Άμα μου πεις εσύ γιατί γουστάρετε ρακέτα να σας μπατσιζει και στραπον στο στόμα.AlienWay έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:01Ασε τη ρακέτα! Γιατί τη βρίσκετε με τη βιντεοσκόπηση και αντιμετωπίζετε σαν νεάντερνταλ αυτον που δεν δεχεται να βιντεοσκοπηθει?Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:52Οι άντρες να δεις!!! Θέλουν να τους βαράς στα οπίσθια με μια ρακέτα του τένις, να τους δίνεις το στραπον στο στόμα. Αλλιώς λέει σε χωρίζουν. Άστα.AlienWay έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:23 Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει εντελώς! Εχουν την απαίτηση να βιντεοσκοπούνται πάνω στο σεξ και μας απειλούν με χωρισμό έτσι και δεν το κάνουμε.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Η απάντηση στο ερώτημα του νήματος:
Είναι κουφάλες.
Είναι κουφάλες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ειναι υπεροχες ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ κ ειμαστε τυχεροι που συνυπαρχουμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αν στα βιντεο του παν δε φαινοταν προσωπο, και δεν επιβεβαιωνοταν ταυτοτητα, αθωος; αν δηλαδη απλως δηλωνε ποια ηταν.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:14Και εγώ μπορεί να στείλω και να αναφέρω είναι δική σου. Επιβεβαιώνεται πως;Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:08τις δημοσιοποιησες σε μια φιλη σου. η σε 2, η σε 20000000, δεν παυει να ειναι αδικημα αναλογα με το νουμερο.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 12:38
Που τις δημοσιοποιησα; και ποιαν ανθρώπο βλέπεις εσύ από μια ντικ πικ;
εφοσον αναφερεις σε ποιον ανηκει η φωτο, δεν εχει σημασια αν φαινεται το προσωπο του. οπως και αν στα βιντεο του παναγ δε φαινοταν το προσωπο της, παλι παρανομα θα ηταν.
αν ανεβασει η στειλει καποιος φωτο με το μουνι σου, χωρις προσωπο, δηλωνωντας οτι ειναι δικο σου, ολα καλα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
γω δεν καταλαβαινω τη διαφωνια σας.
και τα 2 ισχυουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ναι - αλλα εγω το βλεπω ρομαντικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Είναι γυναικάρες και για αυτό το λόγο κακομαθημενες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Δεν είναι να μη φαίνεται πρόσωπο μόνο είναι και τα υπόλοιπα. Και δεν το έστειλε στον κολλητό του. Το ανέβασε στο ίντερνετ. Εκεί σαφώς του γαμας από οικογένεια μέχρι και το τελευταίο σπερματοζωαριο που έχει μείνει στα @@ του.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:31αν στα βιντεο του παν δε φαινοταν προσωπο, και δεν επιβεβαιωνοταν ταυτοτητα, αθωος; αν δηλαδη απλως δηλωνε ποια ηταν.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:14Και εγώ μπορεί να στείλω και να αναφέρω είναι δική σου. Επιβεβαιώνεται πως;Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:08
τις δημοσιοποιησες σε μια φιλη σου. η σε 2, η σε 20000000, δεν παυει να ειναι αδικημα αναλογα με το νουμερο.
εφοσον αναφερεις σε ποιον ανηκει η φωτο, δεν εχει σημασια αν φαινεται το προσωπο του. οπως και αν στα βιντεο του παναγ δε φαινοταν το προσωπο της, παλι παρανομα θα ηταν.
αν ανεβασει η στειλει καποιος φωτο με το μουνι σου, χωρις προσωπο, δηλωνωντας οτι ειναι δικο σου, ολα καλα;
Το να το στείλει που; στον κολλητό του; το δικό μου το μουνι και να πει είναι δικό μου; να στείλει αλληνής και να πει είναι δικό μου; στον κολλητό του; τι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
εχουν καυτο αιμα κ ειναι αναγκασμενες να κινουνται αναμεσα σε συμπληγαδες
η μια εχει την αποκαλυπτικη επιγραφη '' πουτσα -λουσα κ χορος '' (λαικη σοφια κ κοινη γνωση )
η αλλη ''δοξαζομεθα κρυπτομενες κ ευξετελιζομεθα αποκαλυπτομενες ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Δε με νοιάζει, ούτε εγώ μπορώ να σου δώσω συναίνεση ούτε εσύ στον εαυτό σου. Μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:08Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
συμφωνω με ΝαιδαDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:11Δε με νοιάζει, ούτε εγώ μπορώ να σου δώσω συναίνεση ούτε εσύ στον εαυτό σου. Μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:08Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
θα ετοιμασω συναντηση με τους κολλητους (ειναι σαν να ειμαι εγω ) να δουμε φωτογραφιες κ βινδεο που μου εχουν στειλει γνωστες μας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ξαναλέω είναι ντικ πικ. Μόνο. Χωρίς τα λοιπά στοιχεία. Μόνο ένα ντικ. Ότι βλέπω εγω, είδε και κολλητή μου. Τώρα αν θες να υπερβάλεις καλώς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:11Δε με νοιάζει, ούτε εγώ μπορώ να σου δώσω συναίνεση ούτε εσύ στον εαυτό σου. Μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει.Naida έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:08Δεν το είδε κάποια τυχαία, φίλη ή δεν ξέρω τι. Το είδε η κολλητη. Είναι σαν να είμαι εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:51 Νάιδα αν δεν τρολλάρεις σαφώς είναι απαράδεκτο αυτό που έκανες. Χωρίς ρητή συναίνεση δεν μοιράζεσαι προσωπικές φωτογραφίες με κανέναν τρίτο. Δεν ξέρεις πόσα βλέμματα θα τη δουν τελικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπέσα τώρα, ποιον απο εσάς χαλάει να δειχνει η τάδε γκόμενα την ψωλή σας στη φίλη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-