!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αφανίστε το κράτος του Ισραήλ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αφανίστε το κράτος του Ισραήλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Beria έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:23
sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 18:19
Cavaliere έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:49 Μου απάντησες. Δεν κατανοείς το πώς υπάρχει αυτό το δικαίωμα, άρα, προς το παρόν, κατά. Ευχαριστώ. Μετά από αυτό, η βάση είναι πως δεν θες γενικά Εβραίους στην Παλαιστίνη. Ε, με αυτό δεν μπορεί να γίνει διάλογος.
Άμα ήθελα κάποιον να εκφράζει τις θέσεις μου, τις οποίες δεν έχω εκφράσει καν ο ίδιος, θα το έλεγα.
Αυτό που εξέφρασες εσύ σαν δική μου θέση δεν εκφράζει την δική μου θέση και στο αναφέρω ρητά ότι δεν σε έχω ορίσει εσένα, ή οποιονδήποτε άλλον φδμ, επίσημο εκφραστή των δικών μου θέσεων.
Επίσης, παρότι τέρμα πούστικο αυτό που κάνεις (να εκφράζεις κατά το δοκούν θέσεις άλλων ανθρώπων) δεν έχει καμμία απολύτως λογική βάση καθώς ούτε υπονόησα ούτε είπα ευθέως ποτέ κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά ούτε πιστεύω κάτι τέτοιο ούτε με εκφράζει.
Αντιθέτως σου έκανα, ευθέως, μια ερώτηση την οποία επαναλαμβάνω καθώς δεν την απάντησες:
Από που απορρέει αυτό το δικαίωμά;
Ιστορικό δικαίωμα κατακτημένο με αίμα και διαρκή μάχη

Σε όποιο σημείο έχεις κενά, στη διάθεσή σου
Επιλεκτικες ευαισθησιες βλεπω.
Οι ιθαγενεις αμερικανοι δικαιουνται αραγε δικο τους κρατος;
Οι βρετανοι και οι ισπανοι κατεκτησαν την αμερικανικη ηπειρο και σχεδον εξολοθρευσαν
τους ιθαγενεις αμερικανους αλλα βεβαια οι εβραιοι ειναι ο περιουσιος λαος του Θεου. :102:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ST48410 έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:21
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:10 (του διάδοχου κράτους, γιατί δεν θα ήταν πια το ίδιο Ισραήλ)

Μα κι έτσι όπως είναι τώρα δεν το έχουν αναγνωρίσει ήδη με τις περίφημες ειρηνευτικές Τραμποσυμφωνίες;
Οπότε ναι, προφανώς. Παίζονται άλλα παιχνίδια στην περιοχή τώρα, αυτή η σύγκρουση είναι κατάλοιπο μιας άλλης εποχής.

Αλλά θέλω να διευκρινήσω ότι δεν θα εξαρτιώταν απ' αυτό η στάση μου έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή κάθε χώρα λύνει τέτοια θέματα πρώτα απ' όλα για δικό της όφελος, όχι για το τι θα πουν ή θα κάνουν οι άλλοι. Είναι αυτοσκοπός, ο λόγος της ύπαρξης των κρατών είναι για να υπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών τους.
Νομίζω ότι το πράγμα εκεί δεν είναι τόσο απλό. Ακριβώς γιατί δεν βλέπω να φτάνουμε σε μία λύση αμοιβαίων υποχωρήσεων του στυλ θα σας αναγνωρίσουμε και θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε αν κάνετε αυτό και αυτό. Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο στο τραπέζι.

Ένα κράτος που θα άλλαζε με σκοπό να γίνει πιο δημοκρατικό και να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πολίτες του δεν θα μπορούσε να σταθεί για πολύ. Όσο θα πέφτουν ρουκέτες και θα εκτοξεύονται απειλές είναι προφανές ότι θα κυβερνούν οι πιο σκληροπυρηνικοί που εξασφαλίζουν μια κάποια ασφάλεια με αντίποινα και κακομεταχείριση των μουσουλμάνων. Ούτε θα μπορείς ας πούμε να σταματήσεις τη στράτευση των γυναικών ή να μειώσεις το χρόνο θητείας στα πλαίσια Ευρωπαϊκών κρατών.

Φαντάσου να βγει κάποιο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που θα υποσχεθεί, γενναίες αυξήσεις, καλύτερη παιδεία και υγεία με την μεταφορά όλων ανεξαιρέτως των κονδυλίων για εξοπλιστικές δαπάνες σε άλλους τομείς της καθημερινότητας. Αν την ίδια στιγμή έχεις τους Τούρκους να καταλαμβάνουν βραχονησίδες, ένα τέτοιο κόμμα δεν θα το ψηφίσει κανείς.

Οι αλλαγές σε ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον δεν εξαρτώνται από το τι επιθυμείς αλλά και από τον περίγυρο. Και λέγοντάς σου αυτό δεν παίρνω μεριά ώστε να δικαιολογήσω όλες τις πρακτικές των Ισραηλινών. Απλά αυτό που μου λες μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.
Άλλο τόσο εξαιρετικά απίθανο είναι να παγώσει η ιστορία όπως είναι τώρα. Τελικά ακόμα κι αν όλα τα σενάρια είναι απίθανα, κάποιο θα συμβεί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:30 Άλλο τόσο εξαιρετικά απίθανο είναι να παγώσει η ιστορία όπως είναι τώρα.
Σε αυτό συμφωνώ. Ωστόσο κανείς εκεί δεν μπορεί να αφεθεί να γίνει στρατιωτικά αδύναμος και να δώσει χρήμα και προσοχή σε άλλους τομείς. Ένας φαύλος κύκλος είναι η κατάσταση που ρίχνει λάδι στην φωτιά όσων ζητούν εκδίκηση και από τη μια και από την άλλη μεριά.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

nyxtovios έγραψε: 19 Φεβ 2022, 18:28 Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που σκίζουν καλτσόν τώρα για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και το διεθνές δίκαιο είναι οι ίδιοι που μιλάν φανατικά για το δικαίωμα προσάρτησης εδαφών όταν είναι πρς τη μεριά τους. :lol:
Η Γάζα και η δυτική όχθη δεν έχουν προσαρτηθεί, είναι με ειδικό καθεστώς αυτοδιοίκητες περιοχές που μπορεί να γίνουν κάποια στιγμή πλήρως ανεξάρτητες.
Ουσιαστικά μόνο τα υψίπεδα του Γκολάν έχουν προσαρτηθει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis

Scouser έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:06 Απληστία; Έχεις ιδέα τι έκταση έχει το Ισραήλ, πχ σε σχέση με την Ελλάδα;
:lol:
Εν τω μεταξύ με την διαφορά ισχύος που δημιούργησε, από τον πόλεμο του 73 και μετά θα μπορούσε να έχει καταλάβει οποιαδήποτε γειτονική του χώρα η να τους έχει κόψει πραγματικά μεγάλα κοματια όπως είχε γίνει με το Σινά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Chainis έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:56
Scouser έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:06 Απληστία; Έχεις ιδέα τι έκταση έχει το Ισραήλ, πχ σε σχέση με την Ελλάδα;
Εν τω μεταξύ με την διαφορά ισχύος που δημιούργησε, από τον πόλεμο του 73 και μετά θα μπορούσε να έχει καταλάβει οποιαδήποτε γειτονική του χώρα η να τους έχει κόψει πραγματικά μεγάλα κοματια όπως είχε γίνει με το Σινά.
Και η Βορεια Κορεα εχει πυρηνικα. Τι γαματη υπερδυναμη που ειναι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Chainis

Καραμελίτσα έγραψε: 19 Φεβ 2022, 20:30
πατησιωτης έγραψε: 19 Φεβ 2022, 19:48
Εάν δεχθείς ότι είχαν και αυτοί δικαίωμα αλλά απορρίπτεις την Παλαιστίνη ως τόπο δημιουργίας του θα πρέπει να πεις ΠΟΥ αλλού θα έπρεπε να γίνει.Η γη είναι πεπερασμένη και δεν μπορούν στο ίδιο έδαφος να υπάρχουν δύο κράτη.
Μετά το Β ΠΠ, το εβραϊκό κράτος θα έπρεπε να είχε δημιουργηθεί στις πολιτείες του Αμβούργου και της Βρέμης.
Γιατι;

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

plouf έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:23
Άμα ήθελα κάποιον να εκφράζει τις θέσεις μου, τις οποίες δεν έχω εκφράσει καν ο ίδιος, θα το έλεγα.
Αυτό που εξέφρασες εσύ σαν δική μου θέση δεν εκφράζει την δική μου θέση και στο αναφέρω ρητά ότι δεν σε έχω ορίσει εσένα, ή οποιονδήποτε άλλον φδμ, επίσημο εκφραστή των δικών μου θέσεων.
Επίσης, παρότι τέρμα πούστικο αυτό που κάνεις (να εκφράζεις κατά το δοκούν θέσεις άλλων ανθρώπων) δεν έχει καμμία απολύτως λογική βάση καθώς ούτε υπονόησα ούτε είπα ευθέως ποτέ κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά ούτε πιστεύω κάτι τέτοιο ούτε με εκφράζει.
Αντιθέτως σου έκανα, ευθέως, μια ερώτηση την οποία επαναλαμβάνω καθώς δεν την απάντησες:

Επιλεκτικες ευαισθησιες βλεπω. φαινονται απο τα γραπτα σου

Οι ιθαγενεις αμερικανοι δικαιουνται αραγε δικο τους κρατος; oclahoma state σε φοιδερατικο (federal) δημοκρατικο συστημα των ηνωμενων states της βορείου αμερικής.

Οι βρετανοι και οι ισπανοι κατεκτησαν την αμερικανικη ηπειρο και σχεδον εξολοθρευσαν
τους ιθαγενεις αμερικανους και απο το rio grande και κατω οι ιθαγενεις εχουν τα κρατη τους, ισπανοφωνα μεν με αναγνωρισμενες ολες τις διαλεκτους που ειναι παμπολλες, αλλα κρατη αυτοδιοικουμενα «δημοκρατικα» με εκλογες ανα τακτα χρονικα διαστηματα και οχι με φυλαρχους και αυτοκρατορες azteca και inca οπως πριν. αλλα βεβαια οι εβραιοι ειναι ο περιουσιος λαος του Θεου. :102: ο αντι εβραϊσμος ειναι λαθος προσεγγιση και εντελως bias απο το «αντι».
βαθμος 1 στα 10.

κοπηκες.

εχεις δικαιωμα εσαει επανεξαρτησης.

:003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 20 Φεβ 2022, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Chainis έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:47
nyxtovios έγραψε: 19 Φεβ 2022, 18:28 Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που σκίζουν καλτσόν τώρα για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και το διεθνές δίκαιο είναι οι ίδιοι που μιλάν φανατικά για το δικαίωμα προσάρτησης εδαφών όταν είναι πρς τη μεριά τους. :lol:
Η Γάζα και η δυτική όχθη δεν έχουν προσαρτηθεί, είναι με ειδικό καθεστώς αυτοδιοίκητες περιοχές που μπορεί να γίνουν κάποια στιγμή πλήρως ανεξάρτητες.
Δεν πάει έτσι ακριβώς. Μιλάμε για ένα κράτος που έγινε με βοήθεια, εξοπλισμό, χρηματοδότηση από τη Δύση και στοχευμένη μαζική εισροή μεταναστών από όλο τον πλανήτη σε βάρος των εκεί μουσουλμάνων.
Μιά Δύση η οποία μας έχει πρήξει αμέσως μετά για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στη βοσνία, στο κόσοβο, στην κίνα και πάει λέγοντας. Δεν παίρνω το μέρος των παλαιστίνιων, ας αναγνωρίσουμε όμως ότι το "διεθνές δίκαιο" και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" είναι απλά ένας τρόπος να δικαιολογούν τον μισθό τους οι καθηγητές νομικής και στο τέλος αυτό που υπερισχύει είναι το δίκαιο της τσέπης και το δίκαιο του πιο δυνατού στρατού.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Επιλεκτικες ευαισθησιες βλεπω.
Οι ιθαγενεις αμερικανοι δικαιουνται αραγε δικο τους κρατος;
τους ιθαγενεις αμερικανους αλλα βεβαια οι εβραιοι ειναι ο περιουσιος λαος του Θεου. :102:
Μόνο τους Αφροαμερικάνους να προσθέσουμε δικαιούνται τουλάχιστον το 80% των ΗΠΑ από αυτά που πέρασαν για εκατοντάδες χρόνια.
Για να μην προσθέσω και τις μισές και βάλε Ευρωπαικές χώρες και τα εγκλήματά τους στην Αφρική.
Αυτό όμως βλέπεις το ξέπλυναν με το να γονατίζουν οι παίκτες στο γήπεδο πριν τον αγώνα. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Chainis

Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:58
Η Βόρεια Κορέα εχει πυρηνικά που δεν μπορεί να κάνει χρήση χωρίς να γίνει η ίδια καμμένη γη και αν μπορούσε να δαγκώσει στρατωτικα κάποιον γείτονα της θα το είχε κάνει αλλά δεν μπορεί.

Το Ισραήλ γράφει 5-6 νικηφόρος πολέμους με τα γειτονικά του κράτη που εκτός από τον πόλεμο του 67 σε όλους τους άλλους του επιτέθηκαν αυτά.
Κάθε φορά τα ξεκατίνιαζε και αν είχε πολιτική επεκτατισμού μπορούσε να έχει πολλαπλάσια εκτάσεις.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Chainis

nyxtovios έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:09
Δεν πάει έτσι ακριβώς. Μιλάμε για ένα κράτος που έγινε με βοήθεια, εξοπλισμό, χρηματοδότηση από τη Δύση και στοχευμένη μαζική εισροή μεταναστών από όλο τον πλανήτη σε βάρος των εκεί μουσουλμάνων.
Μιά Δύση η οποία μας έχει πρήξει αμέσως μετά για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στη βοσνία, στο κόσοβο, στην κίνα και πάει λέγοντας. Δεν παίρνω το μέρος των παλαιστίνιων, ας αναγνωρίσουμε όμως ότι το "διεθνές δίκαιο" και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" είναι απλά ένας τρόπος να δικαιολογούν τον μισθό τους οι καθηγητές νομικής και στο τέλος αυτό που υπερισχύει είναι το δίκαιο της τσέπης και το δίκαιο του πιο δυνατού στρατού.
Άλλο είπα κι άλλα μου λες.
Όσον αφορά τον επεκτατισμο του Ισραήλ που γράφτηκαν τόσα ποστ ισχύει αυτό που έγραψα.

Όσον αφορά όσα λες είναι άλλο θέμα, οι Εβραίοι είχαν την ισχυρή θέληση να φτιάξουν δικό τους κράτος, εκμεταλλεύτηκαν συγκυρίες, βοηθήθηκαν από τον εβραϊσμό της διασποράς, πολέμησαν πολλές φορές γι αυτό και τωρα έχουμε την σημερινή κατάσταση.
Το ότι μετανάστευσαν από όλο τον κόσμο εκεί σαν τι το αναφέρεις;
Γι αυτό το ήθελαν για να πάνε να ζήσουν στο δικό τους κράτος.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

taxalata xalasa έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:08

Επιλεκτικες ευαισθησιες βλεπω. φαινονται απο τα γραπτα σου

Οι ιθαγενεις αμερικανοι δικαιουνται αραγε δικο τους κρατος; oclahoma state σε φοιδερατικο (federal) δημοκρατικο συστημα των ηνωμενων states της βορείου αμερικής.

τους ιθαγενεις αμερικανους και απο το rio grande και κατω οι ιθαγενεις εχουν τα κρατη τους, ισπανοφωνα μεν με αναγνωρισμενες ολες τις διαλεκτους που ειναι παμπολλες, αλλα κρατη αυτοδιοικουμενα «δημοκρατικα» με εκλογες ανα τακτα χρονικα διαστηματα και οχι με φυλαρχους και αυτοκρατορες azteca και inca οπως πριν. αλλα βεβαια οι εβραιοι ειναι ο περιουσιος λαος του Θεου. :102: ο αντι εβραϊσμος ειναι λαθος προσεγγιση και εντελως bias απο το «αντι».
βαθμος 1 στα 10.

κοπηκες.

εχεις δικαιωμα εσαει επανεξαρτησης.

:003:
Ωραια λοιπον εδω εκανα το λαθος να γραψω για ενα θεμα το οποιο δεν γνωριζα εις βαθος και δυστυχως δεν ειχα ποτε
γνωση της ιστοριας της αμερικανικης ηπειρου.

Οι μπολσεβικοι στην Ρωσια παντως εκαναν τιμιες προπαθειες να ενσωματωσουν του ιθαγενεις πληθυσμους της Σιβηριας
με εξαιρεση τον δικτατορα Σταλιν που ασκησε διωξεις σε πληθυσμους του Καυκασου και στος Βαλκαριους στην Σιβηρια.

Στις ΗΠΑ ειναι αστειο παντως να μιλαμε για ενσωματωση των ιθαγενων αμερικανων που μαστιζονται απο την φτωχεια
και τον αναλφαβητισμο.
Οι λατινοαμερικανοι σοσιαλιστες ηγετες ειναι εντιμοι και προσπαθουν να διασφαλισουν στους ιθαγενεις μια στοιχειωδη
αξιο[ρεπεια για το καθεστως των ΗΠΑ μονο τα χειροτερα εχω να πω.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Chainis έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:21
nyxtovios έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:09

Άλλο είπα κι άλλα μου λες.
Όσον αφορά τον επεκτατισμο του Ισραήλ που γράφτηκαν τόσα ποστ ισχύει αυτό που έγραψα.

Όσον αφορά όσα λες είναι άλλο θέμα, οι Εβραίοι είχαν την ισχυρή θέληση να φτιάξουν δικό τους κράτος, εκμεταλλεύτηκαν συγκυρίες, βοηθήθηκαν από τον εβραϊσμό της διασποράς, πολέμησαν πολλές φορές γι αυτό και τωρα έχουμε την σημερινή κατάσταση.
Το ότι μετανάστευσαν από όλο τον κόσμο εκεί σαν τι το αναφέρεις;
Γι αυτό το ήθελαν για να πάνε να ζήσουν στο δικό τους κράτος.
Απάντησα βάσει του αρχικού μου ποστ, όπου θέλω να τονίσω την υποκρισία της Δύσης. Εσύ είπες για τον επεκτατισμό για τον οποίο έχεις εν μέρει δίκιο. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως, το θέμα είναι ότι η Δύση κατάφερε μέσω μαζικής μετανάστευσης και χρηματικής και στρατιωτικής βοήθειας να πετύχει αλλοίωση πληθυσμού σε μια περιοχή. Όπως είπα στο πρώτο ποστ, η ίδια Δύση διαφωνεί με την προσάρτηση από τη Ρωσία περιοχών με 99% Ρώσους γιατί διακαιώματα της ουκρανίας, διεθνές δίκαιο και σύνορα. Αυτό είναι που πρέπει αν κρατήσουμε.
Όσο για τους Ισραηλινούς καλά κάναν και κάναν ότι έγινε. Δεν καίγομαι να πάρω το μέρος κανενός. Δεν είναι δικό μας θέμα έτσι και αλλιώς.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Chainis έγραψε: 20 Φεβ 2022, 00:13
Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Φεβ 2022, 23:58

Η Βόρεια Κορέα εχει πυρηνικά που δεν μπορεί να κάνει χρήση χωρίς να γίνει η ίδια καμμένη γη και αν μπορούσε να δαγκώσει στρατωτικα κάποιον γείτονα της θα το είχε κάνει αλλά δεν μπορεί.

Το Ισραήλ γράφει 5-6 νικηφόρος πολέμους με τα γειτονικά του κράτη που εκτός από τον πόλεμο του 67 σε όλους τους άλλους του επιτέθηκαν αυτά.
Κάθε φορά τα ξεκατίνιαζε και αν είχε πολιτική επεκτατισμού μπορούσε να έχει πολλαπλάσια εκτάσεις.
Αντε να το παμε με την στρατοκαβλη λογικη των θαυμαστων του Ισραηλ. Οι Αραβες ξεκινησαν απο την ερημο, και κατελαβαν εδαφη που ειναι εκατονταδες φορες περισσοτερα απο αυτα του Ισραηλ. Δεν ειναι γαματοι? ΩΧ περιμενε. Τωρα θα αλλαξει ο chainis κασσετα και θα βαλει την κασσετα περι επιθετικου ισλαμ που κανει πολεμους κτλπ κτλπ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”