!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:20
Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:12
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:11

Ε όχι και καραάσχετος. Έχω κάνει τόσα χρόνια πρακτική στην γυναικολογία.
Μεγάλες ελλείψεις έχεις.
Τελευταία όλο επαναλαμβάνεσαι. Μήπως σου 'καψε τους νευρώνες της πρωτοτυπίας το μπόλι; :-?
Όχι, κάθε φορά που προσπαθείς να κάνεις χιούμορ το διαπιστώνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:54 Εννοείται θα ικανοποιηθουν όλα τα αιτήματα σου. Εν τω μεταξύ υπάρχει όντως τέτοιο μπαράκι με περίπου τέτοια διακόσμηση. Και με μια βελούδινη κουρτίνα. Πανέμορφο.
Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια, Παγκράτι και τα πέριξ. Οι σημερινές εκδοχές παίζουν κυρίως στο πλαίσιο του μεταμοντέρνου "καλλιτεχνικού" κιτς, που προσωπικώς δεν μ' ενθουσιάζει.

Έχουν αρχίσει όμως και ανοίγουν τέτοια μπαρμπέρικα. Με ξύλινη επίπλωση, στυλ μεσοπολέμου κλπ. Δεν είμαι πελάτισσα :lol: αλλά μου αρέσει να τα χαζεύω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:27
Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:54 Εννοείται θα ικανοποιηθουν όλα τα αιτήματα σου. Εν τω μεταξύ υπάρχει όντως τέτοιο μπαράκι με περίπου τέτοια διακόσμηση. Και με μια βελούδινη κουρτίνα. Πανέμορφο.
Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια, Παγκράτι και τα πέριξ. Οι σημερινές εκδοχές παίζουν κυρίως στο πλαίσιο του μεταμοντέρνου "καλλιτεχνικού" κιτς, που προσωπικώς δεν μ' ενθουσιάζει.

Έχουν αρχίσει όμως και ανοίγουν τέτοια μπαρμπέρικα. Με ξύλινη επίπλωση, στυλ μεσοπολέμου κλπ. Δεν είμαι πελάτισσα :lol: αλλά μου αρέσει να τα χαζεύω.
Έχει πολλά μαγαζιά για όλα τα γούστα. Έχει και κάτι τρύπες διαμαντάκια κέντρο, στον Πειραιά και γενικά σε πολλές περιοχές . Και εμένα μ αρέσει αυτό το στυλ με βελούδινα και ξύλινα αλλά δεν μ αρέσει να γίνεται πανικός,φωνες, δυνατές μουσικές και τέτοια.
Μπαρμπερικα και τατουατζιδικα γιομάτος ο τόπος :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:21
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:20
Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:12

Μεγάλες ελλείψεις έχεις.
Τελευταία όλο επαναλαμβάνεσαι. Μήπως σου 'καψε τους νευρώνες της πρωτοτυπίας το μπόλι; :-?
Όχι, κάθε φορά που προσπαθείς να κάνεις χιούμορ το διαπιστώνω.
Ξόρκι λες, όχι διαπίστωση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια
φιλενάδα είχες προλάβει ΡΕΣΙΤΑΛ στα ντουζένια του; :sal13: :sal13: :sal13: :sal13: :sal13:

(σου μιλάω ακόμα παρόλο που δεν απάντησες τι σημαινε εκείνη η απρόκλητη κακία :a040: )
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:30

Έχει πολλά μαγαζιά για όλα τα γούστα. Έχει και κάτι τρύπες διαμαντάκια κέντρο, στον Πειραιά και γενικά σε πολλές περιοχές . Και εμένα μ αρέσει αυτό το στυλ με βελούδινα και ξύλινα αλλά δεν μ αρέσει να γίνεται πανικός,φωνες, δυνατές μουσικές και τέτοια.
Το ξέρω ρε συ αλλά δεν είναι όλα ωραία. Είναι όπως και με τα μπαράκια. Μπορείς να καταλάβεις πότε μυρίζει διακοσμητής και πότε φυσική μυρωδιά στο περιβάλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ναιδάκιμ λίγο χιπστερομοντερνιά μου φάνηκε, και λόγω αυτού του μέσα-έξω
μου θύμισε κι ένα μπαρ που πηγαίναμε παλιά στη σαλονίκη, το "άπειρα μόρια"

κάτι τέτοιο θα προτιμούσα
(οκ στο περίπου)

Εικόνα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

stergiosbik έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:39
stergiosbik έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:09 Στην αναμονή για 3 δόση.
30 μέτρα ουρά γιατί ο λογικός κόσμος ακούει την επιστήμη.
:smt041 :smt041 :smt041
Αποστολή εξετελεσθη!
Ήδη συνδέθηκα με το James Webb και σε λίγο ελπίζω ν' αρχίσω να λαμβάνω δεδομένα.
Καλού κακού μη πλησιάζεις πολύ τις ταμειακές στο σούπερ μάρκετ. :smt077
Άβαταρ μέλους

νύχτα έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:41 ναιδάκιμ λίγο χιπστερομοντερνιά μου φάνηκε, και λόγω αυτού του μέσα-έξω

(οκ στο περίπου)

Εικόνα
σαν κοτόπουλο που ψήνεται θα ένιωθα :-?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:36
Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:30

Το ξέρω ρε συ αλλά δεν είναι όλα ωραία. Είναι όπως και με τα μπαράκια. Μπορείς να καταλάβεις πότε μυρίζει διακοσμητής και πότε φυσική μυρωδιά στο περιβάλλον.
Γενικά παίζει πολύ και το ύφος του μαγαζιού, το προσωπικό και καμιά φορά και ο ιδιοκτήτης. Έχω πάει σε μαγαζί και ενιωσα σαν παρέα με όλους εκεί. Βέβαια ο ιδιοκτήτης είναι φίλος του φίλου μου αλλά και πάλι εγώ ήμουν ξένη. Γαμω τα μαγαζιά, ατμόσφαιρα, όχι τρελά πράγματα από διακόσμηση αλλά είχες αυτό το feeling ότι όσοι είναι εκεί γουστάρουν που είναι εκεί.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

νύχτα έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:41 ναιδάκιμ λίγο χιπστερομοντερνιά μου φάνηκε, και λόγω αυτού του μέσα-έξω

(οκ στο περίπου)

Εικόνα
Τέτοιο είναι πάνω κάτω :lol: κάνε και εσύ τα στραβά μάτια μαρη έχει βελούδινη κουρτίνα :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:35
Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια
φιλενάδα είχες προλάβει ΡΕΣΙΤΑΛ στα ντουζένια του; :sal13: :sal13: :sal13: :sal13: :sal13:

(σου μιλάω ακόμα παρόλο που δεν απάντησες τι σημαινε εκείνη η απρόκλητη κακία :a040: )
Για να είμαι ειλικρινής, το ρεσιτάλ στα Εξάρχεια δεν μου θυμίζει κάτι. Μπορεί να πήγα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Κυρίως πήγαινα dada, green door και decadence. Kαι πρόλαβα τον Τιπούκειτο στα Εξάρχεια που ήταν κάτι μεταξύ μπουάτ και μπαρ, μαγικός χώρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:46 dada, και decadence.
:sal13: :sal13: :sal13: :sal13:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:43 Γαμω τα μαγαζιά, ατμόσφαιρα, όχι τρελά πράγματα από διακόσμηση αλλά είχες αυτό το feeling ότι όσοι είναι εκεί γουστάρουν που είναι εκεί.
Αυτό το feeling που λες μ' αρέσει και σε τελείως χύμα μαγαζιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:46 dada, και decadence.
:sal13: :sal13: :sal13: :sal13:
Το dada είχε αυτό το "παρακμιακό" στυλ στο οποίο αναφέρθηκα. Νομίζω όμως ότι περισσότερο βιλούδο που λέει κι η Νάιδα :P έπαιζε στο Παγκράτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”