Ποια είναι η ύποπτη κίνηση που κάνει ένας άνθρωπος πεσμένος στο έδαφος κατόπιν καταδίωξης από όχλο? το μόνο ύποπτο είναι που το έβαλε εξ αρχής στα πόδια και δεν θέρισε τα σαπροφυτα επί τόπουDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:55Όπως έχει δικαίωμα και όποιος δει το όπλο να κάνει ύποπτες κινήσεις να θεωρήσει ότι βρίσκεται σε αυτοάμυνα και να προσπαθήσει να τον αδρανοποίησει πρώτος.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:53είχε δικαίωμα να πάει με όπλο που κατείχε νόμιμα, δεν θα σου δώσει λογαριασμό γιατί πήγε με όπλο.Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:46 Speculation είναι αυτό που κάνουμε εμείς. Στην δίκη όμως θα έπρεπε να καταστεί σαφές ποιός ήταν ο σκοπός του όταν πήγαινε στην συγκέντρωση με όπλο. Εγώ δεν πείθομαι καθόλου με τον ισχυρισμό ότι το πήρε γιά να προστατέψει τον εαυτό του, γιατί απλούστατα δεν κινδύνευε καθόλου πριν πάει εκεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οταν επεσε ειχε ηδη σκοτωσει εναν ανθρωπο. Τιποτα υποπτο ε?Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:58Ποια είναι η ύποπτη κίνηση που κάνει ένας άνθρωπος πεσμένος στο έδαφος κατόπιν καταδίωξης από όχλο? το μόνο ύποπτο είναι που το έβαλε εξ αρχής στα πόδια και δεν θέρισε τα σαπροφυτα επί τόπουDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:55Όπως έχει δικαίωμα και όποιος δει το όπλο να κάνει ύποπτες κινήσεις να θεωρήσει ότι βρίσκεται σε αυτοάμυνα και να προσπαθήσει να τον αδρανοποίησει πρώτος.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:53
είχε δικαίωμα να πάει με όπλο που κατείχε νόμιμα, δεν θα σου δώσει λογαριασμό γιατί πήγε με όπλο.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα σου πω ποια είναι η ύποπτη κίνηση γιατί μετά θα στραφεί η συζήτηση στη συγκεκριμένη κίνση, που είναι ανευ νοήματος. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι ότι είναι ύποπτη εξάλλου, ένας φτάνει.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:58Ποια είναι η ύποπτη κίνηση που κάνει ένας άνθρωπος πεσμένος στο έδαφος κατόπιν καταδίωξης από όχλο? το μόνο ύποπτο είναι που το έβαλε εξ αρχής στα πόδια και δεν θέρισε τα σαπροφυτα επί τόπουDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:55Όπως έχει δικαίωμα και όποιος δει το όπλο να κάνει ύποπτες κινήσεις να θεωρήσει ότι βρίσκεται σε αυτοάμυνα και να προσπαθήσει να τον αδρανοποίησει πρώτος.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:53
είχε δικαίωμα να πάει με όπλο που κατείχε νόμιμα, δεν θα σου δώσει λογαριασμό γιατί πήγε με όπλο.
Εφόσον κάποιος νιώσει απειλή και πιστεύει ότι βρίσκεται σε αυτοάμυνα, μπορεί να σκοτώσει ελεύθερα, όπως επιβεβαίωσε και το δικαστήριο.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aντιγράφουν αμερικανικά μέσα που έγραψαν το ίδιο.Περιμένεις από Έλληνες δημοσιογράφους να εξετάσουν εάν λένε αλήθεια αμερικανικά μέσα για γεγονότα στην Αμερική;Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:52 https://www.protothema.gr/world/article ... source=rss
Το πρωτο θεμα λεει οτι ο kyle σκοτωσε δυο μαυρους. Καλα αυτοι οι δηοσιογραφοι εχουν μελετησει την υποθεση πριν γραψουν τις μαλακιες τους?
more or less...klg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:53 Το καλύτερο είναι το αμόκ που θα πάθουν τα lefties στις alt-media πλατφόρμες. Ήδη είχε γίνει τις πουτάνας σε "debates" σε twitch//youtube, θα κάνουν σα μόγγολα τουλάχιστον για τρεις βδομάδες ακόμα πιστεύω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
talaipwros
Θα πρέπει να το πιστέψει και το δικαστήριοDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:05
Εφόσον κάποιος νιώσει απειλή και πιστεύει ότι βρίσκεται σε αυτοάμυνα, μπορεί να σκοτώσει ελεύθερα, όπως επιβεβαίωσε και το δικαστήριο.
Αυτουνού δεν μπήκαν κλέφτες στο σπίτι, ούτε έγινε εισβολή εξωγήϊνων. Απλώς, πήγε οπλισμένος εκεί που γινόταν χαμός και ό,τι ήθελε προκύψει.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:54αήττητος πασόκος.Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:46Speculation είναι αυτό που κάνουμε εμείς. Στην δίκη όμως θα έπρεπε να καταστεί σαφές ποιός ήταν ο σκοπός του όταν πήγαινε στην συγκέντρωση με όπλο. Εγώ δεν πείθομαι καθόλου με τον ισχυρισμό ότι το πήρε γιά να προστατέψει τον εαυτό του, γιατί απλούστατα δεν κινδύνευε καθόλου πριν πάει εκεί.klg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:38 Το μόνο που είναι σαφές, είναι οτι πήγε με όπλο για να προστεύσει τον εαυτό του, δεν πήγε και άρχισε να θερίζει το πλήθος randomly. Τα υπόλοιπα είναι speculation. Εγώ θεωρώ ότι δεν έπρεπε να πάει καν, με όπλο η χωρίς, αλλά δεν πήρε το όπλο και έκανε το Ράμπο, οπότε τι ακριβώς συζητάμε; Ότι είναι παραβατική συμπεριφορά να εφαρμόζεις τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα σου;
να υποθέσω όταν μπουν κλέφτες στο σπίτι σου θα κάνεις ότι κοιμάσαι αν μπουν οι τούρκοι σε κανένα νησί θα γυρίσεις και το άλλο κωλομάγουλο κ.ο.κ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εγώ πάντως θεωρώ εξαιρετικά απειλητικό να έρχεται προς το μέρος μου κάποιος με το όπλο έτοιμο. Θα αντιδρούσα βάζοντάς το στα πόδια. Κάποιοι θεώρησαν πιό αποτελεσματική εξουδετέρωση τής απειλής τον αφοπλισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:05Δεν θα σου πω ποια είναι η ύποπτη κίνηση γιατί μετά θα στραφεί η συζήτηση στη συγκεκριμένη κίνση, που είναι ανευ νοήματος. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι ότι είναι ύποπτη εξάλλου, ένας φτάνει.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:58Ποια είναι η ύποπτη κίνηση που κάνει ένας άνθρωπος πεσμένος στο έδαφος κατόπιν καταδίωξης από όχλο? το μόνο ύποπτο είναι που το έβαλε εξ αρχής στα πόδια και δεν θέρισε τα σαπροφυτα επί τόπουDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:55Όπως έχει δικαίωμα και όποιος δει το όπλο να κάνει ύποπτες κινήσεις να θεωρήσει ότι βρίσκεται σε αυτοάμυνα και να προσπαθήσει να τον αδρανοποίησει πρώτος.
Ας κάνουμε και ένα νοητικό πείραμα: Εστω ότι ο μικρός, μόλις αισθάνθηκε την απειλή, έφευγε. Αραγε θα συνέχιζε να απειλείται; Θα τον κυνηγούσαν;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε πιστεψει αν εισαι λευκος οπαδος της αστυνομιαςtalaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:10Θα πρέπει να το πιστέψει και το δικαστήριοDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:05
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Μαν, δεν χρειάζεται καν το πείραμα, αυτό ακριβώς έγινε και ναι τον κυνήγησαν.Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:17
Ας κάνουμε και ένα νοητικό πείραμα: Εστω ότι ο μικρός, μόλις αισθάνθηκε την απειλή, έφευγε. Αραγε θα συνέχιζε να απειλείται; Θα τον κυνηγούσαν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 20 Νοέμ 2021, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Εγώ δεν τον είδα να απομακρύνεται γιά να γλυτώσει από την "απειλή". Μάλιστα, πήγε και αλλού και σκότωσε άλλον έναν
1.
Επιτέλους αποκαλύπτεται η αλήθεια για τα αμερικάνικα fake news και πέφτουν οι μάσκες.πατησιωτης έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:06Aντιγράφουν αμερικανικά μέσα που έγραψαν το ίδιο.Περιμένεις από Έλληνες δημοσιογράφους να εξετάσουν εάν λένε αλήθεια αμερικανικά μέσα για γεγονότα στην Αμερική;Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:52 https://www.protothema.gr/world/article ... source=rss
Το πρωτο θεμα λεει οτι ο kyle σκοτωσε δυο μαυρους. Καλα αυτοι οι δηοσιογραφοι εχουν μελετησει την υποθεση πριν γραψουν τις μαλακιες τους?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Είναι άλλες οι νομοθεσίες σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν φουλ stand your ground law. Απ όσο θυμάμαι, υπάρχουν σχετικές διαφοροποιησεις. Οι περισσότερες πολιτείες ακολουθούν το castle doctrine (ακόμα κ εκείνες που έχουν duty to retreat) αλλά βασικά stand your ground σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις θανάσιμη βία σε απειλές κατά της ζωής, βιασμούς, και άλλα αδικήματα (της ληστείας συμπεριλαμβανομένης).
Απ όσο μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση, το δικαστήριο έκρινε ορθά (με βάση τον νόμο). Η κατακραυγή απέναντι στην απόφαση είναι λανθασμένη. Αυτό που μπορεί να συζητηθεί είναι αν είναι καλή ιδέα αυτοί οι νόμοι, και σε ποιον βαθμό.
Απ όσο μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση, το δικαστήριο έκρινε ορθά (με βάση τον νόμο). Η κατακραυγή απέναντι στην απόφαση είναι λανθασμένη. Αυτό που μπορεί να συζητηθεί είναι αν είναι καλή ιδέα αυτοί οι νόμοι, και σε ποιον βαθμό.
https://edition.cnn.com/2021/11/03/us/k ... index.htmlLeporello έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:24Εγώ δεν τον είδα να απομακρύνεται γιά να γλυτώσει από την "απειλή". Μάλιστα, πήγε και αλλού και σκότωσε άλλον έναν![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πιστεύω ότι ο Κάιλ βρισκόταν όντως σε αυτοάμυνα. Όμως και οι τα θύματα του προφανώς βρίσκοταν σε αυτοάμυνα απέναντι σε active shooter situation. Ειδικά μετά τον πρώτο. Δεν δικάστηκαν όμως για τις πράξεις τους οπότε δεν μπορούν και να αθωωθούν. Αν τον είχαν σκοτώσει και δικάζονταν, πιθανόν να αθωώνονταν και αυτοί.Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:17Εγώ πάντως θεωρώ εξαιρετικά απειλητικό να έρχεται προς το μέρος μου κάποιος με το όπλο έτοιμο. Θα αντιδρούσα βάζοντάς το στα πόδια. Κάποιοι θεώρησαν πιό αποτελεσματική εξουδετέρωση τής απειλής τον αφοπλισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:05Δεν θα σου πω ποια είναι η ύποπτη κίνηση γιατί μετά θα στραφεί η συζήτηση στη συγκεκριμένη κίνση, που είναι ανευ νοήματος. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι ότι είναι ύποπτη εξάλλου, ένας φτάνει.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:58 Ποια είναι η ύποπτη κίνηση που κάνει ένας άνθρωπος πεσμένος στο έδαφος κατόπιν καταδίωξης από όχλο? το μόνο ύποπτο είναι που το έβαλε εξ αρχής στα πόδια και δεν θέρισε τα σαπροφυτα επί τόπου
Η δε δίκη, παρότι συμφωνώ με το τμήμα σχετικό με το self-defence, ήταν παρωδία εξ' αρχής. Θα μπορούσε να είχε καταδικαστεί για άλλα charges εκτός των φόνων.
Όλο το περιστατικό γενικά δείχνει τον απόλυτο παραλογισμό που επικρατεί εκεί πέρα. Είναι απλά battle royale.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 5 Απαντήσεις