!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κονσέρβες

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Κονσέρβες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Cecily Anne έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:58
Japetus έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:55 Εικόνα
Αυτό ειλικρινά είτε κονσέρβα είτε φρέσκο (το βρετανικό στυλ) είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει στη ζωή μου μετά τα καλαμαράκια στην κόκκινη κονσέρβα που μπήκαν παραπάνω.

Αν μπορούσα να περιγραψω εμετό μετά από φαγοπότι τίγκα στη μπάρμπεκιου σως, θα έβαζα τη φωτό από τα φασολια αυτά.
Σήμερα έφαγα το αντίστοιχο της Κύκνος με λουκάνικο.
Ήταν ανάγκη να κάνεις τόσο ζωηρή περιγραφή? :a040:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Cecily Anne έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:01
Το πρόβλημα δεν είναι στα beans, αλλά στη σάλτσα τους. Καλά τα καλαμαράκια τα συγκεκριμένα είναι μηνύσιμα. Εγώ δηλαδή αν ήμουν καλαμαράκι θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου.
Ε μα αυτό είναι το μυστικό της 'σάλτσας' τους, το νισεστέ που έχει μέσα μαζί με ζάχαρη, που δίνουν υφή ρυζόγαλου (ή μύξας για κάποιους)..
Τα καλαμαράκια είναι ατλαντικού που τα ψαρεύουν οι τράτες με τους τόνους.. Μην τα παρεξηγείς, ρώτα και τους καλόγερους ειδικά σε κάτι μοναστήρια στεριανά τί τα κάνουν την περίοδο της νηστείας, έχουν βρει τρόπους να τα μαγειρεύουν σε χίλες δυο συνταγές και είναι νοστιμότατα...

Μην ξεχάσουμε και το γάλα νόϊ-νόϊ :-)
https://www.n11.com/urun/noynoy-kahve-s ... tsarkuteri
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Πήγα μια φορά φούρνο μετά την δουλειά και πήρα γύρο σέιταν σε λιβανέζικη πίτα. Δεν ήξερα τι είναι το σέιταν. Νόμιζα πως έτρωγα ΚΑΝΟΝΙΚΟ γύρο και ότι η λίγο διαφορετική γεύση ήταν από το λίγο spicy μπαχαρικό. Κουλ. Θα το ξανάτρωγα. (Άσχετο βέβαια)
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Japetus έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:06
Το πρόβλημα δεν είναι στα beans, αλλά στη σάλτσα τους. Καλά τα καλαμαράκια τα συγκεκριμένα είναι μηνύσιμα. Εγώ δηλαδή αν ήμουν καλαμαράκι θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου.
Ε μα αυτό είναι το μυστικό της 'σάλτσας' τους, το νισεστέ που έχει μέσα μαζί με ζάχαρη, που δίνουν υφή ρυζόγαλου (ή μύξας για κάποιους)..
Τα καλαμαράκια είναι ατλαντικού που τα ψαρεύουν οι τράτες με τους τόνους.. Μην τα παρεξηγείς, ρώτα και τους καλόγερους ειδικά σε κάτι μοναστήρια στεριανά τί τα κάνουν την περίοδο της νηστείας, έχουν βρει τρόπους να τα μαγειρεύουν σε χίλες δυο συνταγές και είναι νοστιμότατα...

Στον kauldron πες τα που τον πείραξε ο εμετός. :lol: Ο άλλος τρώει αλεσμένα boogers na oume.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Cecily Anne έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:08
Japetus έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:06

Στον kauldron πες τα που τον πείραξε ο εμετός. :lol: Ο άλλος τρώει αλεσμένα boogers na oume.
Μου χαλάσατε το φαγητό και οι δυο σας. :a040:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

rio mare τονο
και έναν ακόμα τόνο
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Fluffy έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:31 rio mare τονο
και έναν ακόμα τόνο
Η ρίο μάρε έχει ξεφύγει σε τιμές. Την έχω κόψει, καλύτερα φρέσκο ψάρι, ίδια τιμή έχει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Albrecht έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 11:55 Ποιες προτιμάτε;
Μικρές τράτα σαρδελα με κοκκινη πιπεριά για τσιπουρομεζέ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

είναι ωραια όμως.
εγώ έκανα το άλλο, αγόραζα τούνα και έφτιαχνα σε βάζο με ηλιέλαιο. έπαιρνα με 5€/κιλο από φίλο ψαρά.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Αυτό ειλικρινά είτε κονσέρβα είτε φρέσκο (το βρετανικό στυλ) είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει στη ζωή μου μετά τα καλαμαράκια στην κόκκινη κονσέρβα που μπήκαν παραπάνω.

Αν μπορούσα να περιγραψω εμετό μετά από φαγοπότι τίγκα στη μπάρμπεκιου σως, θα έβαζα τη φωτό από τα φασολια αυτά.
:+1:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

το χειρότερο είναι οτι περιέχει και ζάχαρη. παλεύεται μόνο σε πιάτο με english breakfast.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Japetus έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 19:14 Οι γατοτροφες δεν λένε.. Περιέχουν μέσα και αλεσμένα κόκαλα και είναι σαν να τρως άμμο. Σκύλοτροφες πολύ καλύτερες. Τί νομίζεις έτρωγαν οι πρώτοι δικοί μας μετανάστες στη Γερμανία;
όχι αυτές που τρώνε τα βλαστάρια μου.

Εικόνα
Εικόνα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

mao mao έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:54

το χειρότερο είναι οτι περιέχει και ζάχαρη. παλεύεται μόνο σε πιάτο με english breakfast.
Αλειμενες σε φετα ψωμιου του τοστ με μια φετα τσενταρ (η ακομα χειροτερα αμερικανικο τυρι) και μετα στον μικροκυματων. Απο τις καλυτερες στιγμες της Βρεταννικης γαστρονομιας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

περαστική έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 20:08 Πήγα μια φορά φούρνο μετά την δουλειά και πήρα γύρο σέιταν σε λιβανέζικη πίτα. Δεν ήξερα τι είναι το σέιταν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”