!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:54
GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:58 Λετ ιτ μπερν
Δεν υπάρχει 'let it burn' σε πυρετό 39,6. Αντιπυρετικά για να πέσει, δεν θες να βρεθείς ξαφνικά στο 42.
Και αν τον αφησεις και στο 42 μπορει να βρεθεις ξαφνικα με 44 και παει λεγοντας;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:02
GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 19:58 Λετ ιτ μπερν
Δεν υπάρχει 'let it burn' σε πυρετό 39,6. Αντιπυρετικά για να πέσει, δεν θες να βρεθείς ξαφνικά στο 42.
Και αν τον αφησεις και στο 42 μπορει να βρεθεις ξαφνικα με 44 και παει λεγοντας;
Ναι και μετά χτυπάει κουδουνάκι ότι είναι έτοιμο να το βγάλεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:04

Ισως με τη βοηθεια της εξελιξης αποκτησουμε θερμοστατη σε μερικα εκ χρονια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:08
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:04

Ισως με τη βοηθεια της εξελιξης αποκτησουμε θερμοστατη σε μερικα εκ χρονια
Έχουμε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:47
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:27 Παπαριές χωρίς σύνορα.

Για ποιο λόγο να αρκεί το ραπιδ; Οκ όσοι ήταν να εμβολιαστούν εμβολιαστηκαν , δεν υπάρχει λόγος αν συνεχιστεί αυτό το ηλίθιο τροπάριο.

Πρέπει να γίνεται πισιαρ σε όσους έχουν το παραμικρό σύμπτωμα.
Αυτό θα είχε νόημα μόνον στην περίπτωση, που όποιος έκανε πισιάρ τη Δευτέρα θα ήταν "ασφαλής" για ένα χ χρονικό διάστημα. Αυτό ξέρουμε ότι αποκλείεται να γίνει γιατί κάλλιστα μπορεί να τσιμπήσει τον ιό την Τρίτη.
Ναι και πάλι αν εκδηλώσει κάτι, pcr.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:49
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:24

Ααα δεν θα τα πάμε καλά εμείς. Γιατί ρε τι λέω λάθος; ότι μου είπαν από τον εοδυ του ειπα :hammer:
Από τη δουλειά τι σου είπαν;
Τίποτα , νομίζω έκλαιγε ο προϊστάμενος :lol: από μένα περιμένουν. Βάσει οδηγίας εοδυ που μίλησα, μετά από τρια 30λεπτα αναμονής, μου είπαν με καλύπτει ο ραπιντ σαν κρούσμα και για την δουλειά μιλαω με τον γιατρό μου να μου βγάλει αναρρωτική αφού του προσκόμισω κάποιο αντιγραφο του θετικού τεστ από το φαρμακείο.
Και γιατί πρέπει να σου βγάλει ο γιατρός αναρρωτική και δεν βγαίνει κατ' ευθείαν από το γραφείο με το ίδιο αντίγραφο; Αφού τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στην πλατφόρμα. Σε λίγο θα παίρνουμε και αντίγραφα οικογενειακής κατάστασης από τα φαρμακεία. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:27 Παπαριές χωρίς σύνορα.

Για ποιο λόγο να αρκεί το ραπιδ; Οκ όσοι ήταν να εμβολιαστούν εμβολιαστηκαν , δεν υπάρχει λόγος αν συνεχιστεί αυτό το ηλίθιο τροπάριο.

Πρέπει να γίνεται πισιαρ σε όσους έχουν το παραμικρό σύμπτωμα.
Αυτό θα είχε νόημα μόνον στην περίπτωση, που όποιος έκανε πισιάρ τη Δευτέρα θα ήταν "ασφαλής" για ένα χ χρονικό διάστημα. Αυτό ξέρουμε ότι αποκλείεται να γίνει γιατί κάλλιστα μπορεί να τσιμπήσει τον ιό την Τρίτη.
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 20:24

Ααα δεν θα τα πάμε καλά εμείς. Γιατί ρε τι λέω λάθος; ότι μου είπαν από τον εοδυ του ειπα :hammer:
Τίποτα , νομίζω έκλαιγε ο προϊστάμενος :lol: από μένα περιμένουν. Βάσει οδηγίας εοδυ που μίλησα, μετά από τρια 30λεπτα αναμονής, μου είπαν με καλύπτει ο ραπιντ σαν κρούσμα και για την δουλειά μιλαω με τον γιατρό μου να μου βγάλει αναρρωτική αφού του προσκόμισω κάποιο αντιγραφο του θετικού τεστ από το φαρμακείο.
Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, ελ επ είμαι.

Το θέμα είναι αν το pcr είναι πιο έγκυρο γιατί μας στέλνουν για ραπιντ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Lugozzi έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13
Γιατί το pcr είναι α) πολύ πιο ακριβό β) θέλει περισσότερο χρόνο γ) δεν είναι κάτι που μπορεί να επαναλαμβάνεται τόσο συχνά όσο το ράπιντ/σελφ και δ) δεν εγγυάται τίποτα περισσότερο από το ότι δεν είσαι φορέας τη χ χρονική στιγμή.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπαίνουν όλοι σε καραντίνα μετά το pcr και συνεχίζουν κανονικά τις επαφές με το επαγγελματικό, οικογενειακό, φιλικό τους περιβάλλον, ουσιαστικώς δεν θα λύσει κάποιο πρόβλημα. Τα συχνά σελφτεστ ή ράπιντ αν και δεν είναι πάντα σίγουρα, είναι πολύ πιο ασφαλή στο γενικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13

Και γιατί πρέπει να σου βγάλει ο γιατρός αναρρωτική και δεν βγαίνει κατ' ευθείαν από το γραφείο με το ίδιο αντίγραφο; Αφού τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στην πλατφόρμα. Σε λίγο θα παίρνουμε και αντίγραφα οικογενειακής κατάστασης από τα φαρμακεία. :lol:
Που να ξέρω τι σκέφτονται :011:
Lugozzi έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13

Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, ελ επ είμαι.

Γιατί και το ραπιντ πιάνει και γιατί γίνεται πανικουλης για PCR.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:13

Είπαμε να τα βάλουμε με πανδημικό ιό. Όχι και με την γραφειοκρατία
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:39
axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:06
Αυτήν την περίοδο των γιορτών οι επαφές με φίλους και συγγενείς έχουν αυξηθεί πολύ.
Αυτό είναι το φυσιολογικό; :102:
Σε νορμαλ συνθηκες μονο.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:25
axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:09
GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:17

Ναι αυτο θα εσωνε την κατασταση :lol:
Σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Έτσι κι αλλιώς, δεν βρισκόμαστε με κανέναν. Αν είναι και μέσα στις γιορτές να έχω το παιδί σα να είναι φυλακισμένο μακριά από φίλους και συγγενείς και ξαδέρφια, δεν ξέρω γιατί να κάνουμε γιορτές έτσι κι αλλιώς. Ούτε ξέρω τι λόγο έχω να στολίσω και να κάνω γλυκά.
Γιατι ειναι ιδιαιτερη περιπτωση. Εχουμε πανδημια. Οταν με το καλο τελειωσει, τοτε θα βρεθουμε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 21:39 Εχουμε πανδημια. Οταν με το καλο τελειωσει, τοτε θα βρεθουμε.
Αυτο ειναι να το πεις σε γκομενα για ατακα χωρισμου
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πάντως γενικά όσοι βγαίνετε θετικοί καλό είναι να μιλάτε και με έναν γιατρό. Εμένα μου έδωσε να πάρω φουλ αντιβίωση, κορτιζόνη και εισπνεόμενα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 22:04 Πάντως γενικά όσοι βγαίνετε θετικοί καλό είναι να μιλάτε και με έναν γιατρό. Εμένα μου έδωσε να πάρω φουλ αντιβίωση, κορτιζόνη και εισπνεόμενα.
:o

Για ποιό λόγο;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

vatraxos έγραψε: 03 Ιαν 2022, 22:07
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 22:04 Πάντως γενικά όσοι βγαίνετε θετικοί καλό είναι να μιλάτε και με έναν γιατρό. Εμένα μου έδωσε να πάρω φουλ αντιβίωση, κορτιζόνη και εισπνεόμενα.
:o

Για ποιό λόγο;
Προληπτικά; μάλλον. Επειδή έχω ένα αραιό βήχα και έναν πόνο, σαν πιάσιμο βέβαια, στην πλάτη.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”