!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:57 Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά.
Θέλω να μου ανοίξεις εκείνο το νήμα που μου ζήταγες να μου ανοίξεις, θα το κάνεις?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:30
AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04

Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.
Aυτό το "κάνω υπακοή σε πνευματικό" με παραπέμπει σε πρόγραμα διατροφής. Ξέρω δυο τρεις περιπτώσεις που συζητάνε κάποιες φορές με τον πνευματικό τους αλλά η εντύπωση που μου έχουν δημιουργήσει είναι ότι αυτό είναι κάτι που απλώς τους χαλαρώνει γιατί ο πνευματικός τους είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και όχι κάποιος που τους τρομοκρατεί με το νοητικό ή πραγματικό πυρ της κόλασης. Και όλως τυχαίως, είναι όλοι εμβολιασμένοι.
Καθένας με τις εμπειρίες τους.

Κάνω υπακοή εδώ που είμαι εγώ σημαίνει πως ο πνευματικός μου, μου είπε πως η πραγματική μάχη θα ξεκινήσει καλοκαίρι 21 (τα έλεγε λίγο πριν το Πάσχα αυτά). Δεν εμβολιάζομαι εννοείται γιατί θέλω να σώσω την ψυχή μου και τον συμβουλεύομαι ακόμη και σε θέματα παιδοψυχολογίας γιατί είναι φωτισμένος. Αυτή που λέω είναι κάτω από 50 και εκκλησιάζεται σε ναό χωρίς καμπάνα.

Συγκεκριμένο παράδειγμα.

Επίσης επειδή εδώ πάνω είναι πολλοί θρήσκοι, είναι πολλοί και οι ανεμβολίαστοι.

Το ζούμε σε καθημερινή βάση ακόμη κι αν δεν σας αρέσει.
Μισό ρε Γκερ, απλώς ανέφερα τι ζω εγώ, δεν αμφισβήτησα τις δικές σου εμπειρίες. Ουτε σε καμμιά Κουσκούση ή κάτι παρόμοιο σε αντρικό σχέδιο έχω πέσει. Αυτό που ζείτε, σαφώς και δεν μου/μας αρέσει.

Στην τελική, γιατί θα έπρεπε να μας αρέσει; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Δεκ 2021, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:51
talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:43
Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:37 Επόμενη συζήτηση θα είναι εάν είναι επίσημη θέση της Εκκλησίας για το αμα πρέπει να κάνουμε κετογονική διατροφή ή όχι. Κάποιοι θα βγαίνουν και θα λεν, μα το είπε επίσημα ο τάδε μητροπολίτης πως πρέπει να την τηρούν οι πιστοί... :lol:
Μονο οι αποφάσεις της Ιερας Συνόδου μετράνε.
Οσοι δεν τις ακολουθούν, ειναι αντιχριστοι.
Η Ιερά Σύνοδος κάνει μια σύσταση και λέει πως το εμβόλιο δεν αντιτίθεται στις Γραφές, δεν λέει πουθενά πως είναι αντίχριστος οποίος δεν κάνει εμβόλιο. Εάν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να αντιληφθείς την διάκριση, έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Εικόναimagehosting
Διαβασε αιρετικέ
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:54 Αυτό που τον ενδιαφέρει σε σχέση με την επίσημη Ιεραρχία (ουτε καν Συνοδο) της Εκκλησίας είναι οτι αβαντάρει το κυβερνητικό πολιτικό αφήγημα και το τσίμπημα με τα μπολια
Δλδ, ολόκληρη Εκκλησία, το σώμα του Χριστού, η αρχέγονη Εκκλησία η διάδοχη των Αποστόλων, διάλεξε να αποκρύψει τις προειδοποιήσεις του Κυρίου μέσω της Αποκάλυψης στον Ιωάννη απ' τους πιστούς, μόνο και μόνο για να "αβαντάρει την κυβέρνηση";;;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Parrot έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:49
talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:43 Μονο οι αποφάσεις της Ιερας Συνόδου μετράνε.
:+1:
Είστε και οι δυο κομματόσκυλα και άσχετοι:
Όλες οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι πάντοτε αλάθητες; Δεν υπάρχει περίπτωση η Σύνοδος να πλανηθεί; Τι διδάσκει η ιστορία της Εκκλησίας μας; Αυτό θα το εξετάσουμε εδώ πολύ σύντομα με μερικά παραδείγματα.

Για να δούμε μερικά παλαιά και νεώτερα παραδείγματα που δείχνουν ότι όλες οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου δεν υπήρξαν πάντοτε αλάθητες και σωστές.
Ποιός καταδίκασε τον μεγάλο Άγιο του προηγούμενου αιώνα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως Νεκτάριο τον θαυματουργό; Ποιός; Πείτε το! Ποιός; Η Εκκλησία καταδίκασε τον Άγιο Νεκτάριο! Και τον έδιωξε μάλιστα από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Τελικά είχε δίκαιο η Εκκλησία που εδίωξε τον Άγιο η ήταν λανθασμένη της απόφαση; Εκ των υστέρων η ιστορία απέδειξε ότι η Εκκλησία είχε πάρει λάθος απόφαση και μάλιστα εναντίον ενός Αγίου.
https://www.freemonks.gr/index.php?page ... g=1&id=700
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
SUV

Πώς κάνεις έτσι ρε Ταλαίπωρα, ούτε ο Κούλης ο ίδιος δεν προμοτάρει με τέτοιο πάθος τις αποφάσεις της Εκκλησίας ΑΕ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:01
Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:30

Aυτό το "κάνω υπακοή σε πνευματικό" με παραπέμπει σε πρόγραμα διατροφής. Ξέρω δυο τρεις περιπτώσεις που συζητάνε κάποιες φορές με τον πνευματικό τους αλλά η εντύπωση που μου έχουν δημιουργήσει είναι ότι αυτό είναι κάτι που απλώς τους χαλαρώνει γιατί ο πνευματικός τους είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και όχι κάποιος που τους τρομοκρατεί με το νοητικό ή πραγματικό πυρ της κόλασης. Και όλως τυχαίως, είναι όλοι εμβολιασμένοι.
Καθένας με τις εμπειρίες τους.

Κάνω υπακοή εδώ που είμαι εγώ σημαίνει πως ο πνευματικός μου, μου είπε πως η πραγματική μάχη θα ξεκινήσει καλοκαίρι 21 (τα έλεγε λίγο πριν το Πάσχα αυτά). Δεν εμβολιάζομαι εννοείται γιατί θέλω να σώσω την ψυχή μου και τον συμβουλεύομαι ακόμη και σε θέματα παιδοψυχολογίας γιατί είναι φωτισμένος. Αυτή που λέω είναι κάτω από 50 και εκκλησιάζεται σε ναό χωρίς καμπάνα.

Συγκεκριμένο παράδειγμα.

Επίσης επειδή εδώ πάνω είναι πολλοί θρήσκοι, είναι πολλοί και οι ανεμβολίαστοι.

Το ζούμε σε καθημερινή βάση ακόμη κι αν δεν σας αρέσει.
Μισό ρε Γκερ, απλώς ανέφερα τι ζω εγώ, δεν αμφισβήτησα τις δικές σου εμπειρίες. Ουτε σε καμμιά Κουσκούση ή κάτι παρόμοιο σε αντρικό σχέδιο έχω πέσει. Αυτό που ζείτε, σαφώς και δεν μου/μας αρέσει.

Στην τελική, γιατί θα έπρεπε να μας αρέσει; :lol:
Ούτε σας αρέσει, ούτε μας αρέσει.

Σου έγραψα σε προηγούμενο ποστ. Ίσα δικαιώματα, αρέσει δεν αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:58
Θέλω να μου ανοίξεις εκείνο το νήμα που μου ζήταγες να μου ανοίξεις, θα το κάνεις?
Αφού μπορείς μόνη σου. Εδώ:

viewforum.php?f=67
Άβαταρ μέλους
SUV

Parrot έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:03
SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:54 Αυτό που τον ενδιαφέρει σε σχέση με την επίσημη Ιεραρχία (ουτε καν Συνοδο) της Εκκλησίας είναι οτι αβαντάρει το κυβερνητικό πολιτικό αφήγημα και το τσίμπημα με τα μπολια
Δλδ, ολόκληρη Εκκλησία, το σώμα του Χριστού, η αρχέγονη Εκκλησία η διάδοχη των Αποστόλων, διάλεξε να αποκρύψει τις προειδοποιήσεις του Κυρίου μέσω της Αποκάλυψης στον Ιωάννη απ' τους πιστούς, μόνο και μόνο για να "αβαντάρει την κυβέρνηση";;;
Πήγαινε παιδί μου να μάθεις τα βασικά
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:01
Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:51
talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:43

Μονο οι αποφάσεις της Ιερας Συνόδου μετράνε.
Η Ιερά Σύνοδος κάνει μια σύσταση και λέει πως το εμβόλιο δεν αντιτίθεται στις Γραφές, δεν λέει πουθενά πως είναι αντίχριστος οποίος δεν κάνει εμβόλιο. Εάν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να αντιληφθείς την διάκριση, έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Εικόναimagehosting
Διαβασε αιρετικέ
Όλες οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι πάντοτε αλάθητες; Δεν υπάρχει περίπτωση η Σύνοδος να πλανηθεί; Τι διδάσκει η ιστορία της Εκκλησίας μας; Αυτό θα το εξετάσουμε εδώ πολύ σύντομα με μερικά παραδείγματα.

Για να δούμε μερικά παλαιά και νεώτερα παραδείγματα που δείχνουν ότι όλες οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου δεν υπήρξαν πάντοτε αλάθητες και σωστές.
Ποιός καταδίκασε τον μεγάλο Άγιο του προηγούμενου αιώνα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως Νεκτάριο τον θαυματουργό; Ποιός; Πείτε το! Ποιός; Η Εκκλησία καταδίκασε τον Άγιο Νεκτάριο! Και τον έδιωξε μάλιστα από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Τελικά είχε δίκαιο η Εκκλησία που εδίωξε τον Άγιο η ήταν λανθασμένη της απόφαση; Εκ των υστέρων η ιστορία απέδειξε ότι η Εκκλησία είχε πάρει λάθος απόφαση και μάλιστα εναντίον ενός Αγίου.
Πάρτυντόγκ, δεν είναι αλάθητες όλες οι αποφάσεις της Ι.Σ. Εσένα η θρησκεία σου είναι η νουδού, ακολούθα αυτά που ξέρεις και πιστεύεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:04 Πώς κάνεις έτσι ρε Ταλαίπωρα, ούτε ο Κούλης ο ίδιος δεν προμοτάρει με τέτοιο πάθος τις αποφάσεις της Εκκλησίας ΑΕ
γοχ; Έτσι, εξηγείται.. :giggle:
Άβαταρ μέλους
SUV

Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:05
SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:58
Αφού μπορείς μόνη σου. Εδώ:

viewforum.php?f=67
αφού δεν είμαι εξουσιοδοτημένη να διαβάσω, τί παιχνιδάκι μου παίζεις? :lol:

Και αφού δεν μπορώ και με παρακάλαγες να ανοίξω νήμα και οτι θα μου το άνοιγες εσύ, ορίστε σε παρακαλώ, κάνε το
Άβαταρ μέλους
SUV

Parrot έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:06
SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:04 Πώς κάνεις έτσι ρε Ταλαίπωρα, ούτε ο Κούλης ο ίδιος δεν προμοτάρει με τέτοιο πάθος τις αποφάσεις της Εκκλησίας ΑΕ
γοχ; Έτσι, εξηγείται.. :giggle:
:sal9:
είπαμε, τα βασικά
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”