!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
-
ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΟΣ
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΟΣ την 20 Νοέμ 2021, 23:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
40 σελίδες και ο Στρακαστρούκας πίστευε ότι σκοτώθηκαν antifa μαύροι.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:52 https://www.protothema.gr/world/article ... source=rss
Το πρωτο θεμα λεει οτι ο kyle σκοτωσε δυο μαυρους. Καλα αυτοι οι δηοσιογραφοι εχουν μελετησει την υποθεση πριν γραψουν τις μαλακιες τους?
Classic phorum.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Αναλόγως την χώρα. Εδώ ας πούμε, δικάζουν τους τσέους γιατί πυροβόλησαν και σκότωσαν διαρρήκτη.ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:31 https://www.protothema.gr/world/article ... itenhaous/
Επίπεδο ελληνικής δημοσιογραφίας...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
talaipwros
ναι οκ, αποψη σου , αλλα σημασια εχει μονο τι λεει το δικαστηριοΣτρακαστρουκας έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:22Εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε πιστεψει αν εισαι λευκος οπαδος της αστυνομιαςtalaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:10Θα πρέπει να το πιστέψει και το δικαστήριοDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:05
Εφόσον κάποιος νιώσει απειλή και πιστεύει ότι βρίσκεται σε αυτοάμυνα, μπορεί να σκοτώσει ελεύθερα, όπως επιβεβαίωσε και το δικαστήριο.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Καταλαβαν οτι καναν μαλακια και αλλαξαν τον τιτλοklg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:3240 σελίδες και ο Στρακαστρούκας πίστευε ότι σκοτώθηκαν antifa μαύροι.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:52 https://www.protothema.gr/world/article ... source=rss
Το πρωτο θεμα λεει οτι ο kyle σκοτωσε δυο μαυρους. Καλα αυτοι οι δηοσιογραφοι εχουν μελετησει την υποθεση πριν γραψουν τις μαλακιες τους?
Classic phorum.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Στρακαστρουκας
Και εγω αυτο λεω. Το 1857 το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ απερριψε την ιδεα να μπορουν οι μαυροι να εχουν Αμερικανικη ιθαγενεια ειτε ειναι σκλαβοι ειτε οχι. Η ιστορια διχνει οτι οι αποφασεις των δικαστηριων εχουν παντα δικιοtalaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:57
ναι οκ, αποψη σου , αλλα σημασια εχει μονο τι λεει το δικαστηριο
- Otto Weininger
βίντεο, μαρτυρίες, ομολογίες, δίκη, ομόφωνη απόφαση : ΑΘΩΟΣ. Δέξου το και πάμε παρακάτωΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:13Και εγω αυτο λεω. Το 1857 το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ απερριψε την ιδεα να μπορουν οι μαυροι να εχουν Αμερικανικη ιθαγενεια ειτε ειναι σκλαβοι ειτε οχι. Η ιστορια διχνει οτι οι αποφασεις των δικαστηριων εχουν παντα δικιοtalaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:57
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
ε ειπαμε, το 2185 αν αλλαξει η αποφαση, στειλε μηνυμαΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:13Και εγω αυτο λεω. Το 1857 το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ απερριψε την ιδεα να μπορουν οι μαυροι να εχουν Αμερικανικη ιθαγενεια ειτε ειναι σκλαβοι ειτε οχι. Η ιστορια διχνει οτι οι αποφασεις των δικαστηριων εχουν παντα δικιοtalaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:57
-
Δημοκράτης
talaipwros έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:16ε ειπαμε, το 2185 αν αλλαξει η αποφαση, στειλε μηνυμαΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:13Και εγω αυτο λεω. Το 1857 το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ απερριψε την ιδεα να μπορουν οι μαυροι να εχουν Αμερικανικη ιθαγενεια ειτε ειναι σκλαβοι ειτε οχι. Η ιστορια διχνει οτι οι αποφασεις των δικαστηριων εχουν παντα δικιοtalaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:57
-
Στρακαστρουκας
Βασικα αλλαξε μολις λιγα χρονια μετα. Αλλα για να αλλαξει η αποφαση του δικαστηριου επρεπε να υπαρξει πρωτα ενας εμφυλιος με 700.000 νεκρουςtalaipwros έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:16ε ειπαμε, το 2185 αν αλλαξει η αποφαση, στειλε μηνυμαΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:13Και εγω αυτο λεω. Το 1857 το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ απερριψε την ιδεα να μπορουν οι μαυροι να εχουν Αμερικανικη ιθαγενεια ειτε ειναι σκλαβοι ειτε οχι. Η ιστορια διχνει οτι οι αποφασεις των δικαστηριων εχουν παντα δικιοtalaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:57
-
talaipwros
ναι οκ, οποτε επειδη πριν 2 αιωνες αλλαξε μια αποφαση δικαστηριου ( πιο ακριβες, αλλαξε η νομοθεσια, η αποφαση δικαστηριου ηταν σωστη με την τοτε κειμενη νομοθεσια) αρα τερμα τα δικαστηρια, να τα κανουμε ΣτρακαστρουκηριαΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:24Βασικα αλλαξε μολις λιγα χρονια μετα. Αλλα για να αλλαξει η αποφαση του δικαστηριου επρεπε να υπαρξει πρωτα ενας εμφυλιος με 700.000 νεκρουςtalaipwros έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:16ε ειπαμε, το 2185 αν αλλαξει η αποφαση, στειλε μηνυμαΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:13
Και εγω αυτο λεω. Το 1857 το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ απερριψε την ιδεα να μπορουν οι μαυροι να εχουν Αμερικανικη ιθαγενεια ειτε ειναι σκλαβοι ειτε οχι. Η ιστορια διχνει οτι οι αποφασεις των δικαστηριων εχουν παντα δικιο
Αφου πονας, γιατι δεν παιρνεις κανα μπρουφεν ;
OK και το point σου ποιό είναι; Δεν μας νοιάζει τι λένε criminal courts σε criminal υποθέσεις, επειδή υπήρχε μια πολιτική απόφαση από το scotus πριν δύο αιώνες, αλλά ας εμπιστεύτουμε το intuition του Στρακαστρούκα που δεν ξέρει ούτε τα βασικά matter of facts σε αυτό που συζητήμε;Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:24Βασικα αλλαξε μολις λιγα χρονια μετα. Αλλα για να αλλαξει η αποφαση του δικαστηριου επρεπε να υπαρξει πρωτα ενας εμφυλιος με 700.000 νεκρουςtalaipwros έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:16ε ειπαμε, το 2185 αν αλλαξει η αποφαση, στειλε μηνυμαΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:13
Και εγω αυτο λεω. Το 1857 το ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ απερριψε την ιδεα να μπορουν οι μαυροι να εχουν Αμερικανικη ιθαγενεια ειτε ειναι σκλαβοι ειτε οχι. Η ιστορια διχνει οτι οι αποφασεις των δικαστηριων εχουν παντα δικιο
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Μακάρι να δίκαζαν μόνον τους τσέους. Μιλάμε για δικαιοσύνη σε μια χώρα που δικάζει και τις γιαγιάδες όταν τραυματίζουν με αεροβόλο και τραυματίζουν στο πάνω πόδι κάποια όρθια δίποδα που θεωρούν ότι μπορούν να μπαινοβγαίνουν όπου γουστάρουν και να συλλέγουν ψιλοπραγματάκια.AlienWay έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:38Αναλόγως την χώρα. Εδώ ας πούμε, δικάζουν τους τσέους γιατί πυροβόλησαν και σκότωσαν διαρρήκτη.ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:31 https://www.protothema.gr/world/article ... itenhaous/
Και υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν σοβαρό κράτος αυτό που θεωρεί από πταίσμα ως δικαίωμα το πλιάτσικο ( με χρήση βίας ή όχι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Νοέμ 2021, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά από τις βασικές αρχές του ποινικού δικαίου. Νόμιμη άμυνα απέναντι σε νόμιμη άμυνα δεν υφίσταται. Ακόμα και στην μπουρδελοΕλλάδα, όπου τα δικαστήρια ερμηνεύουν την νόμιμη αυτοάμυνα με τον πιο περιοριστικό τρόπο σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο, αυτό είναι δεδομένο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:27Εγώ πιστεύω ότι ο Κάιλ βρισκόταν όντως σε αυτοάμυνα. Όμως και οι τα θύματα του προφανώς βρίσκοταν σε αυτοάμυνα απέναντι σε active shooter situation. Ειδικά μετά τον πρώτο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ακ-ριβώς...ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:44Μακάρι να δίκαζαν μόνον τους τσέους. Μιλάμε για δικαιοσύνη σε μια χώρα που δικάζει και τις γιαγιάδες όταν τραυματίζουν με αεροβόλο και τραυματίζουν στο πάνω πόδι κάποια όρθια δίποδα που θεωρούν ότι μπορούν να μπαινοβγαίνουν όπου γουστάρουν και να συλλέγουν ψιλοπραγματάκια.AlienWay έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:38Αναλόγως την χώρα. Εδώ ας πούμε, δικάζουν τους τσέους γιατί πυροβόλησαν και σκότωσαν διαρρήκτη.ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:31 https://www.protothema.gr/world/article ... itenhaous/
Και υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν σοβαρό κράτος αυτό που θεωρεί από πταίσμα ως δικαίωμα το πλιάτσικο ( με χρήση βίας ή όχι).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-