Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:10 Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.
Δεν της μίλησε ως άντρας, αλλά ως παππούς της.
Με μία φράση τα είπες όλα.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:06Εδώ και αρκετά χρόνια, Δεν υπάρχει καμία θεσμική ή ανεπίσημη συνήθεια χωρίς παράπλευρη βαρεμάρα. Έχουμε εκπαιδευτεί να τα κάνουμε όλα Ενώ βαριόμαστε. Δεν είναι ότι είμαστε αρκετά ηλίθιοι ώστε να μην βαριόμαστε, είναι ότι έχουμε αποδεχτεί πλέον ότι ο σινεμάς, η Τηλεόραση, τα βιβλία μπεστ σέλερ, η διασκέδαση, το χάζεμα των σοσιαλ στα μέσα μαζικής βαρεμάρας και ενώ πίνουμε "ποτάκι", το φλερτ, το Μπραντζ, οι διαδηλώσεις, Όλα σχεδόν, οφείλουν να είναι ολίγον τι παράσταση, ολίγον τι ηλίθια και ανία Τελικά δεν είναι να μην υπάρχει πρωτοτυπία, ανία έχει γίνει να μας αφήνει για λίγο η παράσταση χωρίς αυτήν την ασφαλή δόση προβλεψιμότητας
Σιγά τις συμπεριφορές που κανονικοποιούμε. Ενας παππούς αποκάλεσε "κοριτσάκι του" μία πιτσιρίκα.klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:10 Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.
Ακόμα και σταθμίζοντας αυτό το γεγονός, να μιλάει ο εμετικός μπάρμπας λες και έχει πάει μπουζούκια στον χρυσό αιώνα του πασόκ; Ε εντάξει, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι πλέον δεν είναι ανεκτό το να κάνουμε διάλογο με γυναίκες με εκφράσεις πασοκοχιμπατζή σε περίοδο ζευγαρώματος.
ναι μην παθει'' καμια ψυχολογια'' το σουργελοklg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:10 Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.
Ακόμα και σταθμίζοντας αυτό το γεγονός, να μιλάει ο εμετικός μπάρμπας λες και έχει πάει μπουζούκια στον χρυσό αιώνα του πασόκ; Ε εντάξει, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι πλέον δεν είναι ανεκτό το να κάνουμε διάλογο με γυναίκες με εκφράσεις πασοκοχιμπατζή σε περίοδο ζευγαρώματος.
Σαφώς και το είπε απαξιωτικά. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Οχι φυσικα.Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:59Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση, αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. Πάντως όφειλε τουλάχιστον να σεβαστεί ότι η άλλη ενοχλήθηκε και να το κόψει μετά την πρώτη ατάκα.stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:52Κι εγω δεν τον γουσταρω αλλά στην προκειμενη περιπτωση μια χαρα της συμπεριφερθηκε.Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:48 Δεν έχει και άδικο η Μαλέσκου εν προκειμένω. Ο τύπος είναι ο ορισμός του γλίτσα.
Το κάνει ένας συνάδελφος (και οι περισσότεροι Ελ που ξέρω) όμως επειδή είναι ομορφάντρας και χαριτωμένος του πάει.Scouser έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:59
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς με μια γυναίκα (η οποία μάλιστα θα μπορούσε άνετα να είναι κόρη σου) που γνωρίζεις πρώτη φορά, αρχίζεις με τη μια τα ''μωρό μου'', ''ματάκια μου'', ''κούκλα μου'', ''ρε κοριτσάκι μου'', ''είσαι όμορφη'' κτλ. Δεν ξέρω, εμένα μου βγάζει τρελή γλίτσα και ταγαρίλα αυτή η φάση ...
Πέρα από ότι δεν θα έλεγα ότι με μια γκόμενα 32 χρονών μπορείς να έχεις το dynamic παππού-πιτσιρίκας, μιλάμε για δύο ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και είναι live στην τηλεόραση.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:21Σιγά τις συμπεριφορές που κανονικοποιούμε. Ενας παππούς αποκάλεσε "κοριτσάκι του" μία πιτσιρίκα.klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:10 Ολα αυτά τα είπε με τη λογική ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τάφο, ενώ αυτή είναι μικρή.
Χέστηκε η Φατμέ![]()
Τον ξεπλένουν με ζήλο οι ενδημούντες αρχιερείς του αλτραϊτίστικου αντιφεμινισμού, οπότε είναι σίγουρο πως έκανε χοντρή μπουμερομαλακία.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:25 Δεν ξερω τιποτα για το συγκεκριμένο fight, αλλά βλεπω οτι μπουζούκοφ στηρίζει οντως Μαλέσκου? Τότε μήπως τελικά δεν έχει και πολυ άδικο ο Χαλκιάς? Γνωρίζουμε αν εχουν πάρει θεσεις και τα υπόλοιπα πίνατς?
FUCK DONALD TRUMP
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.