!!! DEVELOPMENT MODE !!!

91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: 91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Arisvilla έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 21:43
foscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:07
Arisvilla έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:58 https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... akindunes/
H επιστημονική απάντηση στη λογική Κούλη θα νοσήσουμε ολοι ας το περάσουμε εμβολιασμένοι. Οι εμβολιασμένοι που νόσησαν είχαν 6 μήνες μετά τη λοίμωξη 53% μεγαλύτερη πιθανότητα θανάτου και 59% μεγαλύτερη πιθανότητα σοβαρής ασθένειας (πχ πνευμονία) από όσους δεν νόσησαν ή πέρασαν απλή γρίπη. Αυτά για απάντηση στους Κούληδες που θέλουν να περάσουν το μήνυμα οτι εμβολιασμένοι που θα κολλήσουν θα το περάσουν σαν απλό συνάχι ή σαν απλή γριπούλα.
Φίλε τόσα χρόνια στο φόρουμ δεν έχεις μάθει να διαβάζεις τη μελέτη και όχι τι νομίζει ότι κατάλαβε ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος από αυτό που κατάλαβε ο δημοσιογράφος του Reuters ότι λέει η μελέτη;
Μια χαρά τη διάβασα τη μελέτη. Αλλά και να μην υπήρχε η μελέτη τα βλέπω μπροστά μου όλα αυτά με τόσους συγγενείς και φίλους μου να έχουν περάσει πλεον εμβολιασμένοι τη μετάλλαξη δέλτα με πνευμονίες, ακατέβατους πυρετούς, μόνιμους βήχες, ωτίτιδες κτλ. Εσύ θεώρησε οτι εισαι προστατευμένος με το εμβόλιο. Εγώ με αυτά που βλέπω με τόσους σαραντάρηδες και πενηντάρηδες που ξέρω να το έχουν περάσει βαριά αν και εμβολιασμένοι νομίζω οτι δεν είναι καμία λύση αυτή η παπαριά που λένε να εμβολιαστούμε για να το περάσουμε σαν απλό κρυολόγημα. Βασικά ξέρω 10 άτομα εμβολιασμένα που το πέρασαν εδώ και 15 μέρες και κανένας σαν κοινό κρυολόγημα.
οπότε μείνε στα δικά σου ανέκδοτα καλύτερα γιατί για παραπάνω δεν είσαι.
Our comparative approach shows that in people with breakthrough COVID-19, the risks of death and post-acute sequalae are lower than COVID-19 without prior vaccination
ο εμβολιασμός μειώνει το ρίσκο θανάτου και long Covid
in comparative analyses among people who were hospitalized during the acute phase of the disease, those with breakthrough COVID-19 exhibited higher risks of death and post-acute sequelae than those with seasonal influenza.
δεν είναι γριπούλα

ΥΓ και μόνο που παπαγαλίζεις "59% μεγαλύτερη πιθανότητα σοβαρής ασθένειας (πχ πνευμονία) από όσους δεν νόσησαν" χωρίς να σκάσεις στα γέλια αρκεί. :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

nik_killthemall έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:29
stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:17
Ο ρυθμός νοσηλείας ανεμβολίαστων νέων είναι υπερπενταπλάσιος από των εμβολιασμένων. Είναι οι δύο πρώτες γραμμές στην 4η και 5η στήλη.
Χάρη σας κάνει που περιλαμβάνει τους νέους ως 30 ετών ως ισότιμο δείγμα στην ανάλυση.
ε και ?

Μονο βλαξ δεν μπορει να καταλαβει πως αυτό που εχει σημασια είναι το αν το 90% είναι πενταπλασιο του 17.5% και ΟΧΙ το αν το 0.9% ειναι πενταπλασιο του 0.175%.
Μόνο ένας ...βλαξ δεν μπορεί να καταλάβει ότι η προστασία του εμβολιασμού στις μικρότερες ηλικίες είναι ακόμα ισχυρότερη.
Εσυ εστιαζεις στα "0.9% ειναι πενταπλασιο του 0.175%" και προσπερνάς τα "90% είναι πενταπλασιο του 17.5%" που ειναι οι τελευταιες γραμμες των στηλων. Επειδη το αλληθωρισμα σου τυγχανει να ταυτιζεται με το κυβερνητικο αλληθωρισμα, το αποτελεσμα το διαβαζουμε καθε απογευμα στις λιγο πριν τις 6, 494 διασωληνωμενοι, 70 νεκροι κλπ
Αυτό που δεν κατάλαβες Νικ, είναι ότι τα ποσοστά εμβολιασμών στις μικρές ηλικίες είναι πολύ μικρά, ελάχιστα.
Δηλαδή, αυτό το δείγμα πληθυσμού ευνοεί τα στατιστικά των ανεμβολίαστων με δεδομένο ότι αυτές οι ηλικίες συμμετέχουν στη γενική στατιστική αλλοιώνοντας το δείγμα προς την πλευρά των ανεμβολίαστων.
Όταν μιλάμε για 3,5 εκατ, ανεμβολίαστους, το 25-30% αυτών είναι κάτω των 30 ετών.
Όταν μιλάμε για 6,5 εκατ. εμβολιασμένους μόλις το 5% είναι κάτω των 30 ετών.

Όταν διαιρούμε τις νοσηλείες με το πρώτο πλήθος, το 25-30% αυτών αφορά ηλικίες κάτω των 30 ετών, δηλαδή ηλικίες με χαμηλό φυσικό δείκτη συμμετοχής στις νοσηλείες.
Όταν διαιρούμε τις νοσηλείες με το δεύτερο πλήθος, το 95% αυτών αφορά ηλικίες άνω των 30 ετών, δηλαδή ηλικίες με αυξημένο φυσικό δείκτη συμμετοχής στις νοσηλείες.

Επομένως, η συμπερίληψη των κάτω των 30 ετών ευνοεί στην στατιστική αυτή ανάλυση το δείγμα των ανεμβολίαστων, καθώς ανεβάζει τον δείκτη προστασίας τεχνητά.

Κι όμως, δεν μας πειράζει. Ακόμα κι έτσι, ο ρυθμός παραγωγής ανεμβολίαστων διασωληνωμένων είναι δεκαπλάσιος από τους αντίστοιχους εμβολιασμένους.
Ακόμα και με στατιστική βοήθεια.
Ευγε !
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

foscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:23
Μια χαρά τη διάβασα τη μελέτη.
Τότε θα έβλεπες πως στα συμπεράσματά της είναι ότι πρέπει να γίνονται έγκαιρα οι booster δόσεις.

Επίσης όταν λέμε "περνάμε τον Covid ελαφριά" δεν εννοούμε σαν κοινό κρυολόγημα. Εννοούμε δε σε στέλνει νοσοκομείο. Δηλαδή σοβαρά κάθεσαι και συγκρίνεις την αυξημένη πιθανότητα για... ωτίτιδα με το να είσαι τέσσερις εβδομάδες στην εντατική με έναν σωλήνα σε κάθε σου τρύπα και καναδυο σε καινούριες;
Eτσι μας έλεγαν οι "ειδικοί" και οι Κούληδες. Ειδικά νομίζω τελευταία οι νδκράτες λένε οτι ο κοβιντ με το εμβόλιο μετατρέπεται σε μια απλή γριπούλα. Η Ωτίτιδα οταν προκαλεί και απώλεια ακοής οπως στη Ξαδέλφη μου που παίρνει κορτιζόνη δεν είναι κάτι το απλο. Οπως και η πνευμονία που έπαθε ένας 47χρονος φιλος μου (εμβολιασμένος τριπλά) και είναι στο νοσοκομείο. Ούτε ο βήχας που δεν φεύγει εδώ και ένα μήνα σε έναν άλλο ξάδελφο μου. Τώρα αν εσυ θεωρείς επιτυχημένο ένα εμβόλιο που προστατεύει ας πούμε κατά 80% από νοσηλεία σε νοσοκομείο οκ. Δεν λέω οτι είναι και αποτυχημένο αλλά μόνο με το εμβόλιο αυτό να πας σε λογική ανοσίας της αγέλης είναι καταστροφικό. Γιατί δεν θα έχουν θέμα μόνο οι ανεμβολίαστοι. Θα έχουν και οι εμβολιασμένοι. Αυτό αδυνατείς να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Bill Hicks έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:47
foscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:07

Φίλε τόσα χρόνια στο φόρουμ δεν έχεις μάθει να διαβάζεις τη μελέτη και όχι τι νομίζει ότι κατάλαβε ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος από αυτό που κατάλαβε ο δημοσιογράφος του Reuters ότι λέει η μελέτη;
Μια χαρά τη διάβασα τη μελέτη. Αλλά και να μην υπήρχε η μελέτη τα βλέπω μπροστά μου όλα αυτά με τόσους συγγενείς και φίλους μου να έχουν περάσει πλεον εμβολιασμένοι τη μετάλλαξη δέλτα με πνευμονίες, ακατέβατους πυρετούς, μόνιμους βήχες, ωτίτιδες κτλ. Εσύ θεώρησε οτι εισαι προστατευμένος με το εμβόλιο. Εγώ με αυτά που βλέπω με τόσους σαραντάρηδες και πενηντάρηδες που ξέρω να το έχουν περάσει βαριά αν και εμβολιασμένοι νομίζω οτι δεν είναι καμία λύση αυτή η παπαριά που λένε να εμβολιαστούμε για να το περάσουμε σαν απλό κρυολόγημα. Βασικά ξέρω 10 άτομα εμβολιασμένα που το πέρασαν εδώ και 15 μέρες και κανένας σαν κοινό κρυολόγημα.
Our comparative approach shows that in people with breakthrough COVID-19, the risks of death and post-acute sequalae are lower than COVID-19 without prior vaccination
in comparative analyses among people who were hospitalized during the acute phase of the disease, those with breakthrough COVID-19 exhibited higher risks of death and post-acute sequelae than those with seasonal influenza.
δεν είναι γριπούλα

ΥΓ και μόνο που παπαγαλίζεις "59% μεγαλύτερη πιθανότητα σοβαρής ασθένειας (πχ πνευμονία) από όσους δεν νόσησαν" χωρίς να σκάσεις στα γέλια αρκεί. :smt005:
Ρε δεξιέ παπαγάλε που από θιασώτης των λοκ νταουν μεταμορφώθηκες σε μια νύχτα σε οπαδο της ανοσίας της αγέλης επειδή ο Λουδοβίκος σου άλλαξε πολιτική επειδή δεν παίζει φράγκο ενα πράγμα σου λεω και σταματώ τη συζήτηση εδώ γιατι τα ίδια διαβάζουμε και άλλα καταλαβαίνουμε. Σου εύχομαι να μην κολλήσεις κοβιντ. Ειδικά αν είσαι κοντά στο πεντάμηνο-εξάμηνο από τον εμβολιασμό. Τα δικά μου "ανέκδοτα" αφορούν συγγενείς και φίλους μου παπαγάλε που ήταν όλοι πλήρως εμβολιασμένοι. Συνεχίστε τώρα το ίδιο παραμύθι για πανδημία ανεμβολίαστων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Chainis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:52
hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:22 Ποιο είναι το σύνολο του ιατρικού κόσμου; Οι 5 κομπογιαννίτες που βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση;

Αυτά είναι τα δεδομένα. Όταν υπάρχουν δεδομένα, οι απόψεις περιττεύουν. Ας είναι και ειδικών με 450 χρόνια εμπειρία. Αλλάζουν τα δεδομένα από την γνώμη τους;
Δεδομένα:

Σε 6,5 εκ εμβολιασμένους έχουμε 101 σε ΜΕΘ.
Αναλογικά αν είχαμε 10,5 εκ εμβολιασμένους θα είχαμε 163 εμβολιασμένους σε ΜΕΘ και κανέναν ανεμβολίαστο..

Τα αντίστοιχα νούμερα με τους ανεμβολίαστους.
Στα 4 εκ ανεμβολίαστων έχουμε 475 σε ΜΕΘ.
Αν είχαμε 10,5 εκ ανεμβολίαστων αναλογικά θα είχαμε 1247 σε ΜΕΘ.

Θα ήμουν ευτυχής αν δημοσίευαν και θανάτους εμβολιασμένων - ανεμβολιαστων να έχεις κι άλλα δεδομένα.
Έχετε χάσει την μπάλα και γυρνάτε από θέμα σε θέμα γιατί δεν έχετε αντίλογο. Λέω εγώ ότι η κύρια αιτία διασποράς είναι οι εμβολιασμένοι, παρουσιάζω τα στοιχεία που το δείχνουν κι εσύ μου λες για ΜΕΘ. Καταλαβαίνεις ότι είσαι τελείως εκτός θέματος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:53 Του τα έχουμε γράψει με πίνακες, γραφήματα κλπ.
Αρχιδιές έχεις γράψει. Εγώ έχω φέρει γραφήματα και πίνακες. Εσύ δεν έχεις φέρει μισό στοιχείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:00
Chainis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:52
hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:22 Ποιο είναι το σύνολο του ιατρικού κόσμου; Οι 5 κομπογιαννίτες που βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση;

Αυτά είναι τα δεδομένα. Όταν υπάρχουν δεδομένα, οι απόψεις περιττεύουν. Ας είναι και ειδικών με 450 χρόνια εμπειρία. Αλλάζουν τα δεδομένα από την γνώμη τους;
Δεδομένα:

Σε 6,5 εκ εμβολιασμένους έχουμε 101 σε ΜΕΘ.
Αναλογικά αν είχαμε 10,5 εκ εμβολιασμένους θα είχαμε 163 εμβολιασμένους σε ΜΕΘ και κανέναν ανεμβολίαστο..

Τα αντίστοιχα νούμερα με τους ανεμβολίαστους.
Στα 4 εκ ανεμβολίαστων έχουμε 475 σε ΜΕΘ.
Αν είχαμε 10,5 εκ ανεμβολίαστων αναλογικά θα είχαμε 1247 σε ΜΕΘ.

Θα ήμουν ευτυχής αν δημοσίευαν και θανάτους εμβολιασμένων - ανεμβολιαστων να έχεις κι άλλα δεδομένα.
Έχετε χάσει την μπάλα και γυρνάτε από θέμα σε θέμα γιατί δεν έχετε αντίλογο. Λέω εγώ ότι η κύρια αιτία διασποράς είναι οι εμβολιασμένοι, παρουσιάζω τα στοιχεία που το δείχνουν κι εσύ μου λες για ΜΕΘ. Καταλαβαίνεις ότι είσαι τελείως εκτός θέματος;
Δεν παρουσίασες κανένα τέτοιο στοιχείο.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:00
stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:53 Του τα έχουμε γράψει με πίνακες, γραφήματα κλπ.
Αρχιδιές έχεις γράψει. Εγώ έχω φέρει γραφήματα και πίνακες. Εσύ δεν έχεις φέρει μισό στοιχείο.
Πάλι πίνεις; :D

Αφού κατάφερες να εκτεθείς σε κάθε τομέα που διαθέτουμε καταγραφές, το έριξες στο μόνο τομέα που όλοι συμφωνούν ότι δεν έχει ουσιαστική σημασία και δεν δίνει καμία πραγματική εικόνα: τα καθημερινά κρούσματα μέσα από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους.
Δηλαδή, πήγες στο μοναδικό θέμα στο οποίο μπορεί καθένας να γράφει ό,τι του κατέβει και να είναι συνεπής με την τρέλα του.

Σου έδειξαν ότι στις νοσηλείες, στις ΜΕΘ, στους θανάτους, οι ανεμβολίαστοι παρέχουν τροφή στο Χάρο με ρυθμό 10πλάσιο ως 15πλάσιο από τους εμβολιασμένους. Έχεις όλα τα στοιχεία μπροστά σου.
Εσύ, συνεχίζεις να επιμένεις στο μόνο θέμα που δεν έχουμε πραγματική εικόνα.
Δηλαδή, σουτ στην εξέδρα, αποκλειστικά για να υποστηρίξεις αυτό που έχεις προαποφασίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Νοέμ 2021, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πάντως να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι άντρες διασωληνωμενοι αυτή τη στιγμή είναι κάτω των 65. Οπότε θα πρότεινα να τροποποιηθεί λίγο η πρόταση, τουλάχιστον, για τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς για τους άνω των 65 :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:06 Πάντως να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι άντρες διασωληνωμενοι αυτή τη στιγμή είναι κάτω των 65. Οπότε θα πρότεινα να τροποποιηθεί λίγο η πρόταση, τουλάχιστον, για τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς για τους άνω των 65 :102:
Ποιους υποχρεωτικους εμβολιασμους; :o
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:48
nik_killthemall έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:29
stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:17
Ο ρυθμός νοσηλείας ανεμβολίαστων νέων είναι υπερπενταπλάσιος από των εμβολιασμένων. Είναι οι δύο πρώτες γραμμές στην 4η και 5η στήλη.
Χάρη σας κάνει που περιλαμβάνει τους νέους ως 30 ετών ως ισότιμο δείγμα στην ανάλυση.
ε και ?

Μονο βλαξ δεν μπορει να καταλαβει πως αυτό που εχει σημασια είναι το αν το 90% είναι πενταπλασιο του 17.5% και ΟΧΙ το αν το 0.9% ειναι πενταπλασιο του 0.175%.
Μόνο ένας ...βλαξ δεν μπορεί να καταλάβει ότι η προστασία του εμβολιασμού στις μικρότερες ηλικίες είναι ακόμα ισχυρότερη.
Εσυ εστιαζεις στα "0.9% ειναι πενταπλασιο του 0.175%" και προσπερνάς τα "90% είναι πενταπλασιο του 17.5%" που ειναι οι τελευταιες γραμμες των στηλων. Επειδη το αλληθωρισμα σου τυγχανει να ταυτιζεται με το κυβερνητικο αλληθωρισμα, το αποτελεσμα το διαβαζουμε καθε απογευμα στις λιγο πριν τις 6, 494 διασωληνωμενοι, 70 νεκροι κλπ
Αυτό που δεν κατάλαβες Νικ, είναι ότι τα ποσοστά εμβολιασμών στις μικρές ηλικίες είναι πολύ μικρά, ελάχιστα.
Δηλαδή, αυτό το δείγμα πληθυσμού ευνοεί τα στατιστικά των ανεμβολίαστων με δεδομένο ότι αυτές οι ηλικίες συμμετέχουν στη γενική στατιστική αλλοιώνοντας το δείγμα προς την πλευρά των ανεμβολίαστων.
Όταν μιλάμε για 3,5 εκατ, ανεμβολίαστους, το 25-30% αυτών είναι κάτω των 30 ετών.
Όταν μιλάμε για 6,5 εκατ. εμβολιασμένους μόλις το 5% είναι κάτω των 30 ετών.

Όταν διαιρούμε τις νοσηλείες με το πρώτο πλήθος, το 25-30% αυτών αφορά ηλικίες κάτω των 30 ετών, δηλαδή ηλικίες με χαμηλό φυσικό δείκτη συμμετοχής στις νοσηλείες.
Όταν διαιρούμε τις νοσηλείες με το δεύτερο πλήθος, το 95% αυτών αφορά ηλικίες άνω των 30 ετών, δηλαδή ηλικίες με αυξημένο φυσικό δείκτη συμμετοχής στις νοσηλείες.

Επομένως, η συμπερίληψη των κάτω των 30 ετών ευνοεί στην στατιστική αυτή ανάλυση το δείγμα των ανεμβολίαστων, καθώς ανεβάζει τον δείκτη προστασίας τεχνητά.

Κι όμως, δεν μας πειράζει. Ακόμα κι έτσι, ο ρυθμός παραγωγής ανεμβολίαστων διασωληνωμένων είναι δεκαπλάσιος από τους αντίστοιχους εμβολιασμένους.
Ακόμα και με στατιστική βοήθεια.
Ευγε !
Ευχαριστώ.
Εκτος του οτι είσαι εντελως χαζος, επιπλεον διαβαζεις και απροσεκτα, οποτε χεστα ...

Δεν εφερα πουθενα αντιρρηση στο οτι η αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ειναι μεγαλυτερη στις μικρες ηλικιες για να ασχετολογεις με ταχυτητες διαρροιας. Ισα ισα που αυτο ειναι και το μειονεκτημα του εμβολιου γιατι εχει υψηλοτερη αποτελεσματικοτητα εκει που η βαρια νοσηση ειναι 50 φορες πιο σπάνια.

Ειπα πως οι γραμμες που εστιαζεις αφορουν ποσοστο μικροτερο του 1% σε βαρια νοσηση αρα ό,τι συσχετισμος αποτελεσματικοτητας κι αν προκυπτει είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για το συστημα υγειας ! Η βαρια νοσηση παιζεται στις τελευταιες γραμμες και οχι στις πρωτες 2 που αλληθωριζεις.

Στη διαρροια ανακριβειων που μας γεμισες πληροφορησου εδω τον εμβολιασμο ανα ηλικια γιατι έχεις μαύρα μεσάνυχτα.

Οι ηλικιες 18 - 30 ειναι εμβολιασμενες κατα ανω του 65% !!! Οχι μονο δεν ειναι ελαχιστο οπως ψευδως λες αλλα ειναι το ποσοστο που κάποτε σερβιροταν ως ποσοστο ανοσιας ...
Οι ηλικιες 30 ως 50 ειναι εμβολιασμενες κατα 70%. Ακομα και οι ηλικιες 15-17 ειναι εμβολιασμενες κατα 44%.

Τα ποσοστα είναι τεραστια, οι νεοι μια χαρα το εκαναν το χρεος τους, παρολα αυτα το συστημα υγειας κατεδαφιζεται γιατι με το σιγονταρισμα ολων σας δεν εμβολιαστηκαν αυτοι που επρεπε να εμβολιαστουν !

Ολα οσα λες κατα ταλλα ειναι εμβελειας αυγολεμονου.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:10
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:06 Πάντως να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι άντρες διασωληνωμενοι αυτή τη στιγμή είναι κάτω των 65. Οπότε θα πρότεινα να τροποποιηθεί λίγο η πρόταση, τουλάχιστον, για τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς για τους άνω των 65 :102:
Λέω γι αυτούς που είχαν ρίξει αυτήν την πρόταση στο φόρουμ. Να εμβολιαστούν οι ανω των 65 υποχρεωτικά κ από τους άλλους προαιρετικά
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:17
GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:10
Λέω γι αυτούς που είχαν ρίξει αυτήν την πρόταση στο φόρουμ. Να εμβολιαστούν οι ανω των 65 υποχρεωτικά κ από τους άλλους προαιρετικά
A,δεν υιοθετω.Οποιος θελει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Arisvilla έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:54
Bill Hicks έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 22:47
δεν είναι γριπούλα

Ρε δεξιέ παπαγάλε που από θιασώτης των λοκ νταουν μεταμορφώθηκες σε μια νύχτα σε οπαδο της ανοσίας της αγέλης επειδή ο Λουδοβίκος σου άλλαξε πολιτική επειδή δεν παίζει φράγκο ενα πράγμα σου λεω και σταματώ τη συζήτηση εδώ γιατι τα ίδια διαβάζουμε και άλλα καταλαβαίνουμε. Σου εύχομαι να μην κολλήσεις κοβιντ. Ειδικά αν είσαι κοντά στο πεντάμηνο-εξάμηνο από τον εμβολιασμό. Τα δικά μου "ανέκδοτα" αφορούν συγγενείς και φίλους μου παπαγάλε που ήταν όλοι πλήρως εμβολιασμένοι. Συνεχίστε τώρα το ίδιο παραμύθι για πανδημία ανεμβολίαστων.
γω σε λοκνταουν είμαι μάτια μου γιατί έτσι γουστάρω. έτσι κι αλλιώς απ΄το σπίτι δούλευα, έκοψα και τα meeting τώρα που έμαθαν κι όσοι δεν ήξεραν να δουλεύουν εξ αποστάσεως και μια χαρά. από τις διακοπές έχω βγει μία (1) φορά.

περαστικά στους δικούς σου εύχομαι και για σένα να μην κολλήσεις.

...δηλαδή να μην αρρωστήσεις χειρότερα από κάποιον που δεν νόσησε. :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Στις γυναίκες όμως η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική Οπότε να εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι άνδρες κάτω των 65 και οι γυναίκες άνω των 65.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”