ΓΑΛΗParrot έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:21Η Εκκλησία δεν κάνει λάθη ούτε μπορεί να πέσει σε πλάνη, αυτό είναι βλασφήμια.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:16 Είναι άπειροι αυτοί που έχουν γραμμένη την επίσημη θέση της εκκλησίας λόγω πνευματικού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
talaipwros
Αποτειχιζεσαι αν διαφωνείς με τη θέση της Εκκλησίας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μια τέτοια σας χρειαζόταν εδώ μέσα, όχι που έχετε εμένα το γατάκιέγραψε:
μπαιδεγουει, για ποιον Χρυσόστομο λέει, εκείνον επάνω στην Ξάνθη που έβγαλε τις προάλλες εκείνο την εισήγηση για την θαυμαστή θρησκεία - η λέξη θρησκεία αυτολεξή δική του- της Νέας Εποχής και την Εκκλησία που πρέπει να μην χάσει το τραίνο αλλά να δώσω πρώτη το παρόν στις εξελίξεις για να μην μείνει πίσω?
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες αλεύρι.
Αμ πουλάκι μου, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ? πες το μας ΝΤΕ!talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:24
Συγγνώμη, λοιπόν, διόρθωση, έπρεπε να πω "τιμημένα ελληνορθόδοξα γηρατειά"!
Ο πνευματικός τους μπορεί να είναι υπέρ των εμβολίων, και ως εκ τούτου θα τους προτρέψει να το κάνουν. Απ' τη στιγμή που μας λέει ο άλλος οτι "το 100% όσων ξέρει που έχουν πνευματικό είναι κατά", προφανώς θα ξέρει 1-2 άτομα. Άλλωστε τέτοιος που είναι, κάτι τέτοιο θα κάνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
talaipwros
Δικος σου ειναι αυτος, αντίχριστος.SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:27Αμ πουλάκι μου, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ? πες το μας ΝΤΕ!
Συγγνώμη, λοιπόν, διόρθωση, έπρεπε να πω "τιμημένα ελληνορθόδοξα γηρατειά"!
Κατάλαβες το επιχείρημα?Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:26Πες αλεύρι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Κεφακια «βλέπω»...Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:26Πες αλεύρι.
Εκτόνωσης;
Παρατηρητής...
Aυτό το "κάνω υπακοή σε πνευματικό" με παραπέμπει σε πρόγραμα διατροφής. Ξέρω δυο τρεις περιπτώσεις που συζητάνε κάποιες φορές με τον πνευματικό τους αλλά η εντύπωση που μου έχουν δημιουργήσει είναι ότι αυτό είναι κάτι που απλώς τους χαλαρώνει γιατί ο πνευματικός τους είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και όχι κάποιος που τους τρομοκρατεί με το νοητικό ή πραγματικό πυρ της κόλασης. Και όλως τυχαίως, είναι όλοι εμβολιασμένοι.AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:02Εγώ ξέρω πολλούς χριστιανούς ορθόδοξους που είναι συνειδητά υπέρ των εμβολίων. Το τι πιστεύει ότι είναι το κάθε φρούτο δεν μ' ενδιαφέρει.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δικός μου και αντίχριστος δεν γίνεται, οτι θα υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι που ενδεχομένως θα διαμαρτυρηθούν και διαμαρτύρονται δεν αμφισβητείται, άλλωστε ο ληστής ο κακούργος ήταν ο πρώτος που μπήκε μέσα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:29Κατάλαβες το επιχείρημα?
Ο Χριστός πρώτος λέει οτι κάνει υπακοή στον ΠατέραΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:30Aυτό το "κάνω υπακοή σε πνευματικό" με παραπέμπει σε πρόγραμα διατροφής. Ξέρω δυο τρεις περιπτώσεις που συζητάνε κάποιες φορές με τον πνευματικό τους αλλά η εντύπωση που μου έχουν δημιουργήσει είναι ότι αυτό είναι κάτι που απλώς τους χαλαρώνει γιατί ο πνευματικός τους είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και όχι κάποιος που τους τρομοκρατεί με το νοητικό ή πραγματικό πυρ της κόλασης. Και όλως τυχαίως, είναι όλοι εμβολιασμένοι.AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:02
Εγώ ξέρω πολλούς χριστιανούς ορθόδοξους που είναι συνειδητά υπέρ των εμβολίων. Το τι πιστεύει ότι είναι το κάθε φρούτο δεν μ' ενδιαφέρει.![]()
Εσένα που σου τρέχει η μαγκιά από τα μπατζάκια, πιάσε και μαγείρεψε ό,τι θες σαν καλή νοικοκυρά, δικό σου στομάχι είναι αλλά πλιζ, αφού το παίζεις διαβασμένη και φωστήρας μην γράφεις τέτοιες ουρανομήκεις μ@λ@κίες, οτι ο πνευματικός σε χαλαρώνει, ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή, ήμαρτον με τα ΖΕΝ σας
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Επόμενη συζήτηση θα είναι εάν είναι επίσημη θέση της Εκκλησίας για το αμα πρέπει να κάνουμε κετογονική διατροφή ή όχι. Κάποιοι θα βγαίνουν και θα λεν, μα το είπε επίσημα ο τάδε μητροπολίτης πως πρέπει να την τηρούν οι πιστοί... 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα