!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
- Space_Passenger
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Μελανη σελιδα για τη Δημοκρατια στις ΗΠΑ. Ευχομαι να τον κανονισουν με αλλο τροπο, αφου το συστημα εχει προβλημα.
- Otto Weininger
Αυτό πήγαν να κάνουν και την πρώτη φορά.Space_Passenger έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:18 Μελανη σελιδα για τη Δημοκρατια στις ΗΠΑ. Ευχομαι να τον κανονισουν με αλλο τροπο, αφου το συστημα εχει προβλημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ εύχομαι να μείνετε όπως είστε. Αγγίζετε πλέον την τελειότητα.Space_Passenger έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:18 Μελανη σελιδα για τη Δημοκρατια στις ΗΠΑ. Ευχομαι να τον κανονισουν με αλλο τροπο, αφου το συστημα εχει προβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μελανή σελίδα για τη Δημοκρατία είναι ο POTUS να χαρακτήριζει 17χρονα ως white supremacists και να γράφει δημόσια ότι είναι angry με την απόφαση του δικαστηρίου σε ένα ξεκάθαρο self-defense case, μην και στεναχωρήσει κάποιο braindead BLM subset των ψηφοφόρων του.Space_Passenger έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:18 Μελανη σελιδα για τη Δημοκρατια στις ΗΠΑ. Ευχομαι να τον κανονισουν με αλλο τροπο, αφου το συστημα εχει προβλημα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έμμεσα υποκινεί βία. Και νομίζω το κάνει επίτηδες.klg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:40Μελανή σελίδα για τη Δημοκρατία είναι ο POTUS να χαρακτήριζει 17χρονα ως white supremacists και να γράφει δημόσια ότι είναι angry με την απόφαση του δικαστηρίου σε ένα ξεκάθαρο self-defense case, μην και στεναχωρήσει κάποιο braindead BLM subset των ψηφοφόρων του.Space_Passenger έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:18 Μελανη σελιδα για τη Δημοκρατια στις ΗΠΑ. Ευχομαι να τον κανονισουν με αλλο τροπο, αφου το συστημα εχει προβλημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Space_Passenger
Μια χαρα καταλαβαινεις στα 17 και εισαι και πολιτικοποιημενος. Την αληθεια ειπε ο Μπαιντεν. Τι να κανουμε ο Τραμπ πηρε πουλο σας αρεσει ή οχι.klg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:40 Μελανή σελίδα για τη Δημοκρατία είναι ο POTUS να χαρακτήριζει 17χρονα ως white supremacists και να γράφει δημόσια ότι είναι angry με την απόφαση του δικαστηρίου σε ένα ξεκάθαρο self-defense case, μην και στεναχωρήσει κάποιο braindead BLM subset των ψηφοφόρων του.
Τίποτα δεν καταλαβαίνεις στα 17 και πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κανένα απόλυτως evidence ότι ο Rittenhouse είχε οποιαδήποτε affiliation με white supremacist groups πριν γίνει όλο αυτό το σκηνικό. Μετά από αυτό το σκηνικό βέβαια το θεωρώ απολύτως λογικό να πάει προς τα εκεί. Τώρα το ξέρω ότι είναι μάλλον ακατανόητο για τύπους σαν και εσένα, αλλά μπορώ να αντιλαμβάνομαι τη συμβαίνει στον κόσμο και να υποστηρίζω το democratic party, γιατί η πραγματικότητα δεν λειτουργεί με τη γελοία binary λογική σας.Space_Passenger έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:45Μια χαρα καταλαβαινεις στα 17 και εισαι και πολιτικοποιημενος. Την αληθεια ειπε ο Μπαιντεν. Τι να κανουμε ο Τραμπ πηρε πουλο σας αρεσει ή οχι.klg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:40 Μελανή σελίδα για τη Δημοκρατία είναι ο POTUS να χαρακτήριζει 17χρονα ως white supremacists και να γράφει δημόσια ότι είναι angry με την απόφαση του δικαστηρίου σε ένα ξεκάθαρο self-defense case, μην και στεναχωρήσει κάποιο braindead BLM subset των ψηφοφόρων του.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Το βάζω κι εδώ.
viewtopic.php?f=24&t=22151&start=6405ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:08
Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Δημοκρατικός πρόεδρος με αυτά τα ράντομ φρούτα.![]()
https://www.zerohedge.com/political/ant ... tas-journoAntifa Militia Wing Wants 'Complete Abolition' Of System; Coached Undercover Veritas Journo To Deny Affiliation
Τα λέγαμε και στο άλλο θέμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2020, 12:24 Antifa: The hard left's call to arms
https://www.abc.net.au/news/2018-01-15/ ... 03758?nw=0
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απαραδεκτος ο μπαιντεν
Δεν εχει παρει παραδειγμα απο το πως λειτουργει η "Ανεξαρτητη Ελληνικη δικαιοσυνη"
Κανε ενα τηλεφωνακι
Δεν εχει παρει παραδειγμα απο το πως λειτουργει η "Ανεξαρτητη Ελληνικη δικαιοσυνη"
Κανε ενα τηλεφωνακι
Ο Τραμπ πήρε πούλο αλλά η δημοκρατική κυβέρνηση, τα μμε και τα τιτιβίσματα αγανάκτησης κάνουν την κινέζικη πάπια ή σιωπούν όταν μικρά παιδιά σκοτώνονται από αστυνομικά πυρά. Τότε δεν εκτελούνται αλλά βρίσκονται νεκρά.Space_Passenger έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:45Μια χαρα καταλαβαινεις στα 17 και εισαι και πολιτικοποιημενος. Την αληθεια ειπε ο Μπαιντεν. Τι να κανουμε ο Τραμπ πηρε πουλο σας αρεσει ή οχι.klg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:40 Μελανή σελίδα για τη Δημοκρατία είναι ο POTUS να χαρακτήριζει 17χρονα ως white supremacists και να γράφει δημόσια ότι είναι angry με την απόφαση του δικαστηρίου σε ένα ξεκάθαρο self-defense case, μην και στεναχωρήσει κάποιο braindead BLM subset των ψηφοφόρων του.
Και ακριβώς αυτό είναι η πολιτικαλικορεκτίστικη γελοιότητα σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Πήρε άλλος. Η ειρωνεία είναι ότι είχε καλές ελπίδες να αθωωθεί έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να γίνει η δίκη παρωδία με τον κατήγορο να πλασάρει και το δικαστή να καρφώνει, αλλά μάλλον δεν ήθελαν ρίσκα.adon99 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:15 Απαραδεκτος ο μπαιντεν
Κανε ενα τηλεφωνακι
-
Δημοκράτης
μόνο οι ζαίοι
-
talaipwros
Εφυγε ο Τράμπ, η δικαιοσύνη πλέον ειναι ανεξάρτητηDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:19Πήρε άλλος. Η ειρωνεία είναι ότι είχε καλές ελπίδες να αθωωθεί έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να γίνει η δίκη παρωδία με τον κατήγορο να πλασάρει και το δικαστή να καρφώνει, αλλά μάλλον δεν ήθελαν ρίσκα.adon99 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:15 Απαραδεκτος ο μπαιντεν
Κανε ενα τηλεφωνακι
Εννοείς ότι με τον Τραμπ θα έβγαζαν άλλη απόφαση;talaipwros έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:28Εφυγε ο Τράμπ, η δικαιοσύνη πλέον ειναι ανεξάρτητηDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:19Πήρε άλλος. Η ειρωνεία είναι ότι είχε καλές ελπίδες να αθωωθεί έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να γίνει η δίκη παρωδία με τον κατήγορο να πλασάρει και το δικαστή να καρφώνει, αλλά μάλλον δεν ήθελαν ρίσκα.adon99 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:15 Απαραδεκτος ο μπαιντεν
Κανε ενα τηλεφωνακι
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος