!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:23
Parrot έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:21
Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:16 Είναι άπειροι αυτοί που έχουν γραμμένη την επίσημη θέση της εκκλησίας λόγω πνευματικού.
Η Εκκλησία δεν κάνει λάθη ούτε μπορεί να πέσει σε πλάνη, αυτό είναι βλασφήμια.
ΓΑΛΗ
Ε, τι να κάνω ρε Γκερ, τόσες φορές έχω γράψει ότι δεν ξέρω τέτοιες περιπτώσεις.

Προσπαθώ να σκεφτώ έστω και έναν ανεμβολίαστο γνωστό πάνω από 50 και δεν βρίσκω ούτε έναν. Ξέρω μόνον νεώτερους (που δεν το αποφεύγουν λόγω θρησκείας) και κάποιους ηλικιωμένους συγγενείς των 50+ γνωστών μου, που επειδή είναι άρρωστοι έχουν αναπτύξει περισσότερες φοβίες και τους έχουν σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:40
Ο Κούλης είναι ο Τσιρίδας των Βρυξελλών.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:37 Επόμενη συζήτηση θα είναι εάν είναι επίσημη θέση της Εκκλησίας για το αμα πρέπει να κάνουμε κετογονική διατροφή ή όχι. Κάποιοι θα βγαίνουν και θα λεν, μα το είπε επίσημα ο τάδε μητροπολίτης πως πρέπει να την τηρούν οι πιστοί... :lol:
Μονο οι αποφάσεις της Ιερας Συνόδου μετράνε.
Οσοι δεν τις ακολουθούν, ειναι αντιχριστοι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:30
AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04

Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.
Aυτό το "κάνω υπακοή σε πνευματικό" με παραπέμπει σε πρόγραμα διατροφής. Ξέρω δυο τρεις περιπτώσεις που συζητάνε κάποιες φορές με τον πνευματικό τους αλλά η εντύπωση που μου έχουν δημιουργήσει είναι ότι αυτό είναι κάτι που απλώς τους χαλαρώνει γιατί ο πνευματικός τους είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και όχι κάποιος που τους τρομοκρατεί με το νοητικό ή πραγματικό πυρ της κόλασης. Και όλως τυχαίως, είναι όλοι εμβολιασμένοι.
Ο Χριστός πρώτος λέει οτι κάνει υπακοή στον Πατέρα

Εσένα που σου τρέχει η μαγκιά από τα μπατζάκια, πιάσε και μαγείρεψε ό,τι θες σαν καλή νοικοκυρά, δικό σου στομάχι είναι αλλά πλιζ, αφού το παίζεις διαβασμένη και φωστήρας μην γράφεις τέτοιες ουρανομήκεις μ@λ@κίες, οτι ο πνευματικός σε χαλαρώνει, ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή, ήμαρτον με τα ΖΕΝ σας :smt005:
E ναι. Στον Πατέρα, όχι στον κάθε σαλταρισμένο, που δηλώνει κηδεμόνας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Austrians who refuse to take a mandatory COVID-19 vaccine before a government imposed deadline face prison sentences and huge compounding fines for non-compliance.
https://www.zerohedge.com/covid-19/unva ... compliance

:romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:37 Επόμενη συζήτηση θα είναι εάν είναι επίσημη θέση της Εκκλησίας για το αμα πρέπει να κάνουμε κετογονική διατροφή ή όχι. Κάποιοι θα βγαίνουν και θα λεν, μα το είπε επίσημα ο τάδε μητροπολίτης πως πρέπει να την τηρούν οι πιστοί... :lol:
Επόμενη συζήτηση θα είναι εαν θα πρέπει ο εκάστοτε Μητροπολίτης να καλεί την εκάστοτε Γαλή κτλ ωστε να του δίνει τα φώτα της εαν οι πνευματικοί της δικαιοδοσίας του ασκούν αρκετά χαλαρωτική επίδραση στο ποίμνιο και αν υπάρχουν στις λειτουργικές δομές της εκάστοτε μητροπόλεως αρκετά spa και lounge χώροι εστίασης
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:02

Εγώ ξέρω πολλούς χριστιανούς ορθόδοξους που είναι συνειδητά υπέρ των εμβολίων. Το τι πιστεύει ότι είναι το κάθε φρούτο δεν μ' ενδιαφέρει. :lol:
Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.
Aυτό το "κάνω υπακοή σε πνευματικό" με παραπέμπει σε πρόγραμα διατροφής. Ξέρω δυο τρεις περιπτώσεις που συζητάνε κάποιες φορές με τον πνευματικό τους αλλά η εντύπωση που μου έχουν δημιουργήσει είναι ότι αυτό είναι κάτι που απλώς τους χαλαρώνει γιατί ο πνευματικός τους είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και όχι κάποιος που τους τρομοκρατεί με το νοητικό ή πραγματικό πυρ της κόλασης. Και όλως τυχαίως, είναι όλοι εμβολιασμένοι.
Καθένας με τις εμπειρίες τους.

Κάνω υπακοή εδώ που είμαι εγώ σημαίνει πως ο πνευματικός μου, μου είπε πως η πραγματική μάχη θα ξεκινήσει καλοκαίρι 21 (τα έλεγε λίγο πριν το Πάσχα αυτά). Δεν εμβολιάζομαι εννοείται γιατί θέλω να σώσω την ψυχή μου και τον συμβουλεύομαι ακόμη και σε θέματα παιδοψυχολογίας γιατί είναι φωτισμένος. Αυτή που λέω είναι κάτω από 50 και εκκλησιάζεται σε ναό χωρίς καμπάνα.

Συγκεκριμένο παράδειγμα.

Επίσης επειδή εδώ πάνω είναι πολλοί θρήσκοι, είναι πολλοί και οι ανεμβολίαστοι.

Το ζούμε σε καθημερινή βάση ακόμη κι αν δεν σας αρέσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
SUV

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:43
SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:36

Ο Χριστός πρώτος λέει οτι κάνει υπακοή στον Πατέρα

Εσένα που σου τρέχει η μαγκιά από τα μπατζάκια, πιάσε και μαγείρεψε ό,τι θες σαν καλή νοικοκυρά, δικό σου στομάχι είναι αλλά πλιζ, αφού το παίζεις διαβασμένη και φωστήρας μην γράφεις τέτοιες ουρανομήκεις μ@λ@κίες, οτι ο πνευματικός σε χαλαρώνει, ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή, ήμαρτον με τα ΖΕΝ σας :smt005:
E ναι. Στον Πατέρα, όχι στον κάθε σαλταρισμένο, που δηλώνει κηδεμόνας.
Η αποστολική διαδοχή που όρισε ο ίδιος ο Χριστός και το όσα αφήνετε είναι αφημένα κτλ είναι ο κάθε σαλταρισμένος κηδεμόνας, :lol:
Συνέχισε, έχεις πλάκα
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:43 Μονο οι αποφάσεις της Ιερας Συνόδου μετράνε.
:+1:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:44
Επόμενη συζήτηση θα είναι εαν θα πρέπει ο εκάστοτε Μητροπολίτης να καλεί την εκάστοτε Γαλή κτλ ωστε να του δίνει τα φώτα της εαν οι πνευματικοί της δικαιοδοσίας του ασκούν αρκετά χαλαρωτική επίδραση στο ποίμνιο και αν υπάρχουν στις λειτουργικές δομές της εκάστοτε μητροπόλεως αρκετά spa και lounge χώροι εστίασης
Σιγά μην πρότεινα spa και lounge. Ένα χαλαρωτικό ντουσάκι ανά ώρα για τους θερμόαιμους, θα ήταν αρκετό.

Λιτά και ταπεινά πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:43
Η Ιερά Σύνοδος κάνει μια σύσταση και λέει πως το εμβόλιο δεν αντιτίθεται στις Γραφές, δεν λέει πουθενά πως είναι αντίχριστος οποίος δεν κάνει εμβόλιο. Εάν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να αντιληφθείς την διάκριση, έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
SUV

Αυτό ακριβώς το στυλ της απάντησης, αυτό ακριβώς, πολύ λίγο πολύ φθηνό πολύ χυδαίο, δείχνει και το μέγεθος της ηλιθιότητος που έξυπα πλην σκοτισμένα και καβαλημένα πλάσματα κουβαλούν

Σορυ για το ηλιθιότητος αλλά ειναι η αλήθεια

Καταλαβαίνω οτι δεν με παρεξηγείς
Άβαταρ μέλους
SUV

Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:51
talaipwros έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:43
Η Ιερά Σύνοδος κάνει μια σύσταση και λέει πως το εμβόλιο δεν αντιτίθεται στις Γραφές, δεν λέει πουθενά πως είναι αντίχριστος οποίος δεν κάνει εμβόλιο. Εάν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να αντιληφθείς την διάκριση, έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνεις το βασικό? Δεν θέλει να καταλάβει γιατί ούτε ξέρει ούτε τον ενδιαφέρει τίποτα σχετικά με την Εκκλησία.
Αυτό που τον ενδιαφέρει σε σχέση με την επίσημη Ιεραρχία (ουτε καν Συνοδο) της Εκκλησίας είναι οτι αβαντάρει το κυβερνητικό πολιτικό αφήγημα και το τσίμπημα με τα μπολια
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: «Άνοιξαν πόλεμο; Θα τον έχουν! - Μας βιάζουν ψυχικά και σωματικά»

Ο ιερέας και γιατρός Στυλιανός Καρπαθίου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και σχολίασε με ιδιαιτέρως σκληρό τρόπο τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών.

«Άνοιξαν πόλεμο. Θα τον έχουν! Μου ήρθε στο νου όταν άκουσα την εξαγγελία αυτή του πρωθυπουργού, ο Ιουλιανός για την Ρωμαϊκή απολυταρχία, ο οποίος έλεγε το εξής: Ό,τι αρέσει στον ηγεμόνα, έχει ισχύ νόμου. Έτσι δικαιώνεται ο κύριος Βλάχος, ο οποίος μας λέει απλά ότι βρισκόμαστε σε μία εκτροπή πραγματικά της Δημοκρατίας» τόνισε στην αρχή και συνέχισε:

«Εγώ ιλιγγιώ μπροστά πλέον σε αυτήν την κατάσταση. Έχω λοιπόν την αίσθηση, την βαθύτατη αίσθηση ότι άνοιξε πλέον φανερά ο πόλεμος της κυβερνήσεως, ή δεν ξέρω ποιών άλλων, εναντίον των πολιτών. Μας βιάζουν και ψυχικά και σωματικά και εκπέμπεται μήνυμα βιασμού.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, οι άνθρωποι οι οποίοι έχτισαν την ζωή τους, οι άνθρωποι οι οποίοι μεγάλωσαν ακριβώς μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, και τις πολλές δυσχέρειες τις οποίες αντιμετώπισαν, σήμερα να βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις, με τέτοια εντάλματα, με τέτοιες πραγματικά αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Μιλάμε συνεχώς για την δημοκρατία. Εκείνο το οποίο όμως δεν γνωρίζουν ορισμένοι είναι το εξής. Ότι η δημοκρατία, σύμφωνα με τους όρους τους οποίους θέτει η Αθηναϊκή Δημοκρατία, απαιτεί την ισηγορία, δηλαδή ο καθένας να ομιλεί και να έχει το δικαίωμα να ομιλεί εξίσου με τον άλλον, την ισοτιμία και την ισονομία. Όλα αυτά τα πράγματα καταργούνται. Καταργείται το Σύνταγμα. Καταργούνται νομοθετήματα τα οποία θεμελιώθηκαν και για την Ευρώπη αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Κατά τον ιερέα «επανερχόμαστε δηλαδή σε μία άλλου είδους τυραννία, και επειδή βρισκόμαστε στο επετειακό έτος, το 2021, αντιλαμβάνεστε ότι για μας τους Έλληνες αυτό αποτελεί μια ισχυρή πρόκληση. Διότι, πριν 200 χρόνια πολεμήσαμε και ελευθερωθήκαμε και έρχονται οι ίδιοι «Ελληνες» σήμερα να μας καθυποβάλουν κάτω από την ηγεμονία της Γερμανίας ή όλων των άλλων υπερκρατικών δυνάμεων που ορίζουν το άλφα ή το βήτα».

https://www.pronews.gr/thriskeia/103814 ... syhika-kai

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”