Απειλείς τη διαχείριση που σε ανέχεται με όσα εξωφρενικά έχεις γράψει;SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14 Ίσως η διαχείριση να μην θέλει να έχει πάρε δώσε με πολύ καλούς δικηγόρους που παρεμπιπτόντως δεν έχουν πρόβλημα να ζητούν υψηλές αμοιβές για τις υπηρεσίες τους![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αγωνίστρια της αλητείας είσαι.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:15Ε πώς, εδώ μιλάμε για δικαιωματισμό και αλητεία τόσες σελίδες, έτσι θα παλέψουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτα?! Αφού, είπαμε, είμεθα αγωνιστές του δικαίου!!!BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:12Μην ασχολείσαι τόσο πολύ ρε,δεν αξίζει τον κόπο.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:08 Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Επίσης εμπεριέχει αναφορά που εκθέτει εμένα και το πρόσωπο αυτό για σεξουαλικές πράξεις
Ο δικηγόρος μου θα ρίξει μια ματιά στο σειφ σκριν σε λίγο
Ίσως να έχουμε να πούμε και άλλα για τον συγκεκριμένο χρήστη
Έχει φανεί και σε άλλους χρήστες μάλλον πως παρουσιάζει μια ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά, δεν τα ξέρω πώς τα λένε αυτά στο ηλεκτρονικό έγκλημα![]()
Γιατί δεν αγνοείς τέτοιου είδους χρήστες ;
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν θα σου δώσω λογαριασμό τί θα κάνω
Και φυσικά, εγώ, δεν απειλώ ποτέ
Και φυσικά, εγώ, δεν απειλώ ποτέ
Εντάξει. Τότε να σε πάω εγώ εκεί που πρέπει. Αν δεν φύγεις από δω μέσα, τα στέλνω ΔΗΕ. Σου κάνει αυτό το σενάριο;SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:16Χαρά μου μεγάλη!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο!Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14Ψιτ, πριν ορθώσει λόγο η συγκεκριμένη, ίσως θα πρέπει να δει τις δικές της αναρτήσεις κατά πόσον είναι μηνύσιμες. Για να εξηγούμαστε. Αλλιώς να το δω κι εγώ βάσει άλλου πρίσματος. Μην σιγοντάρεις.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:12
Μην ασχολείσαι τόσο πολύ ρε,δεν αξίζει τον κόπο.
Γιατί δεν αγνοείς τέτοιου είδους χρήστες ;
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.![]()
- Bill Hicks
Αι ρεστ μάι κέις.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:00Χιξάκο, ανά πόσους μήνες είπες θα εμβολιάζεσαι?Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:56δεινός ερευνητής. keep it up.Spoiler
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:22
Με μια πολύ γρήγορη έρευνα. 3 λεπτών. Δε θα κάτσω να ψάχνω 2 ώρες να σου φέρω όλες τις περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν από γρίπη.
Από κοβιντ πόσες έγκυες πεθαναν?
Πόσουουουους?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Πασιφάη,από τη στιγμή που δεν αναφέρομαι σε σένα,μην επεμβαίνεις σε παρακαλώ.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14
Ψιτ, πριν ορθώσει λόγο η συγκεκριμένη, ίσως θα πρέπει να δει τις δικές της αναρτήσεις κατά πόσον είναι μηνύσιμες. Για να εξηγούμαστε. Αλλιώς να το δω κι εγώ βάσει άλλου πρίσματος. Μην σιγοντάρεις.
Είσαι ελεύθερη να πράξεις όπως θέλεις, ζητάς την άδειά μου?!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Το ignore γνωρίζεις τι είναι ;SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:15
Ε πώς, εδώ μιλάμε για δικαιωματισμό και αλητεία τόσες σελίδες, έτσι θα παλέψουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτα?! Αφού, είπαμε, είμεθα αγωνιστές του δικαίου!!!![]()
Λοιπόν, θα περιμένω να δει η διαχείριση το μήνυμα, και να με ενημερώσει κάποιος αν θέλει για το πιθανό μπαν του Νάνδρου
Πάσο. Μόνο και μόνο επειδή είσαι εσύ.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:20Πασιφάη,από τη στιγμή που δεν αναφέρομαι σε σένα,μην επεμβαίνεις σε παρακαλώ.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14
Ψιτ, πριν ορθώσει λόγο η συγκεκριμένη, ίσως θα πρέπει να δει τις δικές της αναρτήσεις κατά πόσον είναι μηνύσιμες. Για να εξηγούμαστε. Αλλιώς να το δω κι εγώ βάσει άλλου πρίσματος. Μην σιγοντάρεις.
- Nandros
.
Ετοιμαστείτε ψέκες αντιβαξ: Βελόνα ή βαζελίνη!
.
Ετοιμαστείτε ψέκες αντιβαξ: Βελόνα ή βαζελίνη!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:20Πασιφάη,από τη στιγμή που δεν αναφέρομαι σε σένα,μην επεμβαίνεις σε παρακαλώ.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
H Σουβλίτσα έχει κάνει το απόλυτο bloodbath σε αυτό το νήμα. Μια επιτυχημένη Παρασκευή για το phorum.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Nandros
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:21 Λοιπόν, θα περιμένω να δει η διαχείριση το μήνυμα, και να με ενημερώσει κάποιος αν θέλει για το πιθανό μπαν του Νάνδρου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 12 Απαντήσεις