ο καθένας κρατάει στο μυαλό του ότι του κάτσει κι όπως; κι αν του κάτσει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α σόρρυ, τότε θα μιλάμε για άλλη.Nameless Ghoul έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:20Δε θα το έλεγα. Η συγκεκριμένη μια χαρά κατάφερε και να βρίσει, και το επίπεδο να ρίξει.Juno έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:58 Αν μιλάς για το μέλος που υποψιάζομαι, σου επέστρεφε όσα έλεγες για αυτήν, καθώς μία γυναίκα δεν μπορεί να βρίσει έναν άντρα στα ίσια χωρίς να ρίξει επίπεδο και να εξευτελιστεί.
Τι γράψατε πάλι;Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:39Ετοιμαζόμουν να ρωτήσω αν μπορω να αλλάξω την προσφοράΧαοτικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:30 Αυτό που έγραψα και σβήσατε, δεν υπονοούσε κάτι για τις κοπέλες εδώ. Μετά διάβασα τα προηγούμενα και είδα την κόντρα που παίζει. Αρχικά είδα μόνο το ποστ του Άγι να λέει "Γιατί" στο προηγούμενο ποστ που έλεγε "Χαλαρώστε".
Ε και μου βγήκε η εικόνα ότι θα έρθει μια μασέρ κλπ και πέταξα αυην την πλάκα.
Το λέω γιατί συχνά ο καθένας κρατάει στο μυαλό του ότι του κάτσει κι όπως; κι αν του κάτσει.με μια εξάδα μπυρες επιλογής μου αλλά σβήστηκε το μνμ
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μπορεί να το έκανε συντονιστής από μόνος το μπορεί νκαι να το ανέφερε η Γιούνο αισθανόμενη ότι προσανατολίζεται σε αυτήν. Ναι μωρέ άμα είσαι σε τσακωμό και έχεις περίεργη ένταση θολώνεις λίγο. Μπορεί ένας άσχετος να πετάξει μια πλάκα και συ νιώθεις ότι σε μειώνει και σου υποτιμάει τα νευρά και ό,τι νιώθεις τέλος πάντων. Άμα δεν είναι και αποσαφηνισμένο εύκολα το τραβάς προς τα σένα να το φορέσεις. Έσχουμε και τις διαφωνίε μας με την Γιούνο, τα λέω και γω άξεστα, ίσως βίωσε επίθεση.
Όλα καλά.
Ας συνεχίσουμε να βρίζουμε τους συντονιστές. (Ζούμε ωραία πράγματα με ΣΥΡΙΖΑ
Τον ΨΙ ρε το μπστ! Γιατί δεν λέει κανένας γι αυτόν; Τόσο άμωμος είναι
Υ.Γ. Τον Ψι τον γούσταρα σε μια τοποθέτηση για το θέμα με το τη Πόρσε και τους νεκρούς, κι έχωσε κάτι μπινελίκια.
Αλλά όσο ωραία και να τα πει κι αυτός κι ο βάτραχος δεν τους νιώθω ποτέ φιλικά. Μ' έχουν στην μπούκα διαρκώς χωρίς εξαιρέσεις κι αυτό χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 16 Σεπ 2018, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι άμωμος;;ένας κούκλος,ένας θεός,άμεμπτος!Χαοτικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:02
Τον ΨΙ ρε το μπστ! Γιατί δεν λέει κανένας γι αυτόν; Τόσο άμωμος είναι![]()
(Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Psi,αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα το "άμωμος")
-
Nameless Ghoul
H "άλλη" καλά θα κάνει να προσέχει τι ισχυρίζεται, γιατί τα γραπτά παραμένουν. ΠΜ, screenshots, κλπ. Και μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ αν χρειαστεί.Juno έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:49Α σόρρυ, τότε θα μιλάμε για άλλη.Nameless Ghoul έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:20Δε θα το έλεγα. Η συγκεκριμένη μια χαρά κατάφερε και να βρίσει, και το επίπεδο να ρίξει.Juno έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:58 Αν μιλάς για το μέλος που υποψιάζομαι, σου επέστρεφε όσα έλεγες για αυτήν, καθώς μία γυναίκα δεν μπορεί να βρίσει έναν άντρα στα ίσια χωρίς να ρίξει επίπεδο και να εξευτελιστεί.
Το οποίο ισχύει και για τα γραπτά της άλλης πλευράς και όχι μόνον για pms αλλά και για posts (ειδικά το επίμαχο πορνογραφικό post που υπάρχει σε screenshot και προκάλεσε τον μεγάλο χαμό). Τέλος πάντων δεν θα το συνεχίσω για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Αν θέλεις, έχεις την τελευταία κουβέντα, εγώ δεν ασχολούμαι.Nameless Ghoul έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:11 H "άλλη" καλά θα κάνει να προσέχει τι ισχυρίζεται, γιατί τα γραπτά παραμένουν. ΠΜ, screenshots, κλπ. Και μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ αν χρειαστεί.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- wooded glade
Με κάποιο στρατηγικό σχεδιασμό του Σύριζα είχε σχέση το κλείσιμο του πχόρουμ.gr.
Οι νέοι τώρα τι ρόλο παίζουν δεν ξέρω ακριβώς, αλλά μιλάμε για το παλιό.
Ήξερα κάποιον που είχε αθλητικό φόρουμ και πήγαινε αρκετά καλά. Δεν είχε έσοδα αλλά από πλευράς μελών έμπαιναν πολλοί. Εν πάσει περιπτώσει αυτός ψαχνόταν στον αθλητικό χώρο και τελικά τον προσέλαβε συντάκτη ένα αθλητικό έντυπο. Αλλά η πρώτη εντολή που πήρε ήταν να κλείσει το φόρουμ - επειδή η εφημερίδα δεν γουστάριζε να υπάρχει ο οποιοσδήποτε ιτνερνετικός ανταγωνισμός. Έτσι την άλλη μέρα έλεγε "not found". Αυτός έλεγε ότι "έχασα τους κωδικούς εισόδου και πρέπει να πάω στη ... Γερμανία για να βρω καινούριους κωδικούς" και κάτι τρελά. Αλλά και δεν ξαναάνοιξε καινούριο φόρουμ.
Στο πχόρουμ η ρομπιά που έτρωγε στα τελευταία ο Σύριζα δεν νταγιαντιόταν, παρά τα μπαν,
Τα συριζοτρόλ του Σύριζα α' ήταν βέβαια η φορουμική Βραζιλία, κατ' αναλογίαν με την ποδοσφαιρική Βραζιλία. Αλλά αυτοί είχαν γίνει ... εχθροί πλέον ! Τα νεώτερα συριζοτρόλ τα βλέπετε κι εδώ τι θλιβερά είναι. Η διοίκησις έχει φτάσει να συζητάει για μπαν λόγω βλακείας αυτών των τρολ και όχι λόγω επειδή είναι συριζαίοι φυσικά.
Οι νέοι τώρα τι ρόλο παίζουν δεν ξέρω ακριβώς, αλλά μιλάμε για το παλιό.
Ήξερα κάποιον που είχε αθλητικό φόρουμ και πήγαινε αρκετά καλά. Δεν είχε έσοδα αλλά από πλευράς μελών έμπαιναν πολλοί. Εν πάσει περιπτώσει αυτός ψαχνόταν στον αθλητικό χώρο και τελικά τον προσέλαβε συντάκτη ένα αθλητικό έντυπο. Αλλά η πρώτη εντολή που πήρε ήταν να κλείσει το φόρουμ - επειδή η εφημερίδα δεν γουστάριζε να υπάρχει ο οποιοσδήποτε ιτνερνετικός ανταγωνισμός. Έτσι την άλλη μέρα έλεγε "not found". Αυτός έλεγε ότι "έχασα τους κωδικούς εισόδου και πρέπει να πάω στη ... Γερμανία για να βρω καινούριους κωδικούς" και κάτι τρελά. Αλλά και δεν ξαναάνοιξε καινούριο φόρουμ.
Στο πχόρουμ η ρομπιά που έτρωγε στα τελευταία ο Σύριζα δεν νταγιαντιόταν, παρά τα μπαν,
Τα συριζοτρόλ του Σύριζα α' ήταν βέβαια η φορουμική Βραζιλία, κατ' αναλογίαν με την ποδοσφαιρική Βραζιλία. Αλλά αυτοί είχαν γίνει ... εχθροί πλέον ! Τα νεώτερα συριζοτρόλ τα βλέπετε κι εδώ τι θλιβερά είναι. Η διοίκησις έχει φτάσει να συζητάει για μπαν λόγω βλακείας αυτών των τρολ και όχι λόγω επειδή είναι συριζαίοι φυσικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Όχι!
- Sid Vicious
Στο παλιό το phorum για κάποιο διάστημα ήμουν διαχειριστής, είχα το όνομα pumpκin. Mοίρασα κάποιες κάρτες, έκανα κάποια μπαν, ωραία ήταν τα θυμάμαι με νοσταλγία και συγκίνηση. Τώρα σε αυτό το καινούργιο ο Spiros252 με ξαναπρότεινε να αναλάβω την διαχείριση του, ευχαριστώ θα το σκεφτώ και θα απαντήσω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Είναι πολλά τα λεφτά, Αλέξανδρε.Sid Vicious έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:41 Στο παλιό το phorum για κάποιο διάστημα ήμουν διαχειριστής, είχα το όνομα pumpκin. Mοίρασα κάποιες κάρτες, έκανα κάποια μπαν, ωραία ήταν τα θυμάμαι με νοσταλγία και συγκίνηση. Τώρα σε αυτό το καινούργιο ο Spiros252 με ξαναπρότεινε να αναλάβω την διαχείριση του, ευχαριστώ θα το σκεφτώ και θα απαντήσω.
Πάνος Σκουρλέτης
- wooded glade
Ρε παιδιά θέλετε να βάλω εγώ τα μέσα να σας ξαναδεχτούν ;
Κάπου θα απτανθώ, κάποιους μοχλούς θα χρησιμοποιήσω.
Αλλά θα δώσετε κάτι.
Κάπου θα απτανθώ, κάποιους μοχλούς θα χρησιμοποιήσω.
Αλλά θα δώσετε κάτι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Sid Vicious
Λεφτά υπάρχουν!Saliveros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:43Είναι πολλά τα λεφτά, Αλέξανδρε.Sid Vicious έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:41 Στο παλιό το phorum για κάποιο διάστημα ήμουν διαχειριστής, είχα το όνομα pumpκin. Mοίρασα κάποιες κάρτες, έκανα κάποια μπαν, ωραία ήταν τα θυμάμαι με νοσταλγία και συγκίνηση. Τώρα σε αυτό το καινούργιο ο Spiros252 με ξαναπρότεινε να αναλάβω την διαχείριση του, ευχαριστώ θα το σκεφτώ και θα απαντήσω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις