Αυτό ειλικρινά είτε κονσέρβα είτε φρέσκο (το βρετανικό στυλ) είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει στη ζωή μου μετά τα καλαμαράκια στην κόκκινη κονσέρβα που μπήκαν παραπάνω.
Αν μπορούσα να περιγραψω εμετό μετά από φαγοπότι τίγκα στη μπάρμπεκιου σως, θα έβαζα τη φωτό από τα φασολια αυτά.
Σήμερα έφαγα το αντίστοιχο της Κύκνος με λουκάνικο.
Ήταν ανάγκη να κάνεις τόσο ζωηρή περιγραφή?
Cecily Anne έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:01
Το πρόβλημα δεν είναι στα beans, αλλά στη σάλτσα τους. Καλά τα καλαμαράκια τα συγκεκριμένα είναι μηνύσιμα. Εγώ δηλαδή αν ήμουν καλαμαράκι θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου.
Ε μα αυτό είναι το μυστικό της 'σάλτσας' τους, το νισεστέ που έχει μέσα μαζί με ζάχαρη, που δίνουν υφή ρυζόγαλου (ή μύξας για κάποιους)..
Τα καλαμαράκια είναι ατλαντικού που τα ψαρεύουν οι τράτες με τους τόνους.. Μην τα παρεξηγείς, ρώτα και τους καλόγερους ειδικά σε κάτι μοναστήρια στεριανά τί τα κάνουν την περίοδο της νηστείας, έχουν βρει τρόπους να τα μαγειρεύουν σε χίλες δυο συνταγές και είναι νοστιμότατα...
Πήγα μια φορά φούρνο μετά την δουλειά και πήρα γύρο σέιταν σε λιβανέζικη πίτα. Δεν ήξερα τι είναι το σέιταν. Νόμιζα πως έτρωγα ΚΑΝΟΝΙΚΟ γύρο και ότι η λίγο διαφορετική γεύση ήταν από το λίγο spicy μπαχαρικό. Κουλ. Θα το ξανάτρωγα. (Άσχετο βέβαια)
Το πρόβλημα δεν είναι στα beans, αλλά στη σάλτσα τους. Καλά τα καλαμαράκια τα συγκεκριμένα είναι μηνύσιμα. Εγώ δηλαδή αν ήμουν καλαμαράκι θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου.
Ε μα αυτό είναι το μυστικό της 'σάλτσας' τους, το νισεστέ που έχει μέσα μαζί με ζάχαρη, που δίνουν υφή ρυζόγαλου (ή μύξας για κάποιους)..
Τα καλαμαράκια είναι ατλαντικού που τα ψαρεύουν οι τράτες με τους τόνους.. Μην τα παρεξηγείς, ρώτα και τους καλόγερους ειδικά σε κάτι μοναστήρια στεριανά τί τα κάνουν την περίοδο της νηστείας, έχουν βρει τρόπους να τα μαγειρεύουν σε χίλες δυο συνταγές και είναι νοστιμότατα...
Αυτό ειλικρινά είτε κονσέρβα είτε φρέσκο (το βρετανικό στυλ) είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει στη ζωή μου μετά τα καλαμαράκια στην κόκκινη κονσέρβα που μπήκαν παραπάνω.
Αν μπορούσα να περιγραψω εμετό μετά από φαγοπότι τίγκα στη μπάρμπεκιου σως, θα έβαζα τη φωτό από τα φασολια αυτά.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
το χειρότερο είναι οτι περιέχει και ζάχαρη. παλεύεται μόνο σε πιάτο με english breakfast.
Japetus έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:14
Οι γατοτροφες δεν λένε.. Περιέχουν μέσα και αλεσμένα κόκαλα και είναι σαν να τρως άμμο. Σκύλοτροφες πολύ καλύτερες. Τί νομίζεις έτρωγαν οι πρώτοι δικοί μας μετανάστες στη Γερμανία;
όχι αυτές που τρώνε τα βλαστάρια μου.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
το χειρότερο είναι οτι περιέχει και ζάχαρη. παλεύεται μόνο σε πιάτο με english breakfast.
Αλειμενες σε φετα ψωμιου του τοστ με μια φετα τσενταρ (η ακομα χειροτερα αμερικανικο τυρι) και μετα στον μικροκυματων. Απο τις καλυτερες στιγμες της Βρεταννικης γαστρονομιας.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.