Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:08Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Όποιον δεν τον χαλάει η παραβίαση της εμπιστοσύνης είναι cuck στη ντουλάπα, imho.Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
μονο ;GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:32Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:08Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μωρο μου μονο στα παιδια απο την ομαδα το εστειλα το βιντεο,ειμαστε κολλητοι,σαν να ειμαι εγω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν στείλω το πρόσωπο του; προδίδω εμπιστοσύνη;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:34Όποιον δεν τον χαλάει η παραβίαση της εμπιστοσύνης είναι cuck στη ντουλάπα, imho.Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ούτε καν ρε συ. Μεταξύ μας τις βλέπουμε. Μου έχει στείλει η κολλητη ουυυυυυ. Δεν έχω δείξει ποτέ καμία πουθενά. Και για κανένα λόγο.GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:40 Μωρο μου μονο στα παιδια απο την ομαδα το εστειλα το βιντεο,ειμαστε κολλητοι,σαν να ειμαι εγω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μη μιλας αλλο,παρε ενα δικηγορο να ποσταρει για σενα.
Καλά αν δει ποτέ κανένας την πσωλη του στο ίντερνετ από μένα, ας με βάλουν μέσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εννοείς σε φώτο ή live;Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
live ρε μλκ.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:12Εννοείς σε φώτο ή live;Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Αλλά πολλές φορές πριν απο αυτό θα παίξει και καμια φωτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπέσα τώρα, ποιον από σας θα χάλαγε αν έκανε το ίδιο η γυναίκα σας ή ο άντρας σας και όχι ο τάδε γκόμενος ή γκόμενα;Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Γιατί κάπου έχω την αίσθηση ότι μετά τις μανούλες μας προέκυψαν και οι εξίσου γελοίοι εραστές του φουμπουπουμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σοβαρά τώρα, μέσα σε όλο το πχώρουμ που έχεις διαβάσει και έχεις διαβάσει, εμένα έκανες κουοτ ως "εραστή του φουμπουπουμου";ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:33Μπέσα τώρα, ποιον από σας θα χάλαγε αν έκανε το ίδιο η γυναίκα σας ή ο άντρας σας και όχι ο τάδε γκόμενος ή γκόμενα;Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Γιατί κάπου έχω την αίσθηση ότι μετά τις μανούλες μας προέκυψαν και οι εξίσου γελοίοι εραστές του φουμπουπουμου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είναι γενικό το πρόβλημα συμπεριφοράς και για τα δύο φύλα. Και τις καλύτερες των προθέσεων να έχεις όταν ξεκινάς μία γνωριμία, αν το άλλο άτομο έχει 1-2 κακές εμπειρίες που έχουν χαλάσει τον ψυχισμό του και του έχουν αφήσει ψυχολογικά και ανασφάλειες, αυτά αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια και θα προβληθούν πάνω σου, με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει και εσένα ψυχολογικά και ανασφάλειες που θα βγάλεις στο μέλλον (αν δεν έχεις βγάλει ήδη) στο άλλο άτομο.
Προσπαθώ να πω ότι δεν φταίνε αποκλειστικά οι ψιλομύτες και εκλεκτικές γυναίκες αν οι άντρες παρουσιάζονται και φέρονται σαν αποκρουστικώς κομπλεξικοί κουραδόμαγκες κάθε δευτερόλεπτο που τους μιλάνε, αλλά και το ανάποδο.
Προσπαθώ να πω ότι δεν φταίνε αποκλειστικά οι ψιλομύτες και εκλεκτικές γυναίκες αν οι άντρες παρουσιάζονται και φέρονται σαν αποκρουστικώς κομπλεξικοί κουραδόμαγκες κάθε δευτερόλεπτο που τους μιλάνε, αλλά και το ανάποδο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Live, εννοείς ζωντανή αναμετάδοση με γουατσάπ ή τετ-α-τετ σε απόσταση αναπνοής;Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:29live ρε μλκ.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:12Εννοείς σε φώτο ή live;Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Αλλά πολλές φορές πριν απο αυτό θα παίξει και καμια φωτο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Φυσικά όχι. Μια χαρά οικογενειακή και συζυγική ζωή φαίνεται ότι έχεις.Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:41Σοβαρά τώρα, μέσα σε όλο το πχώρουμ που έχεις διαβάσει και έχεις διαβάσει, εμένα έκανες κουοτ ως "εραστή του φουμπουπουμου";ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:33Μπέσα τώρα, ποιον από σας θα χάλαγε αν έκανε το ίδιο η γυναίκα σας ή ο άντρας σας και όχι ο τάδε γκόμενος ή γκόμενα;Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Γιατί κάπου έχω την αίσθηση ότι μετά τις μανούλες μας προέκυψαν και οι εξίσου γελοίοι εραστές του φουμπουπουμου.![]()
Στον μίζερο ερωτιζμό της κλειδαρότρυπας αναφερόμουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-