Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οταν βαλουν στοχο να αγορασουν 55' τηλεοραση, ipod, αυτοκινητο και διακοπες θα ξεχασουν τον Αλλαχ, να εισαι σιγουρη.
Ετσι δεν γινεται;
η ιστορια μας διδασκει πως ΟΧΙ δεν γινεται ετσι
Η συγχρονη ιστορια λεω
Εσυ κοιταζοντας γυρω βλεπεις κανεναν θρησκο; Αντε να ειναι ενα 10-15% με το ζορι και οι υπολοιποι τους κατατασσουμε στους γραφικους.
Ετσι θα γινουν και αυτοι.
μ αρεσει η αφελεια σας - βλεπετε πολυ ντισνευ
αυτο που θα δεις στο μελλον ειναι σταλινικα ποσοστα φανατικων θρησκων - κ δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις γιατι
Το χιτζάμπ και το ολόσωμο ένδυμα στις Μουσουλμάνες, για να καλύπτεται το σώμα τους, δεν εκφράζει για μένα, τίποτε περισσότερο από θρησκευτική καταπίεση και επ'όυδενί, απελευθέρωση. Τουτέστιν *δεν μπορώ* να το δεχτώ ως ''δικαίωμα'' ελευθεριότητας. Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που υποστηρίζουν μια τέτοια συνθήκη.
Τούτο συμβαίνει διότι προσπαθείς να προσεγγίσεις δυτικότροπα δίχως να έχεις πολύπλευρη - σφαιρική τριβή με το ανατολικό έθος, αυτό κάνει βέβαια και η φεμιναζί, η διαφορές σας είναι ότι εσύ ούτε χαζοβιόλα δεν είσαι ούτε βιοπορίζεσαι από τέτοιου είδους τακτικές, παρόλα αυτά σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες αξιολογείται η άποψή - θέση και των δυο σας.
Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά, επίτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη για το πως αξιολογείται η γυναίκα βάσει θρησκευτικού δογματισμού στις Ανατολικές χώρες. Μια γυναίκα που κρατάει πλακάτ και διαδηλώνει περί δικαιωμάτων στη Ελλάδα, είναι υπόδουλη σε χώρες, όπως το Ιράν, ή το Αφγανιστάν. Σε χρόνο dt τις μαζεύουν. Μέχρι Παλαιστίνη έχει φτάσει η χάρη μου. Ράμαλα.Εκεί είναι πιο light. Και πάλι όμως, είδα γυναίκες μακρυά από τον κόσμο, χωμένες σε μια κουζίνα, με κουρτίνα στο πορτάκι της. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Πήγα να πω κάτι, αλλά ο δικός μου μου έκανε νόημα να σωπάσω. Με χάλασε. Έπρεπε να σεβαστώ. Τι ακριβώς, είναι άλλη ιστορία. Βασικά ήμανε έτοιμη να πάρω σκάλπ, αλλά θα είχαμε ιστορίες. Γάμα το λοιπόν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι, δεν γίνεται έτσι. Αν θεωρείς ότι η χρήση της τεχνολογίας και η καλή ποιότητα ζωής (όπως και αν την αντιλαμβάνεται κάποιος) έχει άμεση σχέση με τον θρησκευτικό φανατισμό, κάνεις λάθος. Οι πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις ισλαμιστές είναι τα λουλούδια της δεύτερης και τρίτης γενιάς μεταναστών και όχι οι πεινασμένοι που δεν είχαν ούτε τη δυνατότητα ούτε τα μέσα έκφρασης λόγου.
Αναφορικά δε με τους ισλαμιστές που δεν έγιναν μετανάστες, αν θεωρείς ότι ο πλούτος και ο κοσμοπολιτισμός αποδυναμώνουν τη δυναμική της θρησκείας τους, ρίξε μια ματιά στους σαουδάραβες και τα εμιράτα. Τίποτε άλλο.
Για να μην γραφω σεντονι, επιγραμματικα λεω οτι ο συγχρονος τροπος ζωης στην δυση, ο καπιταλισμος με το κυνηγι του κερδους, η καταναλωση ως φαρμακο, η ελευθεριοτητα στο σεξ,η χλιδη ως υπερτατη αξια και αλλα τετοια που ζουμε απ εδω, σκοτωνουν την πνευματικοτητα και υποβαθμιζουν την οποια θρησκεια βρισκουν μπροστα τους.
Συν το πρακτικο θεμα, για να συγκρουστουμε πρεπει να οπλιστουν καπως. Εκτος αν λεμε συγκρουση και εννοουμε πολιτικα παιχνιδια.
Οταν βαλουν στοχο να αγορασουν 55' τηλεοραση, ipod, αυτοκινητο και διακοπες θα ξεχασουν τον Αλλαχ, να εισαι σιγουρη.
Ετσι δεν γινεται;
η ιστορια μας διδασκει πως ΟΧΙ δεν γινεται ετσι
Η συγχρονη ιστορια λεω
Εσυ κοιταζοντας γυρω βλεπεις κανεναν θρησκο; Αντε να ειναι ενα 10-15% με το ζορι και οι υπολοιποι τους κατατασσουμε στους γραφικους.
Α ναι;
Αν θεωρείς ότι οι σύγχρονοι ημισεληνοφόροι είναι τόσο ακίνδυνοι και γραφικοί όσο οι χριστιανοί, κάπου κάνεις ένα δομικό λάθος.
Και όσοι διυλιζαν τον κώνωπα του χριστιανισμού θα καταπιούν θένε δεν θένε την μουσουλμανική κάμηλο και θα ζητήσουν κι άλλο... για να μην τους χαρακτηρίσουν γραφικούς και χριστιανοταλιμπάνους. Ήδη το κάνουν.
αυτο που θα δεις στο μελλον ειναι σταλινικα ποσοστα φανατικων θρησκων - κ δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις γιατι
Ναι βλεπω ντισνευ
Ειπα οτι αν δουμε κατι τετοιο θα ειναι γιατι καποιοι το υποκινησαν, η το επετρεψαν να γινει για λογους ασχετους με το Ισλαμ η τον Χριστο, αλλα για να συνεχισει να ρεει το χρημα.
Παντως σε φορουμ και σελιδες του Εξωτερικου βλεπω οτι ο αθεισμος και ο αγνωστικισμος παει ορθιος
Αν ήταν δυνατό θα ήθελα να κυκλοφοράει μονίμως με μπούργκα.
Τέτοια μούρη είναι καλύτερα να μην προβάλλεται δημοσίως. Κάθε φορά που τη βλέπω μου φέρνει ανακατωσούρα στη στομάχα μου η ξινομούρα.
Αν είχε βρει κανα καλό παιδί ή καμιά καλή τύπισσα να βγάζει τα μάτια της δεν θα ήταν μόνιμη κάτοικος Αγαμήτου & Απάρτου γωνία και δεν θα ασχολούταν με τις φεμιναζί μαλακίες.
Γενικά το καλύτερο φάρμακο για να μην κάνουμε και να μην λέμε μαλακίες είναι ένα καλό πήδημα.
ειναι απλα μια πολυ καλη επαγγελματιας
το προβλημα ειναι οι ...ποντιες που ειναι το κοινο της
βλαμμένη είναι που την ακολουθούν ακόμα πιο βλαμμένες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Αν θεωρείς ότι οι σύγχρονοι ημισεληνοφόροι είναι τόσο ακίνδυνοι και γραφικοί όσο οι χριστιανοί, κάπου κάνεις ένα δομικό λάθος.
Και όσοι διυλιζαν τον κώνωπα του χριστιανισμού θα καταπιούν θένε δεν θένε την μουσουλμανική κάμηλο και θα ζητήσουν κι άλλο... για να μην τους χαρακτηρίσουν γραφικούς και χριστιανοταλιμπάνους. Ήδη το κάνουν.
Ποιο ειναι το δομικο λαθος;
και ο χριστιανισμος προ πασοκ ετσι ηταν
Σταδιακα, 10χιλιαρο στο 10χιλιαρο, ευρω με το ευρω, δανειο με το δανειο, ειδες τι εγινε.
Όχι, δεν γίνεται έτσι. Αν θεωρείς ότι η χρήση της τεχνολογίας και η καλή ποιότητα ζωής (όπως και αν την αντιλαμβάνεται κάποιος) έχει άμεση σχέση με τον θρησκευτικό φανατισμό, κάνεις λάθος. Οι πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις ισλαμιστές είναι τα λουλούδια της δεύτερης και τρίτης γενιάς μεταναστών και όχι οι πεινασμένοι που δεν είχαν ούτε τη δυνατότητα ούτε τα μέσα έκφρασης λόγου.
Αναφορικά δε με τους ισλαμιστές που δεν έγιναν μετανάστες, αν θεωρείς ότι ο πλούτος και ο κοσμοπολιτισμός αποδυναμώνουν τη δυναμική της θρησκείας τους, ρίξε μια ματιά στους σαουδάραβες και τα εμιράτα. Τίποτε άλλο.
Για να μην γραφω σεντονι, επιγραμματικα λεω οτι ο συγχρονος τροπος ζωης στην δυση, ο καπιταλισμος με το κυνηγι του κερδους, η καταναλωση ως φαρμακο, η ελευθεριοτητα στο σεξ,η χλιδη ως υπερτατη αξια και αλλα τετοια που ζουμε απ εδω, σκοτωνουν την πνευματικοτητα και υποβαθμιζουν την οποια θρησκεια βρισκουν μπροστα τους.
Συν το πρακτικο θεμα, για να συγκρουστουμε πρεπει να οπλιστουν καπως. Εκτος αν λεμε συγκρουση και εννοουμε πολιτικα παιχνιδια.
Καλά, για τους οπλισμούς πάντα υπάρχουν καλοπροαίρετοι πωλητές υπεράνω θρησκειών.
Για τα υπόλοιπα, σου προτείνω να πας σε μια ειρηνική μουσουλμανική περιοχή για να απολαύσεις μια ζωή με πνευματικότητα, χωρίς εξάρτηση από τα δεινά της δύσης.
Ποιο ειναι το δομικο λαθος;
και ο χριστιανισμος προ πασοκ ετσι ηταν
Σταδιακα, 10χιλιαρο στο 10χιλιαρο, ευρω με το ευρω, δανειο με το δανειο, ειδες τι εγινε.
Α ναι;
Πού ζούσατε ρε παιδιά και έχετε όλοι τόσο τραυματικές εμπειρίες;
Ναι βλεπω ντισνευ
Ειπα οτι αν δουμε κατι τετοιο θα ειναι γιατι καποιοι το υποκινησαν, η το επετρεψαν να γινει για λογους ασχετους με το Ισλαμ η τον Χριστο, αλλα για να συνεχισει να ρεει το χρημα.
Παντως σε φορουμ και σελιδες του Εξωτερικου βλεπω οτι ο αθεισμος και ο αγνωστικισμος παει ορθιος
εχει πολυ ενδιαφερον η προσκολληση στο ''σοσιαλιστικο'' ονειρο κ η αρνηση της ανθρωπινης φυσης κ της ιστορικης πραγματικοτητας παρα τις συνεχεις αποτυχιες με τραγικα αποτελεσματα οπου αποπειραθηκε να εφαρμοστει
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2022, 14:39
Τρεις ημέρες;
Θα κατέβεις δλδ σήμερα;
τι εννοείς; κάθε μέρα μπορώ να κατεβώ. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αφού έχω κόψει το κάπνισμα.
Ναι ρε, αυτό σε λέω, να το εκμεταλλευτείς τώρα που το λουράκι είναι σε φάση χαλάρωσης.
σταμάτα ρε συ τις προσβολές. Μας διαβάζει κι ο κόσμος. Θα νομίσουν ότι δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή με δε μ αφήνει η γυναίκα μου. Αφού ξέρεις ότι μπορώ να κάνω ότι γουστάρω απλά πρέπει να της το λέω από την προηγούμενη και να ειμαι πίσω πριν τα μεσάνυχτα.
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον μπλακντπγκ. οι μουσουλμάνοι μπορεί να θεωρούν ότι εμείς είμαστε αναχρονιστές. Δηλαδή, αυτοί μπορεί να βιάζουν τις γυναίκες τους, να τος δέρνουν ή ξέρωγω να τις φωνάζουν με το όνομα του σκύλου τους μα και οι δικές μας κυκλοφορούν σχεδόν ημίγυμνες. Οπότε, ξες, είναι πάνω κάτω το ίδιο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:44
Καλά, για τους οπλισμούς πάντα υπάρχουν καλοπροαίρετοι πωλητές υπεράνω θρησκειών.
Για τα υπόλοιπα, σου προτείνω να πας σε μια ειρηνική μουσουλμανική περιοχή για να απολαύσεις μια ζωή με πνευματικότητα, χωρίς εξάρτηση από τα δεινά της δύσης.
Δεν ειναι τοσο απλο να εξοπλιστει καποιος εντος της χωρας που βρισκεται. Γιατι αντε στην καλυτερη να βρει οπλα και χειροβομβιδες, τανκς και αεροπορια ομως δεν θα του δωσει κανενας.
Αν ηθελα θα ειχα παει. Δεν μπορω ομως χωρις αλκοολ και εκει δεν εχουν
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2022, 16:44
Δεν ειναι τοσο απλο να εξοπλιστει καποιος εντος της χωρας που βρισκεται. Γιατι αντε στην καλυτερη να βρει οπλα και χειροβομβιδες, τανκς και αεροπορια ομως δεν θα του δωσει κανενας.
Αν ηθελα θα ειχα παει. Δεν μπορω ομως χωρις αλκοολ και εκει δεν εχουν
εχει πολυ ενδιαφερον η προσκολληση στο ''σοσιαλιστικο'' ονειρο κ η αρνηση της ανθρωπινης φυσης κ της ιστορικης πραγματικοτητας παρα τις συνεχεις αποτυχιες με τραγικα αποτελεσματα οπου αποπειραθηκε να εφαρμοστει
Δεν ειμαι αριστερος τυπε μου, μην μπερδευεσαι
Ομως το οτι βλεπω ντισνευ και πιξαρ δεν με κανει να πιστευω σε "αυθορμητες κοινωνικες αλλαγες", ειδικα οταν βλεπω παντα καποιον-καποιους να κονομανε απο πισω.
Εχεις δει και εσυ την φαμπρικα των ΜΚΟ και το ποιος χρηματοδοτει ολο αυτο το παιχνιδι.
Νομιζεις δεν γινονται και απ την αλλη αυτα; Νομιζεις οτι δινει κανεις δεκαρα για την θρησκεια;