stergiosbik έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:09 Στην αναμονή για 3 δόση.
30 μέτρα ουρά γιατί ο λογικός κόσμος ακούει την επιστήμη.
Αποστολή εξετελεσθη!
Ήδη συνδέθηκα με το James Webb και σε λίγο ελπίζω ν' αρχίσω να λαμβάνω δεδομένα.
stergiosbik έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:09 Στην αναμονή για 3 δόση.
30 μέτρα ουρά γιατί ο λογικός κόσμος ακούει την επιστήμη.
FUCK DONALD TRUMP
Αξιοθρήνητο ήταν όταν στην πρώτη καραντίνα έπαιρνα ντελίβερι καφέ στο σπίτι κι όχι τώρα που πάω κι αράζω στην καφετέρια οπότε γουστάρω.Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2022, 22:09 Δεν ξέρω τι είναι πιο αξιοθρήνητο, το να ανήκει κάποιος σε μια τρομοκρατημένη, κατευθύνσιμη, πλατιά μάζα, ή το να νομίζει πως μπαινει σε κλειστό κλαμπ όταν στρουγκίζεται;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δηλαδή; μπαίνουμε κι εμείς;οι διπλοεμβολιασμένοι κοβιντιασμενοι;Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:40 Να καλωσορίσουμε ταπεινά μα αληθινά, τα νέα μέλη του κλαμπ, τους νέους εν Κόβιντ αδελφούς και αδελφές.

Όχι.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:44Δηλαδή; μπαίνουμε κι εμείς;οι διπλοεμβολιασμένοι κοβιντιασμενοι;Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:40 Να καλωσορίσουμε ταπεινά μα αληθινά, τα νέα μέλη του κλαμπ, τους νέους εν Κόβιντ αδελφούς και αδελφές.
[img]https://i.postimg.cc/sf5QL15Y/bedt ... .gif[/img]
FUCK DONALD TRUMP
Δεν με νοιάζειΛεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:58Όχι.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:44Δηλαδή; μπαίνουμε κι εμείς;οι διπλοεμβολιασμένοι κοβιντιασμενοι;Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:40 Να καλωσορίσουμε ταπεινά μα αληθινά, τα νέα μέλη του κλαμπ, τους νέους εν Κόβιντ αδελφούς και αδελφές.
Τα είπαμε, τρία τσιμπήματα ή 1+1 αν το πρώτο είναι Τζόνσον.
Ο ενθουσιασμός σου καταγράφεται όμως, και θα σε κεράσουμε εκλεράκια όταν έρθει η ώρα να μπεις σε 3 μήνες. Προς το παρόν μακριά, δεν έχω διάθεση να καθαρίζω την βιτρίνα από τις δαχτυλιές.
Ένσταση. Από τη στιγμή που ο κόβιντ προκύπτει σε αναμονή της 3ης δόσης, σαφώς και πιάνεται ως τριτοδοσική.Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:58Όχι.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:44Δηλαδή; μπαίνουμε κι εμείς;οι διπλοεμβολιασμένοι κοβιντιασμενοι;Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:40 Να καλωσορίσουμε ταπεινά μα αληθινά, τα νέα μέλη του κλαμπ, τους νέους εν Κόβιντ αδελφούς και αδελφές.
Ο ενθουσιασμός σου καταγράφεται όμως, και θα σε κεράσουμε εκλεράκια όταν έρθει η ώρα να μπεις σε 3 μήνες. Προς το παρόν μακριά, δεν έχω διάθεση να καθαρίζω την βιτρίνα από τις δαχτυλιές.
Αστονε μωρέ, θα ανοίξω άλλο απέναντι και θα μείνει να σκουπιζει μόνος του τα βράδια και να κοιτάει με βαθύ αναστεναγμό την ουρά απέξω από το δικό μου κλαμπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:03Ένσταση. Από τη στιγμή που ο κόβιντ προκύπτει σε αναμονή της 3ης δόσης, σαφώς και πιάνεται ως τριτοδοσική.Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:58Όχι.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:44
Δηλαδή; μπαίνουμε κι εμείς;οι διπλοεμβολιασμένοι κοβιντιασμενοι;
Ακόμη και χωρίς να έβλεπα το τζιφάκι, θα έγραφα το ίδιο.![]()
Λυπάμαι, αλλά το κλαμπ έχει αυστηρούς κανόνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:03Ένσταση. Από τη στιγμή που ο κόβιντ προκύπτει σε αναμονή της 3ης δόσης, σαφώς και πιάνεται ως τριτοδοσική.Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:58Όχι.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:44
Δηλαδή; μπαίνουμε κι εμείς;οι διπλοεμβολιασμένοι κοβιντιασμενοι;
FUCK DONALD TRUMP
Γιατί βαθύ αναστεναγμό; Θέμα χρόνου θα είναι να σε κλείσουν μέσα για μηδαμινό έλεγχο και υγειονομικά εγκλήματα.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:13Αστονε μωρέ, θα ανοίξω άλλο απέναντι και θα μείνει να σκουπιζει μόνος του τα βράδια και να κοιτάει με βαθύ αναστεναγμό την ουρά απέξω από το δικό μου κλαμπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:03Ένσταση. Από τη στιγμή που ο κόβιντ προκύπτει σε αναμονή της 3ης δόσης, σαφώς και πιάνεται ως τριτοδοσική.Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:58
Όχι.
FUCK DONALD TRUMP
Αα δεν ξέρω.Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:20
Γιατί βαθύ αναστεναγμό; Θέμα χρόνου θα είναι να σε κλείσουν μέσα για μηδαμινό έλεγχο και υγειονομικά εγκλήματα.
Όχι δα.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 08 Ιαν 2022, 16:45 J&J, κτηνίατρο, μοντέρνα πριν τα Χριστούγεννα. Κοβιντ φρι ακόμη. Αντισώματα god mode.