!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το τί υποθέτεις εσύ, δεν ταυτίζεται με αυτά που γράφω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:40 Υποθέτω ότι τεκμηριωμένη μαρτυρία θεωρείς αυτήν, που σε κάνει να θεωρείς ως τεκμηριωμένες τις απόψεις σου (...)
Κοινώς, μην ψεύδεσαι γράφοντας ότι αυτά που υποθέτεις εσύ είναι αυτά που γράφω εγώ.
Mα αυτά που γράφεις, σαφώς και δεν είναι δικές μου υποθέσεις.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:05Το τί υποθέτεις εσύ, δεν ταυτίζεται με αυτά που γράφω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:40 Υποθέτω ότι τεκμηριωμένη μαρτυρία θεωρείς αυτήν, που σε κάνει να θεωρείς ως τεκμηριωμένες τις απόψεις σου (...)
Κοινώς, μην ψεύδεσαι γράφοντας ότι αυτά που υποθέτεις εσύ είναι αυτά που γράφω εγώ.
Δικές σου είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:40Υποθέτω ότι τεκμηριωμένη μαρτυρία θεωρείς αυτήν, που σε κάνει να θεωρείς ως τεκμηριωμένες τις απόψεις σου, καημενούλα μου.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:29Ποια σχέση έχουν αυτά με αυτό που συζητάμε παραπάνω;
Πότε αναφέρθηκα σε "τεκμηριωμένη μαρτυρία" και τί πάει να πει "τεκμηριωμένη μαρτυρία" γενικά;
Αυτό που αναδεικνύω είναι τα ψέματα της πλευράς των αστυνομικών.
Αν από τους άλλους περιμέναμε ψέματα για να ελαφρύνουν τη θέση τους, αυτό οκ. Συμβαίνει.
Όμως, για ποιο λόγο η πλευρά των αστυνομικών μας έχει φλομώσει στο ψέμα, με όσα μέσα διαθέτει; Δεν αισθάνονται ασφαλείς απλά να πουν την αλήθεια; Υπάρχει κάποιος λόγος για να φτιάξουν παραμύθι;
Ξαναρίξε μια ματιά στις παπαριές που έγραψες και κυρίως τη σιγουριά με την οποία τις υποστήριξες κι έλα μετά να μου μιλήσεις για καταρρίψεις.
Παπάρω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν αμφιβάλλω.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:27Mα αυτά που γράφεις, σαφώς και δεν είναι δικές μου υποθέσεις.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:05Το τί υποθέτεις εσύ, δεν ταυτίζεται με αυτά που γράφω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:40 Υποθέτω ότι τεκμηριωμένη μαρτυρία θεωρείς αυτήν, που σε κάνει να θεωρείς ως τεκμηριωμένες τις απόψεις σου (...)
Δικές σου είναι.
Αυτό που ρωτώ είναι πότε έγραψα ότι αυτά αποτελούν "τεκμηριωμένες μαρτυρίες" οποιουδήποτε; Καταρχήν τί είναι η "τεκημριωμένη μαρτυρία";
Mια μαρτυρία που συνάδει με τα υπόλοιπα στοιχεία (πχ κάμερα, ηχητικά κλπ) και τις άλλες μαρτυρίες και εκφέρεται χωρίς να υπάρχει γνώση αυτών των στοιχείων.stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 13:32Δεν αμφιβάλλω.
Αυτό που ρωτώ είναι πότε έγραψα ότι αυτά αποτελούν "τεκμηριωμένες μαρτυρίες" οποιουδήποτε; Καταρχήν τί είναι η "τεκημριωμένη μαρτυρία";
Σε κάθε περίπτωση, ξαναρίξε μια ματιά σ´ αυτά που έγραψες αναφορικά με τη "δολοφονία" και "εκτέλεση" του "πολίτη" και αν θεωρείς ακόμη ότι τα έθεσες ως προσωπική σου υπόθεση και όχι ως αδιαμφισβήτητο δεδομένο, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, η απόπειρα ανθρωποκτονίας, η πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κλπ. είναι το κατηγορητήριο που έστησε ο εισαγγελέας όταν μελέτησε τα δεδομένα. Δεν είναι δική μου υπόθεση.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:08Mια μαρτυρία που συνάδει με τα υπόλοιπα στοιχεία (πχ κάμερα, ηχητικά κλπ) και τις άλλες μαρτυρίες και εκφέρεται χωρίς να υπάρχει γνώση αυτών των στοιχείων.
Σε κάθε περίπτωση, ξαναρίξε μια ματιά σ´ αυτά που έγραψες αναφορικά με τη "δολοφονία" και "εκτέλεση" του "πολίτη" και αν θεωρείς ακόμη ότι τα έθεσες ως προσωπική σου υπόθεση και όχι ως αδιαμφισβήτητο δεδομένο (...)
Επιπλέον, υπάρχει η ιατροδικαστική έκθεση και τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος.
Από εκεί και πέρα, οι μαρτυρίες και των δύο πλευρών προσφέρουν κάποια στοιχεία, και δεν έχουμε λόγο να τις αμφισβητήσουμε εφόσον συμφωνούν μεταξύ τους.
Από ένα σημείο κι έπειτα οι μαρτυρίες χωρίζουν και είναι αμφιλεγόμενες.
Τον όρο "δολοφονία" χρησιμοποίησα μόνο ως υπόθεση που έλεγε "αν στόχευαν αυτόν (τον καθήμενο στην πίσω θέση) τότε μιλάμε για δολοφονία".
Αυτονόητο. Όταν στοχεύεις και σκοτώνεις άνθρωπο που κάθεται άοπλος στην πίσω θέση, τον εκτελείς. Τον δολοφονείς.
Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις αναφέρομαι σε ανθρωποκτονία, φόνο.
Για ποιο λόγο παραποιείς τη συζήτηση; Έχεις κάποιο όφελος;
ΑΟΠΛΟΣ
οδηγος ιχ στις ΗΠΑ σκοτωνει 5 και τραυματιζει 40 ατομα ... οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη
https://twitter.com/GenX_tina/status/14 ... 6062324738
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ασυμπτωματική, βασικά.nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:27 ΑΟΠΛΟΣοδηγος ιχ στις ΗΠΑ σκοτωνει 5 και τραυματιζει 40 ατομα ... οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη
Εκτός αν ο οδηγός του οχήματος οδηγούσε το όχημα χωρίς να κρατά το τιμόνι και χωρίς να πατά τα πετάλ...
Θυμίζω ότι ο νεκρός της υπόθεσης που συζητάμε ήταν άοπλος, καθήμενος στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.
Αν θέλεις, βέβαια, βάλε ως παράδειγμα και τον πιλότο του Boeing που έπεσε στο WTC της Νέας Υόρκης.
τα ειπαμε ξανα και ξανα αλλα εχεις ξεπερασει το φραγμα του σπαζαρχιδισμου εδω και καιρο ...stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:30Ασυμπτωματική, βασικά.nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:27 ΑΟΠΛΟΣοδηγος ιχ στις ΗΠΑ σκοτωνει 5 και τραυματιζει 40 ατομα ... οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη
Εκτός αν ο οδηγός του οχήματος οδηγούσε το όχημα χωρίς να κρατά το τιμόνι και χωρίς να πατά τα πετάλ...
Θυμίζω ότι ο νεκρός της υπόθεσης που συζητάμε ήταν άοπλος, καθήμενος στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.
Αν θέλεις, βέβαια, βάλε ως παράδειγμα και τον πιλότο του Boeing που έπεσε στο WTC της Νέας Υόρκης.
Βλακείες λέτε όσες φορές κι αν τις επαναλάβετε.nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:32τα ειπαμε ξανα και ξανα (...)stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:30Ασυμπτωματική, βασικά.nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:27 ΑΟΠΛΟΣοδηγος ιχ στις ΗΠΑ σκοτωνει 5 και τραυματιζει 40 ατομα ... οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη
Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ο άοπλος καθήμενος στην πίσω θέση αυτοκινήτου. Αν δεν είναι ο τιραμόλα ή αν δεν έχει ικανότητες βουντού και τηλεπάθειας, ποια σχέση έχει αυτός με το περιστατικό του τύπου που οδηγεί το αυτοκίνητο και σκοτώνει κόσμο, όπως αυτός στο βίντεο;
το ατομο που σκοτωθηκε συμφωνα με τον ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ οδηγο λεωφορειου ηταν και οδηγος του ιχ ... τα υπολοιπα ειναι οι γνωστες παπαριες που αναπαραγουνε οι υποδικοι κατηγορουμενοι για να πεσουνε στα μαλακα ... και εσυ τις αναπαραγεις
nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:27 ΑΟΠΛΟΣοδηγος ιχ στις ΗΠΑ σκοτωνει 5 και τραυματιζει 40 ατομα ... οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη
ιδια σκατα παντου ... τουλαχιστον στις ΗΠΑ κανεις δεν διανοηθηκε να διαμαρτυρηθει για τους πυροβολισμους της αστυνομιας εναντιων του SUV ...
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Αναρωτήθηκες γιατί κανένα ΜΜΕ δεν τόλμησε να κάνει ένα γκάλοπ για το Πέραμα;stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:21 Η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, η απόπειρα ανθρωποκτονίας, η πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κλπ. είναι το κατηγορητήριο που έστησε ο εισαγγελέας όταν μελέτησε τα δεδομένα. Δεν είναι δική μου υπόθεση.
Επιπλέον, υπάρχει η ιατροδικαστική έκθεση και τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος.
Για να μην φανεί ότι το 80% των πολιτών συμφωνεί με τις ενέργειες των αστυνομικών.
Διάβασε τώρα την κατάθεση του υπαστυνόμου Β:nostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 14:41 το ατομο που σκοτωθηκε συμφωνα με τον ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ οδηγο λεωφορειου ηταν και οδηγος του ιχ ... τα υπολοιπα ειναι οι γνωστες παπαριες που αναπαραγουνε οι υποδικοι κατηγορουμενοι για να πεσουνε στα μαλακα ... και εσυ τις αναπαραγεις
Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε ο συνοδηγός από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει στην οδό Ελπίδος προς τα κάτω και μπήκε στην οδό Φαέθωνος. Τότε εγώ ευρισκόμενος στην δεξιά μεριά του αυτοκινήτου δηλαδή του συνοδηγού, πυροβόλησε ξανά σημαδεύοντας το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσω και να σώσω τη ζωή των συναδέλφων μου καθώς δεν είχε σταματήσει την πορεία του. Θέλω να σας πω ότι εκτός από μένα κι άλλοι συνάδελφοί πυροβόλησαν το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσουν. Πυροβόλησαν μαζί με εμένα και ο υπαρχιφύλακας…, υπαρχιφύλακας….., αστυφύλακας…., ειδικος φρουρός ….., ειδικός φρουρός ….. και ειδικός φρουρός….Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Το προσεγγίσαμε και βγάλαμε τους δύο επιβαίνοντες από αυτό. Τον οδηγό του οχήματος τον τράβηξε ο υπαρχιφύλακας….. από τη θέση του συνοδηγού προς τα έξω. Τον άλλο που καθόταν πίσω δεν ξέρω ποιος τον έβγαλε. Αφού βγάλαμε τον οδηγό έξω τον ξαπλώσαμε και διαπίστωσα ότι είχε τραυματιστεί.
Τότε άνοιξα τα ρούχα του για να εντοπίσω το σημείο που είχε τραυματιστεί και να του παράσχω τις πρώτες βοήθειες. Διαπίστωσα ότι είχε ένα τραύμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού του οποίου την αιμορραγία προσπαθούσα να σταματήσω βάζοντας του μέσα επίδεσμο και κρατώντας το δάχτυλό μου σταθερά μέσα, ενώ ταυτόχρονα του μιλούσα προκειμένου να διατηρήσει επαφή μαζί μου και με το περιβάλλον.
Το δεύτερο άτομο, οι συνάδελφοί μου που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, φώναζαν ότι πιθανώς χρειάζεται ιμάντα ισχαιμικής περίδεσης τουρνικέ, το οποίο τους έδωσα εγώ προκειμένου να σταματήσω την αιμορραγία του ατόμου. Λίγο αργότερα ήρθε στο σημείο και σταθμό του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε Το δεύτερο άτομο με προορισμό το νοσοκομείο Τζάνειο. Σχετικά με το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai λευκού χρώματος τώρα από εσάς έμαθα ότι ήρθε ο ιδιοκτήτης και δήλωσε την κλοπή του. Δεν το είχε διαπιστώσει πριν την καταδίωξη, γιατί μάλλον μόλις το είχαν αφαιρέσει οι δράστες και δεν γνωρίζαμε ότι το όχημα απασχολούσε. Θέλω να σας πω πάλι ότι ο λόγος που ενέργεια με τους πυροβολισμούς κατά του οχήματος, ήταν προκειμένου να ανακόψουμε την πορεία του και να διασφαλιστεί η ζωή των συναδέλφων, σε βάρος των οποίων κινούνταν με σκοπό να τους σκοτώσει και να διαφύγει. Κάτι άλλο δεν έχω να σας πω.
https://www.tanea.gr/2021/10/26/greece/ ... tynomikon/
Πρόσεξε τώρα πόσο ενδιαφέρον είναι το ζήτημα.
Σύμφωνα με τον υπαστυνόμο που συμμετείχε, ο οδηγός έφερε ένα τραύμα στο λαιμό, ενώ ο άλλος τραυματισμένος είχε ακατάσχετη αιμορραγία.
Από όσα γνωρίζουμε από την ιατροδικαστική,
- ο νεκρός δεν είχε κανένα τραύμα στο λαιμό, αλλά δύο διαμπερή, ένα στο στήθος κι ένα στα πλευρά.
- ο άλλος τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
- ο τρίτος βγήκε από το όχημα κι εξαφανίστηκε. Τον κυνηγούσαν στα στενά.
Ποιον περιέθαλψε ο υπαστυνόμος ως "οδηγό";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Νοέμ 2021, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 31 Απαντήσεις