!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 77091?s=20
«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δεν θα προλάβω να πω ούτε που παίζω. Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση. Να κάνουμε μία εκπομπή δύο ώρες να στα πω. Στα πέντε λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω», είπε ο Τάσος Χαλκιάς, με την Ιωάννα Μαλέσκου να διερωτάται «Έχουμε 5 λεπτά μόνο;».
Τ.Χ.: Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα.
Ι.Μ.: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.
Τ.Χ.: Δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα.
Ι.Μ.: Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι.
Τ.Χ.: Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ό,τι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα.
Ι.Μ.: Λυπάμαι πολύ αν σας αφήσαμε να περιμένετε.
Τ.Χ.: Δεν έχει καμία σχέση ματάκια μου, συγγνώμη, Ιωάννα μου, αν λυπάσαι. Είσαι και παρεξηγιάρα.
Ι.Μ.: Όχι, νομίζω εσείς είστε πιο εύθικτος και το σέβομαι. Μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους.
Τ.Χ.: Τα συμπεράσματά σου είναι λάθος.
Ι.Μ.: Αυθαίρετα συμπεράσματα πιστεύετε ότι έχω; Δώστε μου λαβή σε αυτά που σας ρωτάω.
Τ.Χ.: Δεν το δείχνεις μωρέ μωρό μου.
Ι.Μ.: Τι να πω; Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.
Τ.Χ.: Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά.
Ι.Μ.: Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν τον σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα. Έχω πετάξει όλα τα θέματα για να σας συναντήσω.
Τ.Χ.: Μην το λες αυτό. Αν είχες πετάξει όλα τα θέματα θα βγαίναμε 12:30, στην ώρα μας.
«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δεν θα προλάβω να πω ούτε που παίζω. Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση. Να κάνουμε μία εκπομπή δύο ώρες να στα πω. Στα πέντε λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω», είπε ο Τάσος Χαλκιάς, με την Ιωάννα Μαλέσκου να διερωτάται «Έχουμε 5 λεπτά μόνο;».
Τ.Χ.: Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα.
Ι.Μ.: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.
Τ.Χ.: Δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα.
Ι.Μ.: Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι.
Τ.Χ.: Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ό,τι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα.
Ι.Μ.: Λυπάμαι πολύ αν σας αφήσαμε να περιμένετε.
Τ.Χ.: Δεν έχει καμία σχέση ματάκια μου, συγγνώμη, Ιωάννα μου, αν λυπάσαι. Είσαι και παρεξηγιάρα.
Ι.Μ.: Όχι, νομίζω εσείς είστε πιο εύθικτος και το σέβομαι. Μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους.
Τ.Χ.: Τα συμπεράσματά σου είναι λάθος.
Ι.Μ.: Αυθαίρετα συμπεράσματα πιστεύετε ότι έχω; Δώστε μου λαβή σε αυτά που σας ρωτάω.
Τ.Χ.: Δεν το δείχνεις μωρέ μωρό μου.
Ι.Μ.: Τι να πω; Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.
Τ.Χ.: Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά.
Ι.Μ.: Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν τον σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα. Έχω πετάξει όλα τα θέματα για να σας συναντήσω.
Τ.Χ.: Μην το λες αυτό. Αν είχες πετάξει όλα τα θέματα θα βγαίναμε 12:30, στην ώρα μας.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
stergiosbik
Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου
Αποκαλουμε κουκλες τις γυναικες και τα εμετικα αποβρασματα οι αριστεροι λενε οτι ειμαστε σεξιστες.
Βρε δεν γαμιεστε ν ασπρισετε λεω εγω.
Βρε δεν γαμιεστε ν ασπρισετε λεω εγω.
εμετούλης
Ο θιγμένος μαιτρ και η επαγγελματίας δημοσιογράφος
Και μιλάμε για έναν Τάσο Χαλκιά και μια Μαλέσκου. Ο νεοελ βόθρος σε τρικυμία
Ο θιγμένος μαιτρ και η επαγγελματίας δημοσιογράφος
Και μιλάμε για έναν Τάσο Χαλκιά και μια Μαλέσκου. Ο νεοελ βόθρος σε τρικυμία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βαρυσήμαντη παρέμβαση Τσιμτσιλή : «Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη»
Spoiler
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
peak greece
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ποιος βλέπει αυτές τις εκπομπές και δεν βαριέται, βρε παιδιά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η ειδηση ειναι η επανεμφανιση του Georgebi

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:33 Αποκαλουμε κουκλες τις γυναικες και τα εμετικα αποβρασματα οι αριστεροι λενε οτι ειμαστε σεξιστες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Είναι ουσιαστικά η νέα φεμινιστική προσέγγιση που γεννήθηκε στις ΗΠΑ, να λένε τις κοπέλες "darling" κι αυτές να παρεξηγιούνται. Το εισήγαγαν κι αυτό.
Από εκεί και πέρα... αυτή η Μαλέσκου είναι σαν κλώνος της Καινούργιου, ή μου φαίνεται; Μήπως υπάρχει κάποιο εργοστάσιο που τις παράγει;
Από εκεί και πέρα... αυτή η Μαλέσκου είναι σαν κλώνος της Καινούργιου, ή μου φαίνεται; Μήπως υπάρχει κάποιο εργοστάσιο που τις παράγει;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
η μεγαλη του Μινωα σχοληAlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:43 Είναι ουσιαστικά η νέα φεμινιστική προσέγγιση που γεννήθηκε στις ΗΠΑ, να λένε τις κοπέλες "darling" κι αυτές να παρεξηγιούνται. Το εισήγαγαν κι αυτό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
αψογος ητανScouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:48 Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
της εδωσε αυτο που της χρειαζοταν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δηλαδή;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
stergiosbik
Κι εγω δεν τον γουσταρω αλλά στην προκειμενη περιπτωση μια χαρα της συμπεριφερθηκε.Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:48 Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 105 Απαντήσεις
- 2821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 27 Απαντήσεις