!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βεβηλωση του αγαλματος του Μεγαλου Αλεξανδρου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Βεβηλωση του αγαλματος του Μεγαλου Αλεξανδρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

zteo έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:09
Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:53
George_V έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:16

Θα μπορουσαν να ειναι και οι ιδιοι γκει και η ομοφοβια να ειναι για ξεκαρφωμα.

Και τα SA κυνηγουσαν ομοφυλοφιλους στην Γερμανια αλλα ο Ρεμ τον επαιρνε μεχρι και απο τα αυτια.
H θεωρία του ξεκαρφώματος μπάζει από παντού (pun intended) :003: . Με την ίδια λογική, οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών είναι ρατσιστές και τους υποστηρίζουν από "ξεκάρφωμα", οι άθεοι είναι θρησκευόμενοι και το παίζουν άθεοι από "ξεκάρφωμα", και πάει λέγοντας.
Το να βγάλει κανείς την εξαίρεση και να την πασάρει για κανόνα δε λειτουργεί.
Είσαι κατά των γκέη για διάφορους λόγους.
Επειδή κατά κανόνα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ως μαχητές, και στηρίζεις μια κοινωνία που θέλει μαχητές- Ακυρώνεται η εναντίωση σε συγκεκριμένο γκέη αν είναι γκέη και ικανός μαχητής.
Επειδή κατά κανόνα είναι υπέρ των ξένων (γενικώς θέλουν να δεχθούν εισβολές, οπότε επεκτείνεται κι εκεί)- Ακυρώνεται αν κάποιος γκέη είναι κατά των εισβολών των ξένων.
Και γενικώς επειδή διακρίνονται από έλλειψη μιας επιθετικότητας, η οποία σε μια πολιτική (και γενικότερα) θεωρία, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Δηλαδή, δεν απορρίπτεται η ομοφυλοφιλία, απορρίπτεται η παθητικότητα και η θηλυπρέπεια. Μπορείς να σχολιάσεις διάφορα επ' αυτού, αλλά ρατσισμό δεν μπορείς να το πείς.
Το προβλημα σου ειναι το στερεοτυπο που επεβαλε ο Χριστιανισμος σαν ομοφυλοφιλια οπου σεξουαλικοτητα γινεται κεντρο της ζωης του ανθρωπου και γιαυτο ακολουθει τα στερεοτυπα θηλυπρεπειας και παθητικοτητας.Γιαυτο κανω το διαχωρισμο οτι οι αρχαιοι Ελληνες καποιοι ειχαν ομοφυλοφιλικες σχεσεις αλλα δεν ηταν ομοφυλοφιλοι με βαση το παραπανω στερεοτυπο.Ποιο πολλη ακολουθουσαν ενα αμφισεξουαλικο τροπο ζωης. :8)
Δεν ξέρω ποιός το επέβαλε πού και γιατί, και είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι οτι οι ομοφυλόφιλοι αυτή τη στιγμή είναι ΟΝΤΩΣ θηλυπρεπείς και ανίκανοι μαχητές, όπως και είναι όντως φιλοπροσφυγάκηδες. Ως εκ τούτου δεν έχουν κάποια χρησιμότητα ούτε στο να προστετεύσουν την κοινωνία μας κατά των ξένων με ένοπλο αγώνα, ούτε να λειτουργήσουν ως κατηχητές/καθοδηγητές.
Αν οι Σπαρτιάτες πχ ήταν αυτοί που ήταν ως μαχητές και ως νοοτροπία και τον ελάμβαναν, ας τον ελάμβαναν, αν αυτό τους άρεσε. Δεν θα τους έλεγα τίποτα αν τους έβλεπα. :003:
Οσο για το ζητημα των σφαγων.Γκαρντασια ο Αλεκος δεν κατεκτησε την Ασια με λουλουδια και τργουδια.Απλα θα πρεπει να δεις την βια ενος ανθρωπου ενταγμενη στην εποχη της.Για παραδειγμα ο Αλεκος ανασκολοπησε 20000 Σογδιανους(γυναικες και παιδια) για τους τιμωρησει για την επανασταση του Σπιταμενη.Σημερα θα κριναμε μια τετοια πραξη σαν αποτροπαια μιας και εχουμε εξελιχθει σαν κοινωνια.Το θεμα ειναι κατα ποσο ατην εποχη του Αλεκου μια τετοια βιαιοτητα ηταν ανεκτη η οχι.
Σε σχέση με τους υπόλοιπους ήταν το ίδιο, αν όχι καλύτερος. Όπως και ο πρίγκηπας Βλάντ, που δεν έκανε τίποτα παραπάνω απ' αυτά που έκαναν όλοι οι άλλοι ηγεμόνες, αλλά οι κωλογερμανοί έμποροι, τον έβγαλαν "βρικόλακα", γιατί τους έκοψε τα προνόμια.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού
Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρελός_του_Χωριού »

Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:27
Δεν ξέρω ποιός το επέβαλε πού και γιατί, και είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι οτι οι ομοφυλόφιλοι αυτή τη στιγμή είναι ΟΝΤΩΣ θηλυπρεπείς και ανίκανοι μαχητές, όπως και είναι όντως φιλοπροσφυγάκηδες. Ως εκ τούτου δεν έχουν κάποια χρησιμότητα ούτε στο να προστετεύσουν την κοινωνία μας κατά των ξένων με ένοπλο αγώνα, ούτε να λειτουργήσουν ως κατηχητές/καθοδηγητές.
Τότε πώς ομοϊδεάτες σου στην Ελλάδα υποστηρίζουν ακροδεξιά κόμματα, όπως αυτά της Γαλλίας και της Γερμανίας,
στα οποία υπάρχουν ομοφυλόφιλα στελέχη και ζητούν την ψήφο ομοφυλόφιλων;

Ακόμα και στην Ιταλία, ποιά είναι η θέση της Casa Pound για τους ομοφυλόφιλους;
Μπορεί να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και μέλος της;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρελός_του_Χωριού την 08 Σεπ 2018, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Non est ad astra mollis e terris via
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:40
Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:17
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 16:01
και η μπάλα στην εξέδρα από τα πρώτα ποστς
Τι λες ρε κακομοίρη; Ένιωσε κάποιος πιεσμένος και πετάει τη μπάλα στη εξέδρα; :D
αυτό που λέω είναι πως γίνεται φτηνός και προκλητικός χαβαλές γιατί στα @@ σας για μία προσωπικότητα που θα έπρεπε να ήμασταν περήφανοι ως Έλληνες. Αντιθέτως, αν βεβήλωναν κάνα άλλο άγαλμα θα σκίζατε τα ιμάτιά σας για τον φασισμό στην Ελλάδα.
Ποιο άγαλμα για πες. Εγώ προσωπικά έχω λατρεία τον Κολοκοτρώνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου πέσω για τσαμπουκά αν εσύ λες ότι ο Κολοκοτρώνης είναι μαλάκας. Θα γελάσω. Ούτε άμα δω κανέναν πιτσιρικά να πηγαίνει να ζωγραφίζει κάνα καυλί στο άγαλμα του. Πάλι θα γελάσω. Σιγά ρε :xena:
Είμαι περήφανος ως Έλληνας γι αυτό που έζησα στα δικά μου χρόνια. Όσο κι έχω μίσος ή σιχαμάρα για κάποιους και τον εαυτό μου μαζί,
γουστάρω αυτήν τη χώρα, αυτόν το λαό, αυτό το έθνος. Κι ας μην υπήρχε ποτέ ο Αλέξανδρος ή Λεωνίδας ή ο Κολοκοτρώνης. Αγάπησα τη ζωή μου στα πλαίσια της ρε. Το περιβάλλον που αλληλεπίδρασα και μου έμαθε ότι ξέρω σήμερα. Γιατί να χρειάζομαι σύμβολα για να πειστώ;
Και ναι αφού ήταν κατακτητής θα έσφαξε κόσμο.γιατί να τον προσκυνάω; Αυτός είναι η Ελλάδα όλη και η ιστορία της;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 08 Σεπ 2018, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:32
Kauldron έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:27
Τότε πώς ομοϊδεάτες σου στην Ελλάδα υποστηρίζουν ακροδεξιά κόμματα, όπως αυτά της Γαλλίας και της Γερμανίας,
στα οποία υπάρχουν ομοφυλόφιλα στελέχη και ζητούν την ψήφο ομοφυλόφιλων;

Ακόμα και στην Ιταλία, ποιά είναι η θέση της Casa Pound για τους ομοφυλόφιλους;
Μπορεί να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και μέλος της;
Όλα αυτά που λες δεν αφορούν εμένα. Εγώ καταθέτω την άποψή μου. Αν κάποιοι καταθέτουν άποψη αυτά που δηλώνεις, ρώτα εκείνους.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ερμής έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:50
perseus έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:42 Μια πουτσα στο στομα του βελουχιωτη θα ηταν εικαστικη παρέμβαση
Τελευταία επιθυμία, πιο σωστα.
Εγώ λέω είναι δικά σας απωθημένα :wink
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Νομίζω ότι το θέμα της ομοφυλοφιλίας σε σχέση με τον ανδρισμό στα υπόλοιπα -πλην ερωτικών- πεδία, έχει μια πολύ απλή απάντηση. Σαφώς και ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι γενναίος πολεμιστής ή γενναίος άνθρωπος γενικότερα. Αρκεί να μην εξαντλεί τη γενναιότητα του μόνον στο πεδίο της ερωτικής του ταυτότητας. Όποιος θεωρεί την ερωτική του ταυτότητα το κυριώτερο στοιχείο αυτοπροσδιορισμού, είναι απολύτως φυσικό να υποτιμάται και από τον κοινωνικό περίγυρο στα υπόλοιπα θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:59 Νομίζω ότι το θέμα της ομοφυλοφιλίας σε σχέση με τον ανδρισμό στα υπόλοιπα -πλην ερωτικών- πεδία, έχει μια πολύ απλή απάντηση. Σαφώς και ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι γενναίος πολεμιστής ή γενναίος άνθρωπος γενικότερα. Αρκεί να μην εξαντλεί τη γενναιότητα του μόνον στο πεδίο της ερωτικής του ταυτότητας. Όποιος θεωρεί την ερωτική του ταυτότητα το κυριώτερο στοιχείο αυτοπροσδιορισμού, είναι απολύτως φυσικό να υποτιμάται και από τον κοινωνικό περίγυρο στα υπόλοιπα θέματα.
Αυτό μωρή είναι αριστερό! Που το βρήκες; :D
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:59
perseus έγραψε: 08 Σεπ 2018, 13:42 Μια πουτσα στο στομα του βελουχιωτη θα ηταν εικαστικη παρέμβαση
Διακρίνω μια λανθάνουσα ομοφοβία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 15:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:59 Νομίζω ότι το θέμα της ομοφυλοφιλίας σε σχέση με τον ανδρισμό στα υπόλοιπα -πλην ερωτικών- πεδία, έχει μια πολύ απλή απάντηση. Σαφώς και ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι γενναίος πολεμιστής ή γενναίος άνθρωπος γενικότερα. Αρκεί να μην εξαντλεί τη γενναιότητα του μόνον στο πεδίο της ερωτικής του ταυτότητας. Όποιος θεωρεί την ερωτική του ταυτότητα το κυριώτερο στοιχείο αυτοπροσδιορισμού, είναι απολύτως φυσικό να υποτιμάται και από τον κοινωνικό περίγυρο στα υπόλοιπα θέματα.
Σιγά μην είναι αριστερό. Είναι σαφέστατη άποψη, που την έχω επαναλάβει πολλές φορές. Και δεν έχω κρύψει ποτέ τη δυνατή συμπάθεια μου στον Καβάφη και τον Χατζιδάκι. Οι "αριστεροί" -ζαίοι και λοιπές αλληλέγγυες πασών μειονοτήτων δυνάμεις- όπου γάμος, πράιντ και ό,τι να' ναι καταπιεσμένη χαρά ή κλάμα, είναι πρώτοι.
Γενικώς, αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται, σ' αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ερμής έγραψε: 08 Σεπ 2018, 15:10
Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 14:59

Διακρίνω μια λανθάνουσα ομοφοβία

Εγώ ρε; Που τον παίρνω μνημονιακά;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2018, 15:12
Σιγά μην είναι αριστερό. Είναι σαφέστατη άποψη, που την έχω επαναλάβει πολλές φορές. Και δεν έχω κρύψει ποτέ τη δυνατή συμπάθεια μου στον Καβάφη και τον Χατζιδάκι. Οι "αριστεροί" -ζαίοι και λοιπές αλληλέγγυες πασών μειονοτήτων δυνάμεις- όπου γάμος, πράιντ και ό,τι να' ναι καταπιεσμένη χαρά ή κλάμα, είναι πρώτοι.
Δεν έχει σημασία. Οι καλές προθέσεις μετράνε. :angelic-blueglow:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 15:17

Έχει μεγάλη σημασία αγαπητέ, γιατί είναι και ταξικό θέμα.
Παρασύρεστε ασυστόλως. Και κάπου εκεί είναι η διαφορά σας με το κκε, αν δεν κάνω λάθος.

:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Εντάξει δεν θα ενοχλούσε και κανέναν.Η αλήθεια ήταν ότι ήταν μερακλής😏
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2018, 15:32
Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2018, 15:17

Έχει μεγάλη σημασία αγαπητέ, γιατί είναι και ταξικό θέμα.
Παρασύρεστε ασυστόλως. Και κάπου εκεί είναι η διαφορά σας με το κκε, αν δεν κάνω λάθος.

:P

Ποιοι λες τώρα; Οι συριζαίοι; Ότι ξέρω τι λένε οι συριζαίοι ή ακολουθώ τις επίσημες απόψεις τους. Άσε με μωρέ.

Φυσικά και είναι ταξικό το θέμα. Ποιος σου είπε ότι θα στήριζα ένας καπιταλιστή γκέι επειδή είναι γκέι. ίσα ίσα που θα έλεγα ότι είναι πουστάρα. Όπως κι ένας μαύρος εγκληματίας ή αντιδραστικός φασίστας, σκυλάραπα θα τον λέω.

Έχω ιδιαίτερη πολιτική θεωρία μην το ψάχνεις.

Το ΚΚΕ πάλι μην το πολυσκαλίζεις. Τη βλαχιά και νοοτροπία που έχουν από χωριό τους και το σπίτι τους, που βέβαια τι άλλο θα είναι από δεισιδαιμονίες και μικροαστο-χριστιανιλίκια, την λένε προλεταριακή ηθική και νομίζουν κιόλας ότι είναι και εμπεριστατωμένη άποψη.
TheoPhrm
Phorum.gr user: TheoPhrm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TheoPhrm »

Κατά τον διαπρεπή Τούρκο αρθρογράφο Mehmet Barlas οι ελεεινοί Αμερικάνοι ψεκάζουν τους Τούρκους με ουσίες που επιδρούν στον σεξουαλικό προσανατολισμό τους και από ανδρείους πολεμιστές τους μεταμορφώνουν σε ηδυπαθή χανουμάκια. https://www.turkishminute.com/2018/08/2 ... t-enemies/
Οι φαρμακευτικές εταιρίες εξ άλλου βάζουν γουρούνι στα εμβόλια για να κολάζουν τα παιδάκια και να τα στέλνουν αναπόδραστα στη κόλαση. https://www.turkishminute.com/2018/08/0 ... in-turkey/
Για να μην λέτε ότι μόνο εμείς έχουμε ψεκασμούς και σκάνδαλα φαρμακευτικών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”