οπότε μείνε στα δικά σου ανέκδοτα καλύτερα γιατί για παραπάνω δεν είσαι.Arisvilla έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 21:43Μια χαρά τη διάβασα τη μελέτη. Αλλά και να μην υπήρχε η μελέτη τα βλέπω μπροστά μου όλα αυτά με τόσους συγγενείς και φίλους μου να έχουν περάσει πλεον εμβολιασμένοι τη μετάλλαξη δέλτα με πνευμονίες, ακατέβατους πυρετούς, μόνιμους βήχες, ωτίτιδες κτλ. Εσύ θεώρησε οτι εισαι προστατευμένος με το εμβόλιο. Εγώ με αυτά που βλέπω με τόσους σαραντάρηδες και πενηντάρηδες που ξέρω να το έχουν περάσει βαριά αν και εμβολιασμένοι νομίζω οτι δεν είναι καμία λύση αυτή η παπαριά που λένε να εμβολιαστούμε για να το περάσουμε σαν απλό κρυολόγημα. Βασικά ξέρω 10 άτομα εμβολιασμένα που το πέρασαν εδώ και 15 μέρες και κανένας σαν κοινό κρυολόγημα.foscilis έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:07Φίλε τόσα χρόνια στο φόρουμ δεν έχεις μάθει να διαβάζεις τη μελέτη και όχι τι νομίζει ότι κατάλαβε ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος από αυτό που κατάλαβε ο δημοσιογράφος του Reuters ότι λέει η μελέτη;Arisvilla έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:58 https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... akindunes/
H επιστημονική απάντηση στη λογική Κούλη θα νοσήσουμε ολοι ας το περάσουμε εμβολιασμένοι. Οι εμβολιασμένοι που νόσησαν είχαν 6 μήνες μετά τη λοίμωξη 53% μεγαλύτερη πιθανότητα θανάτου και 59% μεγαλύτερη πιθανότητα σοβαρής ασθένειας (πχ πνευμονία) από όσους δεν νόσησαν ή πέρασαν απλή γρίπη. Αυτά για απάντηση στους Κούληδες που θέλουν να περάσουν το μήνυμα οτι εμβολιασμένοι που θα κολλήσουν θα το περάσουν σαν απλό συνάχι ή σαν απλή γριπούλα.
ο εμβολιασμός μειώνει το ρίσκο θανάτου και long CovidOur comparative approach shows that in people with breakthrough COVID-19, the risks of death and post-acute sequalae are lower than COVID-19 without prior vaccination
δεν είναι γριπούλαin comparative analyses among people who were hospitalized during the acute phase of the disease, those with breakthrough COVID-19 exhibited higher risks of death and post-acute sequelae than those with seasonal influenza.
ΥΓ και μόνο που παπαγαλίζεις "59% μεγαλύτερη πιθανότητα σοβαρής ασθένειας (πχ πνευμονία) από όσους δεν νόσησαν" χωρίς να σκάσεις στα γέλια αρκεί.