!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπέρ της οπλοφορίας στα πρότυπα των ΗΠΑ ο Κασιδιάρης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Υπέρ της οπλοφορίας στα πρότυπα των ΗΠΑ ο Κασιδιάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Scouser έγραψε: 21 Αύγ 2020, 09:20 Εικόνα

Ισραήλ.
Τι φυσιολογική εικόνα.. να πίνεις τον καφέ σου καινά σκάσει ο Μπάμπης στο διπλανό τραπέζι με την οπλαρα πάνω του.

Υ.Γ Ποιο είναι το συμπαθες κορασιο;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 11:00
Mansko έγραψε: 21 Αύγ 2020, 10:58 Δεν είναι το ίδιο να πρέπει να τραβήξεις απλά μια σκανδάλη για να σκοτώσεις. Με το να ξέρεις να αμύνεσαι. Γενικά.
Βρε παιδάκι μου, για να μάθεις σωστά μια πολεμική τέχνη θα σου πάρει χρόνια, και ακόμα κι έτσι για να λειτουργήσει θα πρέπει να υπάρχει και μια αναλογία δύναμης. Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα 55 κιλά να καταβάλλει άνδρα 90 κιλά, πώς το λένε? Κάνουμε πολεμικές τέχνες χρόνια ορισμένοι, δεν είναι η πανάκεια που φαντάζεστε.
Αλήθεια είναι αυτό. Οι ταινίες καράτε των 80s - 90s έχουν δημιουργήσει πολλές παρανοήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Antifa: The hard left's call to arms
https://www.abc.net.au/news/2018-01-15/ ... 03758?nw=0

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Aν υποψιαστώ ότι προσχώρησε στους κοκκινολαίμηδες αντιφά ο Κασιδιάρης...

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Για τις παραπανω εικονες, η ζωη ενος αντιλευκου σκουπιδιου που τυχινει να εχει λευκο χρωμα δερματος αξιζει λιγοτερο απο την ζωη ενος μαυρου που σεβεται τον λευκο, δυτικο πολιτισμο.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Yannis
Phorum.gr user: Yannis87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yannis »

Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 09:13
Green Dragon έγραψε: 21 Αύγ 2020, 08:14
Yannis έγραψε: 20 Αύγ 2020, 15:17 Για πειτε...ποιος απο σας φαντασιωνεται αποπειρα ληστειας του σπιτιου του απο μαυριδερο λαθρο..
Να τον καρφωσει με σφαιρες για να τον τιμωρησει παραδειγματικα;
Για πειτε χριστιανουληδες(γυριστε και το αλλο μαγουλο), απογονοι δασκαλων του πολιτισμου;
Αυτος ειναι ο πολιτισμος σας;
οπλα και δολοφονιες για υλικα αγαθα;

Υγ. Αμερικλανακια... Διαβαστε πως χρησιμοποιουν και με τι αφορμες οι αμερικλανοι τα οπλα...ποσοι τραυματισμοι κ δολοφονιες απ το δικαιωμα της οπλοκατοχης
Τι προτείνεις, να δώσουμε όπλα στους Πακιστανούς για να αμυνθούν σε περίπτωση που συναντήσουν αντίσταση σε κάποιο σπίτι;

Το λέει. Εμείς πρέπει να είμαστε πρόβατα προς σφαγή. Αυτοί οι τύποι νομίζουν οτι αν δηλώνεις χριστιανός, πρέπει να κάτσεις να βλέπεις ενώ σκοτώνουν εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Αμ, δε. Οφείλεις να πολεμήσεις, προκειμένου να υπερασπιστείς εκείνους. Δείχνει όμως πώς ορισμένοι έχουν φαντασίωση με το να σφάζουν αβοήθητους ανθρώπους.
Αρα δεν εισαι χριστιανος,απλα δηλωνεις...
Ποια προβατα προς σφαγη ρε ελληνολεβεντη...
Οπλο=σφαιρα και σφαιρα=φονος
Αν επιτρεψουν στο φτωχο μυαλουδακι σου να ριχνει
Θα επιτρεψουν κ στον διπλα ανοο...
Αυτος ειναι ο πολιτισμος σας ελλεινολεβεντες;
Οπλοκατοχη τον 21ο αιωνα;αυτος ειναι ο πολιτισμος στη καμπουλ...τετοια φαντασιωνεστε ανθρωπακια

Παω στοιχημα ολοι εσεις που φαντασιωνεστε να σκοτωνετε μεταναστες...ειστε πρωτοι στη κλεψια φορων, πολεοδομιας, θεσης στο στρατο,συναδελφων ή υπαλληλων σας....
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Yannis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:32

Τι προτείνεις, να δώσουμε όπλα στους Πακιστανούς για να αμυνθούν σε περίπτωση που συναντήσουν αντίσταση σε κάποιο σπίτι;

Το λέει. Εμείς πρέπει να είμαστε πρόβατα προς σφαγή. Αυτοί οι τύποι νομίζουν οτι αν δηλώνεις χριστιανός, πρέπει να κάτσεις να βλέπεις ενώ σκοτώνουν εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Αμ, δε. Οφείλεις να πολεμήσεις, προκειμένου να υπερασπιστείς εκείνους. Δείχνει όμως πώς ορισμένοι έχουν φαντασίωση με το να σφάζουν αβοήθητους ανθρώπους.
Οπλοκατοχη τον 21ο αιωνα;αυτος ειναι ο πολιτισμος στη καμπουλ...τετοια φαντασιωνεστε ανθρωπακια

Παω στοιχημα ολοι εσεις που φαντασιωνεστε να σκοτωνετε μεταναστες...ειστε πρωτοι στη κλεψια φορων, πολεοδομιας, θεσης στο στρατο,συναδελφων ή υπαλληλων σας....
Να σε ενημερωσω λεβεντομαλακα οτι δικαιωμα στην οπλοκατοχη δεν εχουν μονο οι ΗΠΑ αλλα και η Ελβετια (το 48% των ελβετικων νοικοκυριων εχει οπλο).
Αλλα ναι, εσυ ξερεις καλυτερα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Yannis

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2020, 01:48
foscilis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 01:26
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Αύγ 2020, 01:15 εγώ το μόνο που θέλω είναι να δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο όπου θα αναγνωρίζεται το δικαίωμα της υπεράσπισης της ζωής και της περιουσίας του ατόμου
με άλλα λόγια, αν μπει ένας ληστής στο σπίτι μου ή γενικότερα καταπατήσει τη περιουσία μου, να έχω το δικαίωμα να προασπίσω τη ζωή μου και την ιδιοκτησία μου
σήμερα, έχουμε δει ουκ ολίγες φορές άνθρωποι να σέρνονται στις φυλακές απλά και μόνο επειδή προάσπισαν τα βασικότερα δικαιώματά τους απέναντι σε παράνομους
Δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο. Έχουμε δει να συλλαμβάνονται, να ανακρίνονται και ή να αφήνονται ελεύθεροι ή να αθωώνονται (εφόσον όντως υπερασπίστηκαν τα βασικότερα δικαιώματά τους). ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, μόνο οι Τζήμεροι και οι Κασσιδιάρηδες φαντάζονται ότι μπορείς να σκοτώσεις όποιον γουστάρεις αρκεί το πτώμα να είναι μες στο σπίτι σου οπότε ο μπάτσος λέει "ΟΚ ήταν στην περιουσία σας, αυτοάμυνα, καλή σας μέρα πάω να γράψω καναν παρκαρισμένο". Τώρα αν σου κλέβει μήλα ο γύφτος κι εσύ μπαίνεις στο αυτοκίνητο οδηγάς μέχρι τον καταυλισμό και σκοτώνεις ένα άσχετο γυφτάκι για να τους δείξεις, ναι όντως σέρνεσαι στη φυλακή και καλά σου κάνουν.
στο μυαλό μου είχα τον άνθρωπο στη Χίο που του είχαν ρημάξει το βιος του επί 5 χρόνια αφού του κατέστρεφαν τις καλλιέργειες και το κράτος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Είχε κάνει ένα σωρό μηνυτήριες αναφορές και δεν άλλαξε τίποτα. Είχαν επιτεθεί και στον ηλικιωμένο πατέρα του. Ε, μέχρι που στο τέλος πήρε τη καραμπίνα και πυροβόλησε πετυχαίνοντας δύο και τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Προφυλακίστηκε.

https://www.cnn.gr/ellada/story/214243/ ... -prosfyges

πες μου, πώς διάολο μπορεί να βρει το δίκιο του σε αυτή τη χώρα ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση
διότι έτσι όπως το βλέπω εγώ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τα μαζέψει και να φύγει
διότι το κράτος δεν τον προστάτεψε όλα αυτά τα χρόνια και όταν το έκανε ο ίδιος, το κράτος τον έβαλε φυλακή
Θα σου πω εγω ρε ελληνολεβεντη

Με το να μη δωσει 83% στα φιλοευρωπαικα κομματα
Που υπακοουν την εε φτιαχνοντας στρατοπεδα συγκεντρωσης στον τοπο τους
Εξαγωραζοντας τον πονο των μεταναστων με λεφτα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Yannis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:32

Εσύ σίγουρα δεν μπορείς να κρίνεις ποιός είναι και ποιός δεν είναι χριστιανός, αφού η μόνη σχέση σου με τον χριστιανισμό είναι να πιάνεις μερικές φράσεις εκτός περιεχομένου.
Και φυσικά δεν φαντασιώνομαι να σκοτώνω μετανάστες, ούτε κανέναν άλλον. Εσύ ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις τις σκέψεις μου, μέχρι και τις φαντασιώσεις μου. Εσύ είσαι ο πραγματικός ανελεύθερος φασίστας, γιατί διεκδικείς για τον εαυτό σου εξουσία μέχρι και στο τί σκέφτομαι εγώ.
Εσύ είσαι που πρέπει να παταχθείς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Yannis

Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:40
Εσύ σίγουρα δεν μπορείς να κρίνεις ποιός είναι και ποιός δεν είναι χριστιανός, αφού η μόνη σχέση σου με τον χριστιανισμό είναι να πιάνεις μερικές φράσεις εκτός περιεχομένου.
Και φυσικά δεν φαντασιώνομαι να σκοτώνω μετανάστες, ούτε κανέναν άλλον. Εσύ ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις τις σκέψεις μου, μέχρι και τις φαντασιώσεις μου. Εσύ είσαι ο πραγματικός ανελεύθερος φασίστας, γιατί διεκδικείς για τον εαυτό σου εξουσία μέχρι και στο τί σκέφτομαι εγώ.
Ενταξει...πεταει ο γαιδαρος....
Θα μου πεις ποσες σφαιρες αξιζουν σε καθε φοροφυγα, σε καθε αστο που καιει κ χτιζει εξοχικα παρανονα,σε καθε πιτσιρικα που βαζει ο μπαμπας του βουλευτη να παει αεροπορια; σε καθε επαρχιωτη που τον παιρνει ο εκλεγμενος βουλευτης δημοσιο υπαλληλο;
Δλδ στους 9 (αντε 8)\10 ελληνες κλεφτες;
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2020, 12:24 Antifa: The hard left's call to arms
https://www.abc.net.au/news/2018-01-15/ ... 03758?nw=0

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Aν υποψιαστώ ότι προσχώρησε στους κοκκινολαίμηδες αντιφά ο Κασιδιάρης...

Εικόνα

ελπιζω ν αντιλαμβανεσαι πως ο λογος της δημιουργιας αυτων των οργανωσεων ειναι η αυτοαμυνα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Yannis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:50
Θα μου πεις ποσες σφαιρες αξιζουν σε καθε φοροφυγα, σε καθε αστο που καιει κ χτιζει εξοχικα παρανονα,σε καθε πιτσιρικα που βαζει ο μπαμπας του βουλευτη να παει αεροπορια; σε καθε επαρχιωτη που τον παιρνει ο εκλεγμενος βουλευτης δημοσιο υπαλληλο;
Σύλληψη-πρόστιμο/Σύλληψη-ισόβια-δήμευση περιουσίας/σύλληψη-πρόστιμο και στον βυσματία και στο βύσμα/απόλυση-προστιμο στον ΔΥ και στο βολευτή.

Θα μου πείς εσύ τώρα τί ποινή αξίζει το καθίκι που βίασε και σακάτεψε τη Μυρτώ? Στο καθίκι που σκότωσε την Κατερίνα Ζώγαλη? Στα καθίκια που σιδέρωσαν ηλικιωμένη?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

John Brown Gun Club έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:53

ελπιζω ν αντιλαμβανεσαι πως ο λογος της δημιουργιας αυτων των οργανωσεων ειναι η αυτοαμυνα.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι η εκρηκτική άνοδος δεξιάς/ακροδεξιάς και συντηρητισμού στην Ευρώπη (και όχι μόνο) είναι η αυτοάμυνα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Otto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:56

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι η εκρηκτική άνοδος δεξιάς/ακροδεξιάς και συντηρητισμού στην Ευρώπη (και όχι μόνο) είναι η αυτοάμυνα.
η εκρηκτική άνοδος δεξιάς/ακροδεξιάς και συντηρητισμού στην Ευρώπη έχει σαν κύρια αιτία την αδυναμία αποδοχής από τους Ευρωπαίους ότι δεν ζουν πλέον στο κέντρο του κόσμου. Ούτε στην οικονομία, ούτε στην πολιτική.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Beria έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:05
Otto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:56

η εκρηκτική άνοδος δεξιάς/ακροδεξιάς και συντηρητισμού στην Ευρώπη έχει σαν κύρια αιτία την αδυναμία αποδοχής από τους Ευρωπαίους ότι δεν ζουν πλέον στο κέντρο του κόσμου. Ούτε στην οικονομία, ούτε στην πολιτική.
Τουναντίον, στο κέντρο του κόσμου φαίνεται να ζουν, αφού ο καθένας από Αφρική/Ασία, εκεί θέλει να πάει.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Yannis

Kauldron έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:54
Yannis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 13:50
Σύλληψη-πρόστιμο/Σύλληψη-ισόβια-δήμευση περιουσίας/σύλληψη-πρόστιμο και στον βυσματία και στο βύσμα/απόλυση-προστιμο στον ΔΥ και στο βολευτή.

Θα μου πείς εσύ τώρα τί ποινή αξίζει το καθίκι που βίασε και σακάτεψε τη Μυρτώ? Στο καθίκι που σκότωσε την Κατερίνα Ζώγαλη? Στα καθίκια που σιδέρωσαν ηλικιωμένη?

Η Ζωγαλη απ οτι διαβαζω πεθανε απο πυρα..αρα απο οπλοχρησια....δεν εξεταζω νομιμη,παρανομη ,κρατους ή πολιτη
Σκεψου λογικα...θες να καταπολεμησεις την οπλοχρησια με περισσοτερη οπλοχρησια; (ή υποκρητικα οπλοκατοχη)

Δεν το συζητω για την εγκληματικοτητα..υπαρχει

Και σε ρωτω εγω..εχεις οπλο στο σπιτι στο αυτοκινητο....καποιος μπαινει και στο κλεβει..δεν τον παιρνεις χαμπαρι. Αλλο ενα οπλο στην αγορα ετοιμο να σκοτωσει
Αλλο σεναριο... Ο γιος σου στην εφηβια τσακωνεται με αλλο παιδι...παιρνει κρυφα το οπλο κ παει κ καθαριζει εφηβο ...
Αλλο σεναριο .. Εχεις πιει σε μαζωξη εναν συγγενη φιλο και τσακωνεσαι....βγαινεις εκτος ελεγχου κ παιρνεις το οπλο....μπαμ
Αλλο σεναριο ..φτωχος η απαταιωνας μπαινει στην αυλη σου...κλεβει ενα συκο, μια τσαντα ενα ποδηλατο....μπαμ
Αλλο σεναριο μπαινει ενα μπατσοσκυλο για ελεγχο καταγγελια κτλ τον απειλεις ,συνεχθζει ...μπαμ
Στο αυτοκινητο ...βριζεσαι με οδηγο ..συνεχιζει,συνεχιζεις.....μπαμ
Ο γαμπρος σου χτυπησε την κορη σου...πηγαινεις στο σπιτι του...μπαμ
Ο συβεργατης σου..σε εκλεψε...μπαμ
Χρωστας ,εμεινες ανεργος. Παιρνεις το οπλο ,εφορια...μπαμ

Αν εισαι νορμαλ ανθρωπος θα τραβας τα μαλλια σου κ θα καταριεσαι την ωρα που πηγες κ πηρες οπλο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”