Ιστορικό δικαίωμα κατακτημένο με αίμα και διαρκή μάχηsys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 18:19Άμα ήθελα κάποιον να εκφράζει τις θέσεις μου, τις οποίες δεν έχω εκφράσει καν ο ίδιος, θα το έλεγα.Cavaliere έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:49Μου απάντησες. Δεν κατανοείς το πώς υπάρχει αυτό το δικαίωμα, άρα, προς το παρόν, κατά. Ευχαριστώ. Μετά από αυτό, η βάση είναι πως δεν θες γενικά Εβραίους στην Παλαιστίνη. Ε, με αυτό δεν μπορεί να γίνει διάλογος.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2022, 17:47Αν μου εξηγήσεις από που πηγάζει αρχικά αυτό το δικαίωμά ευχαρίστως να σου πω και την γνώμη μου.
Αυτό που εξέφρασες εσύ σαν δική μου θέση δεν εκφράζει την δική μου θέση και στο αναφέρω ρητά ότι δεν σε έχω ορίσει εσένα, ή οποιονδήποτε άλλον φδμ, επίσημο εκφραστή των δικών μου θέσεων.
Επίσης, παρότι τέρμα πούστικο αυτό που κάνεις (να εκφράζεις κατά το δοκούν θέσεις άλλων ανθρώπων) δεν έχει καμμία απολύτως λογική βάση καθώς ούτε υπονόησα ούτε είπα ευθέως ποτέ κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά ούτε πιστεύω κάτι τέτοιο ούτε με εκφράζει.
Αντιθέτως σου έκανα, ευθέως, μια ερώτηση την οποία επαναλαμβάνω καθώς δεν την απάντησες:
Από που απορρέει αυτό το δικαίωμά;
Σε όποιο σημείο έχεις κενά, στη διάθεσή σου