!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Kανα νεο απο την υποθεση εχουμε; Ξερουμε οτι δεν ηταν χαπακωμενη και πιωμενη, κανα αλλο νεο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
οποιος εχει ματια, βλεπει. και οι 2 παραγραφοι αναφερονται στο ιδιο.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 17:45
Αντιλαμβάνεσαι οτι η 1η παράγραφος είναι άσχετη με την 2η παρόλο που πας να την συσχετίσεις. Στην 1η μας γράφεις ότι αν συμμετείχε δεν είναι βιασμός.
Ενώ ξέρεις ότι το χάπι βιασμού προκαλεί διέγερση.
Στην 2η γράφεις οτι "αν δεν υπάρξουν άλλα στοιχεία από εξετάσεις θα την σκαπουλαρει ο βιαστής" κάτι άσχετο δηλαδή κάτι που φαίνεται από το επισης που χρησιμοποιείς. Προσθέτεις στον λόγο σου δηλαδή κάτι άλλο , δεν επεξηγείς την φράση σου περί συμμετοχής και μη βιασμού κτλ
Ξαναλέω μήπως νομίζεις απευθύνεσαι σε άτομο με χαμηλό iq?
επισης, δεν ξερω τι προκαλει το χαπι βιασμου. καταρχην δεν ειναι ενα χαπι, ειναι 3-4 διαφορετικες ουσιες, που εχουν αναλογα διαφορετικα αποτελεσματα. ενα απο ολα αυτα, μπορει, πιθανον, να προκαλει και διεγερση.οποτε δεν γινεται να ξερω ποιο απο ολα της δωθηκε (αν της δωθηκε) και τι επιδραση ειχε.
εσυ απο ολες τις πιθανοτητες, διαλεγεις να πιστεψεις ως βεβαιοτητα, την μια που βολευει την αποφαση που εχεις παρει απο πριν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Βρε συ είναι ξεκάθαρο αυτό που γράφεις. Για άλλο πράγμα γράφεις στην 1η παράγραφο, δηλαδή γράφεις αν ήταν πραγματικός βιασμός ή δεν ήταν ανάλογα με την σεξουαλική της συμμετοχή.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2022, 18:01οποιος εχει ματια, βλεπει. και οι 2 παραγραφοι αναφερονται στο ιδιο.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 17:45
Αντιλαμβάνεσαι οτι η 1η παράγραφος είναι άσχετη με την 2η παρόλο που πας να την συσχετίσεις. Στην 1η μας γράφεις ότι αν συμμετείχε δεν είναι βιασμός.
Στην 2η γράφεις οτι "αν δεν υπάρξουν άλλα στοιχεία από εξετάσεις θα την σκαπουλαρει ο βιαστής" κάτι άσχετο δηλαδή κάτι που φαίνεται από το επισης που χρησιμοποιείς. Προσθέτεις στον λόγο σου δηλαδή κάτι άλλο , δεν επεξηγείς την φράση σου περί συμμετοχής και μη βιασμού κτλ
Ξαναλέω μήπως νομίζεις απευθύνεσαι σε άτομο με χαμηλό iq?
επισης, δεν ξερω τι προκαλει το χαπι βιασμου. καταρχην δεν ειναι ενα χαπι, ειναι 3-4 διαφορετικες ουσιες, που εχουν αναλογα διαφορετικα αποτελεσματα. ενα απο ολα αυτα, μπορει, πιθανον, να προκαλει και διεγερση.οποτε δεν γινεται να ξερω ποιο απο ολα της δωθηκε (αν της δωθηκε) και τι επιδραση ειχε.
εσυ απο ολες τις πιθανοτητες, διαλεγεις να πιστεψεις ως βεβαιοτητα, την μια που βολευει την αποφαση που εχεις παρει απο πριν.
Και για αλλο πράγμα γράφεις στην 2η παράγραφο, δηλαδή για το αν θα την σκαπουλαρει ο βιαστής αν δεν υπάρξουν ενδείξεις στις εξετάσεις.
Και θες να μου πεις ότι στην 1η περίπτωση το ότι δεν είναι βιασμός αν συμμετείχε ενεργά το έγραψες εννοώντας αν δεν ήταν χαπακωμένη. Και ξέρεις ότι υπάρχει και συνέχεια σε εκείνη τη συζήτηση μας.
Αν θεωρείς οτι απλά έγραψες μια μαλακία πες ότι έγραψες μια μαλακία. Αν θεωρείς ότι άλλο εννοούσες και άλλο φαίνεται, πες δεν το έγραψες με σαφήνεια τι εννοούσες. Αν θεωρείς ότι έγραψες σωστά,στηριξε το και πες ότι το έγραψες σωστά. Ίσια πράγματα ρε φίλε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τα γνωσταNostalgia έγραψε: 04 Φεβ 2022, 17:49 Kανα νεο απο την υποθεση εχουμε; Ξερουμε οτι δεν ηταν χαπακωμενη και πιωμενη, κανα αλλο νεο;
πιασιμο απο τα μαλλια μας - ενω πνιγομαστε - μηπως τελικα τα βρουμε ησυχως κ πεσει κανα ευρουλινι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι, αυτο εγραψα, και ειναι φανερο, δεν χρειαζεται καν να το επαναλαβω. θαπρεπε να το καταλαβαινεις κι εσυ, με την πρωτη αναγνωση, αλλα δεν θελεις.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 18:28
Και θες να μου πεις ότι στην 1η περίπτωση το ότι δεν είναι βιασμός αν συμμετείχε ενεργά το έγραψες εννοώντας αν δεν ήταν χαπακωμένη.
θελεις απο καθε γραπτο μου να βγαζεις οτι υποστηριζω βιασμους, και αυτη η θεληση σου δεν σε αφηνει να διαβασεις το προφανες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Όχι, δεν έγραψες αυτό και δεν είναι φανερό. Όσο και να πουλάς τρελίτσα δεν χαμπαριάζω. Απλά νομίζω ότι πλέον έχεις χάσει την αξιοπιστία σου σαν συνομιλητής. Στα φέρνω μπροστά σου και πουλάς τρελίτσα και το γυρνάς επι προσωπικού. Νομίζω ότι έχω χάσει την διάθεση να συνομιλώ μαζί σου, όχι γιατί διαφέρουν οι απόψεις μας αλλά γιατί έχεις χάσει την τιμιότητα σου σαν συνομιλητής. Προς εμένα τουλάχιστον.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2022, 19:21ναι, αυτο εγραψα, και ειναι φανερο, δεν χρειαζεται καν να το επαναλαβω. θαπρεπε να το καταλαβαινεις κι εσυ, με την πρωτη αναγνωση, αλλα δεν θελεις.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 18:28
Και θες να μου πεις ότι στην 1η περίπτωση το ότι δεν είναι βιασμός αν συμμετείχε ενεργά το έγραψες εννοώντας αν δεν ήταν χαπακωμένη.
θελεις απο καθε γραπτο μου να βγαζεις οτι υποστηριζω βιασμους, και αυτη η θεληση σου δεν σε αφηνει να διαβασεις το προφανες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καταλαβα, η πορεια προς τον κουβα δειχνει μη αναστρεψιμη.... Θενξ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 19:38Όχι, δεν έγραψες αυτό και δεν είναι φανερό. Όσο και να πουλάς τρελίτσα δεν χαμπαριάζω. Απλά νομίζω ότι πλέον έχεις χάσει την αξιοπιστία σου σαν συνομιλητής. Στα φέρνω μπροστά σου και πουλάς τρελίτσα και το γυρνάς επι προσωπικού. Νομίζω ότι έχω χάσει την διάθεση να συνομιλώ μαζί σου, όχι γιατί διαφέρουν οι απόψεις μας αλλά γιατί έχεις χάσει την τιμιότητα σου σαν συνομιλητής. Προς εμένα τουλάχιστον.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2022, 19:21ναι, αυτο εγραψα, και ειναι φανερο, δεν χρειαζεται καν να το επαναλαβω. θαπρεπε να το καταλαβαινεις κι εσυ, με την πρωτη αναγνωση, αλλα δεν θελεις.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 18:28
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στην εξωτική Καραϊβική εντωμεταξύ, τα παιδάκια κάνουν μαθήματα χορού και μαθήματα ζωής, 2 σε 1.
https://www.dailymotion.com/video/x3eldrz
https://www.dailymotion.com/video/x3eldrz
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Menios_mikroulis
Μισό βρε Νάιδα. Αν είχε τις αισθήσεις της και συμμετείχε ενεργά, φταίει το χάπι του βιασμού επειδή προκαλεί διέγερση;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 17:45.....Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 09:04 για να υπαρξει απαντηση, πρεπει να ξερουμε και τι εκανε στο διαστημα που δεν θυμαται. αν ηταν χυμενη στο πατωμα σαν σακκι με πατατες, φυσικα και ηταν. αν συμμετειχε ενεργα και με ζηλο στο σεξ, φυσικα και δεν ηταν.
.....
...
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εσύ τι πιστευεις; δεν φταίει;Juno έγραψε: 05 Φεβ 2022, 20:07Μισό βρε Νάιδα. Αν είχε τις αισθήσεις της και συμμετείχε ενεργά, φταίει το χάπι του βιασμού επειδή προκαλεί διέγερση;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2022, 17:45.....Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 09:04 για να υπαρξει απαντηση, πρεπει να ξερουμε και τι εκανε στο διαστημα που δεν θυμαται. αν ηταν χυμενη στο πατωμα σαν σακκι με πατατες, φυσικα και ηταν. αν συμμετειχε ενεργα και με ζηλο στο σεξ, φυσικα και δεν ηταν.
.....
...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετά από τόσες μέρες και δεν έχει ξεκαθαρίσει η ιστορία,η οποία από την αρχή φαινόταν ότι έχει πολλά κενά.Είναι λογικό κάποιες γυναίκες να ταυτίζονται με την αφήγηση της Γ στο ακραίο σενάριο ομαδικού βιασμού λιπόθυμης γυναίκας ,λογικό επίσης από την άλλη οι άντρηδοι να ταυτιζόμαστε με την πλευρά κάποιου άντρα που απλά,μεθυσμένος ων,πήδηξε ημισυναινετικά μια επίσης μεθυσμένη κοπέλα (στο αντίθετο ακραίο σενάριο).
Η αλήθεια ενδέχεται να βρίσκεται κάπου στη μέση (my guess: θα μπήκαν την ώρα που την έπαιρνε ο τύπος και τίποτα άλλοι λιμασμένοι και η Γ μέσα στην τύφλα της θα νόμιζε ότι βλέπει τα @@ διπλά,την άλλη μέρα όμως θα ψιλοθυμήθηκε κάτι και πήγε να καταγγείλει βιασμό).
Η αλήθεια ενδέχεται να βρίσκεται κάπου στη μέση (my guess: θα μπήκαν την ώρα που την έπαιρνε ο τύπος και τίποτα άλλοι λιμασμένοι και η Γ μέσα στην τύφλα της θα νόμιζε ότι βλέπει τα @@ διπλά,την άλλη μέρα όμως θα ψιλοθυμήθηκε κάτι και πήγε να καταγγείλει βιασμό).
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ή λέξη ΗΜΙΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ είναι ή λεξη κλειδί
Μεγάλη υπόθεση η κάβλα σε συνδυασμό με αλκοόλ τύπε,μπορεί να ρίξει και τα πιο ισχυρά κάστρα
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-