!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Sid Vicious
Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Δεν πρεπει να εφαγε μπαν ο Αριστος, μονος του εφυγε, ειχε προειδοποιησει οτι θα φυγει
viewtopic.php?f=13&t=36048&start=345#p2246710
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
'' Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει"Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:47Είσαι σε ένα χώρο διαδικτυακό με κανόνες συγκεκριμένους. Επίσης έχεις να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, που μόνον ευχάριστη δεν τη λες. Δεν τίθεται θέμα ''χαφιεδισμού'', ''λογοκρισιας'', αλλά προστασίας της δημόσιας υγείας. Προσπάθησε να το αντιληφθείς. Τα γραπτά μένουν και επηρεάζουν αρκετούς που τα διαβάζουν.πετρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 19:11Αν οι αποψεις ενος ανθρωπου δεν μας βρισκουν συμφωνους μπορουμε να εκφρασουμε τις δικες μας η και να παψουμε να συζητουμε μαζι του. Το να του απαγορευουμε τον λογο παραπεμπει σε εποχες σκοτους, χαφιεδισμου, λογοκρισιας και μισαλλοδοξιας. Ειναι κριμα αν αυτο δεν το καταλαβαινεις...Γι αυτο συζηταμε, για να μην ειμαστε ιδιωτες που αυτοικανοποιουμαστε με τα κατορθωματα μας... Αμα εξαφανισεις το συνομιλητη σου δεν σημαινει οτι εχεις δικαιο!Πασιφάη έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:09
Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να αυνανιστεί με θανάτους ανθρώπων. Ούτε να αρέσκεται σε φανφάρες. Δώστε μια άποψη σε λογική βάση, να την συζητήσουμε. Αυτό που ζούμε εδώ μέσα, είναι τουλάχιστον καρναβάλι.
Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει.
Εσύ εν τω μεταξύ, μαζί με πολλούς, μπορείτε κάλλιστα να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, δίχως να σκεφτείτε τις επιπτώσεις που θα έχει ο ιδιοκτήτης του χώρου που σας φιλοξενεί, σε νομικό επίπεδο.
Προφανώς όμως, χρειάζεται να καταναλωθεί περισσότερη φαιά ουσία για μια τέτοια σκέψη. Ουάου!
Θες να αναλάβεις το πχόρουμ εξ' ολοκλήρου; Είναι που θέλω να δω κάτι.πετρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:20'' Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει"Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:47Είσαι σε ένα χώρο διαδικτυακό με κανόνες συγκεκριμένους. Επίσης έχεις να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, που μόνον ευχάριστη δεν τη λες. Δεν τίθεται θέμα ''χαφιεδισμού'', ''λογοκρισιας'', αλλά προστασίας της δημόσιας υγείας. Προσπάθησε να το αντιληφθείς. Τα γραπτά μένουν και επηρεάζουν αρκετούς που τα διαβάζουν.πετρος έγραψε: 19 Δεκ 2021, 19:11
Αν οι αποψεις ενος ανθρωπου δεν μας βρισκουν συμφωνους μπορουμε να εκφρασουμε τις δικες μας η και να παψουμε να συζητουμε μαζι του. Το να του απαγορευουμε τον λογο παραπεμπει σε εποχες σκοτους, χαφιεδισμου, λογοκρισιας και μισαλλοδοξιας. Ειναι κριμα αν αυτο δεν το καταλαβαινεις...Γι αυτο συζηταμε, για να μην ειμαστε ιδιωτες που αυτοικανοποιουμαστε με τα κατορθωματα μας... Αμα εξαφανισεις το συνομιλητη σου δεν σημαινει οτι εχεις δικαιο!
Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει.
Εσύ εν τω μεταξύ, μαζί με πολλούς, μπορείτε κάλλιστα να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, δίχως να σκεφτείτε τις επιπτώσεις που θα έχει ο ιδιοκτήτης του χώρου που σας φιλοξενεί, σε νομικό επίπεδο.
Προφανώς όμως, χρειάζεται να καταναλωθεί περισσότερη φαιά ουσία για μια τέτοια σκέψη. Ουάου!Ενταξει καταλαβαμε... συναισθηματικοι εκβιασμοι τυπου τηλεπαραθυρου και ποιος γαμει τη λογικη και το δικαιο.... Τι χρησιμευει ειπαμε η φαια ουσια???
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ο Αρίστος είναι περίπτωση, χρήστης που τον διαβάζει καθένας και για διαφορετικό λόγο...
Περσονα που η απουσία της θα γίνει αισθητή...ακόμη όχι.
Από την άλλη το φόρουμ πρέπει να επιβιώσει,άρα να κινείται μέσα σε νομικά ασφαλή όρια οποτε αν παρθηκε αυτή η απόφαση, ως πρόληψη καταστάσεων, τότε καλώς παρθηκε.
Λέω αν...
Περσονα που η απουσία της θα γίνει αισθητή...ακόμη όχι.
Από την άλλη το φόρουμ πρέπει να επιβιώσει,άρα να κινείται μέσα σε νομικά ασφαλή όρια οποτε αν παρθηκε αυτή η απόφαση, ως πρόληψη καταστάσεων, τότε καλώς παρθηκε.
Λέω αν...
Παρατηρητής...
Μάλιστα...να σου δείξω εγώ το ΦΕΚ. Ενώ εσύ δεν μπορείς να το βρεις ε;stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:00Μπορείς να μου δείξεις το άρθρο ψηφισμένο;Λοξίας έγραψε: 19 Δεκ 2021, 20:27Θέλεις να ξανακοιτάξεις την πιο πάνω δήλωσή σου;stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 11:47 Δεν υπάρχει άρθρο της ελληνικής νομοθεσίας που να αναφέρεται γενικά κι αόριστα σε "διασπορά ψευδών ειδήσεων".
Όσες περιπτώσεις οδηγούνται σε δικαιοσύνη, σχετικά με την υγεία, κακώς αποκαλούνται "διασπορά ψευδών ειδήσεων" στην αρθρογραφία (επαγγελματική ή ερασιτεχνική). Δεν προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα τέτοια κατηγορία σε ζητήματα υγείας.
Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία (κατά περίπτωση), προτροπή σε ανυπακοή, και άλλα παρόμοια άρθρα του ΠΚ. Κι αυτό είναι το κατηγορητήριο.
Πυρά δικαστών κατά της ρύθμισηςΤο επίμαχο άρθρο (191 ΠΚ) σύμφωνα με το νομοσχέδιο που βρίσκεται προς επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αντικαθίσταται ως εξής: «Άρθρο 191 Διασπορά ψευδών ειδήσεων: Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι
πράξεις των προηγούμενων εδαφίων».
Το άρθρο ήδη έχει ψηφιστεί ως έχει πιο πάνω...
Εννοώ το ΦΕΚ.
Είσαι τόσο σίγουρος πως αυτό που λες είναι 100% έτσι όπως το λες, που δεν υποψιάζεσαι μήπως έχει ο άλλος δίκιο και όχι εσύ...
Και είσαι βέβαιος, ω φίλτατε Σταβρομανόρε, πως δεν υπάρχει τέτοιο ΦΕΚ και πως εγώ δήλωσα κάτι τέτοιο χωρίς προηγούμενη γνώση, οπότε θα "θριαμβολογήσεις" για την επιτυχία σου...
Εντάξει λοιπόν...ας το πάρει το ποτάμι...
Ρίξε μια ματιά εδώ
Και πήγαινε στο άρθρο 36, όπου σύμφωνα με το ΦΕΚ, το άρθρο 191 αντικαθίσταται ακριβώς με το κείμενο που έφερα πιο πάνω.
Ικανοποιημένος;
.
Τιποτε δεν θελω να αναλαβω εξ ολοκληρου, ουτε καν θελω να υποστηριξω τις αποψεις του Αριστου η καποιου αλλου. Οπως εγω το καταλαβαινω απο τα εναντια προκυπτει η καλλιστη αρμονια και δεν θελω να ζησω στον κοσμο του μεγαλου αδελφου... Αν ηθελα τη μια πλευρα της ιστοριας και της καθε ιστοριας θα βλεπα τηλεπερσονες και μεγαλα καναλια και δεν θα ξεστραβωνομουν με τα φορουμ και τα βιβλια...Η ελευθερη βουληση και η δυνατοτητα ενος ανθρωπου να κρινει προυποθετει την ελευθερια της εκφρασης και βεβαια θελει αρετη και τολμη η ελευθερια. Τωρα τι θελεις εσυ να δεις δεν ξερω.... σε κουβεντες του τυπου '' you can talk the talk can you walk the walk" δεν θα μπω... Την καλημερα μου!Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:23Θες να αναλάβεις το πχόρουμ εξ' ολοκλήρου; Είναι που θέλω να δω κάτι.πετρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:20'' Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει"Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:47
Είσαι σε ένα χώρο διαδικτυακό με κανόνες συγκεκριμένους. Επίσης έχεις να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, που μόνον ευχάριστη δεν τη λες. Δεν τίθεται θέμα ''χαφιεδισμού'', ''λογοκρισιας'', αλλά προστασίας της δημόσιας υγείας. Προσπάθησε να το αντιληφθείς. Τα γραπτά μένουν και επηρεάζουν αρκετούς που τα διαβάζουν.
Προφανώς όμως, χρειάζεται να καταναλωθεί περισσότερη φαιά ουσία για μια τέτοια σκέψη. Ουάου!Ενταξει καταλαβαμε... συναισθηματικοι εκβιασμοι τυπου τηλεπαραθυρου και ποιος γαμει τη λογικη και το δικαιο.... Τι χρησιμευει ειπαμε η φαια ουσια???
Το τι επιθυμεί ο καθένας να δει, δεν μεταφράζεται με την επίπτωση μιας κατάστασης. Αν θεωρείς πως δεν εκφράζεσαι ελεύθερα, ή φιμώνεσαι, ιδού η Ρόδος. Πες μας, που ζορίζεσαι. Πότε στερήθηκες το αυτονόητο;πετρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:44Τιποτε δεν θελω να αναλαβω εξ ολοκληρου, ουτε καν θελω να υποστηριξω τις αποψεις του Αριστου η καποιου αλλου. Οπως εγω το καταλαβαινω απο τα εναντια προκυπτει η καλλιστη αρμονια και δεν θελω να ζησω στον κοσμο του μεγαλου αδελφου... Αν ηθελα τη μια πλευρα της ιστοριας και της καθε ιστοριας θα βλεπα τηλεπερσονες και μεγαλα καναλια και δεν θα ξεστραβωνομουν με τα φορουμ και τα βιβλια...Η ελευθερη βουληση και η δυνατοτητα ενος ανθρωπου να κρινει προυποθετει την ελευθερια της εκφρασης και βεβαια θελει αρετη και τολμη η ελευθερια. Τωρα τι θελεις εσυ να δεις δεν ξερω.... σε κουβεντες του τυπου '' you can talk the talk can you walk the walk" δεν θα μπω... Την καλημερα μου!Πασιφάη έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:23Θες να αναλάβεις το πχόρουμ εξ' ολοκλήρου; Είναι που θέλω να δω κάτι.πετρος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:20
'' Στην καθημερινή καταγραφή του θανάτου συνανθρώπων μας, η εκάστοτε υποκειμενική αίσθηση δικαίου, περισσεύει και περιττεύει"Ενταξει καταλαβαμε... συναισθηματικοι εκβιασμοι τυπου τηλεπαραθυρου και ποιος γαμει τη λογικη και το δικαιο.... Τι χρησιμευει ειπαμε η φαια ουσια???
Απλά δεν μπορείς να μπεις στο ''κοστούμι'' του αλλουνού όταν για κάποιο λόγο και αν, κουνήσει η κρησάρα της δικαιοσύνης. Και χρειαστεί να αναλάβει γαμησιάτικα.
Άπαξ και δεν συμφωνείς με τους όρους, μην γράφεις. Η επανάστα του πληκτρολογίου, όμορφα καίγεται στην ανευθυνότητα. Ειδικά με τσιτάτα που ''κουνούν '' και μια σημαία αντίστασης εκ του καναπέως.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεκτόν.Λοξίας έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:37Μάλιστα...να σου δείξω εγώ το ΦΕΚ. Ενώ εσύ δεν μπορείς να το βρεις ε;stavmanr έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:00Μπορείς να μου δείξεις το άρθρο ψηφισμένο;Λοξίας έγραψε: 19 Δεκ 2021, 20:27
Θέλεις να ξανακοιτάξεις την πιο πάνω δήλωσή σου;
Πυρά δικαστών κατά της ρύθμισης
Το άρθρο ήδη έχει ψηφιστεί ως έχει πιο πάνω...
Εννοώ το ΦΕΚ.
Είσαι τόσο σίγουρος πως αυτό που λες είναι 100% έτσι όπως το λες, που δεν υποψιάζεσαι μήπως έχει ο άλλος δίκιο και όχι εσύ...
Και είσαι βέβαιος, ω φίλτατε Σταβρομανόρε, πως δεν υπάρχει τέτοιο ΦΕΚ και πως εγώ δήλωσα κάτι τέτοιο χωρίς προηγούμενη γνώση, οπότε θα "θριαμβολογήσεις" για την επιτυχία σου...
Εντάξει λοιπόν...ας το πάρει το ποτάμι...
Ρίξε μια ματιά εδώ
Και πήγαινε στο άρθρο 36, όπου σύμφωνα με το ΦΕΚ, το άρθρο 191 αντικαθίσταται ακριβώς με το κείμενο που έφερα πιο πάνω.
Ικανοποιημένος;
.
πως μας κάβλωσες έτσι μεσημεριάτικα και μόνο στην ιδέα ότι τον εξωθήσαμε στην έξοδοSid Vicious έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:14 Δεν πρεπει να εφαγε μπαν ο Αριστος, μονος του εφυγε, ειχε προειδοποιησει οτι θα φυγει
εν τω μεταξύ η "προειδοποίηση" είναι κλάμα για ένα πολύ εύστοχο και σωστό αντιψέκ ποστ του λόρδου μπρουμ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναζάκια κάνει, άμα του κάνετε γούτσου γούτσου ,θα ξανάρθει.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μπαα. Ποια ακριβώς απουσία θα γίνει αισθητή;
Τα 17 νήματα τη μέρα του στυλ:
Θάνατος από εμβόλιο στην Τυνησία
Είχε σπασμούς από το pfizer γυναίκα από το Πήλιο
Χαυλιοδοντες σε άντρα από την Ζιμπάμπουε
Ο ΠΟΥ πήρε 170 τρισεκατομμυρια δολάρια από τον Μπουρλα
Ο εγγονός του Μενγκελε διευθυντής στη Moderna
Σε ΜΕΘ από το εμβόλιο βρέφος 17 ωρων
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- taxalata xalasa
Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:20ΛΟΛ αν ήμουν οικοδομος λέει.taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:32αν ειχες κανει οικοδομος φουκαρα, θα ξερες...Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:25
Κοίτα, για να επεξεργαστείς κάποιο επιχείρημα χρειάζεσαι πρωτίστως εγκέφαλο.
Έλα πάλι αύριο.
και οι ατακες που εχεις μετριες και νεροβραστες...
σαπερα...
Έχοντας λάβει μέρος στο χτίσιμο του 20% των ξενοδοχείων της Ζακύνθου.
Ανέκτησε τον εγκέφαλο σου και ξαναελα πάλι (ΜΕΘ)αύριο ψεκακομοίρη.
κουβαλαγες τα σιδερα για το σιδερωμα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Υπάρχουν νήματα που δίνουν το έναυσμα να γραφτούν διαμαντακια από άλλους χρήστες...Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 21:56Μπαα. Ποια ακριβώς απουσία θα γίνει αισθητή;
Τα 17 νήματα τη μέρα του στυλ:
Θάνατος από εμβόλιο στην Τυνησία
Είχε σπασμούς από το pfizer γυναίκα από το Πήλιο
Χαυλιοδοντες σε άντρα από την Ζιμπάμπουε
Ο ΠΟΥ πήρε 170 τρισεκατομμυρια δολάρια από τον Μπουρλα
Ο εγγονός του Μενγκελε διευθυντής στη Moderna
Σε ΜΕΘ από το εμβόλιο βρέφος 17 ωρων
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Επίσης σε βάζει σε ένα άλλο τρυπακι σκέψης και ...φαντασιας
Μην πάρεις...
Παρατηρητής...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Καλούπια ρε άραβα.taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 22:03Πτολεμαίος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:20ΛΟΛ αν ήμουν οικοδομος λέει.taxalata xalasa έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:32
αν ειχες κανει οικοδομος φουκαρα, θα ξερες...
και οι ατακες που εχεις μετριες και νεροβραστες...
σαπερα...
Έχοντας λάβει μέρος στο χτίσιμο του 20% των ξενοδοχείων της Ζακύνθου.
Ανέκτησε τον εγκέφαλο σου και ξαναελα πάλι (ΜΕΘ)αύριο ψεκακομοίρη.![]()
![]()
![]()
κουβαλαγες τα σιδερα για το σιδερωμα;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-