!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα αυτοαπογραφηθείτε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Θα αυτοαπογραφηθείτε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Orion22 έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:27 ...
εγω εχω αλλη απορια

τις ελιες μεσα στον χωρο της αρχαιας ολυμπιας που ειναι πλουτοπαραγωγικες ποιος θα τις απογραψει? :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:37 Διαμένω σε δύο κατοικίες κατά τη διάρκεια του έτους, σε ποια θα απογραφώ;

Θα απογραφείτε εκεί όπου περνάτε τη μεγαλύτερη περίοδο του έτους.

Μένω έξι μήνες στο σπίτι μου στην επαρχία και έξι μήνες στο σπίτι μου στην πόλη. Πού θα απογραφώ;

Θα απογραφείτε σε όποια κατοικία βρίσκεστε κατά την ημερομηνία αναφοράς της Απογραφής.

Κατά την περίοδο της Απογραφής βρίσκομαι στην εξοχική ή τη δευτερεύουσα κατοικία μου. Μπορώ να απογραφώ σε αυτήν;

Επιθυμητό είναι να απογραφούν όλα τα άτομα στην κατοικία συνήθους διαμονής τους. Εάν έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τον κωδικό της κατοικίας συνήθους διαμονής σας, μπορείτε να απογραφείτε σε αυτήν, διαφορετικά μπορείτε να απογραφείτε και στην εξοχική κατοικία σας ως προσωρινά φιλοξενούμενος. Προσοχή! Στην περίπτωση που απογραφείτε στην εξοχική ή τη δευτερεύουσα κατοικία σας, θα πρέπει να δηλώσετε οπωσδήποτε ότι είστε προσωρινά φιλοξενούμενος σε αυτήν, προκειμένου να συμπληρώσετε στο ερώτημα 6 του δελτίου του ατόμου τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της μόνιμης κατοικίας σας.

Βρήκα φάκελο με τον Μοναδικό Κωδικό Απογραφής και στο εξοχικό μου. Πρέπει να ξανααπογραφώ;

Με τον κωδικό της εξοχικής κατοικίας θα απογραφεί μόνο η εξοχική κατοικία σας. Το νοικοκυριό απογράφεται μόνο μία φορά, στην κατοικία όπου διαμένει συνήθως.

Μένω με το συγκάτοικό μου, πώς θα απογραφούμε;

Ως νοικοκυριό θεωρούνται τα άτομα που διαμένουν μόνιμα στην ίδια κατοικία, είτε έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους είτε όχι. Σύμφωνα με τον ορισμό του νοικοκυριού, θα απογραφείτε με το συγκάτοικό σας στην κατοικία όπου διαμένετε.

Μένω (συζώ) με τον σύντροφό μου χωρίς να είμαστε παντρεμένοι ή να έχουμε σύμφωνο συμβίωσης; Πώς θα απογραφούμε;

Θα απογραφείτε ως μέλη του ίδιου νοικοκυριού και στο ερώτημα της οικογενειακής κατάστασης ο καθένας από εσάς θα αναφέρει το νόμιμο καθεστώς της οικογενειακής του κατάστασης.
AAAAAAAAA θένξ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:xena: :xena:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Lugozzi έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:33 Μόνο δυο φύλα βλέπω στο ερωτηματολόγιο :003:
Γλύτωσε από τον κόπο το Τζέισον-Αντιγόνη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Orion22 έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:17 20. Πόσα τέκνα έχετε γεννήσει; (Απαντούν μόνον οι θήλεις)

Την παρένθεση τι την ήθελαν, για να μας τρέχουν πάλι από την εε; :lol:
:smt005:
:smt005: :smt005: :smt005:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Εντατικοποιείται η καταπίεση του λαού. Δεν τους φτάνει που λιγοστεύει ο κόσμος, επιχειρούν να απαλλαγούν κι από τους εναπομείναντες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:43 Έχω σοβαρή απορία. Δηλώνω πρώτη κατοικία αλλού και κατοικώ αλλού. Πού στο μπούτσο δηλώνομαι στην απογραφή;

Εκεί που τρως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:53
Cecily Anne έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:43 Έχω σοβαρή απορία. Δηλώνω πρώτη κατοικία αλλού και κατοικώ αλλού. Πού στο μπούτσο δηλώνομαι στην απογραφή;
Στην πρώτη κατοικία μένει κάποιος άλλος αυτήν την περίοδο;
Εκεί που μένεις.
Σκοπός είναι να δώσεις την πραγματική εικόνα, όχι την τυπική ή τη νόμιμη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 07:36
Αρίστος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 18:15 Ειναι υποχρεωτικη η απογραφη;

Αν δεν θελω να απογραφω θα φαω προστιμο;

Το λεω γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα στοιχεια της απογραφης θα χρησιμοποιηθουν για ηλεκτρονικο φακελωμα ολων μας και τα στοιχεια θα πανε σε αρκετες πολυεθνικες.

.
επισης ο φακελος εχει τσιπακι του μπιλ γκειτς και μαγνητιζει κουταλια.
:D
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

alekhine έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 09:50
Orion22 έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:27 ...
εγω εχω αλλη απορια

τις ελιες μεσα στον χωρο της αρχαιας ολυμπιας που ειναι πλουτοπαραγωγικες ποιος θα τις απογραψει? :003:
WTF :o :blm: Δακτυλο JJ οσμίζομαι. Είναι ο JJ o ο Σκέρτσος;

Ανοιγούν διάπλατα οι χρυσές πύλες του μέλλοντος της χώρας, αν καταφέρουν να συνεργαστούν οι Theαννοιες ΓΑΠ και Κούλς (πραγμα όχι δύσκολο με σκέρτσο συνδετικό κρίκο). Αλλά γιατί να περιοριστούμε στις Ελιές; Μπορούμε να καλλιεργούμε και διάφορα άλλα φυτά, έχει και βελανιδιές μέσα πχ, να φιτάχνουμε βελανιδόπιτες και να τις προωθουμε στους Βελανιδοφάγος Ούννος ( :smt047 )
Αλλά και άλλα "ψυχαγωγικά": Aπλά φαντάσου τις δυνατότητες της ® ποικιλίας Δελφών ©ΤΜ..

:smt047 :blm:

Spoiler
πέρα απ την πλάκα πάντως, δεν είχα ιδέα για την εκδήλωση που έγινε, παρουσιάστηκε επιτέλους ένα AR project που είναι σε σωστό δρόμο. Όνειρό μου από μικρό παιδί, αλλά καί σήμερα ακόμα κάθε φορά που πηγαίνω στην Α.Ο. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες έχω καθήσει μπροστά στον ναό του δία και στο υδραγωγείο/"συντριβάνι" του Η.Α, χτίζοντάς τα ξανά και ξανά στην φαντασία μου...
Με έπεισαν :romance-hearteyes: , θα ξαναπάω πάλι στις επόμενες μέρες :D
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Orion22 έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 21:17 20. Πόσα τέκνα έχετε γεννήσει; (Απαντούν μόνον οι θήλεις)

Την παρένθεση τι την ήθελαν, για να μας τρέχουν πάλι από την εε; :lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Υποχρεωτικό το εμβολιο
Υποχρεωτική η απογραφή
Θα κανουν τωρα υποχρεωτικες και τις ακριδες;;;
Τι αλλο μας επιφυλασσει ο σατανικος Σωρος;

https://twitter.com/candydocx/status/14 ... 0416673792
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Η ηλεκτρονική φόρμα απογραφής είναι πολύ απλή κι εύκολη.
Η απογραφή του νοικοκυριού γίνεται σε 10-20 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:o :o :_: :roll:

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Τις ακρίδες τις προορίζουν για τον λαό, οι ίδιοι θα τρώνε αστακούς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”