!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γυναίκες και βωμολοχία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Γυναίκες και βωμολοχία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:39
Naida έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:13

Ενώ οι γυναίκες δεν ξαφνιάζονται άμα τις πεις "πουτάνες".

Κάποιες το βρίσκουν και πολύ ερωτικό. :lol:
Εξαρτάται ποιος και πως θα το πει. Ενώ οι άντρες, μπορεί ένας άντρας να πει τον αλλο μαλακα αλλά άμα τον πει γυναίκα ξαφνιαζονται.
Επίσης το μαλάκας δεν είναι το ίδιο με το πουτανα. Άσε που δεν μπορείς να το πεις και στο σεξ. Τι να του πεις; τι μου κάνεις ρε μαλάκα;
Ε, εδώ που τα λέμε, το να αποκαλείς "μαλάκα" τον ίδιο που στο κρεβάτι τον αποκαλείς ως ΤΟΝ υπερφύσικο και ανεπανάληπτο επιβήτορα μην τυχόν και πάθει αφλογιστία το πολύτιμο του, είναι γελοίο ακόμη και ως μαλακία.

Για όσες εξιτάρονται με επιβεβαιώσεις τύπου "είσαι το πουτανάκι μου" ουδέν σχόλιο.

Spoiler
Είμαι ξενέρωτη, σεμνότυφη και στερημένη από στιγμές γνήσιου πάθους, το ξέρω. :lol:
Γιατί το να τον πεις μαλακα όταν φέρεται σαν μαλάκας αποκλείει το να τον πεις γαμιά όταν φέρεται σαν γαμιάς; άλλη φάση το ένα άλλη φάση το άλλο. Προσωπικά δεν τα έχω όλα ίσιωμα. Μπορεί να είναι το ένα μπορεί να είναι και το άλλο. Ανάλογα την στιγμή και την περίσταση. Περί σεξουαλικου πάθους, δεν έχουν να κάνουν οι βρισιές ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Και στα μουγκά μια χαρά ένταση έχει. Γενικά ο καθένας όπως την βρίσκει να το ευχαριστιέται. Αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

GoBack έγραψε: 10 Μαρ 2022, 13:06
νύχτα έγραψε: 10 Μαρ 2022, 13:01
έργο_μακέτο έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:37Ιδίως η Ράνια Σχίζα.
έχει όμορφη φωνή και ύφος και νομίζω γενικώς μιλάει
σαν να είναι καυλωμένη μα απαξιωτική συνάμα
Μπορεις να κανεις ένα cover σε αυτό εδώ να το ακούσω με γυναικεία φωνή;

Μπορεί να είναι το αγαπημένο μου βίδεο :romance-hearteyes: , αλλά η θκια μου δε με βρίζει ,παλιότερα μου πετούσε διάφορα πτερόεντα σε μέγεθος παντόφλας ή τσόκαρου , τα τελευταία χρόνια το έχει κόψει και μου λείπει. :-?
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30 Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.
ειχατε αρχίσει το σεξ;
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Το σιγουρο ειναι οτι τα κοριτσια ηλικιων απο 13 εως και 17-18 ετων εχουν στομα-βοθρο.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30
aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ βωμολοχίας και χυδαιολογίας.
Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.
Το καριόλα είναι επιθετικό. Να χρησιμοποιείς το γαμιολα, είναι πιο παιχνιδιαρικο. Άσε το καριόλα για τους τσακωμούς :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:13
Naida έγραψε: 10 Μαρ 2022, 20:07 Έχω παρατηρήσει πως οι άντρες ξαφνιαζονται αμα τους πεις μαλακες.
Ενώ οι γυναίκες δεν ξαφνιάζονται άμα τις πεις "πουτάνες".

Κάποιες το βρίσκουν και πολύ ερωτικό. :lol:
:smt124
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:30
aLiCat έγραψε: 10 Μαρ 2022, 21:27 Εξαρτάται από τις συνθήκες, τη συχνότητα ακόμα τον τρόπο που θα εκφραστεί "γαλλικά".
Καθόλου κακό, αν λ.χ. είναι στα πλαίσια του χιούμορ ή του σεξ (που πολλοί και πολλές απολαμβάνουν τα βρισίδια). Από κει κι έπειτα, άμα η άλλη ανοίγει το στόμα και διαρκώς ξεχύνεται οχετός, νομίζω είναι αρκούντως... ντεκαβλέ.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακριτά όρια μεταξύ βωμολοχίας και χυδαιολογίας.
Θυμάμαι είχα μια γκόμενα κάποτε πολύ πλούσια και πολύ όμορφη που ήθελε να πειραματιστεί λίγο γι αυτό κι αποφάσισε να πλαγιάσει μαζί μου. Μου είπε ότι θέλει να την βρίζω ενώ κάνουμε σεξ. Άρχισα σε κάποια φάση κι εγώ είσαι πουτανίτσα, είσαι η πουτανίτσα μου, σε σκίζω καργιόλα σ' αρέσει ε παλιόμουνο. Σε κάποια φάση άρχισε να κλαίει. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα.
πιυανοτατα λογω του συνηθισμενου ανιαρου κ μικρου ρεπερτοριου σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Σενιόρα Σούλα
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”