!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
https://news.yahoo.com/rittenhouse-jury ... 48199.html
Νταξ τα ελεγα εγω τοτε. Το σφαλμα των αντιφα ηταν οτι δεν εβγαλε καποιος απο αυτους πιστολι να τον σκοτωσει επιτοπου και να δηλωσει αυτοαμυνα. Μετα καποιος θα σκοτωνε τον αντιφα, μετα τον αντιφα ενας αλλος vigilante ακροδεξιος και παει λεγοντας. Ολα νομιμα στην Μουρικα των οπλων
Νταξ τα ελεγα εγω τοτε. Το σφαλμα των αντιφα ηταν οτι δεν εβγαλε καποιος απο αυτους πιστολι να τον σκοτωσει επιτοπου και να δηλωσει αυτοαμυνα. Μετα καποιος θα σκοτωνε τον αντιφα, μετα τον αντιφα ενας αλλος vigilante ακροδεξιος και παει λεγοντας. Ολα νομιμα στην Μουρικα των οπλων
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Otto Weininger
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Δικαίωση!!!!!
Go Kyle!!!!
Go Kyle!!!!
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Το καλύτερο είναι το αμόκ που θα πάθουν τα lefties στις alt-media πλατφόρμες. Ήδη είχε γίνει τις πουτάνας σε "debates" σε twitch//youtube, θα κάνουν σα μόγγολα τουλάχιστον για τρεις βδομάδες ακόμα πιστεύω.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
Στρακαστρουκας
Παρτε ολοι οπλα παιδια. Καθε φορα που θα τσακωνεστε με καποιον θα εχετε δικαιωμα να τον εκτελειτε επι τοπου
- Aprilianos
Πολυ καλη ειδηση! 
- Aprilianos
Ο χρήστης Sean Davis (@seanmdav) έγραψε το Tweet: KYLE RITTENHOUSE DID NOTHING WRONG.
Twitter banned people for saying that.
Facebook banned people for contributing to his defense.
Kyle Rittenhouse is innocent, and corrupt corporate media and Big Tech are cancers on society that must be excised if we are to survive. https://twitter.com/seanmdav/status/146 ... 68420?s=20
Twitter banned people for saying that.
Facebook banned people for contributing to his defense.
Kyle Rittenhouse is innocent, and corrupt corporate media and Big Tech are cancers on society that must be excised if we are to survive. https://twitter.com/seanmdav/status/146 ... 68420?s=20
- Otto Weininger
Άσε ρε παραμύθα. Λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο. Αυτές τις μαλακιες λέγανε και στο δικαστήριο και πήρανε πουλο.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:55 Παρτε ολοι οπλα παιδια. Καθε φορα που θα τσακωνεστε με καποιον θα εχετε δικαιωμα να τον εκτελειτε επι τοπου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Στρακαστρουκας
Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονοOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:02Άσε ρε παραμύθα. Λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο. Αυτές τις μαλακιες λέγανε και στο δικαστήριο και πήρανε πουλο.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:55 Παρτε ολοι οπλα παιδια. Καθε φορα που θα τσακωνεστε με καποιον θα εχετε δικαιωμα να τον εκτελειτε επι τοπου
Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονοOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:02Άσε ρε παραμύθα. Λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο. Αυτές τις μαλακιες λέγανε και στο δικαστήριο και πήρανε πουλο.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:55 Παρτε ολοι οπλα παιδια. Καθε φορα που θα τσακωνεστε με καποιον θα εχετε δικαιωμα να τον εκτελειτε επι τοπου
ειναι ολοφανερο οτι δεν εχεις δει το βιντεο και βγαζεις πορισματα απο το μυαλο σου...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
Άμα έρθεις οπλισμένος, βγεις έξω αρχίσεις και τρέχεις να φύγεις και εμείς σε κυνηγάμε να σε λιντσαρουμε, σε πετάξουμε κάτω κλπ ναι. Πυροβολας και είναι αυτοάμυνα.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονοOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:02Άσε ρε παραμύθα. Λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο. Αυτές τις μαλακιες λέγανε και στο δικαστήριο και πήρανε πουλο.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:55 Παρτε ολοι οπλα παιδια. Καθε φορα που θα τσακωνεστε με καποιον θα εχετε δικαιωμα να τον εκτελειτε επι τοπου
Άλλωστε είδαμε τι εκαναν οι Antifa και οι BLM σε όποιον δεν είχε όπλο. Τους τσάκισαν στο ξύλο και τους παρατουσαν αιμοφυρτους. Ε, εδώ δεν έπιασε. Ξύδι.
- Dwarven Blacksmith
Άλλος ένας αρμός της εξουσίας clicking into place.
Όλα έτοιμα για να διασχίσουν οι ΗΠΑ το Ρουβίκωνα το 2025.
Όλα έτοιμα για να διασχίσουν οι ΗΠΑ το Ρουβίκωνα το 2025.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 5 Απαντήσεις