!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Χαλκιά σε ψάχνουμε !!

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:10 Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.

Δεν της μίλησε ως άντρας, αλλά ως παππούς της.
Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.

Ακόμα και σταθμίζοντας αυτό το γεγονός, να μιλάει ο εμετικός μπάρμπας λες και έχει πάει μπουζούκια στον χρυσό αιώνα του πασόκ; Ε εντάξει, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι πλέον δεν είναι ανεκτό το να κάνουμε διάλογο με γυναίκες με εκφράσεις πασοκοχιμπατζή σε περίοδο ζευγαρώματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 28 Δεκ 2021, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:39 Ποιος βλέπει αυτές τις εκπομπές και δεν βαριέται, βρε παιδιά;
Εδώ και αρκετά χρόνια, Δεν υπάρχει καμία θεσμική ή ανεπίσημη συνήθεια χωρίς παράπλευρη βαρεμάρα. Έχουμε εκπαιδευτεί να τα κάνουμε όλα Ενώ βαριόμαστε. Δεν είναι ότι είμαστε αρκετά ηλίθιοι ώστε να μην βαριόμαστε, είναι ότι έχουμε αποδεχτεί πλέον ότι ο σινεμάς, η Τηλεόραση, τα βιβλία μπεστ σέλερ, η διασκέδαση, το χάζεμα των σοσιαλ στα μέσα μαζικής βαρεμάρας και ενώ πίνουμε "ποτάκι", το φλερτ, το Μπραντζ, οι διαδηλώσεις, Όλα σχεδόν, οφείλουν να είναι ολίγον τι παράσταση, ολίγον τι ηλίθια και ανία Τελικά δεν είναι να μην υπάρχει πρωτοτυπία, ανία έχει γίνει να μας αφήνει για λίγο η παράσταση χωρίς αυτήν την ασφαλή δόση προβλεψιμότητας
Με μία φράση τα είπες όλα. :lol:

Και σ' αυτό το πλαίσιο της βαρεμάρας εντός της θεσμικής/ανεπίσημης βαρεμάρας, αναφερόμουν.

Εγώ ας πούμε που είμαι ιντελεκτουέλ, προτιμώ να δω 3 επεισόδια στη σειρά από οικογενειακές ιστορίες (ενώ αναμένω εναγωνίως τη νέα σειρά της ΘΕΑΣ) παρά ένα μισάωρο από αυτές τις εκπομπές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18
AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:10 Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.

Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.

Ακόμα και σταθμίζοντας αυτό το γεγονός, να μιλάει ο εμετικός μπάρμπας λες και έχει πάει μπουζούκια στον χρυσό αιώνα του πασόκ; Ε εντάξει, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι πλέον δεν είναι ανεκτό το να κάνουμε διάλογο με γυναίκες με εκφράσεις πασοκοχιμπατζή σε περίοδο ζευγαρώματος.
Σιγά τις συμπεριφορές που κανονικοποιούμε. Ενας παππούς αποκάλεσε "κοριτσάκι του" μία πιτσιρίκα.

Χέστηκε η Φατμέ :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ναι μην παθει'' καμια ψυχολογια'' το σουργελο
οπως της αξιζε της φερθηκε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:05
EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:52 Εντάξει γλοιωδης ο μπάρμπας, να τα λέμε όλα
Γλοιώδης γιατί; Επειδή είπε κουκλίτσα την κουκλίτσα;

Ή ήταν καλεσμένος σε λογοτεχνική εκπομπή;
Το κουκλίτσα το είπε με απαξιωτική διάθεση, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας
Σαφώς και το είπε απαξιωτικά. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Ως υδραυλικός που τα λέει χύμα είχε κάνει σουξέ, αυτόν τον ρόλο συνεχίζει να παίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δεν ξερω τιποτα για το συγκεκριμένο fight, αλλά βλεπω οτι μπουζούκοφ στηρίζει οντως Μαλέσκου? Τότε μήπως τελικά δεν έχει και πολυ άδικο ο Χαλκιάς? Γνωρίζουμε τι θεση εχουν πάρει και τα υπόλοιπα πίνατς?
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:59
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:52
Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:48 Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
Κι εγω δεν τον γουσταρω αλλά στην προκειμενη περιπτωση μια χαρα της συμπεριφερθηκε.
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση, αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Πάντως όφειλε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η άλλη ενοχλήθηκε και να το κόψει μετά την πρώτη ατάκα.
Οχι φυσικα.
Οταν ομως προηγουμενως με εχει υποτιμησει βαζοντας με να περιμενω σαν κανενα σκυλι αθετωντας την συμφωνια μας και μετα με ειρωνευεται παιζοντας την ανηξερη,μια χαρα θα της εδειχνα την ενοχληση μου.
Στο κατω κατω,ουτε την ιδια ηλικια εχουν,ουτε την ιδια ιστορια.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:59
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση ...
Το κάνει ένας συνάδελφος (και οι περισσότεροι Ελ που ξέρω) όμως επειδή είναι ομορφάντρας και χαριτωμένος του πάει.

:102:

Απλώς ο Τάσος είναι μπάρμπας ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:21

Σιγά τις συμπεριφορές που κανονικοποιούμε. Ενας παππούς αποκάλεσε "κοριτσάκι του" μία πιτσιρίκα.

Χέστηκε η Φατμέ :003:
Πέρα από ότι δεν θα έλεγα ότι με μια γκόμενα 32 χρονών μπορείς να έχεις το dynamic παππού-πιτσιρίκας, μιλάμε για δύο ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και είναι live στην τηλεόραση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ασέβια σε έναν άνθρωπο να τον καλούν σε εκπομπή και να του κάνουν ψυχογράφημα γιατί είναι νευριασμένος. Ντροπή είναι το λιγότερο. Και το κοριτσάκι το είπε αφού πρώτα την είπε κούκλα μου για να την ηρεμίσει γιατί η κοπέλα δεν σταματούσε και της είχαν κοπεί τα φρένα και τα χαλινάρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 28 Δεκ 2021, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

εχουμε στρατιες απο αντρακλες ετοιμους να πλακωθουν για το παραμικρο με αλλους αντρακλες αλλα καρακοταρες υποτακτικους μουνοδουλους οταν γυναικες τους υποβιβαζουν - απαξιωνουν - ειρωνευονται - προσβαλλουν -υποτιμουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 28 Δεκ 2021, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:25 Δεν ξερω τιποτα για το συγκεκριμένο fight, αλλά βλεπω οτι μπουζούκοφ στηρίζει οντως Μαλέσκου? Τότε μήπως τελικά δεν έχει και πολυ άδικο ο Χαλκιάς? Γνωρίζουμε αν εχουν πάρει θεσεις και τα υπόλοιπα πίνατς?
Τον ξεπλένουν με ζήλο οι ενδημούντες αρχιερείς του αλτραϊτίστικου αντιφεμινισμού, οπότε είναι σίγουρο πως έκανε χοντρή μπουμερομαλακία.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”