!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βεβηλωση του αγαλματος του Μεγαλου Αλεξανδρου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Βεβηλωση του αγαλματος του Μεγαλου Αλεξανδρου
Λιγες μέρες πριν από το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία εν όψει της ΔΕΘ, άγνωστοι βεβήλωσαν
το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, γράφοντας ''σφαγεύς''. Όπως αναφέρει αναγνώστρια του Seleo.gr, που έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες, ''δεν αρκέστηκαν να γράψουν με σπρέυ, αλλά τοποθέτησαν την δική τους επιγραφή και μάλιστα με γραμματοσειρά αρχαιοελληνική''.
http://seleo.gr/images/Deltia_Typou/1ag ... androu.jpg
το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, γράφοντας ''σφαγεύς''. Όπως αναφέρει αναγνώστρια του Seleo.gr, που έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες, ''δεν αρκέστηκαν να γράψουν με σπρέυ, αλλά τοποθέτησαν την δική τους επιγραφή και μάλιστα με γραμματοσειρά αρχαιοελληνική''.
http://seleo.gr/images/Deltia_Typou/1ag ... androu.jpg
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Re: Βεβηλωση του αγαλματος του Μεγαλου Αλεξανδρου
Kατακτητής ήταν ο άνθρωπος, θεωρώ ότι μπορεί να έσφαξε και μερικές χιλιάδες αμάχους.
Η διαμαρτυρία έχει και κάποιο ψήγμα αλήθειας
Η διαμαρτυρία έχει και κάποιο ψήγμα αλήθειας
- Βινόσαυρος
εικαστική ολοκλήρωση
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
ειναι γνωστοι οτι η ροζ αριστερα σεβεται καθε αποψη και ιδεολογια ... στα λογια βεβαια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μιά και είναι αργά να αποσύρουμε τα στρατεύματά μας από την Ινδική ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν ηταν ζωντανος ο Αλεξανδρος θα τους εσφαζε επειδη βεβηλωσαν το αγαλμα του γραφοντας ''σφαγεύς''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 07 Σεπ 2018, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Μια καλη ευκαιρια να του κανουν μια καλλυτερη συντηρηση. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πως ήταν σφαγέας ρε παιδιά ο άνθρωπος αφού ήταν ντιντής;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αμφισεξουαλικος παρακαλω πολλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Δεν υπήρχε ΚΟΒΑ για να γραφτεί μέλος και τον αδικείς χωρίς να του δίνεις κανένα περιθώριο.
Ο δικός σας ο Στάλιν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και η μπάλα στην εξέδρα από τα πρώτα ποστς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν τον αδικω απλα ηταν λιγο ((μερακλης)) στο κρεββατι του.Ηθελε και τον Βαγοα του αρεσε ομως και η Ρωξανη.Κατακτητης της Ασιας ηταν οτι ηθελε εκανε στο κρεββατι του λογαριασμο θα μας δωσει δηλαδη.wooded glade έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:57Δεν υπήρχε ΚΟΒΑ για να γραφτεί μέλος και τον αδικείς χωρίς να του δίνεις κανένα περιθώριο.
Ο δικός σας ο Στάλιν ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Δεν ήταν κατακτητής όμως, ήταν δημοκράτης.zteo έγραψε: 07 Σεπ 2018, 16:02Δεν τον αδικω απλα ηταν λιγο ((μερακλης)) στο κρεββατι του.Ηθελε και τον Βαγοα του αρεσε ομως και η Ρωξανη.Κατακτητης της Ασιας ηταν οτι ηθελε εκανε στο κρεββατι του λογαριασμο θα μας δωσει δηλαδη.wooded glade έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:57Δεν υπήρχε ΚΟΒΑ για να γραφτεί μέλος και τον αδικείς χωρίς να του δίνεις κανένα περιθώριο.
Ο δικός σας ο Στάλιν ;
Είπε ότι κύριοι θα έχομεν λαοκρατίαν είς όλα τα διαμερίσματα της αυτοκρατορίας.
Ο Julius Caesar ήταν κατακτητής που ήθελε να κάνει σκλαβάκια τα Γερμανάκια και τα Βελγάκια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Οταν πεταγαν ομως μπογιες στον μπανανοκεφαλο Phylax (για να μην χρησιμοποιησω αλλη μεταφορα) εσκιζρς τα στριγκακια σοτ φανταζομαι
- Βινόσαυρος
εκεί δεν ήταν εικαστική η πινελιάJu-87 έγραψε: 07 Σεπ 2018, 17:06Οταν πεταγαν ομως μπογιες στον μπανανοκεφαλο Phylax (για να μην χρησιμοποιησω αλλη μεταφορα) εσκιζρς τα στριγκακια σοτ φανταζομαι
θα ήταν αν π.χ. πήγαιναν και τουβαφαν μάτια ή τουβαζαν καπέλο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos