Και αν τον αφησεις και στο 42 μπορει να βρεθεις ξαφνικα με 44 και παει λεγοντας;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:54Δεν υπάρχει 'let it burn' σε πυρετό 39,6. Αντιπυρετικά για να πέσει, δεν θες να βρεθείς ξαφνικά στο 42.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι και μετά χτυπάει κουδουνάκι ότι είναι έτοιμο να το βγάλεις.GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:02Και αν τον αφησεις και στο 42 μπορει να βρεθεις ξαφνικα με 44 και παει λεγοντας;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:54Δεν υπάρχει 'let it burn' σε πυρετό 39,6. Αντιπυρετικά για να πέσει, δεν θες να βρεθείς ξαφνικά στο 42.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισως με τη βοηθεια της εξελιξης αποκτησουμε θερμοστατη σε μερικα εκ χρονιαNaida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:04Ναι και μετά χτυπάει κουδουνάκι ότι είναι έτοιμο να το βγάλεις.GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:02Και αν τον αφησεις και στο 42 μπορει να βρεθεις ξαφνικα με 44 και παει λεγοντας;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:54
Δεν υπάρχει 'let it burn' σε πυρετό 39,6. Αντιπυρετικά για να πέσει, δεν θες να βρεθείς ξαφνικά στο 42.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχουμε.GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:08Ισως με τη βοηθεια της εξελιξης αποκτησουμε θερμοστατη σε μερικα εκ χρονια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και γιατί πρέπει να σου βγάλει ο γιατρός αναρρωτική και δεν βγαίνει κατ' ευθείαν από το γραφείο με το ίδιο αντίγραφο; Αφού τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στην πλατφόρμα. Σε λίγο θα παίρνουμε και αντίγραφα οικογενειακής κατάστασης από τα φαρμακεία.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:55Ναι και πάλι αν εκδηλώσει κάτι, pcr.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:47Αυτό θα είχε νόημα μόνον στην περίπτωση, που όποιος έκανε πισιάρ τη Δευτέρα θα ήταν "ασφαλής" για ένα χ χρονικό διάστημα. Αυτό ξέρουμε ότι αποκλείεται να γίνει γιατί κάλλιστα μπορεί να τσιμπήσει τον ιό την Τρίτη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:27 Παπαριές χωρίς σύνορα.
Για ποιο λόγο να αρκεί το ραπιδ; Οκ όσοι ήταν να εμβολιαστούν εμβολιαστηκαν , δεν υπάρχει λόγος αν συνεχιστεί αυτό το ηλίθιο τροπάριο.
Πρέπει να γίνεται πισιαρ σε όσους έχουν το παραμικρό σύμπτωμα.
Τίποτα , νομίζω έκλαιγε ο προϊστάμενοςαπό μένα περιμένουν. Βάσει οδηγίας εοδυ που μίλησα, μετά από τρια 30λεπτα αναμονής, μου είπαν με καλύπτει ο ραπιντ σαν κρούσμα και για την δουλειά μιλαω με τον γιατρό μου να μου βγάλει αναρρωτική αφού του προσκόμισω κάποιο αντιγραφο του θετικού τεστ από το φαρμακείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, ελ επ είμαι.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:55Ναι και πάλι αν εκδηλώσει κάτι, pcr.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:47Αυτό θα είχε νόημα μόνον στην περίπτωση, που όποιος έκανε πισιάρ τη Δευτέρα θα ήταν "ασφαλής" για ένα χ χρονικό διάστημα. Αυτό ξέρουμε ότι αποκλείεται να γίνει γιατί κάλλιστα μπορεί να τσιμπήσει τον ιό την Τρίτη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:27 Παπαριές χωρίς σύνορα.
Για ποιο λόγο να αρκεί το ραπιδ; Οκ όσοι ήταν να εμβολιαστούν εμβολιαστηκαν , δεν υπάρχει λόγος αν συνεχιστεί αυτό το ηλίθιο τροπάριο.
Πρέπει να γίνεται πισιαρ σε όσους έχουν το παραμικρό σύμπτωμα.
Τίποτα , νομίζω έκλαιγε ο προϊστάμενοςαπό μένα περιμένουν. Βάσει οδηγίας εοδυ που μίλησα, μετά από τρια 30λεπτα αναμονής, μου είπαν με καλύπτει ο ραπιντ σαν κρούσμα και για την δουλειά μιλαω με τον γιατρό μου να μου βγάλει αναρρωτική αφού του προσκόμισω κάποιο αντιγραφο του θετικού τεστ από το φαρμακείο.
Το θέμα είναι αν το pcr είναι πιο έγκυρο γιατί μας στέλνουν για ραπιντ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Γιατί το pcr είναι α) πολύ πιο ακριβό β) θέλει περισσότερο χρόνο γ) δεν είναι κάτι που μπορεί να επαναλαμβάνεται τόσο συχνά όσο το ράπιντ/σελφ και δ) δεν εγγυάται τίποτα περισσότερο από το ότι δεν είσαι φορέας τη χ χρονική στιγμή.Lugozzi έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπαίνουν όλοι σε καραντίνα μετά το pcr και συνεχίζουν κανονικά τις επαφές με το επαγγελματικό, οικογενειακό, φιλικό τους περιβάλλον, ουσιαστικώς δεν θα λύσει κάποιο πρόβλημα. Τα συχνά σελφτεστ ή ράπιντ αν και δεν είναι πάντα σίγουρα, είναι πολύ πιο ασφαλή στο γενικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που να ξέρω τι σκέφτονταιΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13
Και γιατί πρέπει να σου βγάλει ο γιατρός αναρρωτική και δεν βγαίνει κατ' ευθείαν από το γραφείο με το ίδιο αντίγραφο; Αφού τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στην πλατφόρμα. Σε λίγο θα παίρνουμε και αντίγραφα οικογενειακής κατάστασης από τα φαρμακεία.![]()
Γιατί και το ραπιντ πιάνει και γιατί γίνεται πανικουλης για PCR.Lugozzi έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, ελ επ είμαι.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:55Ναι και πάλι αν εκδηλώσει κάτι, pcr.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:47
Αυτό θα είχε νόημα μόνον στην περίπτωση, που όποιος έκανε πισιάρ τη Δευτέρα θα ήταν "ασφαλής" για ένα χ χρονικό διάστημα. Αυτό ξέρουμε ότι αποκλείεται να γίνει γιατί κάλλιστα μπορεί να τσιμπήσει τον ιό την Τρίτη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13Και γιατί πρέπει να σου βγάλει ο γιατρός αναρρωτική και δεν βγαίνει κατ' ευθείαν από το γραφείο με το ίδιο αντίγραφο; Αφού τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στην πλατφόρμα. Σε λίγο θα παίρνουμε και αντίγραφα οικογενειακής κατάστασης από τα φαρμακεία.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:55Ναι και πάλι αν εκδηλώσει κάτι, pcr.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:47
Αυτό θα είχε νόημα μόνον στην περίπτωση, που όποιος έκανε πισιάρ τη Δευτέρα θα ήταν "ασφαλής" για ένα χ χρονικό διάστημα. Αυτό ξέρουμε ότι αποκλείεται να γίνει γιατί κάλλιστα μπορεί να τσιμπήσει τον ιό την Τρίτη.
![]()
Είπαμε να τα βάλουμε με πανδημικό ιό. Όχι και με την γραφειοκρατία
Σε νορμαλ συνθηκες μονο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:39Αυτό είναι το φυσιολογικό;axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:06
Αυτήν την περίοδο των γιορτών οι επαφές με φίλους και συγγενείς έχουν αυξηθεί πολύ.![]()
Γιατι ειναι ιδιαιτερη περιπτωση. Εχουμε πανδημια. Οταν με το καλο τελειωσει, τοτε θα βρεθουμε.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:25Έτσι κι αλλιώς, δεν βρισκόμαστε με κανέναν. Αν είναι και μέσα στις γιορτές να έχω το παιδί σα να είναι φυλακισμένο μακριά από φίλους και συγγενείς και ξαδέρφια, δεν ξέρω γιατί να κάνουμε γιορτές έτσι κι αλλιώς. Ούτε ξέρω τι λόγο έχω να στολίσω και να κάνω γλυκά.
Αυτο ειναι να το πεις σε γκομενα για ατακα χωρισμου
Πάντως γενικά όσοι βγαίνετε θετικοί καλό είναι να μιλάτε και με έναν γιατρό. Εμένα μου έδωσε να πάρω φουλ αντιβίωση, κορτιζόνη και εισπνεόμενα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 22:04 Πάντως γενικά όσοι βγαίνετε θετικοί καλό είναι να μιλάτε και με έναν γιατρό. Εμένα μου έδωσε να πάρω φουλ αντιβίωση, κορτιζόνη και εισπνεόμενα.
Για ποιό λόγο;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Προληπτικά; μάλλον. Επειδή έχω ένα αραιό βήχα και έναν πόνο, σαν πιάσιμο βέβαια, στην πλάτη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-