!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 10:47
AlienWay έγραψε: 06 Φεβ 2022, 02:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 00:43 Αναφορικά με την κράτηση στο ξενοδοχείο, τα είπαμε 100 φορές. Δεν τεκμηριώνεται από πουθενά.
Τεκμηριώνεται.

Ξαναλέω αυτό που είπα και στον Αγη: Τη στιγμή που εκκρεμεί δίκη για μια τόσο σημαντική υπόθεση, θα ήταν τουλάχιστον ψυχασθενές να βγει και να πει δημόσια τέτοιο ψέμα όταν γνωρίζει πως μπορεί να επηρεάσει άμεσα την άποψη των δικαστών. Ασφαλώς και είναι καταχωρημένη στις κρατήσεις του ξενοδοχείου. Το να βγει να πει ότι έκανε την κράτηση χωρίς να την έχει κάνει, ενώ γνωρίζει πως οφείλει να ΔΕΙΞΕΙ ειλικρινής (άλλο αν είναι όντως ειλικρινής ή όχι) είναι βλακώδες.

Το ίδιο ισχύει για τους ουροσυλλέκτες. Δεν θα έβγαινε να πει ότι τους αγόρασε μόνη της αν δεν είχε ήδη απόδειξη.
O ισχυρισμός σου είναι υπόθεση, όχι τεκμηρίωση.
Τεκμηρίωση θα είναι η καταγραφή στην κάρτα της ή στη λίστα του ξενοδοχείου. Αν υπάρχει, καλώς.
Στην τελική και στην πρώτη κατάθεση της, είπε ότι είδε 3 άγνωστους άντρες στο διάδρομο και το ίδιο ακριβώς επανέλαβε και ο δικηγόρος της. Το άλλαξε στις επόμενες καταθέσεις. Κι αυτό αφελές ήταν.
Επίσης αφελές ήταν να μην αναφέρει το τι της είπε στο τηλέφωνο ο Λεβέντης. Γιατί δεν το ανέφερε ποτέ; Μάντεψε, δεν είναι δύσκολο.
Αναφορικά δε με τους ουροσυλλέκτες, ήταν διαδικαστικό της εξέτασης δηλαδή κάτι που δεν έχρηζε αμφισβήτησης. Το πότε τους αγόρασε, αναφέρθηκε μετά την ανακοίνωση για τα δείγματα που στάλθηκαν στην Ελβετία, για να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα των εξετάσεων.

Υπάρχει μόνον μία περίπτωση να έχει γίνει καταγραφή του δωματίου.
Είδα τις συνεντεύξεις στον Ζούγκλα. Τα όσα έχει πει εκεί, είναι κατ' εμέ 100% εις γνώσιν των δικηγόρων της. Δεν θα μπορούσε να πει κάτι που δεν τεκμηριώνεται όσον αφορά το κλείσιμο του δωματίου και οι δικηγόροι να της είπαν "οκ, πες το", χωρίς να υπάρχει απόδειξη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2022, 21:42
Juno έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:07
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 17:45 .....
Αντιλαμβάνεσαι οτι η 1η παράγραφος είναι άσχετη με την 2η παρόλο που πας να την συσχετίσεις. Στην 1η μας γράφεις ότι αν συμμετείχε δεν είναι βιασμός.
Ενώ ξέρεις ότι το χάπι βιασμού προκαλεί διέγερση.
...
Μισό βρε Νάιδα. Αν είχε τις αισθήσεις της και συμμετείχε ενεργά, φταίει το χάπι του βιασμού επειδή προκαλεί διέγερση;
Εσύ τι πιστευεις; δεν φταίει;
Αν είχε τις αισθήσεις της και συμμετείχε ενεργά επειδή το χάπι της προκάλεσε διέγερση, φταίει.
Δεν εξετάζουμε αν φταίνε οι άλλοι, αυτό το ξέρουμε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Δεν βγάζουν άκρη τα θύματα. Μόνο αν έχουν άκρες στον κύκλο τους να σπάσουν μούρες, δόντια, χέρια πόδια να κατεβάσουν καμιά σπλήνα για αντίποινα.
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

AlienWay έγραψε: 06 Φεβ 2022, 12:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 10:47
AlienWay έγραψε: 06 Φεβ 2022, 02:21

Τεκμηριώνεται.

Ξαναλέω αυτό που είπα και στον Αγη: Τη στιγμή που εκκρεμεί δίκη για μια τόσο σημαντική υπόθεση, θα ήταν τουλάχιστον ψυχασθενές να βγει και να πει δημόσια τέτοιο ψέμα όταν γνωρίζει πως μπορεί να επηρεάσει άμεσα την άποψη των δικαστών. Ασφαλώς και είναι καταχωρημένη στις κρατήσεις του ξενοδοχείου. Το να βγει να πει ότι έκανε την κράτηση χωρίς να την έχει κάνει, ενώ γνωρίζει πως οφείλει να ΔΕΙΞΕΙ ειλικρινής (άλλο αν είναι όντως ειλικρινής ή όχι) είναι βλακώδες.

Το ίδιο ισχύει για τους ουροσυλλέκτες. Δεν θα έβγαινε να πει ότι τους αγόρασε μόνη της αν δεν είχε ήδη απόδειξη.
O ισχυρισμός σου είναι υπόθεση, όχι τεκμηρίωση.
Τεκμηρίωση θα είναι η καταγραφή στην κάρτα της ή στη λίστα του ξενοδοχείου. Αν υπάρχει, καλώς.
Στην τελική και στην πρώτη κατάθεση της, είπε ότι είδε 3 άγνωστους άντρες στο διάδρομο και το ίδιο ακριβώς επανέλαβε και ο δικηγόρος της. Το άλλαξε στις επόμενες καταθέσεις. Κι αυτό αφελές ήταν.
Επίσης αφελές ήταν να μην αναφέρει το τι της είπε στο τηλέφωνο ο Λεβέντης. Γιατί δεν το ανέφερε ποτέ; Μάντεψε, δεν είναι δύσκολο.
Αναφορικά δε με τους ουροσυλλέκτες, ήταν διαδικαστικό της εξέτασης δηλαδή κάτι που δεν έχρηζε αμφισβήτησης. Το πότε τους αγόρασε, αναφέρθηκε μετά την ανακοίνωση για τα δείγματα που στάλθηκαν στην Ελβετία, για να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα των εξετάσεων.

Υπάρχει μόνον μία περίπτωση να έχει γίνει καταγραφή του δωματίου.
Είδα τις συνεντεύξεις στον Ζούγκλα. Τα όσα έχει πει εκεί, είναι κατ' εμέ 100% εις γνώσιν των δικηγόρων της. Δεν θα μπορούσε να πει κάτι που δεν τεκμηριώνεται όσον αφορά το κλείσιμο του δωματίου και οι δικηγόροι να της είπαν "οκ, πες το", χωρίς να υπάρχει απόδειξη.
Συνεχίζει να είναι υπόθεση αυτό που γράφεις. Το τι θα την άφηναν να πει ή να μην πει οι δικηγόροι της είναι άσχετο γιατί αυτό για τους 3 άγνωστους άντρες, το είπε στην αρχή ΚΑΙ ο δικηγόρος της. Όταν άλλαξε η κατάθεση, έλεγαν άλλα. Στην τελική, ούτε οι δικηγόροι ούτε οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, όταν περνάει στο πλατύ κοινό μια άποψη που συμφέρει την πλευρά του πελάτη τους, ακόμη και αν έχει γκρίζα σημεία. Κι αυτό έχει αποδειχθεί ακόμη και σε αυτό το θέμα. Το αφήγημα της κοπέλας έγινε αποδεκτό ως "τεκμήριο". Είπε αυτό άρα έγινε έτσι. Το αφήγημα των κατηγορούμενων, όχι. Και αυτό λειτουργεί και αντίστροφα για κάποιους άλλους. Αν δεν αποδειχθεί βιασμός, η κοπέλα ήταν βίζιτα.
Δηλαδή ή βιάστηκε ή είναι εκβιάστρια. :lol:

Οτιδήποτε άλλο, δεν παίζει.

Σε κάθε περίπτωση, η τεκμηρίωση είναι άλλο πράγμα.
Το αν έχουν δοθεί τα στοιχεία για την κράτηση του δωματίου και δεν έχει γίνει γνωστό, είναι επίσης άλλο πράγμα.

Εγώ λοιπόν συνεχίζω να υποθέτω ότι δεν υπάρχουν.
Γιατί κρίνω από αυτά που έχω δει σε δημοσιεύσεις και συνεντεύξεις της μιας και της άλλης πλευράς, δεν έχω γνώση της λεπτομερούς δικογραφίας ούτε το αντιμετωπίζω ηθικολογικά. Απλώς γιατί οι δίκες κρίνονται στις πρακτικές λεπτομέρειες και αυτή είναι η δουλειά των δικηγόρων. Δεν είναι ρήτορες, λογιστές είναι. Και ως τέτοιοι κρίνονται.

Στο κατά πόσον είναι ικανοί να εξασφαλίζουν καλές διατροφές/αποζημιώσεις για τους μεν ή φορολογικές ελαφρύνσεις για τους δε. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Juno έγραψε: 06 Φεβ 2022, 17:46
Juno έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:07

Μισό βρε Νάιδα. Αν είχε τις αισθήσεις της και συμμετείχε ενεργά, φταίει το χάπι του βιασμού επειδή προκαλεί διέγερση;
Αν είχε τις αισθήσεις της και συμμετείχε ενεργά επειδή το χάπι της προκάλεσε διέγερση, φταίει.
Kάπου εδώ να σας θυμίσω ότι η έρευνα για χάπια σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες είναι αρκετά πίσω, κάποια δε από αυτά για να δράσουν θέλουν καμιά δεκαριά μέρες συνεχή λήψη. Κι εσείς κάθεστε και συζητάτε για διέγερση από ναρκωτική ουσία, που παίζει να είναι η υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης της υποπερίπτωσης. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, δεν παίζει. Αν πήρε κάτι, θα έμενε τάβλα και όχι καύλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2022, 18:20

Το αν έχουν δοθεί τα στοιχεία για την κράτηση του δωματίου και δεν έχει γίνει γνωστό, είναι επίσης άλλο πράγμα.

Εχει κυκλοφορησει ο καταλογος του ξενοδοχειου

Ειχε κλεισει το 510 στο ονομα της και πληρωσε μετρητα. Μπορει αργοτερα να το βρω για να το ποσταρω.
Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:48
Αν πήρε κάτι, θα έμεινε τάβλα και όχι καύλα.
:+1:

Το εχουμε πει 50 φορες αλλα δεν κανει ρετζιστερ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Blackdog έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:55

Ειχε κλεισει το 510 στο ονομα της και πληρωσε μετρητα. Μπορει αργοτερα να το βρω για να το ποσταρω.
Αν πήρε κάτι, θα έμεινε τάβλα και όχι καύλα.
:+1:

Το εχουμε πει 50 φορες αλλα δεν κανει ρετζιστερ
Τεσπα. Αν οι κιουρίες του πόνου βρήκαν το μαγικό χάπι σεξουαλικής διέγερσης των γυναικών, να ανεβάσουν κάνα πέιπερ, να πάνε μπροστά την επιστήμη, διότι είμαστε ΠΟΛΥ πίσω και είναι άδικο για το γυναικείο φύλο, ειδικά σε ηλικίες κοντά στην εμμηνόπαυση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Citroenakias έγραψε: 06 Φεβ 2022, 10:28 https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... ma-apo-tis

Κι επισήμως ψεύτρα
Cecily Anne, εδώ λέει "μηδενικά" ποσοστά αλκοόλης. Εφόσον ξέρουμε όσο "σίγουρα" γίνεται ότι κατανάλωσε τουλάχιστον 3 ποτήρια αλκοόλ (2 σαμπάνιες + 1 βότκα) δικαιολογούνται τα "μηδενικά" ποσοστά των αποτελεσμάτων;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Νατο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:18
Citroenakias έγραψε: 06 Φεβ 2022, 10:28 https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... ma-apo-tis

Κι επισήμως ψεύτρα
Cecily Anne, εδώ λέει "μηδενικά" ποσοστά αλκοόλης. Εφόσον ξέρουμε όσο "σίγουρα" γίνεται ότι κατανάλωσε τουλάχιστον 3 ποτήρια αλκοόλ (2 σαμπάνιες + 1 βότκα) δικαιολογούνται τα "μηδενικά" ποσοστά των αποτελεσμάτων;
Δεν παίζει να είναι μηδενικά, πρώτη φορά το ακούω, σε προηγούμενο άρθρο μίλαγαν για χαμηλά. Μου φαίνεται αστείο να βρεθούν μηδενικά ποσοστά σε οποιονδήποτε εξετάζεται από πάρτυ. Ένα κόκκορα κρασάτο να φας της γιαγιάς μου, οριακά σε πιάνει το αλκοτεστ.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Juno έγραψε: 06 Φεβ 2022, 17:46

Kάπου εδώ να σας θυμίσω ότι η έρευνα για χάπια σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες είναι αρκετά πίσω, κάποια δε από αυτά για να δράσουν θέλουν καμιά δεκαριά μέρες συνεχή λήψη. Κι εσείς κάθεστε και συζητάτε για διέγερση από ναρκωτική ουσία, που παίζει να είναι η υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης της υποπερίπτωσης. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, δεν παίζει. Αν πήρε κάτι, θα έμενε τάβλα και όχι καύλα.
Εγώ δεν έχω ακούσει να υπάρχει τέτοιο πράγμα, στη Naida απάντησα.

Blackdog έγραψε: 06 Φεβ 2022, 19:55

Κάθε φυσιολογική γυναίκα κλείνει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου επειδή ήπιε. Όταν πίνουμε και δεν θέλουμε να οδηγήσουμε, αυτό είναι το plan B.

Στην αρχή έλεγα πως ίσως συμμετείχε και το μετάνοιωσε την επόμενη μέρα.
Μετά που ενημερωθήκαμε για το ποιόν των άλλων, είπα πως την βίασαν ξεκάθαρα.
Τώρα με τα νέα δεδομένα, πιο πιθανόν είναι να την έριξε δίπλα τους, ξέροντας πως θα τσιμπήσουν, κάποιος ανταγωνιστής τους για να τους κάψει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:33

Κι επισήμως ψεύτρα
Δεν παίζει να είναι μηδενικά, πρώτη φορά το ακούω, σε προηγούμενο άρθρο μίλαγαν για χαμηλά. Μου φαίνεται αστείο να βρεθούν μηδενικά ποσοστά σε οποιονδήποτε εξετάζεται από πάρτυ. Ένα κόκκορα κρασάτο να φας της γιαγιάς μου, οριακά σε πιάνει το αλκοτεστ.
Ωραία, κι εγώ αυτήν την εντύπωση είχα.
Παίζουν πουθενά τα επίσημα αποτελέσματα λοιπόν;

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:37

Δεν ξέρω, εγώ ένα άρθρο εφημερίδας έχω δει μέχρι τώρα που αναφερόταν σε αρνητικό αποτέλεσμα από Ελβετία και σε χαμηλή κατάποση αλκοόλ και θεώρησα ότι όντως αυτά είναι τα αποτελέσματα. Αλλά αν βλέπω άλλα άρθρα να σαλτσοποιούν τη φάση, τότε θα αρχίσω να απορώ και για την αξιοπιστία του αρχικού άρθρου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Cecily Anne έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:40
sys3x έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:37

Δεν ξέρω, εγώ ένα άρθρο εφημερίδας έχω δει μέχρι τώρα που αναφερόταν σε αρνητικό αποτέλεσμα από Ελβετία και σε χαμηλή κατάποση αλκοόλ και θεώρησα ότι όντως αυτά είναι τα αποτελέσματα. Αλλά αν βλέπω άλλα άρθρα να σαλτσοποιούν τη φάση, τότε θα αρχίσω να απορώ και για την αξιοπιστία του αρχικού άρθρου.
Ομοίως.
Σε αναμονή λοιπόν.

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Juno έγραψε: 06 Φεβ 2022, 20:34
Κάθε φυσιολογική γυναίκα κλείνει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου επειδή ήπιε. Όταν πίνουμε και δεν θέλουμε να οδηγήσουμε, αυτό είναι το plan B.

Στην αρχή έλεγα πως ίσως συμμετείχε και το μετάνοιωσε την επόμενη μέρα.
Μετά που ενημερωθήκαμε για το ποιόν των άλλων, είπα πως την βίασαν ξεκάθαρα.
Τώρα με τα νέα δεδομένα, πιο πιθανόν είναι να την έριξε δίπλα τους, ξέροντας πως θα τσιμπήσουν, κάποιος ανταγωνιστής τους για να τους κάψει.
:o Δεν μου είναι ούτε ΠΛΑΝ Π το να κλείσω δωμάτιο σε ξενοδοχείο.
Ή θα πάρω ταξί ή θα με γυρίσει κάποιος από την παρέα ή θα πάω να κοιμηθώ σε φίλη, φίλο, γκόμενο, κλπ. Παίζει να μη μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να κλείσω δωμάτιο σε ξενοδοχείο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”