!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναίκες και βωμολοχία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γυναίκες και βωμολοχία.
Γιατί το να τον πεις μαλακα όταν φέρεται σαν μαλάκας αποκλείει το να τον πεις γαμιά όταν φέρεται σαν γαμιάς; άλλη φάση το ένα άλλη φάση το άλλο. Προσωπικά δεν τα έχω όλα ίσιωμα. Μπορεί να είναι το ένα μπορεί να είναι και το άλλο. Ανάλογα την στιγμή και την περίσταση. Περί σεξουαλικου πάθους, δεν έχουν να κάνουν οι βρισιές ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Και στα μουγκά μια χαρά ένταση έχει. Γενικά ο καθένας όπως την βρίσκει να το ευχαριστιέται. Αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:39Ε, εδώ που τα λέμε, το να αποκαλείς "μαλάκα" τον ίδιο που στο κρεβάτι τον αποκαλείς ως ΤΟΝ υπερφύσικο και ανεπανάληπτο επιβήτορα μην τυχόν και πάθει αφλογιστία το πολύτιμο του, είναι γελοίο ακόμη και ως μαλακία.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:20Εξαρτάται ποιος και πως θα το πει. Ενώ οι άντρες, μπορεί ένας άντρας να πει τον αλλο μαλακα αλλά άμα τον πει γυναίκα ξαφνιαζονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:13
Ενώ οι γυναίκες δεν ξαφνιάζονται άμα τις πεις "πουτάνες".
Κάποιες το βρίσκουν και πολύ ερωτικό.![]()
Επίσης το μαλάκας δεν είναι το ίδιο με το πουτανα. Άσε που δεν μπορείς να το πεις και στο σεξ. Τι να του πεις; τι μου κάνεις ρε μαλάκα;
Για όσες εξιτάρονται με επιβεβαιώσεις τύπου "είσαι το πουτανάκι μου" ουδέν σχόλιο.
Spoiler
Είμαι ξενέρωτη, σεμνότυφη και στερημένη από στιγμές γνήσιου πάθους, το ξέρω.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορεί να είναι το αγαπημένο μου βίδεο
ειχατε αρχίσει το σεξ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30 Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.
Το σιγουρο ειναι οτι τα κοριτσια ηλικιων απο 13 εως και 17-18 ετων εχουν στομα-βοθρο.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Το καριόλα είναι επιθετικό. Να χρησιμοποιείς το γαμιολα, είναι πιο παιχνιδιαρικο. Άσε το καριόλα για τους τσακωμούςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ βωμολοχίας και χυδαιολογίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πιυανοτατα λογω του συνηθισμενου ανιαρου κ μικρου ρεπερτοριου σουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ βωμολοχίας και χυδαιολογίας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Σενιόρα Σούλα
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 151 Απαντήσεις