Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:05
Τι σχεδιο θελετε οταν δεν μπορειτε να κρατηθειτε και να μην συναντησετε ανθρωπους για λιγες ημερες;
2 χρόνια δεν το λες και λίγες μέρες. Είναι πολλά για φυσιολογικους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με ασκητισμο, μοναχισμο κτλ.
Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα ενός φίλου μου αφού ανακοίνωσα ότι ίσως έχω κορωνοϊό και με είπε ανεύθυνο επειδή πηγαίνω για … ποτό ( ενώ ήταν όλα ανοιχτά με τον νόμο ) . Δεν θα έπρεπε λέει να τους συναντάω . Εν το μεταξύ ο φίλος μου με παίρνει τηλέφωνο να τους συναντάω και ας γνωρίζει ότι βγαίνω ( όταν δεν έχει “ στοχευμένα ” μέτρα ) . Της είπα ότι όποιος έχει πρόβλημα με το ότι βγαίνω έξω , ας μην με παίρνει τηλέφωνο . Δεν πήγα να τους βρω ενώ έχω συμπτώματα . Πήγα μία κανονική ημέρα και μετά έτυχε να εκδηλώσω . Να μυρίσω τα δάχτυλα μου ;
Σαφώς και το θέλουμε όλοι. Το θέμα είναι τι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε.
Eννοουσα οτι ολοι το θελουμε με καθε κοστος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι σχεδιο θελετε οταν δεν μπορειτε να κρατηθειτε και να μην συναντησετε ανθρωπους για λιγες ημερες;
2 χρόνια δεν το λες και λίγες μέρες. Είναι πολλά για φυσιολογικους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με ασκητισμο, μοναχισμο κτλ.
Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα ενός φίλου μου αφού ανακοίνωσα ότι ίσως έχω κορωνοϊό και με είπε ανεύθυνο επειδή πηγαίνω για … ποτό ( ενώ ήταν όλα ανοιχτά με τον νόμο ) . Δεν θα έπρεπε λέει να τους συναντάω . Εν το μεταξύ ο φίλος μου με παίρνει τηλέφωνο να τους συναντάω και ας γνωρίζει ότι βγαίνω ( όταν δεν έχει “ στοχευμένα ” μέτρα ) . Της είπα ότι όποιος έχει πρόβλημα με το ότι βγαίνω έξω , ας μην με παίρνει τηλέφωνο . Δεν πήγα να τους βρω ενώ έχω συμπτώματα . Πήγα μία κανονική ημέρα και μετά έτυχε να εκδηλώσω . Να μυρίσω τα δάχτυλα μου ;
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αναφέρεσαι σε συναντήσεις πριν ή μετά τη διάγνωση σου;
Σαφώς και το θέλουμε όλοι. Το θέμα είναι τι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε.
Eννοουσα οτι ολοι το θελουμε με καθε κοστος
Ε, ακριβώς σ' αυτό διαφωνώ. Και ακριβώς γι' αυτό, ανεξαρτήτως μέτρων, η έκβαση πλέον είναι θέμα τύχης. Η γνώμη μου είναι ότι τα όποια μέτρα, θα είναι πλέον για το θεαθήναι, έτσι για να λένε ότι έκαναν κάτι. Και το ξέρουμε όλοι ότι όταν λήξουν "τυπικώς", θα ξαναρχίσουν οι ίδιες μαλακίες από την αρχή, έτσι δεν είναι;
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αναφέρεσαι σε συναντήσεις πριν ή μετά τη διάγνωση σου;
Ναι αυτο θα εσωνε την κατασταση
Σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Έτσι κι αλλιώς, δεν βρισκόμαστε με κανέναν. Αν είναι και μέσα στις γιορτές να έχω το παιδί σα να είναι φυλακισμένο μακριά από φίλους και συγγενείς και ξαδέρφια, δεν ξέρω γιατί να κάνουμε γιορτές έτσι κι αλλιώς. Ούτε ξέρω τι λόγο έχω να στολίσω και να κάνω γλυκά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έτσι κι αλλιώς, δεν βρισκόμαστε με κανέναν. Αν είναι και μέσα στις γιορτές να έχω το παιδί σα να είναι φυλακισμένο μακριά από φίλους και συγγενείς και ξαδέρφια, δεν ξέρω γιατί να κάνουμε γιορτές έτσι κι αλλιώς. Ούτε ξέρω τι λόγο έχω να στολίσω και να κάνω γλυκά.
Για να ανεβάζεις φώτο στο φβ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Για να ανεβάζεις φώτο στο φβ.
Είχα να μπω 10 μέρες. Μπήκα κι έβαλα σε όλους το ίδιο gif για το 2022. Θα με ξαναδούν σε 10 μέρες. Κοινώς βαριέμαι το φουμπου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.