!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κονσέρβες
Re: Κονσέρβες
Οταν ημουν μικρος ετρωγα κατι τετοια. Οχι τα ιδια αλλα ιδια συσκευασια και γευση φανταζομαι. Τα τσακιζα οποτε τα εβρισκα.

- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Θυμάμαι έναν παλιό συμμαθητή,που πέρασε στο ΑΠΘ και κλασσικά είχε ξεμείνει από λεφτά.
Έφαγε γατοτροφή σε κονσέρβα,με λίγο λεμονάκι,να σπάσει η πείνα.
Γιατί έτσι ρε τύπε;BigChiefWahoo έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:07 Θυμάμαι έναν παλιό συμμαθητή,που πέρασε στο ΑΠΘ και κλασσικά είχε ξεμείνει από λεφτά.
Είχε φάει και την γάτα και περίσσεψε γατοτροφή;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- BigChiefWahoo
Όχι,υπήρχε στο ντουλάπι ξεχασμένη από τον προηγούμενο νοικάρη.Feindflug έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:18
Γιατί έτσι ρε τύπε;
Είχε φάει και την γάτα και περίσσεψε γατοτροφή;
Αν είχε ο Άλκης γάτα,στάνταρ θα την έτρωγε.
Οι γατοτροφες δεν λένε.. Περιέχουν μέσα και αλεσμένα κόκαλα και είναι σαν να τρως άμμο. Σκύλοτροφες πολύ καλύτερες. Τί νομίζεις έτρωγαν οι πρώτοι δικοί μας μετανάστες στη Γερμανία;
- BigChiefWahoo
Ω ναι...
Είναι αλήθεια...
.
Είναι αλήθεια...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
stergiosbik
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 18:05 Οταν ημουν μικρος ετρωγα κατι τετοια. Οχι τα ιδια αλλα ιδια συσκευασια και γευση φανταζομαι. Τα τσακιζα οποτε τα εβρισκα.
![]()

τυράκι στον στρατό...
- Cecily Anne
Αυτό ειλικρινά είτε κονσέρβα είτε φρέσκο (το βρετανικό στυλ) είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει στη ζωή μου μετά τα καλαμαράκια στην κόκκινη κονσέρβα που μπήκαν παραπάνω.
Αν μπορούσα να περιγραψω εμετό μετά από φαγοπότι τίγκα στη μπάρμπεκιου σως, θα έβαζα τη φωτό από τα φασολια αυτά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
baked beans εμετός;
καλαμαράκια το ίδιο;
καλαμαράκια το ίδιο;
- Cecily Anne
Το πρόβλημα δεν είναι στα beans, αλλά στη σάλτσα τους. Καλά τα καλαμαράκια τα συγκεκριμένα είναι μηνύσιμα. Εγώ δηλαδή αν ήμουν καλαμαράκι θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”