Όχι, κάθε φορά που προσπαθείς να κάνεις χιούμορ το διαπιστώνω.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:20Τελευταία όλο επαναλαμβάνεσαι. Μήπως σου 'καψε τους νευρώνες της πρωτοτυπίας το μπόλι;Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:12Μεγάλες ελλείψεις έχεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:11
Ε όχι και καραάσχετος. Έχω κάνει τόσα χρόνια πρακτική στην γυναικολογία.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κλειστό κλαμπ τριτοδοσικών
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια, Παγκράτι και τα πέριξ. Οι σημερινές εκδοχές παίζουν κυρίως στο πλαίσιο του μεταμοντέρνου "καλλιτεχνικού" κιτς, που προσωπικώς δεν μ' ενθουσιάζει.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:54 Εννοείται θα ικανοποιηθουν όλα τα αιτήματα σου. Εν τω μεταξύ υπάρχει όντως τέτοιο μπαράκι με περίπου τέτοια διακόσμηση. Και με μια βελούδινη κουρτίνα. Πανέμορφο.
Έχουν αρχίσει όμως και ανοίγουν τέτοια μπαρμπέρικα. Με ξύλινη επίπλωση, στυλ μεσοπολέμου κλπ. Δεν είμαι πελάτισσα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχει πολλά μαγαζιά για όλα τα γούστα. Έχει και κάτι τρύπες διαμαντάκια κέντρο, στον Πειραιά και γενικά σε πολλές περιοχές . Και εμένα μ αρέσει αυτό το στυλ με βελούδινα και ξύλινα αλλά δεν μ αρέσει να γίνεται πανικός,φωνες, δυνατές μουσικές και τέτοια.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:27Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια, Παγκράτι και τα πέριξ. Οι σημερινές εκδοχές παίζουν κυρίως στο πλαίσιο του μεταμοντέρνου "καλλιτεχνικού" κιτς, που προσωπικώς δεν μ' ενθουσιάζει.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:54 Εννοείται θα ικανοποιηθουν όλα τα αιτήματα σου. Εν τω μεταξύ υπάρχει όντως τέτοιο μπαράκι με περίπου τέτοια διακόσμηση. Και με μια βελούδινη κουρτίνα. Πανέμορφο.
Έχουν αρχίσει όμως και ανοίγουν τέτοια μπαρμπέρικα. Με ξύλινη επίπλωση, στυλ μεσοπολέμου κλπ. Δεν είμαι πελάτισσααλλά μου αρέσει να τα χαζεύω.
Μπαρμπερικα και τατουατζιδικα γιομάτος ο τόπος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ξόρκι λες, όχι διαπίστωση.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:21Όχι, κάθε φορά που προσπαθείς να κάνεις χιούμορ το διαπιστώνω.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:20Τελευταία όλο επαναλαμβάνεσαι. Μήπως σου 'καψε τους νευρώνες της πρωτοτυπίας το μπόλι;![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
φιλενάδα είχες προλάβει ΡΕΣΙΤΑΛ στα ντουζένια του;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:27
Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια
(σου μιλάω ακόμα παρόλο που δεν απάντησες τι σημαινε εκείνη η απρόκλητη κακία
Το ξέρω ρε συ αλλά δεν είναι όλα ωραία. Είναι όπως και με τα μπαράκια. Μπορείς να καταλάβεις πότε μυρίζει διακοσμητής και πότε φυσική μυρωδιά στο περιβάλλον.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:30Έχει πολλά μαγαζιά για όλα τα γούστα. Έχει και κάτι τρύπες διαμαντάκια κέντρο, στον Πειραιά και γενικά σε πολλές περιοχές . Και εμένα μ αρέσει αυτό το στυλ με βελούδινα και ξύλινα αλλά δεν μ αρέσει να γίνεται πανικός,φωνες, δυνατές μουσικές και τέτοια.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:27Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια, Παγκράτι και τα πέριξ. Οι σημερινές εκδοχές παίζουν κυρίως στο πλαίσιο του μεταμοντέρνου "καλλιτεχνικού" κιτς, που προσωπικώς δεν μ' ενθουσιάζει.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:54 Εννοείται θα ικανοποιηθουν όλα τα αιτήματα σου. Εν τω μεταξύ υπάρχει όντως τέτοιο μπαράκι με περίπου τέτοια διακόσμηση. Και με μια βελούδινη κουρτίνα. Πανέμορφο.
Έχουν αρχίσει όμως και ανοίγουν τέτοια μπαρμπέρικα. Με ξύλινη επίπλωση, στυλ μεσοπολέμου κλπ. Δεν είμαι πελάτισσααλλά μου αρέσει να τα χαζεύω.
Μπαρμπερικα και τατουατζιδικα γιομάτος ο τόπος![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναιδάκιμ λίγο χιπστερομοντερνιά μου φάνηκε, και λόγω αυτού του μέσα-έξω
μου θύμισε κι ένα μπαρ που πηγαίναμε παλιά στη σαλονίκη, το "άπειρα μόρια"
κάτι τέτοιο θα προτιμούσα
(οκ στο περίπου)

(οκ στο περίπου)

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Καλού κακού μη πλησιάζεις πολύ τις ταμειακές στο σούπερ μάρκετ.stergiosbik έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:39stergiosbik έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:09 Στην αναμονή για 3 δόση.
30 μέτρα ουρά γιατί ο λογικός κόσμος ακούει την επιστήμη.![]()
![]()
![]()
Αποστολή εξετελεσθη!
Ήδη συνδέθηκα με το James Webb και σε λίγο ελπίζω ν' αρχίσω να λαμβάνω δεδομένα.
σαν κοτόπουλο που ψήνεται θα ένιωθανύχτα έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:41 ναιδάκιμ λίγο χιπστερομοντερνιά μου φάνηκε, και λόγω αυτού του μέσα-έξω
(οκ στο περίπου)
![]()
Γενικά παίζει πολύ και το ύφος του μαγαζιού, το προσωπικό και καμιά φορά και ο ιδιοκτήτης. Έχω πάει σε μαγαζί και ενιωσα σαν παρέα με όλους εκεί. Βέβαια ο ιδιοκτήτης είναι φίλος του φίλου μου αλλά και πάλι εγώ ήμουν ξένη. Γαμω τα μαγαζιά, ατμόσφαιρα, όχι τρελά πράγματα από διακόσμηση αλλά είχες αυτό το feeling ότι όσοι είναι εκεί γουστάρουν που είναι εκεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:36Το ξέρω ρε συ αλλά δεν είναι όλα ωραία. Είναι όπως και με τα μπαράκια. Μπορείς να καταλάβεις πότε μυρίζει διακοσμητής και πότε φυσική μυρωδιά στο περιβάλλον.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:30Έχει πολλά μαγαζιά για όλα τα γούστα. Έχει και κάτι τρύπες διαμαντάκια κέντρο, στον Πειραιά και γενικά σε πολλές περιοχές . Και εμένα μ αρέσει αυτό το στυλ με βελούδινα και ξύλινα αλλά δεν μ αρέσει να γίνεται πανικός,φωνες, δυνατές μουσικές και τέτοια.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:27
Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια, Παγκράτι και τα πέριξ. Οι σημερινές εκδοχές παίζουν κυρίως στο πλαίσιο του μεταμοντέρνου "καλλιτεχνικού" κιτς, που προσωπικώς δεν μ' ενθουσιάζει.
Μπαρμπερικα και τατουατζιδικα γιομάτος ο τόπος![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τέτοιο είναι πάνω κάτωνύχτα έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:41 ναιδάκιμ λίγο χιπστερομοντερνιά μου φάνηκε, και λόγω αυτού του μέσα-έξω
(οκ στο περίπου)
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για να είμαι ειλικρινής, το ρεσιτάλ στα Εξάρχεια δεν μου θυμίζει κάτι. Μπορεί να πήγα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Κυρίως πήγαινα dada, green door και decadence. Kαι πρόλαβα τον Τιπούκειτο στα Εξάρχεια που ήταν κάτι μεταξύ μπουάτ και μπαρ, μαγικός χώρος.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:35φιλενάδα είχες προλάβει ΡΕΣΙΤΑΛ στα ντουζένια του;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:27
Παλιά υπήρχαν περισσότερα. Γενικώς, αυτό το παρακμιακό στυλ με τα παλιά φθαρμένα έπιπλα, φωτιστικά κλπ, έπαιζε κυρίως σε Εξάρχεια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(σου μιλάω ακόμα παρόλο που δεν απάντησες τι σημαινε εκείνη η απρόκλητη κακία)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό το feeling που λες μ' αρέσει και σε τελείως χύμα μαγαζιά.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 19:43 Γαμω τα μαγαζιά, ατμόσφαιρα, όχι τρελά πράγματα από διακόσμηση αλλά είχες αυτό το feeling ότι όσοι είναι εκεί γουστάρουν που είναι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το dada είχε αυτό το "παρακμιακό" στυλ στο οποίο αναφέρθηκα. Νομίζω όμως ότι περισσότερο βιλούδο που λέει κι η Νάιδα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alekhine
-