!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.
:smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Όποιον δεν τον χαλάει η παραβίαση της εμπιστοσύνης είναι cuck στη ντουλάπα, imho.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:32
Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.
:smt005:
μονο ;

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μωρο μου μονο στα παιδια απο την ομαδα το εστειλα το βιντεο,ειμαστε κολλητοι,σαν να ειμαι εγω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:34
Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:29 Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
Όποιον δεν τον χαλάει η παραβίαση της εμπιστοσύνης είναι cuck στη ντουλάπα, imho.
Αν στείλω το πρόσωπο του; προδίδω εμπιστοσύνη;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:40 Μωρο μου μονο στα παιδια απο την ομαδα το εστειλα το βιντεο,ειμαστε κολλητοι,σαν να ειμαι εγω.
Ούτε καν ρε συ. Μεταξύ μας τις βλέπουμε. Μου έχει στείλει η κολλητη ουυυυυυ. Δεν έχω δείξει ποτέ καμία πουθενά. Και για κανένα λόγο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:06
GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:40 Μωρο μου μονο στα παιδια απο την ομαδα το εστειλα το βιντεο,ειμαστε κολλητοι,σαν να ειμαι εγω.
Ούτε καν ρε συ. Μεταξύ μας τις βλέπουμε. Μου έχει στείλει η κολλητη ουυυυυυ. Δεν έχω δείξει ποτέ καμία πουθενά. Και για κανένα λόγο.
Μη μιλας αλλο,παρε ενα δικηγορο να ποσταρει για σενα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:08
Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:06
Μη μιλας αλλο,παρε ενα δικηγορο να ποσταρει για σενα.
Καλά αν δει ποτέ κανένας την πσωλη του στο ίντερνετ από μένα, ας με βάλουν μέσα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εννοείς σε φώτο ή live;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:12
Εννοείς σε φώτο ή live;
live ρε μλκ.
Αλλά πολλές φορές πριν απο αυτό θα παίξει και καμια φωτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μπέσα τώρα, ποιον από σας θα χάλαγε αν έκανε το ίδιο η γυναίκα σας ή ο άντρας σας και όχι ο τάδε γκόμενος ή γκόμενα;

Γιατί κάπου έχω την αίσθηση ότι μετά τις μανούλες μας προέκυψαν και οι εξίσου γελοίοι εραστές του φουμπουπουμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:33
Μπέσα τώρα, ποιον από σας θα χάλαγε αν έκανε το ίδιο η γυναίκα σας ή ο άντρας σας και όχι ο τάδε γκόμενος ή γκόμενα;

Γιατί κάπου έχω την αίσθηση ότι μετά τις μανούλες μας προέκυψαν και οι εξίσου γελοίοι εραστές του φουμπουπουμου.
Σοβαρά τώρα, μέσα σε όλο το πχώρουμ που έχεις διαβάσει και έχεις διαβάσει, εμένα έκανες κουοτ ως "εραστή του φουμπουπουμου"; :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Είναι γενικό το πρόβλημα συμπεριφοράς και για τα δύο φύλα. Και τις καλύτερες των προθέσεων να έχεις όταν ξεκινάς μία γνωριμία, αν το άλλο άτομο έχει 1-2 κακές εμπειρίες που έχουν χαλάσει τον ψυχισμό του και του έχουν αφήσει ψυχολογικά και ανασφάλειες, αυτά αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια και θα προβληθούν πάνω σου, με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει και εσένα ψυχολογικά και ανασφάλειες που θα βγάλεις στο μέλλον (αν δεν έχεις βγάλει ήδη) στο άλλο άτομο.

Προσπαθώ να πω ότι δεν φταίνε αποκλειστικά οι ψιλομύτες και εκλεκτικές γυναίκες αν οι άντρες παρουσιάζονται και φέρονται σαν αποκρουστικώς κομπλεξικοί κουραδόμαγκες κάθε δευτερόλεπτο που τους μιλάνε, αλλά και το ανάποδο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:29
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:12
Εννοείς σε φώτο ή live;
live ρε μλκ.
Αλλά πολλές φορές πριν απο αυτό θα παίξει και καμια φωτο.
Live, εννοείς ζωντανή αναμετάδοση με γουατσάπ ή τετ-α-τετ σε απόσταση αναπνοής; :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 16:33

Σοβαρά τώρα, μέσα σε όλο το πχώρουμ που έχεις διαβάσει και έχεις διαβάσει, εμένα έκανες κουοτ ως "εραστή του φουμπουπουμου"; :lol:
Φυσικά όχι. Μια χαρά οικογενειακή και συζυγική ζωή φαίνεται ότι έχεις. :wink

Στον μίζερο ερωτιζμό της κλειδαρότρυπας αναφερόμουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”