Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:58 Εμένα μ' αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, πολύ με φτιάχνει και να συλλαβίζουν τις κακές λέξεις αν πρέπει να τις πουν. Π.χ. αντί για landlord να λέει ελ-έι-εν-ντι-ελ-όου-αρ-ντι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναίκες και βωμολοχία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γυναίκες και βωμολοχία.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε μα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν θυμώσω, βρίζω.
Στο σεξ, ποτέ. Και με τα υπερθετικά και τα αού αού, το πρόβλημα δεν είναι ότι ξενερώνω αλλά ότι θέλω να γελάσω και κρατιέμαι, που είναι τέρμα ξενέρωμα.
Στο σεξ, ποτέ. Και με τα υπερθετικά και τα αού αού, το πρόβλημα δεν είναι ότι ξενερώνω αλλά ότι θέλω να γελάσω και κρατιέμαι, που είναι τέρμα ξενέρωμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ε, σαν άνθρωποι, πάνω σε μια φάση θυμού/αγανάκτησης ή για έμφαση να λένε κάνα μπινελίκι, καλά.
Αλλά να είναι στον χαρακτήρα τους να βωμολοχούν, ευχαριστώ δεν θα πάρω -και δεν πήρα ευτυχώς ποτέ. Ούτε στο σεξ μ' αρέσουν τέτοιες "κορόνες".
Όσο για τα κοριτσόπουλα που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια "ρε μαλάκα και ρε μαλάκα και στ' αρχίδια μου" κάθε δεύτερη κουβέντα τους, είναι για μένα λυπηρό φαινόμενο γιατί αντιγράφουν τις χειρότερες πλευρές των "μάτσο" και καλά αγοριών.
Και κάτι σχετικό που διάβασα σε άλλο νήμα: οι λέξεις ΕΙΝΑΙ πράξεις -σωστός ο Ασέβαστος
Αλλά να είναι στον χαρακτήρα τους να βωμολοχούν, ευχαριστώ δεν θα πάρω -και δεν πήρα ευτυχώς ποτέ. Ούτε στο σεξ μ' αρέσουν τέτοιες "κορόνες".
Όσο για τα κοριτσόπουλα που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια "ρε μαλάκα και ρε μαλάκα και στ' αρχίδια μου" κάθε δεύτερη κουβέντα τους, είναι για μένα λυπηρό φαινόμενο γιατί αντιγράφουν τις χειρότερες πλευρές των "μάτσο" και καλά αγοριών.
Και κάτι σχετικό που διάβασα σε άλλο νήμα: οι λέξεις ΕΙΝΑΙ πράξεις -σωστός ο Ασέβαστος
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Έχω παρατηρήσει πως οι άντρες ξαφνιαζονται αμα τους πεις μαλακες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ενώ οι γυναίκες δεν ξαφνιάζονται άμα τις πεις "πουτάνες".
Κάποιες το βρίσκουν και πολύ ερωτικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μας πιανει πανικός μηπως γνωριζόμαστε απο παλια.
Εξαρτάται ποιος και πως θα το πει. Ενώ οι άντρες, μπορεί ένας άντρας να πει τον αλλο μαλακα αλλά άμα τον πει γυναίκα ξαφνιαζονται.
Επίσης το μαλάκας δεν είναι το ίδιο με το πουτανα. Άσε που δεν μπορείς να το πεις και στο σεξ. Τι να του πεις; τι μου κάνεις ρε μαλάκα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν το είχα σκεφτεί
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ βωμολοχίας και χυδαιολογίας.
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Ε, εδώ που τα λέμε, το να αποκαλείς "μαλάκα" τον ίδιο που στο κρεβάτι τον αποκαλείς ως ΤΟΝ υπερφύσικο και ανεπανάληπτο επιβήτορα μην τυχόν και πάθει αφλογιστία το πολύτιμο του, είναι γελοίο ακόμη και ως μαλακία.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:20Εξαρτάται ποιος και πως θα το πει. Ενώ οι άντρες, μπορεί ένας άντρας να πει τον αλλο μαλακα αλλά άμα τον πει γυναίκα ξαφνιαζονται.
Επίσης το μαλάκας δεν είναι το ίδιο με το πουτανα. Άσε που δεν μπορείς να το πεις και στο σεξ. Τι να του πεις; τι μου κάνεις ρε μαλάκα;
Για όσες εξιτάρονται με επιβεβαιώσεις τύπου "είσαι το πουτανάκι μου" ουδέν σχόλιο.
Spoiler
Είμαι ξενέρωτη, σεμνότυφη και στερημένη από στιγμές γνήσιου πάθους, το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το οτι ένιωσες άσχημα εύλογο είναι, παραταύτα ήταν δική της η επιλογή να ρισκάρει. Ενίοτε τα πειράματα αποτυγχάνουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εξαρταται απο την περισταση ,τον τροπο και τον χρονο.
Λιγο θελει να καταληξει στην χυδαιοτητα.
Προσωπικα ,δεχομαι την βωμολοχια απο γυναικα μονο την ωρα του σεξ (σεξ ,"πηδημα") οχι ερωτα ,γουτσου γουτσου.
Διαφορετικα ,η βωμολοχια θα αντιμετωπιστει με ορους ισοτητας.
Λιγο θελει να καταληξει στην χυδαιοτητα.
Προσωπικα ,δεχομαι την βωμολοχια απο γυναικα μονο την ωρα του σεξ (σεξ ,"πηδημα") οχι ερωτα ,γουτσου γουτσου.
Διαφορετικα ,η βωμολοχια θα αντιμετωπιστει με ορους ισοτητας.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-